Hej smarthuvud.

Jag vet, jag sätter mig och läser i tatueringsforat på FB i nån timme, för att lindra min längtan efter fler tatueringer. Bra Josefin, BRA, SMART!
Fanjävlarsejtanskitarsel jag vill ha. Jag vill ha min symbol för oxen i nacken nu, jag har tänkt på den i över tre år och det är något som verkligen är JAG. Jag vill ha mitt lyckotal i svanken i Old English-stil, det har varit mitt lyckotal så länge jag kan minnas. Hahaha, t om Caiza kommer ihåg det, hon frågade mig för ett tag sen, helt apropå ingenting, om det fortfarande var mitt lyckotal. Och det är det ju.
Jag vill ha sleeves. Jag vill verkligen, verkligen ha det, jag har så bra idéer också, men... jag kommer nog aldrig göra just sleeves. Något så stort går inte att ångra.
Det var en tråd som handlade om huruvida man glömmer bort sina tatueringar. Jag har ju bara en mini, men jag tänker inte ens på den när jag ser den i spegeln. När Erik sa något i stil med "Har du en tatuering?!" när han såg den undrade jag först vafan han pratade om, men sen kom jag ju på. Och det är en bra sak, det innebär att det är en del av mig och att den hör hemma där. Sen att jag känner mig tvingad att bygga på den lite för att den är så jävla fjantig är ju en sak, men jag var ung och dum. Fast ärligt talat så är det ändå ett bra val för den är rätt neutral.

Sen är jag väl lite kluven också. Jag vill inte ha stora tatueringar, men jag vill ändå ha så att de täcker ett stort område. Och att få många mindre tatueringar sammanlänkade på det viset utan att det bara ser rörigt och plottrigt ut kan nog bli en utmaning.
Jag har iaf i stort sett bestämt mig för att om jag ska göra något större projekt så kommer det när det kommer. Lär jag känna en bra tatuerare som lär känna mig väldigt bra och vi kan ta fram något tillsammans, så skulle jag köra på. Visst känner jag folk som tatuerar, men ingen av dem känner mig, och jag skulle nog aldrig komma på tanken att lägga fram mina idéer för dem.

Vad jag tänkte på länge är runan dagaz, antagligen på insidan av min handled, i rätt liten storlek.
"Dagaz är gryningens och den nya dagens runa. Den symboliserar nya möjligheter och att frågeställaren själv inte alltid kan styra över sitt liv."
Det är något jag tror på. Det är något jag kan stå för. Jag funderade på många runor, men formen på denna är ju väldigt bra iom att det inte spelar någon roll åt vilket håll man sätter den på, om man ska ha den på handleden.
Vissa tycker kanske att det är för kraftfullt att tatuera in en runa på kroppen, men för mig är det inte det om det bara gäller någon enstaka. Om det skulle vara en runkombination (vafan heter det?) skulle jag nog vara mer försiktig.
Aja, dagaz-idén får vara kvar i mitt huvud ett tag till. Jag har bara varit inställd på den i ett halvår, jag vill gärna vara inställd på det en något längre tid för att minska chanserna att jag ändrar mig.

Men HELVETE vad sugen jag är. Jag ska nog försöka ta bilder och leka med ps för att se hur saker och ting skulle se ut.

Nu är Erik på väg btw. Och han ska vara här en evighet känns det som <3

Imorrn blir nog mitt nummer otillgängligt för ett tag, jag byter till telia och de ska skicka ett nytt sim-kort.
Men asså jag lovar, ibland händer det att jag surfar på teh internet, så jag är nog tillgänglig där.tamoko

Edit: Ja jävlar ja, jag hade ju planer på en ta moko-inspirerad tatuering också.
Det var länge sen jag tänkte på den. Men det är också en sån sak jag inte vill gå till vem som helst och göra. Visst det kommer inte vara en ta moko i traditionell mening, men jag vill ändå att den ska betyda något. Den bilden jag hade i huvudet var en sådan som sträcker sig från höften nästan upp till armhålan, svårt att förklara, inte riktigt rakt upp, lite twisted. En väldigt simpel och stilren sak, med mindre detaljer än bilden. Men det är också en stor grej att göra.
Jag måste sluta tänka på det.

Tatueringar

Jag drömde att jag hade flera tatueringar som jag egentligen vill ha, på armar och många på ryggen, och att mitt ansikte katsåg väldigt mycket ut som Kat von Ds. Och mitt hår var jättefint.
Jävlar vad snygg jag var i drömmen, satt bara och tittade på mig själv i spegeln. Speciellt när det gällde tatueringarna, jag har ju velat göra på armarna sååå länge men nästan bestämt mig för att aldrig göra det för det skulle bli jävligt jobbigt om jag någon gång ångrade mig. Men i drömmen var jag så jävla lycklig över att jag ändrat mig, och det bara kändes så jävla rätt.
Kat von D är väl det enda fruntimret i världen som jag skulle vilja se ut som, och har alltid varit, men just känslan av att äntligen ha tatueringarna där.. det var lite oroande nästan, men nej, jag ska inte. Fler på ryggen först.

Jag har typ tråkigt.

Och är typ väldigt rastlös.
Och är typ väldigt sugen på öl.
Och vill typ väldigt gärna ha mitt paket som ligger på posten och väntar på mig.
Och jag är typ antagligen väldigt drygt just nu.
Nej men det är varmt, och jag kommer inte på något jag vill göra, förutom att rensa ur mer grejjer men ingen kommer och hämtar dem ändå. Jag vill gå och duscha bara för att ha något att göra, men jag har fan inget att ta på mig efteråt.
Jag är nog mest rastlös för att jag fick en avisering via sms om att mitt paket hade kommit fram, kl 10 idag. Vilket jag inte hörde alls, om jag hade vetat om det hade jag nog gått ner och hämtat det, nu ligger paketet där på posten alldeles ensamt. Jag bestämde mig för att köpa linnen, de flesta av mina gamla som jag haft i flera år har krympt. På riktigt alltså, på längden. Och jag vill inte gå omkring och visa naveln faktiskt. Ett tag fick jag himla dåligt samvete eftersom jag egentligen inte har råd, men det funkar inte att hålla på och handtvätta linnen hela tiden, jag har knappt några och nu när det är så varmt så byter jag minst en gång om dagen.
Mina golv är sjukt rena nu iaf. Jag har t om städat bakom skrivbordet, zomg!
Jag har ont i magen. Hej jag är jättesmart och äter varma mackor med massor av smält ost trots att jag faktiskt är laktoskänslig. Men det är ju så goooott. Dessutom gör det inte ont precis efter, så då tänker jag att jag tål laktos som normalt folk, och när det kommer ca 30 min efter så förknippar jag det inte med laktosen utan tror bara att det är inbillning eller nåt. Men vill man äta varma mackor med ost får man lida pin, eller nåt.

Vi körde SM igår och det droppade en epic-ring från vadhonnuheter. Det var ballt.
Erik har dåligt inflytande på mig och jag går numera på varje ally jag ser. Det är kul. De får skylla sig själva faktiskt.

Jag är lättroad iaf. Varje gång jag tittar på mina CD-ställ så tänker jag på Ylva när hon säger "Nu går jag in!" och låtsas gå in i munkgången som hon skapat av en kartong stor som en dörr, och CD-ställen nästan välte. Haha, jag skrattar högt varje gång jag tänker på det, jag vet att det finns bildbevis på när jag "går in" också.

Out with this shit

Det åskade igår, så var tvungen att stänga av datorn och dra ur sladdarna. Så jag rensade ur lite fler grejjer under tiden.
Jag vet inte om det är jag som slutat var så sentimental, eller om det finns någon annan orsak till att jag rensar ur så mycket, men det känns fortfarande bra.
Haha, tänkte rensa bort mina solbrillor med lila glas, men jag hade inte hjärta att göra det... Under de ca 10 åren jag haft dem har jag aldrig använt dem, men någon gång måste jag göra det. Ska fan ta en bild på mig då också.
Men mycket har väl att göra med att jag vill ha det stilrent och fint, som i en visninglägenhet för nyproduktioner. Inte lika opersonligt, men nästan likadant.
Sen känns det som att man flyttar varje år också, och det är praktiskt att inte ha så mycket prylar då.
(varför jag använder uttrycket "rensa bort" är att i vår släkt så slänger man inte saker, för det finns alltid någon annan som vill ha skiten)

Idag hade jag tänkt sopa golven. Och moppa. Det är bättre än inget iaf.
Sen. Ska jag göra det. Inte nu. Nu orkar jag inte.
Värmen dödar mig långsamt. Igår blev det oväder och därmed lite svalare, men idag är det samma skit igen.

Imorgon kommer Erik. Vilket innebär att jag kommer sova bättre. Jag har kommit fram till att det antagligen beror på att jag känner mig trygg helt enkelt. Eller för att jag somnar lycklig. Men mest trygg. Vilket får mig att slappna av på ett helt otroligt sätt. Annars är mitt kropp i ständigt försvarsläge (long story), och det är tröttsamt i längden.
Alla borde få en Erik utskrivet mot sömnbesvär. Inte min Erik då, nån annan Erik.

Nä nu ska jag se på sista avsnittet av säsong 2, det förra var det första som faktiskt slutat så spännande så man inte kunnat hålla sig. Det gillar jag med The wire, det är sällan några enorma cliffhangers. Som i Lost. Fyfan, där var det stört omöjligt att bara kolla på ett eller två avsnitt, det gick bara inte.


Asså

Värmen. Jag börjar få stora problem med den. Men jag kan ju inte spendera hela dagarna i det relativt svala sovrummet, där finns inget att göra.
Haha, skulle kolla en sak på internetbanken, tog fram mobilen och slog in koden, och svor över att det inte funkade, att det säkert var värmen som gjorde att apparaten inte gjorde som den skulle. Ja jo....

Jag har rensat ur lite grejjer iaf. Jag har aldrig velat vara en sådan som har mycket prylar, men nu är jag det. Det ska bort.
Mina gamla skolkataloger ryker. Vafan ska jag med dem till? Kul att sitta och kolla på mina dysfunktionella klasser?
Böcker också. Två av tre påsar ska bort.
Jag har under många år gått och sneglat mot kartongen med mina dagböcker, ibland tycks det självklart att de ska bort, ibland tvärtom. Jag vet inte...

Nej uäh, jag måste faktiskt gå in till sovrummet ett tag nu.

Fnutt

http://www.youtube.com/watch?v=mUu_cY8TM5Q

Jag ska gå och lägga mig igen. Försöka tömma huvudet. Jag är bara irriterad på mig själv nu. Och jag kan inte gå omkring och vara det just nu så tänker åtminstone försöka somna om så jag slipper vara medveten om det.

Normal.

Nåja, lite mer normal iaf. Jag känner mig dock helt sned ändå. Så seg så jag inte orkar röra på mig, men ändå kan kroppen inte vara stilla. Jag kan inte fokusera på något i mina tankar men tänker ändå på allt möjligt. Jag fryser när jag inte har täcke på mig, jag svettas när jag har det.
Jag har legat och snurrat runt i sängen i alla möjliga ställningar, försökt spela WoW, men inget funkade riktigt. Jag hamnade i soffan till slut, vände mig om och slumrade nån timme. Det gjorde nog susen. Ska äta varma mackor och se på mer The wire strax.
Jag fattar bara inte varför jag är så skum idag.

