Asså...

Jag väntar på en present till Erik.
Förra gången skickade de fel, trots att det stod rätt på kvittot.
Så visst, fel kan ske, jag blev irriterad, men de beklagade så mycket och skulle skicka den riktiga direkt från leverantören.
OCH SÅ SKICKAR DE SAMMA JÄVLA SAK SOM FÖRRA GÅNGEN DÅ DET BLEV FEL!
Och det stod "rätt" på detta kvittot också! De har ju ffs inte ens den produkten i sortimentet!
Jag har skickat ett mail och frågat vafan de håller på med. Om jag inte fått svar inom en timme så ringer jag. Då finns det risk att teh fury of Skallebank unleashes (coolt, måste döpa en skiva/spel/film whatever till det, det lät så häftigt...), och då får de ta allt på en gång. Jag har varit på skitdåligt humör de senaste dagarna OCH INTE BLIR DET BÄTTRE AV ATT WINDOWS VILL STARTA OM SIG SJÄLV VAR FEMTE MINUT PGA DE JÄVLA UPPDATERINGARNA JAG INSTALLERAT! Varför fattar inte Windhoes första gången jag klickade på "Nej jag vill inte starta om datorn"? Tror de att jag ändrat mig efter fem minuter? Jag är öht taget så jävla trött på Windhoes... Ibland när Kristoffer lekte datorsupport passade jag på att fråga honom en del saker som jag tyckte var skumma med Windhoes, han bara ryckte på axlarna och sa "Nä, det finns ingen anledning för det, det bara ÄR så dumt helt enkelt". Samma sak med datorkomponenter. Och där gick jag och trodde att datorer var logiska, men de är tamefan mer ologiska än fruntimmer.
Vad jag hatar mer är alla jävla reklamer på MSN, som stannar uppe på skärmen när man förminskat msn-fönstret.
Gah, kanske ska skriva en hatlista eller nåt...
Vad jag hatar väldigt mycket är att jag väldigt gärna vill duscha men det är för KALLT för att duscha, och det är tamefan sjukt. Dock kommer det några snubbar och ska göra rent ventilerna i övermorgon (från kl 7-12, ffs, det bor fyra pers i denna trappuppgången, kan de inte vara liiiite mer specifika?), så ska fråga om man inte kan ställa in det där, för det är fucking inte normalt...

Egentligen är jag glad, såg två avsnitt av Californication idag (KÄRLEK!), och ska nog se på Dexter.
Om massa timmar kommer Erik, och sen strax därefter kommer Ylva <3

Jag ska strax betala Das Boot-grejjerna också. Inte för att jag ångrar att jag ska åka, men... egentligen har jag inte råd. Haha, vi kommer ju verkligen att sitta där i hytten och äta mackor med mjukost på, tur att man inte är den enda som är fattig...
"Men ska vi ha buffé och sånt också eller?"
"Jag vet inte, det brukar väl inte vara så dyrt. Och mat är ju... gott."
"Det kostar ca 250:-.  ...  .... Asså maten brukar inte vara så god ändå..."
"Nä... och det är ju bara 19 timmar, hur mycket mat behöver man då..."
"Ja precis... man klarar sig med några mackor ju. Med baconost eller nåt på"
"Menar det. Om vi köper varsin tub så blir det mer variaton dessutom"
Men.. Blutengel. När jag sett dem och Crüxshadows så är jag nog nöjd, då finns det inga fler band jag känner att jag verkligen måste se.

Vaa, nu kom det upp nån konstig ruta här...
"Updating your compluter is almost complete. You must restart your computer for the updates to take effect.

Do you want to restart you computer now?
[Restart now]   [Restart Later]"

Så.. de vill alltså att jag ska starta om datorn. Nu eller sen. Eller vad menar de? Jag fattar inte riktigt. Nog bäst att jag väntar tills nästa ruta kommer...

Skivor och stereo

Jag har nästan smärtsamt tråkigt och sitter och väntar på att mina varma mackor ska bli färdiga. Och funderar på om jag ska ha kvar stereon. Och skivorna. Om jag gör mig av med stereon, vafan ska jag med skivorna till då? Sen tänkte jag att jag kan ju spara bara de viktigaste skivorna. Tjohej, det var ju därför jag rensade ur sist, och även om jag tog i från tårna så blev det 300 kvar av de viktigaste. Finns det nån annan som har Candysucks "Score!" signerad eller? Hur många vet ens vilka Vinterland är? Tror inte det är så många nej.
Men det är så jobbigt att släpa på stereon vid varje flytt, och jag är alltid så rädd att den ska gå sönder...

Jag har iaf tagit ett gigantiskt beslut. Jag ska sälja mina älskade 20-håls. Finns ingen anledning att ha dem kvar... Och lets face it, Underground är inte gjorda för mina fötter ändå.
Så ett par sådana, stl 4, med spännen, är till salu, om någon jag känner skulle vilja köpa dem.

Cocaine

Ja alltså... jag gillar hans musik, somfan. Han släpper alla sina låtar på sin hemsida, men jag vill nog fan köpa en på CD sen med...
Jag fick länken till denna låten skickad och bara fastnade på en gång, sen lyssnade jag på We fall, och fastnade ännu mer. Även fast jag inte riktigt tycker om hans röst på We fall.
Det finns ju inga riktiga musikvideor till hans låtar, och Prison Break är ju bra och så, så det blev denna.
(zomg, varför kollar jag inte på Prison Break längre, undrar hur mycket jag missat egentligen?! :O )

Iaf... http://www.nomy.nu/



Inne på FB, läser "Ultimata blandningen (minus opioider)?"
De skulle bara veta hur det känns att ligga bredvid Erik.

F.ö sov jag skitt inatt igen, jag tror jag sov en ca timme (det vet jag för det var inte en hel skiva som hann gå) med hjälp av ett bombardemang av sömntabletter , sen sket det sig.
Men Erik kommer i veckan iaf, då slipper jag tänka på det.

We Fall


Omgomgomg...

Betan = BALLT!
Musiken i Howling Fjord = SJUUUUKT BRA!
Fyfan bara springer omkring och fånler, med stora ögon. Som man gjorde när spelet först släpptes och ALLT var så coolt och häftigt och man upptäckte nya saker hela tiden.
Jag gillar namnen sjukt mycket också, sjukt stort +.
Mindre än två månader kvar, om det släpps när det är sagt vill säga... Ehehe... heh...
Iiiih...
Vad jag har längtat efter Dispersion! Jag har inte fått tillfälle att prova den än, men ändå.

Greys anatomy och talents.

FY! FY FY FY så det började! Men fy vad bra det var...

Åsså har jag typ fått fria händer när det gäller prästen och death knighten. För en sekund såg jag framför mig hur jag skulle vara tvungen att köra holy, men det visade sig att han ändå hade bäst gear för dps. Och tror det dessutom är rätt bra gear. Så nu återstår bara att klura ut en vettig specc... Att klura ut en specc till DKn känns rätt jävla omöjligt då jag verkligen har NOLL koll på dem. Dessutom vet jag nog en som skulle bli lite glad om han fick hålla på att trixa och dona med det.

Kiss&Bajs

Ja typ så.

Vaknade på sjukt fel sida, har gått och varit allmänt eländig hela dagen, och slumrade mig igenom natten.
Legat under täcket med flera lager kläder och frusit, har ingen känsel i mina fingrar så sitter med vantar på och försöker få upp värnen. Dock så går det inte så bra att skriva med dem på, men det gör inte så mycket, för det finns ca 1 person jag vill prata med ändå.
Dundrande huvudvärk sedan en vecka tillbaks, men idiotiska jag prioriterar hela tiden bort att köpa huvudvärkstabletter...
"Nej det är mer värt att köpa mat för pengarna, det hjälper säker"
Uttorkad är jag med, trots ett ganska stadigt intag av 2-4l vatten per dag. Utspritt dårå, inte allt på samma gång.

Nu ska jag åka och handla, men jag har ingen aning om vad jag ska köpa.

Black Roses And Feathers

Postafen

Är det bara jag som tycker att blister är sjukt kul att ta kort på? Antagligen. Det är mina Postafen, som hjälper mot illamående. Inget dödsknark. Fast min första tanke var att de såg ut som Clonazepam 2mg.
Jag vet inte, jag fastnade bara för symboliken i denna.

