Strumptjuvar och lampor.

Det här är så knäppt.
I går kväll lade jag mina raggsockar på armstödet på soffan och gick och tvättade mitt skavsår. Jag lät dem ligga där eftersom jag ändå skulle tvätta tån dagen efter innan jag satte på mig dem.
Nu när jag skulle sätta på mig dem så fanns där bara en.
Jag har letat på alla ställen jag kan tänka mig, under soffan, under soffdynorna, skakat alla filtar och täcken, hell jag har t om tittat i kylen och soppåsen.
Men jag hittar inte helvetet.
När jag gick i högstadiet hade jag en sådan period, strumpor försvann och dök "mystiskt" upp mitt på mitt golv efter ett tag. Men då hade jag många syskon, så jag skyllde lite halvt på dem och halvt på våra kära husspöken som verkar trivas vart vi än bor.
Och nu händer det igen då. Jag har inga syskon att skylla på och såvida jag inte har gått i sömnen och fått för mig att gömma min strumpa på ett jävligt bra ställe (vilket verkar osannolikt med tanke på hur länge jag letade efter raggsockar i passande storlek och jag verkligen älskar de här) så tror jag nästan att jag har några osynliga inneboende. För jag tror inte att någon har brutit sig in, tagit en strumpa bara för att jävlas, och sedan dolt alla spår. För det är så lyhört här så jag vaknar varje nån gång förbi dörren.
Jag har oftast ingenting emot spöken MEN DE BEHÖVER INTE TA MINA GREJJER! Det är inte ok.

Igår hade jag besök, och även om det inte blev något sängskruvande så fick jag lamporna fixade. Det underlättar när man har en kompis som är ca två meter lång, hehe. Jag tror tamefan att det är svårare för mig att koppla i lampan när jag står på en stol än vad det är för Mathias när han står på golvet... Just nu ser det iofs för jävligt ut för kablarna behöver kapas en bit så att de kan gömmas lite bättre, men jag har ingen sån dära avbitartång eller vad det heter.
Vi tittade på Tunnelbanan (det nya programmet på kanal 5 som följer ordningsvakterna i Stockholms tunnelbana) med, det var rätt smidigt att titta på det tillsammans med någon som faktiskt arbetar med just det. Speciellt eftersom jag är rätt kritisk till sådana program då de har en tendens att vara rätt scriptade, så nu kunde jag ju fråga direkt om vissa saker verkligen är så på riktigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0