Fzt

Jag släpade med mig Sofia och gick över till Caiza igår. Fast det var egentligen till Hampus som bor under henne, av någon anledning var alla där egentligen. Amanda var också där, så det kändes som vanligt som en minisläktträff. Annika var också där, har inte träffat henne på evigheter :D
Klappade på Nastias hund igen, och på nån annan vovve.
Det blev en rätt tidig kväll iaf, och allt kändes så fel när jag väl kom hem. För tomt. För... fel.

Idag är jag sjukt seg, jag är inte bakfull men märker ändå att alkoholen påverkat mig på ett negativt sätt. Drömde en för jävla dum dröm inatt också, och känslan från den drömmen går inte att få bort, och det driver mig till vansinne. Bara att vänta ut den antar jag.
MItt vardagsrum är en bastu, jag har duschat flera gånger, legat i sängen och stirrat upp i taket, kollat på några bitar av ett The wire-avsnitt, men jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jag är rastlös och seg och längtar alldeles obeskrivligt tills nästa vecka. Då blir allt rätt för ett tag iaf.
Jag känner mig lite som ett känslomonster för tillfället, wtf.

Fockin proud

SkivorJa jag minns inte senaste gången jag ärligt kunde säga att jag var stolt över mig (vet inte om jag nånsin kunnat sagt det), men nu är jag det. Jag har lyckats reducera tre cd-ställ till två, rensat bort skivor jag aldrig trodde jag skulle kunna rensa bort.
Ja jag gillar REM, men jag känner inte att jag behöver skivor med dem. Ja jag älskar "One of us" med Joan Osborne, men jag behöver inte ha hela skivan för det. Stratovarius har väl en bra låt, och den är inte ens med på skivan jag har med dem, jag har nog aldrig ens lyssnat på just den skivan under alla år jag ägt den.
Jag började rensa inför flytten från Tumba, i flera omångar då det blir mindre smärtsamt då. Men då var det ändå rätt uppenbara skivor som åkte, typ. Den här gången är det skivor jag hållt fast vid längre. Fast det känns ändå helt ok.
Så folk som jag känner som vill ha cd-stället i mitten, kom och hämta skiten. Fast ring först >_<
(egentligen är jag skitstörd över att det är just det mörkare som åker då jag tycker att det är det snyggaste, men jag kan ju inte ha ett ljust och ett mörkt. egentligen så är de rätt fula allihop, men wth)

Edit: Kunde inte släppa låten med Stratovarius, Forever var det ju. Jävligt fin.

Aaaj

Från början var det här ett sjukt långt inlägg där jag gnällde alldeles sjukt mycket. Men när jag läste igenom det så insåg jag hur bittert det lät, och det var inte riktigt meningen.
Vad jag ville få fram var iaf att jag hatar min kropp för att den bestämmer sig för att få mens lite när som helst, med tillhörande mensvärk som för tillfället gör mig totalt handikappad. Det är inget onormalt, men förbannat irriterande, så ska ringa barnmorskan imorrn och prata med henne. Hade ändå tänkt göra det.
Just nu är smärtan uthärdlig, jag kan sitta upp och luta mig fram, men för det mesta ligger jag mest dubbelvikt i sängen. Ibland får jag omedvetet för mig att hålla andan, antagligen tror jag väl på något undermedvetet plan att ju mindre mina inre organ rör på sig desto mindre ont får jag. Det enda som händer är att jag blir yr.
Jag vet inte vem jag pratade med angående detta för några år sedan, han hävdade iaf att karlar måste raka skägget nästan varje dag, så det var minsann lika jobigt för dem. Jag skulle kunna tänka mig att raka hans skägg nu, med en machete. Karlar BEHÖVER inte raka skägget varje dag. Det gör inte ONT om skägget inte rakas.
Nej jag är faktiskt glad just nu, det är bara svårt att vara sådär hoppande, sprudlande glad när man mest bara vill hoppa ur sin kropp.

Det blir inte ett dugg bättre av att jag nyser hela jävla tiden. Dumma mig som var utomhus idag, vad tänkte jag på? Borde fixa andra allergitabletter och annan nässpray men jag ooorkar verkligen inte imorgon.
Nu ska jag försöka hitta en behaglig sittposition och se på The wire, och se om Jimmy får vara med de andra barnen och leka.

Detta var antagligen 99% mer info än vad någon vill veta, men skitsamma.

Seriöst, jag är glad. På riktigt. Alltså verkligen på riktigt. Det märks bara inte.


Jag måste handla.

Jag måste verkligen ha grejjer till frukost, frukosten ÄR faktiskt dagens viktigaste mål.
Men, det är 37 grader i solen (ffs, vart tog regnet vägen?), och TOTALT vindstilla. Jag vet att jag är whinig när det gäller värme, men faktum är att det är konstaterat av läkare att jag har problem med det (och kyla), och att för att min kropp ska fungera någorlunda normalt så måste det vara "lagom". Inte för att den skulle braka ihop om jag tog en 40 minuterspromenad (vilket det blir till affären fram och tillbaks), men jag skulle antagligen känna mig dödssjuk.
Jag sitter halvnaken inomhus nu, och svetten rinner fan. Hur skulle jag då se ut om jag dessutom skulle promenera utomhus? Nog för att ingen förväntar sig att man ska vara direkt fräsch, men jag vill inte gå och handla när jag dryper av svett.
37 fucking grader?
Jag hatar vinter, jag hatar sommar.
Jag hatar våren, då kommer massa pollen och skit.
Jag hatar hösten, då gör det ont i lederna och det är massa snöslask.
Finns det nåt land där vädret är lagom? Själva temperaturen under våren är faktiskt lagom, om man skulle ta bort pollen och sånt så skulle det vara perfekt. I några minuter, sen skulle jag säkert hitta något annat att klaga på.

Nej blir fan en 20:-taxi ner på stan, sen gå hem. Att gå hem känns mindre farligt, då kan man iaf slänga sig i duschen så fort man kommer hem.
Sen kan man ju fråga sig varför jag inte handlade igår när jag ändå var på stan. Det är en jävligt bra fråga. Jag undrar också lite över hur Bush skulle se ut i dreads, eller om det faktiskt bor munkar i jordens mitt.
Svaret känns iofs rätt enkelt; jag pallade helt enkelt inte att vistas längre i centrum än de 5 minutrarna jag var där.

Tjack genom öronen

Jag drömde en sjuk rolig dröm inatt. Huvudpersonen visade sig vara en från The wire, säsong 2. Jag har sett några avsnitt med honom men inte tänkt på det, mitt undermedvetna har väl snappat upp det.
Iaf så skulle jag fotografera nån kyrka på avstånd, och där kom han med sin monsterkamera och skulle göra samma sak. Han frågade om jag fotograferade mycket, och vid tillfället hade jag nån tunn liten fjuttig kamera, så jag sa nej för det var ju ffs pinsamt om han skulle tro att jag var seriös med mitt fotograferande och ändå bar med mig den kameran.
Sen skulle han minsann visa mig stundentboendet i Flemingsberg, allra helst huset där de rikaste stundenterna bodde. Vi lurade oss in där och låtsades vara med i klassen, för det var tydligen nån lektion där. Sen började de ta upp närvaron, varpå jag fick panik för mitt namn klingar inte så mycket överklass direkt. Så det blev Amelia nånting. Amelia? Vart fan fick jag det ifrån?
Vi blev iallafall upptäckta och sprang därifrån, skitkrångligt att hitta rätt trappor osv...
Det visade sig att han bodde i en familj med massa fosterbarn, där Lindha, en gammal vän till familjen, var barnflicka. Det var logiskt tyckte jag, för hon gick ju barn och fritid på gymnasiet och praktiserade som barnflicka hos oss en liten period.
Men de hade skitskumma toaletter. Dörren var ca 1 m hög. Det är ett vanligt återkommande fenomen i mina drömmar, att jag inte kan vara i fred ens på toa.
Sen visade sig att den här snubben tyckte att vi skulle hälsa på en av hans kompisar, som bodde skitlångt bort, och det skulle ta halva natten att ta oss dit. Så han tyckte vi skulle ta tjack för att orka gå dit. Jag dissade idén och tyckte vi kunde åka kollektivt, men icke, hela SL var med i en gigantisk konspiration.
JAG fick bära det olagliga, som inhandlats bland de rika kidsen, där det dessutom var nåt jävla konvent för poliser så det var poliser precis överallt. När vi var på väg ner igen insåg jag hur jävla idiotiskt hela grejjen var, också hur komiskt det var.
Sen skulle han ta tjacket. Genom öronen. Med sugrör. Och filtrera det med kapsyler, kapsyler som han satte I öronen. Det var den roligaste synen ever, både i drömmar och irl. Jag försökte få honom att förstå att han inte behövde ta så mycket, men jofan, han var tvungen att ta 2g, vi skulle ju gå så långt. Att hela effekten skulle komma på en gång fattade han inte, han var helt insnöad på att ju mer han tog under desto längre tid skulle effekten bre ut sig, som om det var någon jävla depoteffekt. Jag avstod iaf, och satt mest och njöt av lukten. För jag tycker faktiskt att det luktar gott, på samma sätt som bensin.
Nu i efterhand när man analyserar drömmen så inser jag ju att han var en riktig jävla pundare som inte hade så mycket hjärna kvar. Han var nog lite efter rent naturligt också.
Jag dissade fortfarande idén och trodde att jag skulle orka gå ändå. Nu var han som spelar Daniels i The wire med, wtf?
Aja, det hände sjukt mycket, det slutade med att vi blev jagade genom en stor skog, jag ville inte vara med längre, så de andra (det var 4 förutom mig vid det är laget) åkte iväg med Flumriden mitt i skogen, utan mig.

Jag var sjuuukt förvirrad när jag vaknade iom att jag vaknade när drömmen fortfarande höll på, och helt säker på att klockan var 15 eller nåt för jag hade ju minsann kollat på klockan flera gånger när den var 11, 13, 14.nånting, osv.
Men den var "bara" 10.

The wire har ju nåt finger med i spelet iaf, när jag gick upp och hade gjort kaffe så skulle jag kolla på gårdagens Weeds, så jag satte på The wire 0203, och efter ca 14 min så kom jag på att "Wtf, det här är ju inte Weeds!".
F.ö så jävla ball konversation när de ska förhöra nån afrikan/whatever som påstår sig inte kunna engelska.
Bunk: Ey, Kunta Kinte... yabadababadabado.
Den-andra: Moshy mishy mishy mishy mishy motherfucker.
Afrikanen: Huh?
Nej går fan inte att förklara hur kul det såg ut, jag älskar att serien inte är politiskt korrekt nånstans.

WTB förlängningssladd...

Jag MÅSTE komma ihåg att köpa en sådan nästa gång jag är i en affär som kan tänkas ha sådana. Sitter och lyssnar på stereon nu, men kan ju bara ha en skiva åt gången. Om jag hade en förlängningssladd (vafan, stavas det verkligen så?) så hade jag kunnat grejja om bland alla sladdar och få igång högtalarna till datorn.