En del av en låt om mig som efter många år (6-7?) fortfarande gör mig rörd.  Av en vän som alltid varit där trots att det säkert många gånger varit frestande att bara vända om och glömma bort mig.
Av någon anledning började jag tänka på den när jag lyssnade på Nelly Furtados "All good things" och nu får jag inte bort den ur huvudet. Att det finns en referens till The crow i den är ju pricken över i:t.

"I see you smile but I know
There's something tearing you apart
Just can't be silent any more
Mother is the name of God on the lips
And in the hearts
Of all children but not in yours
/.../
I am just so glad you would not take defeat
I am just so glad you would not die
Just like a pretty flower
Growing through the thick concrete
Just like that you've managed to survive"


Hiro

Jag hade glömt hur ball han är <3



Svenska Kyrkan och ett länktips

Jag fick en kommentar om mitt Jehovas Vittne-inlägg, och efter att ha läst vad författaren hade att säga på sin sida så tänker jag nu länka till honom, samt en namninsamling som har med Svenska Kyrkan att göra.
Jag gick ur kyrkan för några år sedan, men det tog ett bra tag eftersom att jag är lat och inte orkade ta reda på hur man gjorde. Så att få hem ett erbjudande en gång per år om att gå ur låter enligt mig som en väldigt bra idé, och jag slår vad om att det fortfarande finns många som inte ens reflekterat över att de faktiskt fortfarande är medlemmar. Att man dessutom fortfarande registrerar barn är så absurt och lågt.
http://www.namninsamling.se/index.php?Namn=Namn&sida=2&nid=2416&fnvisa=namn

Och en länk till Kjell Nordbergs sida då, jag tycker om folk som ifrågasätter på ett bra sätt; http://bildning.se/
Följande citat från en av hans artiklar fick mig att fnissa till lite:
"Man brukar säga att Herrens vägar äro outgrundliga. Men nu tycks hans tjänare vara ute på villovägar."


Iiiiih, BETA!

Jag har tillgång till beeeetan, jag har tillgång till beeeetan!
När downloaden och patchandet är klart, så typ imorgon...
Men ändåååå!

Nästan så jag glömmer bort hur arg jag var. Tror t om att jag får spela shadow präst där, vilket är fett me soft iom att det lutar lite åt att det är det jag kommer köra när retail kommer!
Fett me tack till Robin, om jag kunde skulle jag skicka ett flak öl åt dig.

Edit: Och det blir ju inte ett dugg sämre av att jag precis fick ett svar ang. den felaktiga produkten, att den rätta kommer skickas direkt från leverantören. Vet inte hur många "Jag beklagar verkligen" det fanns med i det mailet, fan nästan så jag fick dåligt samvete :$ De sa ingenting om priset, jag trodde de skulle säga nåt i stil med "Det står fel på vår hemsida, det är därför du får denna, du fattar väl att det måste stått fel iom att det var så billigt", men icke. Yay!
Nu tänker jag inte ropa "HEJ!" förräns jag har den rätta produkten hemma, men jag var inställd på att bråka lite, så det var ju skönt iaf...

Arg arg arg

Vaknade upp från en dröm jag inte ens kom ihåg, en dröm som jag vaknade upp arg ifrån.
När jag kom ut från sovrummet såg jag att mitt paket hade kommit, självklart hade de skickat FEL grej, en sak som de inte ens har i sortimentet. Javisst trodde jag att nånting var fel iom att det verkligen var ALLDELES för billigt, men det här var ju totalt fel... Så nu måste jag bråka lite om det, för jag tänkte inte betala för den grejjen... Dessutom märkte jag att det stod ett pris när jag lade i saken i varukorgen, och ett pris när jag betalade. Det skiljde bara 10:-, men principsak.. Aja, DET är inte något jag ska bråka om det.
Så det kändes inte som en bra start på dagen.

Idag ska jag tvätta håret med enbart balsam för första gången. Satan i gatan vad fint mitt hår blev av det balsamet iaf, det har aldrig i mitt liv glänst så mycket och varit så mjukt. Men får la se...
Jag borde ner på stan och köpa bröd, och öl. Dricka bör man, annars dör man. Ja lolz, man dör ju ändå...

Fringe

Kollade f.ö på första avsnittet, verkar helt ok. Det som lockade var att det involverar experiment på människor och att det är skaparna till Lost och Alias som gjort den. Ska nog se andra avsnittet imorrn.
Jag har dessutom två Heroesavsnitt att se på, och One Tree Hill.
Kollade på Gossip Girl idag, jag gillar inte Serena längre...
Snart ska jag se på Cops. Nu när jag nämnt dessa serier så kan ju folk lätt få uppfattningen att jag har en helt fucked up smak. Och det är så sant så.
Jag längtar som fan efter Greys Anatomy. Jag minns inte ens hur det stod till med Meredith och Derek när det slutade.
Till mitt försvar kan jag ju tillägga att jag inte tycker att de flesta serierna jag ser på är BRA. Några är spännande bara, några innehåller drama och intriger på hög nivå, några kollar jag helt enkelt på för att de en gång i tiden var värda att se på och att jag inte kan sluta, det är inte så att jag sitter och beundrar sättet dialogerna är upplagda på eller klippningen.
Californication och Dexter, DET är två BRA serier.

Haha, kom att tänka på att det fanns en t-shirt med trycket "Seriously? Seriously." på, som jag tänkte köpa till Görel när hon fyllde, för nåt år sen... För som den sanna Greys Anatomy-tittaren hon är så använde hon det uttrycket tills alla andra nästan höll för öronen när hon sa det ;D

Lyssnar fortfarande på Visioner på isen. Så länge sen jag hörde den, men den är så braaa <3

"Mörk är natten trots stjärnors sken,
tung och trött i sinne och kropp.
Vinden driver över isen, så bitter och kall"


Josefin vs. Jehovas vittnen

Victory!
- Jo jag tänkte om jag fick läsa ett mycket uppmuntrande stycke ifrån bibeln?
- Nej tack, jag har en egen bibel.
- JAHA, du HAR det, nämen vad roligt!
- Ja det är en en bra sagobok
- Eh, ja, jo, den här bibelversen då...
blablabla
- Vad anser du om religion och så då?
- Jag gillar inte religion, speciellt inte sådana som går ut på gemenskap, jag är solidär i min tro
- Jaha, jo, det finns ju många olika kyrkor och så...
- Jag tycker inte heller om religiösa samfund, jag tror att om man är tillräckligt stark i sin tro kan man utöva den på egen hand utan att klumpas ihop med massa andra
- Ja jo, men det finns ju en vers här, Johannes blabla... om kärlek till varandra, och gemenskap.
- Jag känner kärlek till dem som förtjänar det, inte till de som råkar dela min tro.
- Ja så kan man ju se på det.

De hade inte så mycket att komma med till slut.
"Ja du är säkert mycket upptagen"
Kändes bra.
Fan om jag hade haft ett titthål hade jag sprungit och sättit på mig en Mayhemtröja eller nåt innan.
Fast jag var lite kluven i början, visste inte riktigt om jag skulle peka på min "Ingen reklam"-skylt eller säga "Nej tack" och stänga dörren eller något liknande. Men jag hade så tråkigt ändå.

Np: Månegarm - Visioner på isen (fan man skulle haft högtalare när de kom)

Nonsens.

Det är skitfint väder ute och allmänt fint, så jag borde gå ut och gå en sväng. Men jag vet inte vart jag ska gå. Det finns lokalbor överallt.

Vi har pratat lite om Das Bååt, ooh vad jag längtaaaar! Kommer bli lite festivalstämning med, mackor med baconost och öl. Buffé och riktig mat är för mesar. Eller för de som har råd...
Jag är rätt allmänt sugen på festival. Eller bara sitta massa folk ute på en gräsmatta och dricka öl. Det gjorde vi rätt ofta förra sommaren, saknar det som fan.
Jag tänkte gå och köpa öl idag, men tanken på att vistas i centrum var så avskräckande så jag lät bli.

Omgomgomg, SERIER!

Imorgon börjar Heroes! Det hade jag ingen koll på alls. Det blir alltså TRE bra serier på en dag. Och på fredag börjar Grey's Anatomy, oh som jag saknat det, det är lagom nivå på drama i den serien!
Och på söndag börjar CALIFORNICATION, DEXTER och Desperate Housewives.
Jag dör. Satan vad jag har att kolla på den här veckan <3

Men lol.

LOL
LOL
LOL
LOLFUCKINGLOL
Amon Amarth-topen var ju borta... men kände nu att jag verkligen vill ha en ny tröja, så jag tänkte beställa en Defleshed-top jag tänkt köpa i flera år, alldeles lagom, bara deras röda logga på. Jag har velat köpa en sån munkjacka också hur länge som helst, men tänkte nöja mig med topen nu då.
Finns sidan ens kvar? Nej...
Jag kommer på så jävla många svärord just nu så det är duktigt t om för att vara mig.
Får nöja mig med den dära saken jag beställde mig nyss, även om den inte var till mig. Jag ska ju ändå inte köpa några onödiga saker den här månaden, men kläder känns inte så jävla onödigt ändå egentligen, man kan ju inte direkt gå omkring naken...
Jaok jag HAR kläder, meeeen om man väntar för länge så blir det såhär, saker försvinner ur sortimentet och bort från världen.
Det var lättare förut när jag nöjde mig med t-shirtar i storlek XL, och då finns det hur mycket bandtröjor som helst att välja mellan, men nu har jag tröttnat på att gå omkring i ett tält och se ut som att jag är gravid. Det är ju kul med en tröja som har lite passform iaf.

Mer yumyumyum...

Den här helgen var verkligen den bästa på länge. Helt enkelt.
Fy fan vad jag hade saknat honom, det kändes som att det var minst ett halvår sedan vi sågs. Och han var så mycket finare än vanligt, jag fattar inte varför, jag trodde inte ens att det var möjligt. Egentligen skulle han åkt hem igår, men han gjorde mig om möjligt ännu lyckligare när han bestämde sig för att stanna en dag till.

Och nu är jag skitglad för att jag hittade en viss sak 300:- billigare än på alla andra ställen jag letat på. Det måste vara något fel, när saken dessutom är slutsåld på många håll... Men jag försöker ändå.

Hiho

En vänskaplig kommentar från en kompis: "Jag tyckte om dig mer än jag visste"
Det är mycket sällan jag känner att jag kan vara helt mig själv i andras sällskap, att prata utan att tänka först, och låta andra få ta del av mina underliga och meningslösa funderingar, men med henne kan jag göra det. Det är skönt.
Och jag blev glad av kommentaren.

Om nån timme får jag träffa min babe.

Np: Amon Amarth - Tattered banners and bloody flags, min nya favoritlåt sort of.

Amon Amarth

Nu är jag arg. Skitarg faktiskt.
Jag har gått och kikat på en Amon Amarth-tröja på en svensk sida i nåt år, men inte känt att jag haft råd att köpa den. Det har jag iofs inte nu heller, nu mindre än nånsin egentligen haha, men jag kände ändå att jävlar det är dags. TRO FAN ATT DE JÄVLARNA TAGIT BORT DEN! MIN tröja :( Jävla fittor. Hittade iofs en snyggare fast på en tysk sida, och sånt är lite jobbigt tycker jag... Jag vill ha en girliehoodie också, men den enda som fanns hade en stor torshammare på ryggen. Och jag känner inte att jag vill gå omkring med en stor torshammare på ryggen.
Sen såg jag att de spelar på Hovet i november, Unholy Alliance-tour med Slayer och Mastodon. Mastodon gillar jag faktiskt, men Slayer live är inte så upphetsande. Erik verkade dock tycka att det var intressant, så får la se.
Amon Amarth live är iaf.. underbart. De är ett riktigt jävla bra liveband. Och inte för att jag är en sådan flitig konsertbesökare, men man har väl varit på några festivaler nu och ändå sett många band, Amon Amarth ligger ändå på topp-5. Sen att Johan Hägg är den enda som fått mig riktigt starstruck när jag såg honom på t-banan är ju en annan sak... >_<
Men jag ska beställa den dära tröjan iaf, jag måste. Det är fan en skam att jag inte har en tröja med dem.

En "ny" låt med dem. Jag tycker videon var lite löjlig, men låten är det tamefan inget fel på.
Haha, när jag först träffade Viktor sa jag inte "Hej", jag sa "Du har en Amon Amarth-tröja på dig". "Ja", svarade han. Så jävla hjärndött egentligen, men jag är inte van att träffa folk som lyssnar på bra musik. Sorgligt. Och ja, jag inser svängningen i musikstil här, från Mora-Nisse till Amon Amarth...

Baaara för att jag har så tråkigt nu.



Jag tycker ändå att Knektens version är bättre. Speciellt när han försökte få igång oss lite i början, genom att säga "Vart kommer ni ifrån?! .. säg det, säg det", när vi befinner oss på en guilfest i Småland med fyra stockholmare, varpå en smålänning säger "Stockholm!", och Knekten drar igång denna aukustiskt... is a nice.

Jaha, nu då?

Nu har jag varit vaken i nästan tre timmar, vad gör jag nu, får man gå och lägga sig nu?
Egentligen har jag saker att göra, som vika maaassa tvätt, paketera en sak, duscha, diska, och sånt, men sådana saker gör man inte innan kl 10. Någon måtta får det vara.
Jag har väl kanske kommit fram till att jag mer än gärna sover för då ägnar jag inte lika mycket tid åt att tänka på dumma saker.
Fast jag är lite sur, det krävdes mer än väntat för att somna igår. Och när jag väl somnade så drömde jag flera gånger att jag vaknade och hade ätit upp hela kartan, vilket faktiskt ledde till att jag flera gånger vaknade och var tvungen att kolla.
Det är typ minst 10 timmar innan Erik kommer, vafan skulle jag gå upp så tidigt för?
Får sitta och pimpla vatten och kolla på The wire tills dess eller nåt.

Grönsaker

godis         godis2
    Jag köpte dem bara pga färgen, de var inte ens goda.. Men fina.
Och trots att jag frös som ett as när jag steg upp så var det så skönt ute så jag nästan funderar på att ta en promenad. Men bara nästan.

Yumyum

Godis, pizza och Fear and loathing in Las Vegas tillsammans med Emma.
Fett soft.
Jag fick en del handlat idag, och sömntabletter uthämtade, papper kopierade, och imorrn kommer Erik.
Is a nice!

Control

Controlhttp://www.imdb.com/title/tt0421082/
Jag gillade den inte först, den var seg, och det var konstiga klipp. Sen insåg jag att jag var helfast för den. Fy vad bra den var. Jag har aldrig varit nåt större fan av Joy Division även om jag tyckt om deras låtar, så jag har dragit ut på att se på den här filmen, trodde inte att den skulle vara nå intressant. Men tju fick jag.
Något som var sjuuuuukt störande var att två st i filmen ser PRECIS ut som två jag träffat, så så fort de kom med i rutan så blev jag distraherad.
Och nu när jag lyssnar på musiken inser jag hur många likheter det finns mellan sångaren i VNV Nation och Ian Curtis.

Lol

Jag kände att jag behövde en promenad, så jag gick ner på stan för att fixa massa grejjer. Gick in på expert och frågade om de skulle sälja expen, men icke, de säljer inga spel, så jag blev hänvisad till leksaksbutiken.
"Hej, kommer ni sälja expansionen till World of Warcraft?"
"Jaa, jag vet inte... vad heter den?"
"Wrath of the bi...LICH king"
...
Jag är så van vid att alla säger Wrath of the bitch king, så det bara kommer, ungefär som att Thousand Needles heter Tusen Nudlar, och inget annat.
Jag tror inte att modern (antar att det var moden) till barnet bakom hade uppskattat om jag sagt att jag ville en Wrath of the bitch king.
Dessvärre visste hon inte, så jag skulle återkomma. Det suger. Man är ju van vid att stå och köa i Sthlm city mitt i natten, åka hem, installera och börja spela.
Just nu kunde jag iofs inte bry mig så mycket mindre, men antar att jag kommer göra det sen.

Fixade grejjer till håret också. På måndag ska jag starta med skiten. Skulle egentligen ha ett visst balsam från apoteket med, men av någon anledning så fanns den inte, och den snälla damen i kassan ägnade ca 20 min åt att försöka komma på sätt att få hem den, för hon hade inte befogenhet att beställa hem större mängder. Men hon skulle ta upp det på nästa möte.