För några dagar sedan upptäckte jag till min fasa att min kalender börjar lida mot sitt slut. Det är inte bra, för jag måste ha en sådan för att hålla reda på typ.. allt. Och då trodde jag att det var kört att hitta en smidig liten såndär, för alltid tidigare när jag upptäckt det såhär sent så har de ballaste och bästa kalendrarna varit slutsålda. Men närå, här i Arboga är det tydligen inte ett lika stort sug efter sådana, så jag hade många att välja på, hittade t om en riktigt snygg. Varför en kalender som ändå bara ligger på min fönsterbräda ska vara snygg kan man ju fråga sig, men det skadar ju inte.
Sen gick jag in på systemet och köpte några öl. Det är tydligen nån som fyller år säger Caiza, så det skall drickas öl imorrn. Först fick jag panik och tänkte att HON kanske fyller/fyllt år, för jag vet att det är nån gång häromkring, men det är på fredag hon gör det. Fast hon kanske vill firas imorrn ändå. Ah jag har noll koll, kommer fan inte ihåg när jag själv fyller år förräns alla andra börjar prata om det...

Min balkong är mysig faktiskt. Jag gillar den. Jag och Ylva spenderade mycket tid där ute.
Balkong

Edit: Sen visade det ju sig att jag är en dag efter, det är INTE onsdag idag, alltså är det den 24:e på torsdag, det är då Caiza fyller år, och då festen är.. mystery solved.

Mmm, pancakes

Jag gjorde sådana idag, och de blev alldeles perfekta på alla sätt och vis. Förutom de första då som var svåra att vända, men jag har hört att det ska vara så...
Jag förstår verkligen inte hur vi misslyckades så brutalt förra gången, måste varit fel på smeten.
Det irriterande var att jag inte orkade äta mer än två. Eller ja, jag åt tre, men sen så blev jag också liggandes i soffan framför nåt naturprogram utan att kunna röra på mig. När jag märkte att jag sov mär än jag var vaken så gick jag in och lade mig i sängen och sov i två timmar >_< Nu när jag gick upp åt jag en till...
Men jag förstår inte varför jag plötsligt fått ett sånt behov av att ta en tupplur mitt på dagen. Det är inte så att jag tänker "Åh jag är lite seg, det kanske skulle vara skönt att lägga sig ner en stund", det är mer "Uh, jag kan inte hålla ögonen öppna, bäst jag tar mig till sägen... ... *snaaaark*"
Varför kan jag inte vara sån på kvällen? Nu skulle jag helst vilja gå och lägga mig igen, men jag vet att jag bara sabbar nattsömnen ännu mer. Ändå sov jag typ 11 timmar inatt, inte alls djupt, men ändå.

QUEER AS FOLK!

Ikväll 22.30 på femman, TVÅ avsnitt! Fifan vad tid jag lade ner på att försöka ladda ner de avsnitten för några år sedan, var ju evigheter sen det visades på SVT också.
Nu känns det väl inte lika angeläget att se det, men jag tänker tamefan göra det bara för att jag längtade efter en fortsättning så länge förut.

Day of the dead

http://www.imdb.com/title/tt0489018/
Inte världens bästa film nej. Nu är väl iofs inte zombiefilmer min kopp te, men grundidén i denna lockade mig. Jag är inte så insatt i genren heller, men jag börjar tvivla på att det faktiskt finns originella zombiefilmer.

Däremot så har jag sjuk huvudvärk och fryser.

[istället för att skriva en onödig fånig rubrik så skriver jag detta]

Idag kom två papper.
Fullmakten som telia vill ha för att flytta mitt nummer bort från dumma tele2, så jag istället kan sms:a gratis till alla. Stort plus för medskickat svarskuvert.
Intresseanmälan för bostad i Tingsryd. Jag har så svårt att tro att det är stort sug efter lägenheter där, men uppenbarligen så är det väl det. Också stort plus för medskickat svarskuvert.

Senare idag ska jag gå och hämta Zeke hos Caiza, posta breven, ta en promenad med honom, släppa in honom i hundgården, försöka få igen den förbannade dörren och försöka att inte få dåligt samvete när han tittar på mig med puppyeyes och tycker att jag är världens elakaste för att jag lämnar honom alldeles själv där.

Jag gav Erik (snarare petade jag ner den i hans väska innan han åkte) den hemliga saken igår, det var uppskattat. Vad den hemliga saken var är alldeles för fånigt för att skrivas här.

Drömde alldeles skumma drömmar inatt, och vaknade med en konstig känsla. I några timmar efteråt kändes allt helt overkligt, och jag fattar inte riktigt varför. Det var inga obehagliga drömmar, tror jag vaknade upp mitt i en dröm där jag var sjukt bra på basket. Så när jag vaknade trodde jag att jag var sjukt bra på basket, sanningen är att det mest är turen som avgör om jag träffar korgen.

Nu ska jag köpa en fågeljävel till min präst. Och kolla in ändringarna efter patchen. Jag har inte haft något som helst spelsug så jag har inte brytt mig om att kolla dem.
Den jävla betan är ju igång nu också, fick jag vara med och leka? Nej.

Jag betalade min elräkning idag, och räknade ut att jag trots tillsvidarepris har lite drygt 200:- i månaden i elkostnader, trots gammal spis och kyl/frys. Det tycker jag ändå är rätt ok, med tanke på att datorn står på nästan 24/7.
Är det pinsamt att säga att det är den första elräkningen som kommer i mitt namn? Jag är 24 år och det är verkligen den första elräkningen som kommer i mitt namn.

Edit: NEHEJ. Varför skulle min server vara online när jag vill spela? Det låter ju helt crazy. Hur kunde jag få för mig det? Blargh... Aja. Jag gör en kompis glad och skapar en char på Talnivarr (stavning?), för jag vill spela nu.

And then there's me.

Som vanligt när han är här så bara swooshar helgen förbi, men den här gången kändes det inte som jordens undergång när han åkte hem iom att han kommer tillbaks om lite drygt en vecka, och stannar i nästan tre veckor.
Jag tog kort på honom när han sov (han hade faktiskt sagt att jag fick) med min mobil, men mobilen är knas så det ser knappt ut som honom. Aja, har ändå den bilden i mitt huvud.
Jag måste seriöst börja med pilates eller nåt, jag har ffs träningsvärk lite överallt.
Jag tror jag börjar vänja mig vid att han hör när jag funderar över konstiga saker högt, normalt sett så är det bara folk som Emma som brukar få höra dem men hon har också konstiga funderingar i sitt huvud så då känner man sig inte lika dum. Det jobbiga är väl när man ska försöka förklara hur man resonerar men mitt i meningen kommer fram till att man inte vet det själv och det blir bara ett "Eh, äh, glöm det...". Därför tror jag faktiskt på talesättet "Tänk efter före".

Jag var så smart nyss, skulle svälja två värktabletter (lågtryck är ajaj för mina leder), men råkade hosta till när jag drack så de kom i glaset. Inte ett vanligt litet glas, utan ett enliters Wackenglas. Nu var det bara halvfullt, men ändå. Det var kapslar av gelatin eller något liknande, så jag antog att de snabbt skulle börja lösas upp, så jag drack upp den halvlitern för att komma åt kapslarna.
Det kändes... så typiskt mig.

Nu börjar det åska IGEN, så jag ska dra ur kontakten. IGEN.

Oops I did it again

Jag gick seriöst och lade mig. Mest för att jag var lite seg och det var varmt och jävligt i vardagsrummet, men när jag väl hade lagt mig så slocknade jag direkt. Nu är jag segare än segast och vill verkligen, verkligen ha några energidrycker.

Ännu mer zZz

Ja jag sov middag idag igen. Jag vet inte varför, men kunde bara inte hålla mig vaken. Sen var det la iofs nedstämmande att tänka på hur många timmar det var tills Erik kommer, så jag ville sova bort lite av tiden. Nu ångrar jag att jag inte sov längre faktiskt. För det är fan inte kort tid kvar nu heller.
Istället gick jag och köpte hamburgare och strips. Jag blev mätt. Minst sagt.
Han var jobbig han som tog min beställning.
"Allt på på hamburgaren?"
"Ja *nickar*"
efter en stund
"Allt på, lök, blabla, ketchup, senap?"
"Japp, allt på *nickar*"
efter ca två minuter
"Ketchup senap?"
Vafan.

Jag har ingenting att städa heller (hur fan gick det till, det var ju jättestökigt igår?!), inget att handla, inget... att göra.
Det skulle väl vara att duscha då. Men sen då? Han kommer vid fucking tolv, innan dess kommer jag hunnit bli galen flera gånger om.
Fast jag är faktiskt trött, jag kanske borde gå och lägga mig en stund till.

zZz

Jag har handlat idag, på tre olika ställen. Kom hem, var trött som ett as, och lade mig i soffan och skulle skicka ett sms, men somnade innan jag hann skicka iväg det >_< Vaknade till, skickade det, vände mig om och somnade om. Vaknade till efter ytterligare en stund och insåg att det var lika bra att gå och sova på riktigt, så slumrade/sov i tre timmar. Jag försökte gå upp efter en timme, men det gick bara inte. Jag satte mig upp i sängen och verkligen kämpade för att hålla ögonen öppna, men jag orkade inte ens sitta upp så jag föll tillbaks och somnade om på nån sekund.
Skönt vare, jag tror jag behövde det. Jag är dock fortfarande skittrött, så blir nog en tidig kväll ändå.
Tog dag i disken också, och tvätten, så det är inte så mycket att göra imorgon. Jag ska sopa och moppa golven, nu skulle jag verkligen behöva en dammsugare.

Det är sjukt varmt här inne, knappt nån luft.

Pratat med telia, det blir byte till dem med mobilen, iom att man kan lägga till en viss sms-tjänst på refillkortet. Jag ringer ju så sällan till folk, sms-ar ju bara.

Skål

Jag kom att tänka på en rolig sak, när jag såg på Simpsons på TV...
(exakt vad som fick mig att tänka på det minns jag inte nu)
Vi satt på puben med britterna och massa arbogabor.
Skotten: "So how do you say cheers in swedish?"
Arbogagbo: "Skåååeeeel!"
Skotten: "Sk..skaaaal?"
Arbogabo: "Skååååeeeeeeeeel!"
Skotten: "Skåaaaaal?"
Jag: "Dont listen to them.. SKÅL!"
Skotten: "Skål?"
Jag: "There you got it"
Arbogabo: "Skåååeeeeel"
Jag: "As I said, dont listen to them... it's supposed to be SKÅL, not skååååeeeel"
Skotten: "Skål! Yeah.. skål."

Jag har alltid trott att är jag väl pratat med någon som pratar rikssvenska så skulle jag också börja prata svenska igen, men tydligen icke... FÖRIHELVETE vad jag pratar arbogamål nu, jag skäms ju för fan så fort jag öppnar käften :(
Sen är jag ju som Emma och kan inte låta bli att härma mig själv när jag tycker att jag låter dum, så om personen inte uppfattat att jag pratat arbogamål första gången jag sa meningen så fattar den det andra gången då jag härmar mig själv...
Fockin' Arboga.

Gnnwääh... tele2.

Jag skulle ju få en gratismånad. Misstaget jag gjorde var att inte fråga VILKEN månad det gällde.
Trofan att de skickar en faktura för den här månaden...
Så jag ringde upp dem, han i kundservice satte mig på hold i 7 minuter, sen kom han tillbaks och sa att "Ja jag hittar på tre olika ställen där det står svart på vitt att du ska få en betalningsfri månad, så jag vet inte varför det inte är inlagt faktiskt".
Så jag får snällt betala för denna månaden också. Han skulle skicka ett till ärende om det, också att jag skulle få det justerat med påminnelseavgiften då de skickade till fakturan till fel adress. Det är lustigt, de kan inte erkänna att det är deras fel att de skickade den till fel adress, men jag slipper påminnelseavgifen ändå?
Aja.
Kan ju alltid hålla tummarna för att jag får nästa månad gratis. Den senaste fakturan skickade de till fel adress, men nu har jag ett brev från dem där det står att de ändrat den till rätt adress iaf. Men det kanske är mitt ansvar ändå. Måste kolla upp det...
Vad jobbigt det måste vara för de på kundservice att ta tag i skiten ekonomiavdelningen ställer till med.