Sen gick jag förbi högskolecentrat. Har börjat klura på om jag ska läsa matte b nu när jag ändå inte gör något, det finns en webdesignkurs på Växjö universitet på 50% som kräver den. Dock vet jag inte om jag ens får läsa på universitet med aktivitetsersättning, jag fick inte det förut iaf, men jag håller på att undersöka det.
Fick lite info och ansökningspapper iaf.
Jag har en känsla av att detta är en sak jag kommer misslyckas brutalt med och känna mig mer korkad än någonsin, men well. Jag har ju inga förhoppningar om att jag kommer klara kursen, så wth.


Förvirrat värre.

I förmiddags satt jag i några timmar och gnällde över att det inte var tisdag så att jag kunde ladda ner mina serier. Tills jag kom på att det faktiskt ÄR tisdag, och inte måndag.
För nån timme sen gick jag omkring och väntade på att klockan skulle bli 20.00, så Uppdrag Granskning börjar. Tills jag kom på att det fortfarande är tisdag, inte onsdag.

Moodswings deluxe.

Och jag känner mig ensam.
Och jag fryser.
Och jag känner inte för att göra någonting förutom att lägga mig under täcket bredvid Erik. Men det går ju inte.

Jag är forfarande förbannad på min läkare, men jag försöker att låta bli att tänka på det för då blir jag bara mer förbannad. Och jag orkar verkligen inte göra något åt det. Det blir att återigen sitta och hoppas på att jag får en bättre läkare nästa gång jag flyttar. Och hoppas på att jag orkar byta läkare om den inte är bra.
Just nu är bara lite fel tid att bråka och ha sig.

En fruktsallad skulle sitta fint nu.
Åh gu va hormonell jag är, började nästan grina till Gossip girl, haha. Senaste avsnittet med Dan och Serena i hissen.
Gah vill öht bara lägga mig under täcket och sova tills den här veckan är över. Småsaker blir sååå irriterande, igår var jag nära på att slå ihjäl en sån där stor fluga rakt som surrade omkring och var skitstörande. Att det skulle bli en stor svart fläck på mina vita tapeter kändes inte så viktigt just då. Men jag behärskade mig. Så mina tapeter är fortfarande vita.

Skadad

Jag får precis veta releasedatumet för WotLK samtidigt som jag är inne på FB i psykakutenforat, och läser en trådrubrik som lyder "Hjälp mig att börja levla!" och tänker "WTF?". Menar lite väl tidigt för det va, och sjukt fel forum för det? Men så ser jag att det står "Hjälp mig att börja leva!".... Man är nog lite skadad.

Fittdag.

Fittdag, fittdag, fittdag.
Varit hos läkaren också. Som inte vill börja utreda min sömn för att jag vill flytta. Så tänk på det.. om ni vet med er att ni någon gång ska flytta så räkna inte med några utredningar.
Förihelvete... Jag försökte förklara för honom att jag knappast lär flytta inom den närmsta framtiden, att ingen av oss har varken lägenhet eller jobb där.
"Nä, men du pratar ju om att flytta så"
Inte vill aset skriva ut nya sömnmediciner heller, istället skriver han ut Cymbalta. Jag har ett uttag kvar av sömnmedicinerna, om två veckor ska han ringa och se hur det fungerar. Det kan han göra, för nu har de iaf rätt telefonnummer, förut hade de min mors hemnummer. VARFÖR I HELVETE de hade de har jag ingen aning om. Det där störde mig och min irritation var rätt uppenbar när jag frågade varför det numret stod med, och om de använt det att ringa mig.
Fick ut Postafen på recept iaf, mot illamåended från Cymbaltan.
Det var nån annan där, en ryss som såg skitläskig ut som bara satt och lyssnade, förutom när jag nämnde Postafen (som min läkare f.ö inte hade en aning om vad det var, han skrev ut det ändå...), då sa ryssen "Omeparazol?", varpå min läkare säger "No, illa-mående". 50:- på att ryssen ändå hade kunnat ge mig bättre hjälp.
Jag hade tänkt föreslå något mildare medel som man kan varva Stilnocten med, om det kommit något nytt, men nej, jag ska vänta och se hur Cymbaltan verkar...
HAN gör mig illamående.
Sen var vi både på ICA och Willys, utan att hitta det jag behövde för håret. Inte ens Willys har sina egna produkter. Va i helvete...

Inget brev från tele2 heller, så jag ringde upp. Han sa att han skulle se till att det skickades, och då jag frågade efter hans namn sa han det på 1,5 sekunder och började direkt babbla om nåt, och då bad jag återigen honom om namnet för det var så jävla uppebart att man inte skulle höra vad han sa.

Jag är trött. Så trött och förbannad och ledsen. Och trött.
Inte ens karta 7,5mg Imovane fick mig att somna igår, och det utan någon större tolerans. Hur fan kan folk sova på EN tablett? Jag har fortfarande kvar Theralen och Propavan, så jag skulle prova dem sa han. Det är möjligt att de funkar bättre tillsammans med Cymbaltan, men om de inte funkar bättre tillsammans med alla andra 15 mediciner jag kombinerat dem med så... Och varför i helvete skriver man ut flytande Theralen? När det finns tabletter? Det smakar ju för jävligt och smaken går aldrig ur.
"Har du provat Atarax?" frågade han. Nä, bara i tre olika omgångar. Bra att du har mina journaler, bra.

Fittdag.


Edit: Sen om man lägger till att jag egentligen borde få en remiss till öron-näsa-hals gör det hela ännu fittigare, då jag ännu inte fått en tid i Sthlm, och det var ca ett år sen det drog igång. Ingen idé att försöka med det här heller antar jag.

Edit2:
Kommentar från moster som är kissnödig och ska på toa:
"Nä jag väntar, det var upptaget"
Nähä, så du går inte in ändå då? Åh det fanns så mycket mer från denna dag jag skulle kunna citera här, men efter ett tag blev det för mycket och hjärnan dränktes...

Vad bra det låter

När man sitter och pratar med nån på msn och skriver "Nä jag måste verkligen duscha nu". Det låter som att man luktar för illa eller nåt. Men jag var tvungen att tvätta håret, hade bara suttit och skjutit upp det för länge. Det var kallt i duschen.

Jag vill gå och lägga mig nu. Jag har haft sjukt tråkigt hela dagen, har inte orkat med att spela.

Om In Flames kunde komma hit och spela hela Jester race kanske jag skulle bli lite uppmuntrad.


På farlig mark

stevenJa så vill jag då bara påminna alla om att min favoritfilm med Steven Seagal (den enda mannen som nånsin kommer undan med att bära sidenkimono tillsammans med jeans) går inatt kl 00.30 på kanal 3, tänkte så ingen missar den.
Åsså kan jag ju passa på att påpeka att även om jag bestämt hävdar att jag inte vill ha presenter så skulle jag inte bli arg alls om någon gav mig en box innehållandes alla Stevens Seagals filmer. Nej jag är inte sarkatisk. På riktigt.

WotLK

Hoho, håller på och grejjar med ptr för att jag vill prova nya patchen, när jag skulle logga in fick jag logga in på Wrath of the Lich King-sidan! DET var tamefan ballt, undrar hur det kommer kännas när man väl köpt det och ska logga in på riktigt.
Hihii.

Bara för det var jag tvungen att kolla på den första trailern, som vi stod och såg på i ca tre timmar när vi köade för att få våra spel...

Steg 1 avklarat.

Hihi. Om jag ska gå den vägen vill säga. Jag har inte bestämt mig än. Jag vill fixa allt på en gång men jag har inte råd, och det suuuuger. Sen vet jag inte ens om den avslutande delen ens går att genomföra om jag går den andra vägen, det ska jag kolla upp nu. Boooorde inte vara omöjligt. Sen om det visar sig vara genomförtbart så måste jag få det snyggt också, men det är en annan femma...
Det är en present jag pratar om, så jag kan inte säga så mycket egentligen.

Jag har nyss fettat in mina kängor. Och ska putsa dem sen. Det får motsvara skönhetsvård som normala tjejer utför på sig själv, inpackningar och gurkskivor på ögonlocken och sånt... Jag tar hand om mina kängor istället. (ja för man måste ju välja, herregud, man kan ju inte göra båda sakerna...)
Dock så hade jag faktiskt en ansiktsmask häromdagen, och typ 6 olika krämer till olika delar av kroppen. Då kände jag mig som en tjej.

Det är lite synd om mig.

Igår trodde jag att jag började få nåt knas med halsen, för det gjorde ont när jag svalde och halsmandlarna var skitömma.
Idag upptäckte jag att det är pga en inflammation jag har vid nån visdomstand, så fort jag får inflammation där så känns det verkligen i hela halsen. Så nu kan jag knappt svälja eller tugga. Och det sträcker sig från halsmandlarna upp till bihålorna med.
Buhu.

Jag har testat telias kundtjänst nu. Förutom den oerhört dumma funktionen att de använder röststyrd kundtjänst innan man kommer fram till en telefonist är det godkänt.

Amerikanskt rattfylleri

På Cops nyss stoppade de en snubbe, de sa att hans ögon skvallrade om att han såg onykter ut. Han fick därefter göra två nykterhetstest.
Det första gick ut på att han skulle gå nio steg på en spikrak linje, sätta den ena foten framför den andra så att hälen på foten framför nuddade tårna på den bakom. Sen skulle han vända sig om och gå nio steg tillbaks på samma sätt.
Det andra gick ut på att han skulle lyfte den ena foten 15 cm över marken, hålla händerna längs med sidorna och räkna till 30.
Jag kan säga på en gång att jag inte skulle klara något av de testen i spiknyktert tillstånd. Jag skulle inte ens kunna avgöra hur högt 15 cm är. De grep honom, och jag hoppas för guds skull att det var fler tester än vad som visades, att han fick blåsa och sådant. För de där testen var tamefan idiotiska.
De dära amerikanarna är inte riktigt kloka.

Och himlen är fin ikväll.


himmel

"Sometimes there's so much beauty in the world I feel like I can't take it, like my heart's going to cave in."
Ricky Fitts, American beauty

Luft.

Jag öppnade balkongdörren för att fotografera en sak, och upptäckte hur skön luften var. Kall, men skön. Så jag gick ut. Gick upp på Tippen med kameran. Jag har varit där en gång efter att grisen flyttade, med Zeke, så detta var andra gången.

På vägen dit såg påmindes jag om att detta faktiskt är denna stans ghetto.

ghetto       ghettocu
     

Däremellan går stigen. Den var tydligare förut, nu är nästan allt igenvuxet.

burton

Såhär skabbig kan man se ut på toppen.
skallebanktippen

Himlen var allt fin.
beams

Jag hittade ett konstigt kryp som jag ärligt talat inte vågade fotografera närmare än såhär.
kryp

Grenar kan väl vara fina.
grenar

Inget slår dock det stället vintertid, med en knäpp hund nosandes omkring i snön, och bitandes på grenar. Sista vintern vi var där. Typ... 6 år sedan? Lilla grisen...
knapp      vovvetippen

Nu insåg jag att jag verkligen VEKLIGEN måste ha en riktig kamera. Ibland tänker jag att denna kanske duger, jag fotar ju ändå inte så mycket. Men det är väl klart att jag inte fotar så mycket, när jag inte har en riktig kamera >_< Jag har fattat att jag mår bra av att fotografera. Det är något jag kan vara nöjd med, något jag kan prestera bra inom, och det känns lite... skönt. Därmed inte sagt att jag tycker att jag är en bra fotograf, på något sätt, men jag tycker om många av mina bilder. Det är huvudsaken. Dessutom är det ett bra sätt att få ut känslor på ibland. Det bästa av allt är att man kan göra det utan att någon annan fattar vad man menar.
Och det kändes helt fel att vara där utan Sonya. Det känns iofs helt fel att gå nånstans här utan henne, för det finns nog inte en gata i den här stan där jag gått med henne, och allt påminner om henne. Bäbisen då.

Jag har...

ingenting att skriva om. Jo, jag borde verkligen inte sitta vid datorn nu. Det bara känns i hela kroppen att jag inte borde det. Men vafan ska man annars göra...
Jag orkar inte umgås med någon, det är skittråkigt väder ute och min lägenhet är städad. Tänkte gå ner på stan och fixa grejjer, för solen tittade fram, men så började det regna.

Men ändå så funderar jag på om jag inte borde åka till Marie imorrn. Känns bara som att man halkar längre och längre ifrån varann och till slut kanske man är för långt bort. Det har hänt förut, men då har det varit sådana personer jag inte brytt mig så mycket om.
Men blä, det går inte att ändra på det faktum att jag är pank och förkyld. + att jag inte har nån energi alls.

Ikväll kanske jag ska raida med min präst för första gången. Visserligen bara Kz, men ändååå.

Jag har inte frusit sen igår. Igår kväll när jag låg i soffan fick jag t om upp en sådan behaglig värme så jag kände att jag kunde ligga utan täcke ett tag, och ändå hade jag bara två tröjor på mig. Jag vet, w00t liXoM.

Saker

Sov nog gott inatt, vaknade dock för tidigt av att jag hade sendrag i benet, mindre kul sätt att vakna på... Meeen jag somnade om.
Postat grejjer, handlat grejjer, kollat på sista (?) avsnittet av Weeds för säsongen. Nä, det måste nog vara ett till, orkar inte kolla upp det.
Mors förvånade kommentar när jag berättade om att jag mailat de som har hand om Säter om tillstånd för att få komma in och fota: "Jaha, så ni ska in på LAGLIG väg?!" Hon vill med dit, och jag sa att "Fan jag borde skrivit med det i mailet, att min mor ska med, det hade låtit ännu mer seriöst", varpå vi båda började skratta. Javisst, det SKULLE låtit mer seriöst, men de känner inte min mor.

"Take nothing and leave nothing but the foot prints in the dust"
Det är sanna UE:ares filosofi. Tyvärr så finns det så många idioter som förstör genom att bryta upp lås, klottra, köra paint ball, och bara stjäla saker.
Tänk om folk hade kunnat följa det så hade kanske ingångarna sluppit bli igenmurade.

Flickafton.

På fredag.
Personer jag saknar kommer antagligen att vara där.
Men det är i Sthlm. Och om man bortser från att jag är pank så pallar jag verkligen inte att åka nånstans, än mindre sova någon annanstans än i min egen säng.
Jag minns vår första tjejkväll. Vi drack öl, spelade poker och laddade ner porr. Vi är inge bra på att vara stereotypiska kvinns... Jag tror Isabelle sa en gång:
"Det är så skönt, jag behöver inte vara orolig för att Calle umgås med tjejer eller så när han är ute"
"Men vi då?" utbrast Marie, iom att vi väldigt ofta var ute tillsammans.
"Va, jaha, nä, men er räknar jag ju inte som tjejer"
<3
Jag saknar Snövit. Trots att de spelade Lugna favoriter. Länge sen jag var på ett dvärgmöte nu.

Quote:

"sluta o vara orolig. allt kommer ordna sig"
Ingen jävel kan möjligtvist förstå i vilket sammanhang det kommer ifrån, men jag tyckte bara att det passade så bra just nu. På så många sätt.
Inte för att jag kommer sluta oroa mig för nånting, men ändå.
Fabror doktorn ringde, fick lite nyttig info. Han ville inte riktigt lägga på luren, trots att jag flera gånger sade saker som i stil med "Men vad bra, då har jag lite mer information, tack så mycket", "Det låter jättebra, tack ska du ha", osv, som brukar följas av ett "tack hej" från mig, men han lät mig aldrig säga det. Han är en av de få bra läkarna jag träffat. En som faktiskt verkar jobba med det för att han VILL, inte för att det är ett jobb man går till varje morgon för att få pengar. För jävla typiskt att han ska finnas i Hallunda av alla ställen.

Både Gossip girl och One tree hill är lite väl twisted just nu.

Jag vill sova.


Kvark.

Noll motivation till allt idag. Och massa virrighet. Kan påbörja en tanke och 2 sekunder senare inte ha en aning om vad jag nyss tänkte på.
Dessutom nyser jag skallen av mig.
Det är kallt och jävligt. Jag har börjat sova med pyjamas nu, och stickade sockar. Skithett.