Jag ska iaf börja fetspara pengar nu. Om jag skulle kunna säga upp tv-abonnemanget så skulle jag göra det, men det är ju fockin bindningstid på det också. Dock måste jag säga att det funkat normalt, inga problem där.
Och det är väl kanske lite illa när man blir förvånad för att något funkar normalt, men oh well.

Ew.

Stod och duschade för en stund sen, och såg till min fasa att en TVESTJÄRT hade lixom fastnat i min pumpflaska med hudkräm. På något jävla vänster. Jag gillar inte tvestjärtar. Det hela ledde till att min hårinpackning satt i typ 10 min längre än vad den skulle för att jag vägrade släppa blicken från tvestjärten (den kanske skulle hoppa ur och krypa ner på mina fötter då), och sen försökte jag få ur den, när jag faktiskt hade samlat mod till mig att röra vid flaskan. Men det gick fan inte. Jag undrar hur den kom in där egentligen. Jag vickade på pumpen och hade mig, och vid ett tillfälle trodde jag att jag hade dödat krypet, för det ramlade ner massa likdelar.. men det hade jag tydligen inte. Jag tröttnade till slut iaf och slängde hela flaskan. Hoppas att krypet inte tar sig ut iaf... Brr.

Ibland märks det verkligen att random folk som kommenterar knappt läst igenom inlägget.
Som kommentaren på mitt förra;
"Hej! :D Skiner solen hos dig?"
Förlåt du Jenny, men det lät så jävla roligt med tanke på innehållet i inlägget.
Och jag svarar inte på sådana randomfrågor, folk kanske menar väl och bara vill vara trevliga, men när okänt folk vill veta vad jag ska göra under dagen och liknande så känner jag mig inte så sugen på att berätta det bara för att de antagligen bara vill ha högre siffror på kommentarer.

Kiss.

Jag vill väl mest köra näven genom en glasruta nu.
Jag är trött.
Jag är less.
Jag är svettig.
Jag orkar inte göra någonting just nu och det finns massor av saker jag borde göra.

Skivor

Varje gång jag flyttar så är det ett jävla helvete med skivorna. De är många att packa ner, väger otroligt mycket när de väl är förpackade, och jag är bara orolig över att de ska gå sönder. När jag flyttade från Tumba hade jag rensat ur en hel del, tyckte jag. Igår satt jag och stirrade på dem när jag inte hade något annat att göra, och såg genast massor av skivor som jag kunde rensa ur. Varför såg jag inte dem förut?
Så nu har jag rensat ur lite över 100 st. Och jag känner verkligen att jag inte kommer sakna dem. Det är inga ovanliga skivor bland dem, så det mesta går att ladda ner.
Nu blev det ytterligare 10 st. Jag börjar undra över Therion. Jag tror de åker ner i högen också faktiskt.

Jag sov skit inatt, låg bara och vred och vände på mig, sen blev det ljust. Nån gång efter det somnade jag, och höll på att ramla ur sängen när klockan ringde kl 10. Jag hade inte tänkt ställa klockan på ringning, jag hade tvätt-tid kl 11 men jag brukar alltid vakna runt 9 iaf, men det var nog fan tur att jag ställde den på ringning iaf.

På fredag kommer Erik. Nästa fredag kommer Erik igen, och är här i tre veckor.
<3

Piss.

Ja istället för att vara så omogen så jag skriver bajs så skriver jag piss istället.

Nu har vi varit i Köping, hos läkaren, hos Ylvas mormor där Jan och Mats var, gått på stan (vilket var lika behagligt som att gå barfota på krossat glas), sen ville inte jag leka med Ylva nå mer så jag lämnade henne där och åkte hem. Eller så skulle hon åt andra hållet, och jag skulle till Arböga.
Det satt nån på min plats, men jag orkade inte bry mig även om jag hade så ont i fötterna så jag knappt kunde stå upp. Så jag satte mig på golvet istället. På vägen hem började det ösregna (ja jag tycker förihelvete samma sak om dig skitstad), men jag orkade inte bry mig om det heller, så när jag väl var i lägenheten var jag dyngsur.
Kom hem kl 15 och sprang ner och paxade tvättstugan och slängde in tvätt. Det orkar jag egentligen inte heller, men jag måste verkligen. Måste måste. Sen måste jag städa. Och diska. Se om jordgubbsfläckarna går bort från bänken.

Jag är helt säker på att jag sett läkaren förr, för han ser så himla underlig ut. Och jag är så less på det där. I två månader fick jag vänta på den där tiden, de skickade efter mina journaler och så (trodde jag, trodde att fullmakten jag skrev på var för det), och nu var det dags. Jag hade inga större förhoppningar, men tanken fanns ju ändå att han skulle kunna ta tag i det.
Men det kunde han ju inte.
För han har inte mina journaler.
...
NEHEJ, varför i HELVETE skulle jag vänta två månader på den där jävla läkartiden då, och varför i HELVETE har de inte skickat efter dem?!? Det är ju för fan standard att göra när man får en ny patient med lång historia. Istället var det papper från nån utredning han hade skickat efter. Vafan har det med min sömn att göra? Alltså... nä.
Jag tog upp melatonin, och sade att jag hade försökt följa det under några år nu, och i februari ändrades det så att läkare inte längre behöver en särskild licens för att skriva ut det så hade jag tänkt föreslå att jag skulle prova det. Det finns naturligt i kroppen, och är inte beroendeframkallande. Men nä. Han hade varit på "semester" ett bra tag nu, så han hade inte så bra koll på det. Någon gång under våren kanske man skulle kunna skriva ut det.
Men det är lugnt asså, jag kan fortsätta varva sömnlöshet med starka, beroendeframkallande mediciner, han betalar ändå en del av min inkomst med sin skatt.
Då tog jag upp det där med sömnklinik. Det har ju varit på tal om det sen jag var 17, men det var först för ett år sen som min kurator tog tag i det. Fast då hittade hon ju ingen, vilket är för jävla lustigt iom att det finns i Uppsala, Huddinge och Örebro, bland annat.
"Jag måste läsa dina journaler först"
...
Något jag hoppades innerligt på var att han inte var en sån där som är "sponsrad" av läkemedelsföretag. Det stod en påse i finare modell med Cymbalta skrivet med stora bokstäver på hans kontor, och det bådade ju inte bra. Vi tog upp vilka tidigare mediciner jag använt (det är seriöst ett 20-tal, det finns ingen chans att jag ska komma ihåg alla och han hade ju ingen JOURNAL att kolla i), varpå han säger: "Har du provat Cymbalta?".
Jag vill heller inte gå på ssri och liknande när det är sömnen jag har problem med, det är alldeles för många biverkningar.
Man sitter i en sån för jävla situation med, jag kan inte säga så mycket eller för spydiga saker, jag kan inte heller visa att jag faktiskt vet saker om läkemedel (gud förbjude att patienten tar egna initiativ), för då finns risken att han blir tvär och slutar skriva ut saker alls. Ja det har faktiskt hänt. Läkare är som jävla barnungar. "Om inte jag får bestämma allt så får inte du vara med!".
Jag blir bara så less. Och jag orkar inte bråka.
Undrar iofs om melatonin ens är narkotikaklassat, eller om det lyder under läkemedelslagen. Det är la antagligen svindyrt ändå.

Jag orkar inte städa. Eller diska. Eller göra något annat. Möjligtvist gå på toa. Och kanske byta kläder, det börjar kännas rätt klibbigt när allt förutom underkläderna är dyngsura.

Gud är pappa till alla munkar

http://queenofyellowtower.blogspot.com/2008/07/gud-r-pappa-till-alla-munkar.html

DaVinci-koden släng dig i väggen, detta är fan mer komplicerat än man kunnat ana.
Finns det ens kenyanska munkar? Kan man ha tonsur när man har afro? Har ordet negertvätt något med det hela att göra?
Jag känner mig lika konfunderad som Johnny. Nny

Gud är också farfar till aporna kom vi nyss fram till med vår logik.

Jag ber för att mina grannar inte hör våra funderingar, de lär ju tro att vi går på droger eller att vi är förrymda mentalpatienter.


"- Jag ska aldrig byta bild.
 - Nä. Eller jo, kanske till nån annan."

Fockin expensive

I fredags när puben stängde blev folk rastlösa, och skotten och walesaren lyckades få köpa två flaskor vin från baren som hade stängt. Allt var väldigt hyssjhyssj och vi var tvungna att gömma flaskorna när vi skulle ut, för det är ju naturligtvist inte tillåtet att göra så.
Det blev ju ingen riktig efterfest, men en vinflaska blev kvar här iaf. Jag och Ylva smakade, men det var inte gott, så vi hällde ut den. Något som tydligen upprörde skotten lite fick vi reda på igår, för vinet var ju "fockin expensive". Vad han var mest upprörd över var nog vetskapen om att han senare den natten fick slut på alkohol och blev desperat, och att vi då hällde ut en flaska med alkoholhaltigt innehåll betraktade han antagligen som alkoholmissbruk. Men han tjatade om att vinet var så fockin expensive, och för en stund sen började jag och Ylva klura på hur mycket flaskan kostade egentligen. Jag antar att vi både hade en summa på nån tusenlapp eller så i huvudet, så vi kollade upp det på systemets hemsida. Som sa att flaskan kostade 57:-.
Jag säger ju det, så jävla stereotypiskt skotskt, att tycka att en flaska i den prisklassen är dyrt.

Vi har också kommit fram till att i vårt nuvarande sega mentala tillstånd är det nästan omöjligt att säga skotskt slott. Vi kan iofs knappt säga något rätt, men ändå.

Joråsåatteeeeh

Det suger verkligen att gå ut i Arboga. Jag är iofs inte så förtjust i krogen i vanliga fall heller, men här möter man folk som känner en hela tiden. Vi satt på uteserveringen med vår medhavda öl iaf, snacka om att de har noll koll. Jag och Ylva knatade rakt ut med ölglasen i handen efteråt (hann inte dricka upp den enda ölen vi köpte där), ingen som sa något. Det kändes lite ballt, finns ingen chans att man hade kunna göra det i Sthlm. Det kändes lite nostalgi över det hela, det var ändå några år sen man brukade sno med sig glas hem från krogen. Fast denna gången var det inte riktigt med mening, vi gick runt med en och letade efter Caiza och sen.. gick vi.
Skotten och den andra var där, men vi hade ingenting att prata om. Fattar ju knappt vad de säger. Skotten visade sig iaf vara helt ok, men vi har fortfarande inte så mycket att prata om.
Judas syster var på torget. Hon kom fram och sa "Du ser ut som att du kände Judas". Och ja, det gjorde jag ju sort of. Vi umgicks ju inte, men ändå. Det var underligt. Men kul att träffa henne.
Caiza fick en påtvingad efterfest hos sig (måste hennes klasskompisar bli vuxna?), vilket var smidigt iom att hon bor i huset bredvid. Det skulle heller aldrig hända i Sthlm, sist jag var på efterfest där var i Hässelby, då jag bodde i Tumba. Det tar ju fan 1h 20min att åka.
Skotten är verkligen som en stereotypisk skotte. Det är lustigt.