Suttit i två telefonsamtal idag. The horror. Min aspergerläkare kommer ihåg mig, det var ffs 1 ½ år sedan. Lite kul, speciellt med tanke på att han jobbar på två ställen. Behöver journaler därifrån, han skulle kolla upp det och ringa senare idag. Förstår inte varför, det är säkert nåt fel. Och jag gav honom säkert fel nummer.

Jag kan inte sluta nysa. Och det är inga små nysningar heller, har fan träningsvärk i magen nu.

Kan ingen köpa mat åt mig, och laga den? Jag är t om trött på varma mackor nu. Lika bra det, för jag har ingen ost.

Jag borde ringa hyresvärden, och fråga vart fan de gjort av värmen. Men då måste jag plocka upp telefonen och ringa ytterligare ett samtal. Och tänk om det bara är inbillning, det kanske bara är jag som är frusen. Pinsamt. Fast jag tror faktiskt inte det, igår kväll, när jag tyckte att mina händer var iskalla, tog jag upp min telefon och metallen kändes fan som is. Visst brukar metallen vara rätt kall, men inte SÅ kall.
Fast jag tror ändå att det är jag som inbillar mig. Jag skulle ha vantar på mig om man kunde skriva på tangentbordet iförd sådana.

Jag har slutat ordbajsa nu.


Still thinking

Plåtasken

Nu kom jag på varför jag ville ha den, förutom att den var gratis; att ha piller i. Alvedon och liknande alltså, när man reser bort. Innan har jag haft dem i en zippåse, men det ser så himla dumt ut och det är alltid nån som säger nåt i stil med "Höhö, jasså du har knark med dig du!" och om man smyger iväg så ser det fan ännu dummare ut. Dessutom kan man lägga ner flera piller av olika sort så slipper man ha med sig flera olika kartor och burkar. Nu lät det som att jag äter jättemycket piller, vilket jag inte gör, men sömnpiller, värktabletter/febernedsättande och vitaminer och sånt.
Dessutom kommer jag bara att tänka på Chelseas plåtask med typ.. 7 olika sorters piller. Det var nog inget knarkaktigt i där men om tullen hade kollat henne hade hon nog fått problem. Fyfan för att bo i USA öht, jag skulle aldrig våga lämna delstaten utan att först kolla vilka lagar som gäller i staten man ska till. Tänk om man åker på roadtrip och åker igenom flera stater, och t ex Alvedon skulle vara olagligt utan recept i en av staterna, vafan gör man då?

Det roliga på festivaler är att många som brukar komma med knark-kommentaren bönar och ber om att få en Alvedon dagen efter...

Nä fan, det ser nog lika dumt ut med en plåtask... Aja, den var gratis.

Ja, jag har fortfarande lika tråkigt, och det mest konstruktiva jag gjort idag är att äta varma mackor och skrivit ett mycket viktigt mail till Säters mentalsjukhus. Och se på The wire. Och kommit fram till att Black Messiah fortfarande är skitbra efter två dagars lyssning. Även om namnet inte är lika ballt som Shotgun Messiah.

Fyfan vad jag ordbajsar idag och klockan är bara barnet.

Jaaa!

Eftersom jag är så uttråkad och verkligen fick en koffeinkick av kaffet så skriver jag lite mer.
Jag fick post idag, en plåtask från Strepsils, som jag beställt. Vad jag ska med den till har jag ingen aning om, men den var gratis. LiXoM. Det dumma är att den är rödaktig och det står jordgubb på den, jag tycker bättre om citron...

Och jag testade min nya tandborste, det är den jag letat efter, en riktigt mjuk. Så Jordan Clinic ska jag försöka komma ihåg. De har så roliga och söta små instruktionsböcker med också, minimini... Med instruktionsbilder hur man borstar tänderna, bilderna går mest ut på att man ska borsta fram och tillbaks.

Så... jag har fått en plåtask och provat min nya tandborste.
Det värsta är väl att min dag inte lär bli mer händelserik än så.
Fast egentligen så gör det inte ett skit, det är bara skönt. Fast jag fick verkligen en koffeinkick av kaffet, det + att jag sov gott och länge inatt gör att jag är fylld av energi. Som jag borde använda åt att gå ner på stan och kopiera det där viktiga pappret. Men orka... Dessutom så sitter jag och snörvlar för glatta livet.

Lol, det planeras en FB-kryssning...
"Scenariot jag ser framför mig är 436 stycken FBare som sitter i finskt häkte, vår enda räddning då är RBs argumenterade med Nemesis tolkande. "
Inte lika kul om man inte vet vilka det talas om i citatet, men ändå.
Fyfan vad dödsdömt.


Ahaha, apropå gamla WoW-minnen...

Sitter och kollar igenom forumet från min gamla server, kom in på tråden "Your funniest memories in WoW"...

"Back when I was the hunter officer in Fishbone on Vael after some whining about a serpent sting being on the debuff list I ordered all hunters to shoot the sting up, the resulting demonic shreaking of "*various curses* NOW THERE ARE FOUR SERPENT STINGS!?!?!?! *more various curses*" was just too hilarious. Winston, best raidleader, ever <3 "

Hahahaaa, jag dööööör... Jag kommer faktiskt ihåg det, kunde bli ett jävla liv för att det var en serpent sting uppe, det var totalförbud på den, vi skulle ta bort den från action baren osv... och så säger officeraren så bara för att jävlas. Winston kunde svära minsann. Så typiskt fishbone, att jävlas med raidleadern mitt under bossförsök.
Oooch det är nog ingen som förstår det roliga i detta, man måste varit med... så jag vet inte varför jag skriver detta... kanske för att jag är otroligt uttråkad.
Dragonlords sjungande på vent fanns också med på några poster.
Måste fan skaffa ett riktigt headset som man kan ha på sig i mer än 10 min utan att få ont i huvudet, och börja hänga på vent igen.

Och f.ö... just nu lutar det åt att vi kommer kunna ha 100mbit/s upp/ner när vi flyttar, för en summa under 300:-/mån.... Jag klagar inte. Hoppas stadsnätet är stabilt bara. Det bästa av allt är nästan att vi antagligen inte kommer vara internetlösa nån gång heller, iom att de flesta husen verkar ha tele2 via tv-uttaget, vilket jag har nu, så det är bara att flytta över och använda det medans man fixar med det nya bredbandet.
Observera "lutar åt" och "antagligen". Det bör ju tilläggas att jag inte förväntar mig att saker flyter på såpass bra. Men det vore ballt.

Nä gu' vad nostalgisk jag är just nu, när jag tänker på gamla WoW-minnen. Ser verkligen VERKLIGEN fram emot expen, att ta ner nya bossar. Det är en känsla som är svår att slå.
Det roligaste är väl att jag kommer sitta bredvid min guildmaster och antagligen raidleader då, hahaa. Helen tycker fortfarande det är skitkul att Erik tekniskt sett (HB är ju inte så aktivt och är egentligen inte uppbyggt på det viset att vi behöver ha en gm) är min guildmaster.
Om ett halvår eller så kanske man står och köar för att få expen iaf...

Ja herregud...

Mina drömmar de senaste nätterna... Fyfan. De har inte varit obehagliga knappt, men sååå intensiva och långa och när jag vaknar till den sista gången på morgonen vaknar jag precis från en dröm och i nån kvart känns det fortfarande som att jag är kvar i drömmen.
Häromnatten drömde jag att jag och min mormor var i Siam. Finns det ens ett land som heter så? Jag har fått pinsamt dålig koll på sånt, rättare sagt jag har glömt sånt, knappast som att nya länder poppar upp varje månad...
Iaf så fick man inte se kejsarinnan i ögonen, vilket vi lyckades med att inte göra, men jag vinkade, för jag ville ju ändå på nåt sätt säga "Hej, ni har det jättefint här, kul att se dig!", varpå vi fick dödsstraff. Och jag hade sån ågren när jag vaknade till efteråt, och tänkte "Hur jävla dum får man vara, VINKA åt kejsarinnan av Siam?! Klart som fan att vi får dödsstraff".
Det var också den natten jag antagligen drömde att jag var tvungen att drömma tre drömmar innan jag vaknade. Annars fick jag inte vakna. Jag drömde säkert fler än så, har ingen koll på hur många man brukar drömma, men det kändes lite stressande.
Inatt drömde jag att jag gick på Ullvi igen. Lite av en mardröm med andra ord. Som jag faktiskt gjort i verkligheten stod jag på Köpings station och velade fram och tillbaks om jag skulle åka hem igen, eller faktiskt gå till skolan. Jag gick dit, skyndade förbi E (Inte Emma, inte Erik, inte nån dum förkortning pga anynomitet, utan... E), såg Josse och Moa en bit framför mig (haha), och nån annan. Det var bara det att för att kunna komma dit var vi tvungna att ta oss igenom något rivningsprojekt, ett gammalt fallfärdigt hus som precis skulle rivas, skabbigt som fan. Mitt i allt upptäckte vi att det var lite möblerat, och det kunde ju bara betyda en sak; knarkare hade ockuperat huset! Så vi var jättenojjiga över att kliva på kanyler.
Haha, alltså det symboliserar min ångest över att åka till den skolan faktiskt. Jämföra det med att vara livrädd för att kliva på en kanyl och behöva ta sig igenom ett hus som kan rasa när som helst... Känns som att det faktiskt var lika svårt att ta sig dit en del gånger, känslomässigt.
Inatt drömde jag även att jag bodde i en etta här. Hahaha, när jag bodde i Sthlm brukade jag drömma det, och det var fruktansvärt obehagligt tyckte jag, men nu bor jag ju i här igen... Fast inte i en etta. Jag drömmer ofta att jag bor i en etta, och det är fortfarande obehagligt. För jag måste i stort sett ha två rum, så jag kan ha ett riktigt sovrum. Jag har t om läkarintyg på det minsann!

Jag tycker det är mysigt att komma ihåg vad man drömt, sådär lite halvt, så man kan ligga och småanalysera drömmen nån kvart innan man stiger upp, men ibland blir det bara för mycket. Speciellt när man vaknar direkt från en dröm, allt blir så förvirrat.

Jag - vill - ha - öl

Jag skulle kunna göra så mycket för att få dricka en kall, ljus öl nu. Imorgon kommer jag antagligen gå förbi systemet, men jag kommer inte kunna gå in och handla för jag kommer vara pank. Kan ju köpa bara en öl iofs, men det skulle faktiskt kännas lite väl genant.

Jag har en mycket läskande och passande bild som jag skulle kunna ladda upp om det inte vore för att blogg.se inte låter mig ladda upp den.

Funderar ändå på att gå och lägga mig. Själv. Snyfteri.


Booh.

Ensam igen.
Inte för att jag har något emot att vara ensam, tvärtom, faktiskt så finns det bara en sak som slår att vara ensam just nu och det är att vara med Erik.
Tiden har gått för fort som vanligt.
Förhoppningsvist kommer han kunna vara här i lite längre perioder ett tag, men tvivlar på att det kommer gå.

Jag är trött som en gris. Vill ha en påse chips och sätta mig i soffan med täcket över mig. Jag fryyyyser. Imorgon måste jag gå ner på stan, och kopiera en viktig sak. Jag viiiill inte. Men jag ska också köpa saker till håret, ty mitt projekt sluta-tvätta-håret-med-shampoo börjar imorgon. Då kan det ju låta underligt att jag ska köpa saker till håret, men jag måste ha ett visst sorts shampoo att tvätta med sista gången, och två sorters balsam. Känns som att det kommer gå och helvete, men mitt hår kan ju knappast må sämre.
Jag satt och funderade på idag att vi inte kommer få några shampookostnader sen, om detta funkar. Förut förbrukade jag och Gunnar trots allt en hel del shampoo iom att vi båda var långhåriga. Erik har ju knappt nå hår på skallen, vilket jag brukar vara väldigt avundsjuk på.

Jag hatar timmarna efter att han åkt. Jag bara sitter och glor och jag har bara en stor känsla av att allt känns så fel utan honom här. Ungefär som om man gått ner på stan och glömt tagit på sig byxor. Lika mycket fel känns det.
Skulle kunna spela WoW, men känner inte för att göra nåt. Blev faktiskt lte sugen på L2 men tvivlar på att några är inne där och det suger ju att spela själv.
Blargh.

elsieEdit: Loggade in och skulle göra en transmute med magen, visade sig att de behövde just en mage till en MgT hc. "Ehe, jag är seg som ett as, kan inte tänka, och jag ska vara mage därinne, kommer bli skitbra, speciellt när jag inte kört den på flera månader, och då bara två gånger!" Men jag var inte ens attunad, så det sket sig... Jag försökte iaf. Och, bara för att vara lite extra nördig, och för att visa att jag innerst inne är blond och är så snäll så jag har en gloria, så lägger jag in bild på min präst. Stfu, den har inte varit 70 så länge och jag har knappt instancat med den, därav skitgearen.
Jag var helt inställd på att köra holy, och tänkte att jag har ju ändå två casters förutom denna, men shadow är fan ballt asså...
Och apropå ännu mer WoW, jag och Erik tittade på fishbonefilmer från Naxx! (hiho, han har aldrig varit inne där, det har jaaaag) Nostalgiiiiiii! Vrålen på vent när Patchwerk gick ner, Winston som säger att han älskar oss... Jag saknar det. Somfan. HemBrant i all ära, men där känner alla alla typ och vi har aldrig 40-mannaraidat, fishbone var internationellt och räknades faktiskt som ett av topguilden. Dock skulle jag välja att raida 40-manna med HB istället för fishbone när som helst, om vi hade folk och om vi var så seriösa. Det skulle gå skitbra. När vi väl spelade. Sen att folk hela tiden får ryck och ska "sluta spela ett tag" är ju en annan sak.
Dessutom, HBs vent slår allt, att höra massa smålänningar skrika "Gasa, GASA GASA GASA!".
Och hur jag kom in så mycket på WoW nu vet jag inte riktigt. Jag antar att jag bara saknar de gamla dagarna när man satt på vent.

Nu undrar ju säkert

folk som går förbi varför jag springer omkring i bara underkläder och kikar ut genom fönstret titt som tätt.
Och nu kom anledningen.
Så jag ska gå.

It's fucking on.

Jag gjorde varma mackor, såg på ett halvt avsnitt av Beverly Hills (jag HATAR den, fy fan vad INTE originell den är, ALLT är fjantigt. Ja jag kommer antagligen fortsätta kolla på det), insåg att detta funkar inte, jag måste vara fit for fight senare på dagen, så jag tog fler sömntabletter och lade mig.
Jag vet nu att jag aldrig ska skippa Imovanen, men tar så mycket emot, när jag vet att jag kanske sover bra med färre piller. Men det där "kanske" finns inte längre. Så jag tänker sluta chansa.
Sen var det ju iofs dumt att ta dem kl 4 på natten, iom halveringstiden.... Meeen jag har aldrig påstått att jag är smart. Intelligent ja, men ack så korkad.
Hade sättit klockan på ringning vid 9, vaknade, satte den på 10. Vaknade 9.54 (standard händer i stort sett varje dag. Åtminstone 99,7%, och jag undrar verkligen varför), och såg att Erik hade skickat ett sms kl 9.04 och sagt att han åkte då. Vilket innebär att jag måste verkligen ha somnat om hårt efter att jag vaknat upp >_< Aja, typ tre timmar kvar.

Minns inte om jag skrev det i förra inlägget, men det var nån annan med i drömmen som satt och spelade piano, och låten var Multiversums Punda loss *ASG*. Ja nu är det väl inte så många som hört den kan jag slå vad om, det är en ball låt som man måste ha humor för att uppskatta, den har också en gitarrslinga som sätter sig i hjärnan. Den var iaf med i hela drömmen, och jag har en teori om att det har att göra med att min granne på andra sidan vägen lade stenplattor på baksidan med nån slipmojäng som gav ifrån sig ett rätt enformigt läte, när jag skulle somna.
Jag är f.ö rätt trött på dem, de verkar vara en sånt där typiskt aktivt pensionärspar som ska leva ut alla sina drömmar när de väl tagit ut sin pension tillsammans. Fixa ALLT som ska fixas i trädgården, vara ute halva dygnet, blabla... Och det är väl kul. Men inte när det är mina grannar. Jag får ffs dåligt samvete för att de är mer aktiva än vad jag är.
Fast gubben har inte en, utan TVÅ Harleys... så de får vara kvar. (en är vinröd *dör*)

Alltså förra helgen försökte jag beskriva en absurd sång som Jimjäveln skickade till mig gör många år sedan (då man använda ICQ, hoho), men det gick fan inte att få fram det sjuka i den, MEN, naturligtvist fanns den på youtube!  Jag älskar den.