Vi kom hem runt 6 iaf. Trötthet och det tidigare intaget av alkohol gjorde den nästkommande timmen väldigt rolig. Jag tror inte att det är nyttigt att skratta sådär, man kan ju inte andas.
Strax efter 7 kom vi i säng. Det kändes inte som att man skulle kunna sova, men jag hann väl knappt lägga ner huvudet på kudden så sov jag som en stock.

Vi uppfann en ny drink. Inte helt otippat så heter den något med "munk". Ja jävlar vad bra vi är. Cajsa har redan lovat att vara med i reklamfilmen, Caiza ska spela den andra rollen.

Nu är det bara allmänt blöäh. Jag är inte bakis, men ändå seg pga att man sovit rätt lite, och jag känner bara saknad. Det går som sagt bra så länge man inte tänker, när man väl börjar tänka så går det inte att sluta. Jag vaknade och det kändes bara så fel att vakna utan Erik, som om han vore bortrest eller någonting.

Jag och Ylva satt och pratade imorse när vi hade kommit hem, jag höll på att säga nåt, men avbröt mig, varpå Ylva får ett gigantiskt skrattanfall.

Jag: Jag tänkte säga en sak, men jag kom på hur dumt det skulle låta så jag sa inte det.

Ylva: Jag tror det var det jag skrattade åt!
Det var säkert det hon skrattade åt, våra tankegångar liknar varandras väldigt mycket.


Welcome 2 the gutter

Jag och Ylva satt och gjorde effterforskningar om Arboga tills efter kl 21 på kvällen. Sen drack vi lite öl med Caiza.
"NEJ FYFAN, vad är det som luktar?!? Eew! Ah nej, det var min rap som luktade..."
Sen blev det puben. Tidigare under dagen hade vi läst om rykten att det fanns en ingång till en munkgång vid Ågården. Vilken pub visade det sig att vi skulle gå till? Jo Ågården. Jag och Ylva fnissade lite och undrade hur fan kvällen skulle sluta egentligen, men man fick inga dumma idéer iallafall.
Jag har aldrig varit där, det var la mysigt med uteserveringen iom att det ligger precis vid ån, men annars så var det inte så mycket att hurra för. Svindyr öl, men jag köpte bara en. Malin och hennes kompisar hade gjort sig tjänis med en skotte och en walesare som vi satt med. Skotten pratade roligt, men efteråt kom vi fram till att alla hade skitsvårt att förstå vad walesaren sa. Fyfan vad jobbigt det var att prata med honom, han hade sån dialekt.
Alla hamnade hos mig i några minuter, skotten klagade på mina skivor och drog till slut fram soundtracket till Trainspotting. Ironiskt nog.
Det var roligare när det bara var jag och Ylva, förutom att vi båda är jävligt fåniga och flamsiga tillsammans så var vi trötta och hade druckit lite alkohol, vilket resulterade i underliga funderingar och skrattanfall igen. Och vin med sugrör. Uppenbarligen. Enligt kameran. Bilder kan också ljuga...

Idag skulle vi spelat kubb med Malin och dem, men vi var sega som as när vi hade vaknat, och ingen ringde om det, så vi skippade det. När vi hade piggnat till lite och kände att vi kunde bete oss som folk (nåja...) så gick vi ner på stan och handlade lite. Jordgubbar bland annat <3 Det slutade med att vi tog med en kundvagn hem för att vi inte orkade bära kassarna.
Vi beter oss inte direkt som folk nu heller, ingen av oss kan prata ordentligt, känns fan som att man har solsting eller nåt...
"Pringles är inte chips enligt engelsk fotboll. Eh.. jag menade domstol. Varför sa jag fotboll?"

"Det är bra att ha dålig humor. ... *tänker*  vänta, jag har en poäng med det. ... *tänker* det.. nej... det är bra att vara lättroad, för då *FNISSANFALL*  har man alltid kul!"
Ylva nyss, när vi suttit och fnissat halv ihjäl oss åt i princip ingenting hela dagen.


Sexgalna munkar och trådlösa kylskåp.

Ja jävlar...

Vi åt frukost, satt och slappade lite och begav oss sen ner på stan. Nånstans spårade det ur, och vi började leta efter munkgångar. Bibliotekschefen hävdar att det bara är skrönor och att det aldrig funnits några sådana, senare kom vi på att han naturligtvist är en del i sammansvärjningen, han vill ju dölja dess existens.
Vi följde ledtrådarna till Trefaldighetskyrkan där jag fick dåligt samvete för att jag svor, där jag ville att Ylva skulle hoppa ner i dopfunten så att jag kunde ta kort på henne (men hon ville inte för att det fanns folk i kyrkan) och vi letade efter alla möjliga tecken på några ingångar till gångarna.
Ylva köpte en router till mig i inflyttningspresent (iom att hon inte hade med sig en sådan till sin laptop), vi köpte kaffe och en hemlig grejj, åsså började det spöregna istället för att bara dugga. Vi begrundande den oerhört fula statyn utanför Konsum (jag fattar fortfarande inte om kommunen faktiskt betalade för den), och kom fram till att det var en förrymd varelse som munkarna avlat fram. När den kom upp i solljuset stelnaden den i den där gräsliga posen. Det fanns t om ventiler ner till gångarna vid statyn, hallå, rätt uppenbart.
Vi kom hem och kände oss som två dränkta katter. Samlade lite krafter, funderade på om vi skulle beställa hem pizza eller om vi skulle gå de 100 metrarna till pizzerian. Vi gick dit. Kom hem. Åt. Började fundera på om vi skulle gå ner till kiosken och köpa groggvirke. Där spårare det ur ännu mer.
Det resulterade i många tankar och idéer om en tunna med generator (orka dra sig upp lixom) i min trappuppgång för att man inte orkade gå upp för alla trapporna. Då kom Ylva på den briljanta idén om en trådlös kyl. Jag var tvungen att krossa hennes tankar om miljoner för den upptäckten och berätta att det faktiskt finns sådana, och att de kallas för batteridrivna kylar, då de inte drivs med en sladd. Sladdlös skulle man kunna kalla en batteridriven kyl om man inte vore datornörd.
Sen följde ytterligare idéer och tankar om tunnan, som huruvida det skulle klassas som rattfylla om man åkte i den om man hade druckit. Ylva är så duktig på att ta fram den flamsiga sidan i mig, och nu har jag ont i magen av allt skrattande.
Hon skulle också komma på ett random ord, varpå det blev munkgång. Sen skulle hon byta ut en valfri bokstav mot en siffra, varpå hon valde siffran 6, med förklaringen att "Ja munkar är ju så sexgalna".

I nuläget tror vi att munkarna åker omkring i munkgångarna i sina tunnor, och att de ibland stannar till vid systemet alt. nunneklostret.
Jag återkommer med vidare teorier imorgon säkert.
Fast ingen är ju säker på om nunneklostret funnits, då måste ju det vara stealthat på något sett? Det måste konsulteras med min partner in crime.


GWÄH!

Förutom att det såklart är väldigt skoj att träffa Ylva igen så är det också väldigt passande att hon kommer hit nu, för jag måste ha något att fokusera på. Håller på att bli galen, allt är bra så länge jag inte tänker för mycket, eller om jag håller mig sysselsatt, så fort jag börjar tänka så blir jag nedstämd och det suger.
Jag tyckte t om att jag såg hans bil stanna utanför tidigare idag, men när jag tittade nogrannare så var det inte ens samma färg.
Det känns som att det nästan går att ta på tomheten.

Aja, både Ylva och Emma är på väg nu iaf.

Det finns seriöst ett ställe här i närheten som heter Lida. Oh the irony...

städaklippaslappayrsla

Jag försökte klippa mig. Haha, det gick inte så bra.. Är så jävla yr, när jag låg i sängen kändes det som att hela rummet snurrade, och när jag hade klippt en bit och skulle kolla om det var jämt fuckade motoriken ur, iom att jag använde två speglar, och det var skitsvårt att avgöra vad som var höger och vänster i spegeln. Så håret ser väl ut som skit som vanligt, men orka. Jag såg iaf att jag faktiskt hade hår nästan ner till midjan innan jag klippte det. Det var lite förvånande, men jag brukar iofs inte stå och spegla min baksida så ofta så jag har inte riktigt koll på det. Det växer så otroligt ojämt också, håret på bakhuvudet växer dubbelt så fort som det frampå.

Försökte kolla på The last man on earth, men jag pallade inte.. Jag har så svårt för så gamla filmer, visst är den kanske bättre än I am legend men jag står inte ut att se på den.

Det känns fan som att jag är full. Måste äta nåt mer och dricka mer vatten...


Böh

Jag är sådär tom på energi nu känns det som. Jag har inte velat gå utanför dörren den här veckan så jag har ingen frukost heller, det suger.
Men idag ska jag handla.
Idag kommer Ylva.
Idag kommer Emma.

Drömde jobbiga drömmar inatt, om saker jag tänkt på under en tid. "Vaknade" och fick panik för att klockan var 15.55, och "somnade om". "Vaknade" igen och blev lite lugnad när jag såg att klockan bara var 14.06, men hade ändå dåligt samvete. Sen vaknade jag på riktigt och såg att klockan bara var 8.55.
Sov rent allmänt dåligt, så egentligen borde jag gå och sova en stund till.
Jag ska klippa håret senare, och då måste jag vara vaken och stadig på handen.

Skulle plugga in högtalarna i datorn nyss, men upptäckte att jag skulle behöva stänga av datorn och fixa sån där kontakt med flera uttag, och tjafs, så jag orkade inte...

Nä nu ska jag städa lite.

Haha, ja jävlar...

Jag höjer med mensvärk.
Nån som sätter emot?
Ingen?
Om jag höjer med allergiattack då?

Aja, kan ju förklara vissa extrema humörsvängningar iaf...
Kan ju passa på att uttrycka mitt hat för sjukvården också, och dessa jävla idiotiska telefontider.
Jag har ingen hemtelefon, kanske dumt av mig, men jag ringer max ett samtal i veckan, och dessutom så avskyr jag verkligen telefoner. Så jag känner inte riktigt för att sitta i en 15 minuters telefonkö med min mobil, för att sedan bli bortkopplad och behöva ringa igen. Inte heller vill jag sitta och prova mig fram för att försöka ta reda på när de faktiskt har telefontid, iom att jag avskyr att ringa.
Att Karolinska inte har en telefonsvarare där man kan avboka sin tid är f.ö bedrövligt... Dessutom borde man kunna avboka den om man ringer till den vanliga växeln. Jag kan förstå att växeln inte vill hantera några komplicerade ärenden, men att avboka en tid verkar inte vara så krångligt.
Jag som tyckte det var jobbigt att åka från Tumba till Flemingsberg när man skulle till sjukhuset, nu skulle jag behöva åka till Västerås och där är det inte gångavstånd från stationen till sjukhuset... Så jag skippar det, går runt och snorar istället.

Iih, imorrn kommer kanske Ylva hit och är bitter med mig...
Caiza tycker att jag ska följa med på krogen på lördag också, i söndags lät det som en helt ok idé, nu känner jag mig mest pank och det verkar inte längre vara en bra idé... fast jag vet inte.

Jävla signalsubstanser.

Dopamin är en av de viktigaste signalsubstanserna vi har, som kort och gott har att göra med saker som pigghet, ork, aptit, glädje, muskelaktivitet osv. När man gör småsaker som att t ex bli klar med disken, så utsöndras dopamin till (från?) hjärnan, och man känner sig nöjd. Man blir glad och lugn, och får ut något av saker man upplever. För de flesta är det självklart att få gott samvete när man städat lägenheten, eller gjort alla ärenden man måste.


Serotonin är också en signalsubstans, och fungerar i många avseenden som dopamin när det gäller att reglera humöret, sömnen, aptiten, koncentrationsförmågan osv.


Dessa funkar helt enkelt inte som de ska hos mig. Jag utsöndrar för lite dopamin, och mitt serotoninsystem är fucked up. Det innebär bland annat att saker som normala människor får ut glädje av kan lämna mig helt opåverkad, och jag behöver oftast stimuli för att känna mig något annat än neutral.
Sömnbrist kan också sänka serotoninnivån, vilket medför obalans i systemet, vilket i sin tur kan medföra sömnbesvär... Go figure.
Det hela innebär allt som oftast att jag måste kämpa mot min kropp, försöka hitta glädje i småsaker och försöka inse att jag borde vara glad, när jag helt enkelt inte har dopamin nog för att fysiskt kunna vara det. Som att springa ett maraton, och sedan försöka springa två till på raken. Det är ett helvete att kämpa emot sin egen kropp på det viset.
Därmed inte sagt att jag går omkring och är förtvivlad hela tiden, men jag är oftast helt enkelt neutral. Många som känner mig tycker att jag är negativ och har dåligt självförtroende när det gäller saker jag producerar eller gör, men det är helt enkelt så att jag så sällan blir belåten av något jag gjort så jag kan helt enkelt inte se det på det viset. Jag kan heller aldrig sätta mig ner och känna mig nöjd med det jag utträttat om jag så städat och sprungit ärenden hela dagen, känslan finns så sällan där.


Jag kom återigen att tänka på det hela när Erik var här senast. Det krävs alltså rätt mycket för att min hjärna ska komma igång på riktigt med dopaminutsöndringen, och han lyckas med det. Gu så romantiskt det lät...
Många säger ju att kärlek bara är signalsubstanser, men för mig är det inte så "bara". Det finns inget nedvärderande alls i att någon gör en lycklig till den grad att kroppen och hjärnan fungerar som den ska.
Men när han åkt har man ju inget som stimulerar en på samma sätt (tankar räcker långt, javisst, men ändå inte samma sak), och dopaminutsöndringen sjunker, och det blir en sjujävla omställning för hjärnan. Det kan antagligen jämföras med folk som tar E en längre tid, och sedan slutar. Deras hjärnor har producerat så mycket vaddetnuär så när de slutar inta E:et blir de helt enkelt nedstämda, och ibland deprimerade.
Ja, det finns mediciner. Vissa av dem har hjälpt mig upp till en relativ neutral nivå när jag nästan legat på botten, under några veckors tid. Det är det bästa medicinerna åstadkommit för mig. Därför har det krasst konstaterats "att mitt system inte fungerar som det bör".
Nu är det ju ingen fara på det viset längre, jag mår bra (med bra menar jag stabilt, jag KAN uppleva glädje och liknande), men ju mer jag tänker på det desto mer undrar jag hur jävla enkelt folks liv är egentligen. Med folk så menar jag de vars monoaminsystem fungerar normalt. En läkare tog en gång upp ett exempel med någon som kliade sig. En normal person känner sig belåten när den kliat, folk som jag gör det helt enkelt inte.
Jag har fått mycket skit för mitt intag av opioider, även om jag aldrig varit beroende av det och faktiskt använt dem ansvarsfullt. Inte för att rättfärdiga ett missbruk (med missbruk menar jag att använda läkemedel i annat syfte än vad det är tänkt), men nu i efterhand så förstår jag ju för att jag använt sånt för att de på något sätt påverkar belöningscentrat, de framkallar något som liknar kroppens eget endorfin, vilket jag också har brist på. Och om man har en taskig dopaminutsöndring så har opioider fungerat som ett slags substitut för det. Jo no shit Sherlock, man blir glad av narkotika! Men jag har aldrig tagit det för att bli glad eller hög. Jag har tagit det för att kunna vara nöjd med tillvaron, det har alltid varit mitt motto. Må så vara att det bara var väldigt lite (faktiskt inte ens missbruk om man ska vara petig, då den dosen skulle kunna ordinerats av en läkare) en gång i veckan (sedan en längre tid tillbaks inget alls), men då vet man iallafall att den dagen i veckan är dagen då jag kan känna mig nöjd när jag diskat, tvättat, pluggat eller löst ett problem. Problemen finns ju kvar, men man får ork att tänka på lösningar. Det känns lite som att då kunde man känna sig som en normal människa. Något liknande som när en person med adhd tar amfetamin (t ex Concerta i läkemedelsform), fast åt andra hållet. En del svagare opioider har faktiskt skrivits ut mot depression. Huruvida det är en bra lösning eller inte säger jag inget om, men det verkar ju som att de börjat forska rejält inom det.

Ett bra exempel tycker jag faktiskt är http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article2622028.ab
Byt ut adhd mot depression/det jag skrivit om här, och amfetaminet mot opioider.

Sen kan man ju undra varför kärlek får dopaminet att flöda nu helt plötsligt, när mediciner inte gjort det. Kanske kan min kropp tillgodose sådant bättre nu på nåt vis?
Det känns som att det blev ett jävla virr nu, men jag är bara trött på att åka berg och dal-bana. Det räcker med att vara fruntimmer och bli ett hormonstint monster 1-2 veckor i månaden, jag behöver inte ha en dysfunktionell hjärna på det.
Dessutom kändes det som att man fick lite mer rätsida på det när man skrev ner det.
På måndag ska jag till en ny läkare iaf. Ska prata med honom om det här då. Jag är relativt nöjd med mitt liv, men det är ju för att jag jämför med hur jag mådde för några år sedan. Och jag vill inte behöva vara beroende av Erik för att vara glad, jag vill vara det ändå.
Sen är det la också skönt att veta att det inte är mitt "fel", och att det inte är inbillning.
Jag har knappt någon kunskap alls inom detta, men fundera måste man ju få göra. Och det kan väl också vara skönt för folk att veta att jag inte bara är lat och liknande, även om jag vill göra saker så finns kanske inte energin eller motivationen för det och det finns inte så mycket jag kan göra åt det för tillfället.
Nu låter det ju som att det är ett helvete att göra mig glad, men så är det inte alls. Jag har fortfarande förmågan att uppskatta folks ansträngningar för min skull, och ibland rinner det faktiskt till lite dopamin som det ska. Sen tror jag väl att det faktiskt börjar funka lite som det ska också.. eller det känns iaf som att det går åt rätt håll. Vad det beror på vet jag inte, kanske är det först nu min hjärna är färdigutvecklad eller nåt. Kroppens förmåga att läka sig själv är fantastisk.


Orka.

Ibland vaknar man upp på fel sida, och då kan man ju ana åt vilket håll dagen lutar. Man kanske kan försöka göra dagen bättre, eller så inser man bara att det skulle vara en dålig dag.
Ibland vaknar man upp på en rätt neutral sida, men efter ett tag känns dagen åt helvete ändå. Misstaget jag gör är nog att gå upp ur sängen.

Skickat sms till tre personer och frågat saker, inget svar från någon. Jag vet inte riktigt vart jag ska vända mig med en del frågor då, så då struntar jag i dem.

Det finns en hel del saker jag borde göra idag, men jag tänker inte göra det. Tänker gå och lägga mig igen, kl 15 ska jag hämta Zeke och hoppas på att mina småsyskon kommer hem i tid, sen ska jag hem och lägga mig igen.
Jag är trött.
Men jag vill inte sova, drömt mardrömmar om samma person två nätter i rad och det börjar påverka mig och just nu behöver jag ingen sådan påverkan. Mitt psyke pallar mycket, men inte det, inte nu.
Jag är ju en sån där som aldrig blir nöjd, vill inte vara vaken, vill inte sova...

hejj jag er emo.

tele2

Fucktards.
Fucktards, fucktards, fucktards, fucktards, fucktards, FUCKTARDS!
Inkassot kommer inte att dras tillbaks. Jag frågade varför, det kunde han inte svara på, det visste han inte. Jag undrade vem som hade hand om det, han svarade att "Det är vi på kundservice".
Och vad fick jag till svar på hur skulle haft möjlighet att betala fakturan då den skickades till en annan adress?
"Det ligger på dig, det är ditt ansvar. Du borde ringt och frågat efter den"
Lustigt, jag trodde det var deras ansvar att skicka fakturorna öht. Hädanefter ska jag nog varje gång det är fakturadags och kolla så jag får en faktura.
Bör tilläggas att jag redan innan jag ringde var på ett inte så glatt humör. Satt väl mest och försökte hålla tillbaks tårarna när jag pratade med dem där.
Men jag skulle ju få tillbaks fakturan som jag redan hade betalat in, + inkassosumman. + den där gratismånaden, +de där 50:- i påminnelseavgift för en annan faktura jag inte fått.
Det skulle skickas hem papper på det. Han sa "Men du förstår vi har ju inget intresse av att behålla de pengarna"
Nähä? Pengar är inget intresse för er?
Jag tror på att jag får tillbaks de pengarna när de sitter på mitt konto
Nu har jag lagt 1900:- på fucking tele2 den här månaden. Det är mer pengar än vad jag har över när jag betalt alla räkningar. Och vid sådana tillfällen är jag så obeskrivligt arg på mig själv för att jag inte har ett jobb som alla normala människor.. Jag kan väl låtsas vara frisk iaf.
Jag började skriva på ett brev till konsumentverket, men jag pallade inte i det skicket jag var i.
Min mobil envisades med att fortsätta spotta ur sig dumma saker, och några få bra saker.
Jävla idioter folk är. Men mig kan man ju lassa över allt på, jag gör ju ändå inget vettigt. Jag bara sitter ju här hemma helt utan anledning, jag är säkert lat bara, jag vill säkert inte jobba.
Nu är jag glad över att jag har ångestdämpande hemma. Har inte tagit dem på gudvethurlänge, och nu gäller det inte att få bort lite ångest, nu gäller det att bli avtrubbad.
Jag vette fan hur många gånger mobilen hållt på att åka in i väggen idag.
Jag tror folk skulle bli rädda om de såg hur mycket ilska jag bär inom mig faktiskt.
Nu ska jag återigen lägga mig under täcket och låtsas om att jag är nån helt annanstans.
Strejk.

Edit: MEN LOOOOOOOOOOOL... FÖRIHELVETE! Fick ett till inkassokrav idag, där det stod att min delbetalning hade erhålts, tillsammans med en faktura på 170:- som var själva inkassoavgiften.
Jag betalade till inkasso för nån kvart sen. Nu när jag ringde upp säger hon att tele2 HAR tagit tillbaks kravet?
Så nu ska jag få min tusenlapp (-170 för faktura... vilket jag skulle få komensation för sade dem på tele2, det tvivlar jag på...)tillbaks från inkasso, och hon tyckte att jag skulle ringa dem och fråga vafan de håller på med. Fast nu är min hjärna rätt flöddrad så jag skulle nog framstå som ett mongo.Blir nog imorgon när allt detta är lite klarare.
Äh jag ringde honom nu, han förstod inte riktigt heller vad om pågick. Vad som är klart från inkassots sida är iaf att jag ska få tillbaks nästan 900:- iaf.

Ah whatever, måste gå och lägga mig nu, hjärnan snurrar...

2012 Doomsday

http://www.imdb.com/title/tt1132130/
Lol.
Bara.. lol.
Detta är officiellt den sämsta filmen jag någonsin sett. Jag kan ta att det är några dåliga skådespelare med i en film, jag kan ta att det är dåliga effekter, dålig musik, eller dåligt filmat, speciellt när det gäller apocalypsfilmer, men denna... det mesta med den var hemskt!
Maken till sämre skådespelare har jag fan aldrig sett (speciellt inte så många hemska skådespelare samlade i en och samma film), och manuset?! MANUSET?! Snälla nån, säg att det är en dåligt gjord parodi. Säg att det bara är på skoj, jag vill inte tro att det finns människor som gör sådana här filmer och faktiskt släpper dem.
Som grädde på moset var den svenska texten så jävla skoj också..
"Oh my gosh!" = "Åh mitt kors!"
"Here we go" = "Här går vi"
"She's having contractions" = "Hon har en manick"
and so on.
Nej fyfan... inte kunde jag sluta kolla heller, trots att allt med filmen drev mig till vansinne.

Regn och PS

Det regnar som satan ute, men känns som att det kvittar. Jag hade tänkt gå och handla idag men affären står nog kvar imorgon också.
Istället fastnade jag med PS. Eller det började väl med att jag kände för att göra en hemsida. Dock hade jag inte den Hemsidablekaste om hur jag ville att den skulle se ut, visste inte ens vilka färger jag ville använda. Nu blev det färger jag aldrig trodde att jag skulle använda, men det gör inget. Den ser mysig ut.
Jag har ingen aning om jag kommer göra färdigt den, eller ens lägga upp den, just nu orkar jag inte krångla med webserver och sånt. Det visar sig. Bilden till höger visar lite i vilken stil sidan går i. Bilden på mig skulle bara vara temporär tills jag tog en som passade bättre in, men nu vette fan. Den passar rätt bra in ändå.
RegnBilden till vänster visar vilket tråkigt/mysigt (kan inte bestämma mig för vad faktiskt) väder det är ute.
Jag har också märkt att jag verkligen börjat överanvända ordet "mysigt" >_<

Hihi, igår fick jag se på en bild av Helen och Rogue från Arvika. Han såg rätt rolig ut.

Np: Amy McDonald - Run

Jag är romantisk.

"Jag tänker på dig varje gång jag använder min dreadsteed"

Grejjen är att det ÄR lite romantiskt.. Varför skippar jag nog att berätta, det är nog ingen som fattar ändå... >_<

Gwägoh.

Ja jag känner mig på många sätt rätt mållös nu, då är "gwägoh" ett passande ord. Vill passa på att tacka Emma för att hon tillfört min vokabulär det ordet.

Jag har en träningsliknande värk i en del delar av kroppen, tänkte göra ytterligare ett försök att borsta ur mitt tvådagars knullrufs, och jag har ont i magen för att jag åt upp resterna från middagen nyss trots att min mage redan var full.
Jag har insett att Erik pratar konstigt även för att vara smålänning (han vet inte vad en skuff är, han säger kavviar och lackrids osv), att två dagar med honom slår 10 Crüxshadowskonserter med hästlängder, och att jag numera börjar kunna gissa mig till hur han tänker och reagerar i vissa situationer.

Nu är det som vanligt alldeles tomt och konstigt här. Jag önskar verkligen att kameran på min mobil hade fungerat normalt (den är alltid sjukt inzoomad lixom, och jag verkar inte kunna ändra på det) så att jag kunnat föreviga hur han ser ut när han ligger i mitt knä och ser sötast ut.

Om tre veckor kommer han hit, och är här i tre veckor. Det finns inga ord för hur mycket jag längtar.

Hiho

Han hade hämtat paketet på vägen ändå, och inte kunnat hålla sig från att öppna det. Det var alltså en såndär koppvärmare man pluggar in usbuttaget. Vet inte hur många gånger man hört honom (och så många andra) gnälla på att kaffet blir kallt så snabbt när man sitter och spelar, så en sån här är ju ultimat. Just nu undrar jag mest varför jag inte köpte en till mig också >_< Egentligen borde man fan köpa såna till hela guildet och dela ut i julklapp...
Extra roligt blev det ju iom att den levererades till en blomsteraffär, känns som att det är så långt ifrån blommor man kan komma :D

Kåv

Idag blev jag överbjuden till mor för att äta grillad kåv och lite annat. Det satt tamefan inte fel alls. Slängde i mig tre kovar och en färsbiff, körde enligt filosofin "Äter man fort märker man inte att man är mätt", men jag blev faktiskt inte sådär spymätt.
Passade på att ta lite kort på Emo och Zeke också.

Emo  Emotvätt  AnnaEmo  Zeke  Zeke

De var hundvakt åt två andra hundar, som skällde och hade sig. En rastypisk sak med Siberian huskys är att de mycket sällan skäller. Visst ylar de, men inte alls lika ofta som vanliga hundar skäller. De liksom.. pratar. Och det är mysigt. Jag har så svårt för skällande hundar...

Nu väntar jag med på att få veta om Erik gett sig ivääääääg...

Och han åker nuuuu... om några timmar är han här och iiiiih...

Det är nog lika bra jag duschar nu, sitter och nyser som en galning. Att kräla på gräset för att ta kort på kaniner och hundar är inte så klokt om man är allergisk mot gräs, kaniner och hundar. Men jag har ju åas aldrig påstått att jag är särskilt klok...

Gwööööh

Jag är jättetrött och jättesvettig och borde göra jättemycket grejjer och jag har sjuk längtan tills ikväll.
Spenerade halva natten med att vanka av och an i badrummet för att jag mådde så jävla illa, var det berodde på har jag ingen aning. Så sömnen sket sig rätt rejält och jag är så sjukt seg...
Satt och kollade igenom pappersbilder, tror dock inte att jag hittade den jag var ute efter. Eller det kanske det är. Jag behöver hur som helst få tag på en scanner.
LoveeeHittade också denna  Det finns en bättre bild från det tillfället, men jag älskar denna också. Lilla bäbisen... säga vad man vill om henne, hon var underbar iaf. Hon var en bortskämd snorunge men hon hade så mycket kärlek i sig. Hunden alltså, inte Anna ^^ Det är mer än 5 år sedan nu, och jag hör fortfarande ljudet av klor mot golvet ibland, och buffandet mot sovrumsdörren när hon vill komma in och lägga sig i sängen.

Paketet har kommit fram till Erik nu, men frågan är om han hinner hämta det. Avin är antagligen hemskickad och jag har en otroligt rolig syn framför mig där hans nyfikna familj står och tittar på avin som antagligen innehåller nån text om att något ska hämtas ut i blomsterbutiken. Nej jag har inte skickat blommor, det är bara stället som lämnar ut paketet... Lite pinsamt om hans familj skulle tro att jag skickar blommor bara >_<

Jag är sjukt sugen på Hustler. Inte bara för att det är en energidryck, jag är sugen på själva SMAKEN. Det var illa när manHustler faktiskt satt och drack sådana för smakens skull...  Vi (Gunnar) brukade köpa tio flak åt gången, det var alltid lika pinsamt roligt att handla där för alla stirrade på vagnen... Men fan vad gött det var att alltid ha sådana hemma, speciellt när man raidade hardcore.
Jag var ute och skulle slänga soporna och det luktade fan tjack i sopnedkastet. Jag frös till några sekunder och kände mig helt förbryllad, sen slängde jag mina sopor och gick därifrån. Apropå uppiggande saker som hjälper en att städa lixom.
Det brukade lukta tjack i trappan till pendeltåget i Tumba också, fan skitirriterande. Där skulle det väl inte förvånat mig om det stod nån där nere och pundade, men ändå.
Jag kan inte dricka mer kaffe nu, mår verkligen illa på det. Så jag funderar.. faktiskt.. på.. att gå och köpa.. en Red bull... De smakar för jävligt, men vad fan gör man... Efter att illamåendet lagt sig lite tog jag några sömntabletter (hej tolerans jag hatar dig, uppenbarligen blir det inga fler på över en vecka nu...), mot bättre vetande. Det var alldeles för sent på natten, och nu sitter de fortfarande i, så det går inte att jämföra den här segheten med vanlig seghet.

Nej nu märker jag att jag sitter och skriver massa skitsnack istället för att ta tag i städningen. Ska borsta tänderna, klä på mig så man ser lite anständig ut, skicka ett mindre anständigt sms till Erik och sen gå och köpa en jävla Red bull.. Sen ska jag sätta på Betty Blowtorch och stäääääda.

Låten som gjorde att jag fastnade för dem:

RIP Bianca Butthole

Ahahaha

https://www.flashback.info/showthread.php?t=702284
Skrattade så jag fick ont i magen, stackars trådskaparen och sååå typiskt FB när det inte finns en lämplig moderator online :D
Tråden lär la inte ligga kvar så länge till antar jag.

Edit: Ja sen kom en moderator, "Jag har aldrig sett så mycket tramsande! Den som nämner porsche, uteliggare etc. tilldelas härefter en tillsägelse."
Trådskaparen ville alltså veta mer om folks erfarenheter när det gäller försäljning eller nåt, varpå hela tråden snabbt spårar ur och handlar istället om teoretiska uteliggare och teoretiska porschar, vad det är för årsmodell på porschen och om någon kan få köpa porschen tillsammans med uteliggare, medans trådskaparen blir allt mer hysterisk och desperat för att ingen kommer med något vettigt svar :D
Börjar en tramsa så tar det inte lång tid förräns alla andra hakar på...

Vad har tele2 gjort nu då?

Jo, DE HAR SKICKAT YTTERLIGARE EN JÄVLA FAKTURA TILL FEL ADRESS, dessutom för den månaden jag skulle få gratis.
Igår sa ju förihelvete snubben att han hade ändrat min adress i databasen, att det inte var acceptabelt att de hade fel adress. Nu när jag ringde dem igen så var det den där andra adressen som stod där, fortfarande.
Nu börjar jag ju tro att det är Samhall som jobbar där.
Ekonomiärendet är inte avslutat, så jag ska ringa tillbaks på måndag. Vilket betyder att jag tills måndag får gå i ovisshet om jag betalat nästan 900:- i onödan + att jag måste betala 1k till inkasso också.
Jag sade att jag ville ha en skriftlig bekräftelse på att vi hade talats vid, men hon i kundservice förstod inte hur jag menade. Jag var så jävla förbannad, men jag tror fan inte att jag uttryckte mig så klumpigt.
"Förra gången en på kundservice sade att han hade ändrat min adress i er databas så gjorde han tydligen inte det, därför vill jag nu ha en skriftlig bekräftelse från dig att adressen nu är ändrad"
"Men jag förstår inte, jag kan inte skicka något till dig, ärendet är inte avslutat än"
"Nej men du har ju ändrat min adress i er databas nu, eller?"
"Ja, det har jag gjort"
"Bra, då vill jag ha en skriftlig bekräftelse på det hemskickat till mig"
följt av en förklaring om att det kundtjänst sagt till mig tidigare uppenbarligen inte stämt.
Hon fortsatte hävda att hon inte kunde skicka något alls till mig, men till slut så sade hon att hon kunde det.
Jag tänker fan ringa tillbaks imorgon och kolla hur det går, vill inte tänka på det här över helgen...

Fan nu upptäckte jag ett till fel på räkningen, en jävla påminnelseavgift?! Fakturan ska vara inne 27/7, och de har redan lagt på en påminnelseavgift??

Ringde dem nu.. Iom att de skickat fakturan till fel adress så skulle jag betala den och sedan få påminnelse avgiften avdragen nästa månad.
"Men den månaden skulle ju vara kostnadsfri för mig."
"Eh, ja.. men då drar vi av den på månaden därefter!"
Nu minns jag inte ens vad vi kom överens om när det gäller att få det skriftligt... De skulle kunna lova mig hur många gratismånader som helst och sen ändå komma och säga att de inte lovat något för att jag inte har några bevis på det.
Jag är bara så jävla less. Jag orkar inte tänka på det mer nu, ska ringa imorrn igen och kolla om de skickat iväg de skriftliga intygen.
Sen ringa på måndag igen om jag inte får besked om inkassot imorrn.
Om de fortfarande krånglar går jag vidare tillvaddetnuär. Konsumentverket?
Whatever.

Hej jag är kär.

http://www.suckatlife.com/artwork.html
Det är väldigt sällan jag fastnar för tavlor som andra målat, men nu... nu har jag fastnat. Antagligen för att det är så mycket Tim Burton över dem.
Ge mig 400 USD... http://www.suckatlife.com/images/fullChrysalis.jpg
Jag som vill ha färgglada tavlor på vita hallväggar, de är som gjorda för det.
En av bilderna som jag fastnade för först finns antagligen att få tag på som plansch, den ska jag nog kanske försöka få tag på.. det innebär att jag måste krångla med dollars och frakt från staterna och skit, men det är nog värt det. Fast den går i lila. Jag skulle kunna förklara varför det skulle vara negativt om den skulle sitta i en hall, men då kommer folk bara sucka åt min perfektionism, så jag skippar det...
Gah.

Edit: Men jag dör, det finns t-shirts också.. FAN jag ska sluta slösurfa på internet.

Zeh rastlös.

Jag vill göra massa saker men jag vet inte vad. Städat lite, slösurfat, men jag vill göra meeer saker.
Var på väg att beställa bilder, papperskopior på en del digitala bilder, men måste nog åt originalbilderna från en gammal hdd då. Och jag vågar inte plugga i den, för så fort jag ens tittar på burken så går den sönder... Åas så vill jag inte sätta upp några tavlor nu heller, så kanske ska nöja mig att planera vilka bilder jag ska framkalla.

Jag försöker hålla mig från att ringa inkassoföretaget för att se till att inkassot har dragits tillbaks, för jag antar att de inte hunnit registrera det än eller nåt. Egentligen borde jag ringa tele2 först för att se om de kommit nånvart. Jag vill hemskt gärna ha det fixat innan helgen men det lär nog inte hända.

Jag ska nog lägga mig i soffan igen och titta på mina tår...

Tele2 kan dra åt helvete.

Jag hade ingenting emot dem innan jag skaffade ett internetabonnemang hos dem. Jag hade hört både bra och dåliga saker om dem, men jag hade inte så mycket val om jag inte ville sitta med ett dyrt adslmodem, så jag hakade på dem.
Nu tänker jag bojkotta dem. Jag tänker byta kontantkort också, vill fan inte ge dem en krona utöver abonnemangen jag sitter fast med.

Ibörjan var det ju problem med uppkoppling, det hette att de genomförde uppgraderingar och då kunde ju uppkopplingen vara nere små stunder. Dessa "små" stunder inträffade varje dag mellan 19 och nån gång framåt, ibland gav jag upp vid 23-tiden.
Visst, de kanske genomförde uppgraderingar, det måste man ju göra, men man måste inte göra så att kunderna får lida på det sättet.

Det har varit mer strul, och jag har allt som allt fått två betalningsfria månader, på dessa 4 månader jag haft abonnemanget. De har förutom att stava mitt efternamn helt fel (det var ingen vanlig felstavning, det var alltså ett helt annat namn) på en faktura även skickat en faktura med mitt namn till min mor. Jag har ju fått dem, men det är inte inte proffessionellt på något vis med sådant slarv.

Idag låg det ett inkassobrev som väntade. Jag ringde upp inkasso, som rådde mig att ringa tele2. Det var som jag trodde den första räkningen från 28/4 som spökade. Jag fick nämligen en kombinerad faktura med både startavgift och månadsavgift. Innan jag hann betala den ens så började nätet strula, och jag fick min första betalningsfria månad. Personen på kundservice jag pratade med sade att jag skulle strunta i den första fakturan, att han skulle skicka en ny. Och så gjorde jag. Jag betalade ingen startavgift just då, men tänkte att de skickar väl en faktura om jag måste betala den.
Så nu har jag ett inkassokrav på 1k. De har inte skickat någon påminnelse eller någonting, och jag kan ju inte betala en räkning utan några uppgifter.
Jag har som sagt pratat med tele2 nu, och det finns inga noteringar om överenskommelsen om den första betalningsfria månaden. Med andra ord så ljög personen som tog emot mitt samtal om att han gjorde en anteckning om det. Visst fick jag min betalningsfria månad, men uppenbarligen så spelar det ingen roll om det blir problem, för det är mitt ord mot deras. Sen tycker jag väl iofs att jag haft lite tur, det har aldrig varit något gnäll från deras sida, aldrig varit något tjat för att man ska få kompensation, men när mitt abonnemang är över och det har gått några månader utan att jag får några såna här smällar så kan jag kanske tycka att det är en bra sak.
Men uppenbarligen ska man kräva att få allt på papper nu för tiden.

Jag har vridit och vänt på det hela, och det här beloppet visar på att jag inte alls fick den första månaden gratis då.
Ah jag orkar inte bråka om det faktiskt... på det stora hela är det 150:- mer än vad jag skulle betalat ändå om jag inte hade fått en månad "gratis", så orka...

Därför tycker jag att tele2 kan dra åt helvete.

Edit: Det har fixat sig. Jag blev arg igen, och när jag är arg orkar jag jävligt mycket.. när jag blir arg kan jag också låta förbannat artig. Snackade med en annan person på tele2, han skickar vidare det till deras ekonomiavdelning så att de kan återkalla inkassokravet. Så det den första personen på tele2 sade om att de inte kunde göra något åt det var tydligen skitsnack. Jag ska betala originalsumman + att jag får den där betalningsfria månaden.
Det visade sig att det var en räkning som skickats till min mor istället. Med mitt namn.
Dock så känner jag mig jävligt dum i huvudet nu, glömde säga att jag ville ha vår överenskommelse på papper, haha, jag som precis svurit för mig själv att alltid kräva allt på papper hädanefter.. nåja, får maila dem och säga att de skickar det. Det som skulle vara värre än detta skulle la vara om jag pga tele2's slarv blev sen med inbetalningen till inkasso istället...
Och LOOOOOOOOOOL på deras musik de har i bakgrunden när man får vänta.. han skulle kolla upp det hela med ekonomiavdelningen, så jag var tvungen att sitta och vänta i ca 5 minuter. Det var jättesorglig fiolmusik av dålig kvalitet, det hela kändes så passande.
Och lol på att det i början av samtalet dök upp en automatisk röst som sa nåt i stil med "Vi vill gärna veta dina åsikter om oss så att du kan hjälpa oss att bli bättre. Var god dröj kvar efter samtalet så att vi får ta del av dem". Jag behöver nog inte ens påpeka varför det var så kul.

Jag ska gå och duscha nu. Var helt toksvettig och matt i hela kroppen när jag kom hem från affären, men var tvungen att öppna det där brevet för att jag hade onda aningar, så nu har jag suttit med intorkat svett i kläderna i två timmar. Mindre fräscht.
Det hela är så lustigt också.. jag var lite nöjd i förmiddags, och tänkte att detta är tamefan den första månaden på väldigt länge som jag känner att ekonomin är helt ok. Så pang, en räkning på nästan 900:-. Hejdå gardiner.

Dessutom måste jag ringa min hyresvärd, hyran skulle dragits den 30/6 med autogirot, ringde ju och bekräftade att det hade aktiverats, men ingenting har dragits.. kanske borde få det på papper också. Detta hjälper inte min oro och ångest ett enda jävla skit kan jag säga.

Apropå tortillas.

Jag hade sönder min konservöppnare igår. Majsburken hade en sån där smidig grej som man kunde öppna den med, bara det att den inte var så smidigt, så jag tog konservöppnaren. Bara det att det var en sån där tjofrässkitavancerad konservöppnare, och vips så var den sönder.. den föll bokstavligt talat itu. Fattar inte hur jag lyckas...
Så jag såg framför mig hur jag fick äta tortillas utan majs för att jag inte fick upp burken. Det gav mig styrka till att få upp burken, för att äta det utan majs går inte...
Och nu ska jag äta resterna, som en andra frukost. Vilket jag inte borde göra, för kaffet jag druckit gör att min mage hatar mig.

Gardiner.

Seriöst.
Kan nån visa mig vart det finns alldeles vanliga svarta gardiner (inga panelgardiner) som har tungt fall, inte har något mönster alls, och som inte är det minsta genomskinliga? I vanlig jävla bomull eller något liknande?
Jag blir galen. Jag måste vara dum i huvudet som inte hittar några. Jo jag hittade ett par, men de kostade 549:- av nån anledning.
Sen är jag lite småkär i en fejkljuskrona, men jag skulle vilja se den i verkligheten innan jag köper den. Gränsen mellan att vara ball och bara se billig ut är hårfin.

Fast det är väl lika bra att jag inte hittar några gardiner just nu, jag borde ändå spara pengar, men TVn står så dumt till så så länge det är ljust ute speglas ljuset i TVn rejält, så man ser knappt något. Så gardiner känns rätt nödvändigt ändå.

Ty hon åt.

Jag ringer till mor:
"Hej. Varför ringer du?! Jag tänkte ju precis på dig!"

Sov bajs inatt med, kl 2 började jag kolla på klockan och vänta på att det var ok att gå upp. Mitt i allt fick jag nån illamåendeattack så jag satt på sängkanten ett bra tag redo att springa iväg till toan, men det gav sig. Naturligtvist så somnade jag halvt vid 6 nån gång, och jag hatar att sova längre än till 9 ca (ja jag fattar inte varför...), så det blev inte så många timmar. Jag vaknade på ett trevligt men ändå ett icke så trevligt sätt. Hade bara en sak i huvudet vilket jag givetvist var tvungen att dela med mig av.

Några timmar senare gick jag och lade mig i sängen och slappade, kände mig inte motiverad att göra ett skit och plötsligt var sängen helt sjukt mysig, och det var jättegosigt att ligga under täcket trots att det egentligen borde varit för varmt för det. Så jag slumrade till...

När jag vaknat vid liv gick jag över till mor och drack kaffe, sen åkte vi och handlade. Men fick inte med mig ens 1/4 av det som stod på listan.
Fick iaf för mig att göra tortillas när jag kom hem. Nu känns det inte som en lika bra idé, för jag har varit spyfärdig sen dess. Och inte för att jag åt för mycket för en gångs skull. Jag fattar inte. Det känns inte som magkatarr heller. Men det går la över det med.

Nu vill jag bara att det ska bli fredag...


RSS 2.0