Jaha, sömn.

Visst somnade jag, efter 1 ½ timme, med 40mg istället för 20.
Men hade den hemskaste drömmen jag någonsin haft med sååå många sjuka detaljer jag verkligen inte förstår mig på.. En sån där dröm när jag sover och vaknar upp, flera gånger, allt upprepar sig men på små olika sätt varje gång efter att man vaknat upp. Jag behärskar Lucid dreaming relativt bra så jag har sällan problem på att skilja på dröm och verklighet, men denna var nåt i särklass. Jag förstod ingenting, och kunde heller styra mig själv.
Det utspelade sig i huset där jag bodde i Småland. Hej och då, bara det liXoM... Jag klev vaknade mitt i natten (efter en mycket, mycket sjuk och underlig kväll... äcklig.) upp, min mobil fungerade inte som ficklampa, men jag kunde tända lamporna. Köket såg som en jävla röra, det låg kartonger och hamburgare överallt. Och vi skulle ju äta hamburgare igår, på grillen, men varför låg de här, halvfärdiga? Fick smått panik och tänkte att jag var tvungen att städa för mor skulle jag komma hem på morgonen. Men jag skulle se om de var ätbara först, hade ju inte ätit nåt på längre. Då var de andra fyra där, som skulle ätit hamburgarna med mig. Fattar inte vad som händer, de satt och chillade och till slut sa en "Vill du veta vem som tjallade på dig?".
"Någon tjallade på dig. Tjallade på dig. Vill du veta vem som tjallade på dig? För det var någon som tjallade på dig. Någon som tjallade på dig var det" satt han och upprepade tills jag bara blundade, höll för ögoenn och skrek "Ja OK DÅ, VEM TJALLADE PÅ MIG?"
Då blev det mörkt överallt, och ingen annan var där. Det var mitt i natten, och jag vet såväl hur det köket ser ut mitt i natten. Jag tittade mig omkring, insåg vad som nyss hänt, och tänkte det. "Det har hänt, jag har blivit galen. Jag har en psykos. Jag kan inte längre skilja på fantasi och verklighet, vad gör man då?" Jag tänkte gå och lägga mig, och se om det kändes bättre imorgon. Men ingen av lysknapparna fungerade ju naturligtvist. Vad man ska tänka på att i det huset var jag otroligt mörkrädd, så detta för mig gav mig nästan panik. De funkade inte i sovrummet heller, fast egentligen var det vardagsrummet. Men jag tänkte att jag skulle kunna känna mig fram. Jag gick in i något, kände efter, och märkte att det var en liten flicka, med hår till axlarna. Månskenet börja lysa in, såpass mycket att jag kunde se att hon var halvblond, hade klänning på sig, och inte hade några armar. Jag satte mig ner, blundade och försökte skrika, men ingenting kom fram. Stämbanden väste men inte ett ljud kom från mina läppar. Jag öppnade ögonen och hon var kvar, och jag hann tänka "Vad i helvete gör jag om jag inte är galen, om detta verkligen händer? Vad är egentligen värst", sen vaknade jag, på riktigt.
Och det tog ett tag att inse att jag verkligen vaknat på riktigt, att jag var i mitt rum. Det var ju inte att tänka på att somna om då, klockan var 2.
Den lät kanske inte så läskig, men om man vet mycket bakgrundsinfo så förstår man mer. Och det ÄR något jag oroar mig för, att bli galen på riktigt, och framförallt att inse att jag är det.
Det är skitsvårt att tolka saker från drömmen också, jag vet att den flickan inte är jag iaf, det är jag bombsäker på. Mer än så vet jag inte.

Aja. Jag blev så himla hungrig, så jag steg upp. Kom på att jag inte ätit mat sen i söndags och då var det från McD. Så det är nog inte så konstigt. Får se om jag lyckas somna om, vill mest bara ta 20mg till och lägga. Jag var så trött när jag vaknade, men det fanns verkligen inte en chans att somna om.

Rock n Troll

Så jävla skönt uttryck.

Idag fyller Erik år. Grattis till honom! Men jag får inte ge honom en present, för att han inte fick ge en till mig. Moooooget!
Han kommer imorrn iaf. Det är obeskrivligt underbart, jag har gått på tomgång ett tag nu.
Kom på en rätt sjuk grej också. Sa häromdagen att jag skulle ta mina sömntabletter, men jag tog en svagare sort, med längre halveringstid som leder till att jag sover som en zombie alldeles för länge, men jag tänkte bara prova. Iallafall, så tänkte jag ta de riktiga idag, och jag kom på att jag ser tamefan fram mot en god natts sömn nästan lika mycket som att Erik kommer hit. Det är väl antagligen bara han som fattar hur mycket jag ser fram emot det för det är bara han som vet hur mycket vi båda längtar.
Och det gör mig arg, inte fan ska man behöva se fram emot sömn till den graden...
Aja, runt 20-tiden ikväll får jag gå och lägga mig. 20mg Stilnoct och Celebrity skin på spelarn, och jag ska sova. Gott. Funderar nästan på att ha telefonen avstängd.

Jag håller på att lyssna ikapp på lite musik. Sanslöst vad mycket man missat under dessa åren när man knappt lyssnat på musik alls...
Jag vet inte riktigt vart jag ska börja.
Hoho, hittade en gammal skiva med Arvinger!

Np: Alghazanth - Breathless flesh sculpture (måste erkänna att det rycker lite i headbangingmusklerna)

DÖDSDROG!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3234876.ab
Men, vaaa? Hände det nåt illa för att han överdoserade en drog tillsammans med alkohol? Fyyyy på drogen, bad drog, usch!
Nu stod det iofs inget om att han överdoserade, men jag antar att de gjorde det iom att den är sjukt svordoserad och det faktum att en dog och att det gick som det gick för honom. Sen öht, blanda med alkohol, wtf? Då får man verkligen skylla sig själv. Visst, man KAN blanda mycket med alkohol, men om man gör det ska man tamefan inte gnälla över eventuella kosekvenser.
Varför, varför, varför läser man inte på? Jag kan inte låta bli att tro att sådana där personer inte bryr sig om de dör eller inte, för för mig är det uppenbart att om jag vill behålla mitt liv läser jag på om saker innan jag gör dem. Jag sätter mig inte i ett random flygplan, plockar fram en fallskärmsryggsäck som har en snygg färg, tar på mig den och bara hoppar.
Jag kunde inte bry mig så mycket mindre om honom eller om Bromo, har aldrig testat den och känner verkligen inte ett behov av den, men sättet artikeln vinklar saken på... Sååå Aftonhoran.
Jag blir bara så less på när folk tar saker de inte kan ett skit om, överdoserar, blandar med alkohol, och sedan är det plötsligt drogens fel. Kasst jävla omdöme från personen skulle jag vilja säga.
Man behöver inte ens vara en inbiten knarkare för att veta hur man ska dosera, och har man köpt Bromo så har man antagligen som avsikt att bruka den också, alltså ville de dö, eller så var de bara overkligt klantiga.

Alltså

Alltså...

Jag hade ju inte lust med något, men tänkte att jag kunde ju försöka få grupp till SL med min präst, behöver rep från båda hållen, + prylar. Kom direkt in i en grupp, jag skulle behöva offheala ibland vilket är perfekt för mig. Det är skitkul att hela, men inte hela tiden, och jag är ändå full shadow och älskar egoboosten man får när de andra säger att de älskar en för VT och VE. Satte på musiken med för att distrahera mig från alla skittankar, och tänkte "Ja men detta var ju schysst, varför har jag inte ljudet igång oftare?". Åker till Shattrath, plockar på mig healinggear, är lite uppspelt faktiskt, har ju aldrig varit där inne med prästen, märker att allt laggar, och... disconnect. Inget internet. Ringer support för andra gången idag, blir återigen irriterad på deras jävla menyval. Måste de ha med alternativet "Vill du ha hjälp med din e-mailkonfiguration?" på tre jävla menyer? Borde man inte valt det första gången? Kom iaf fram och... ja de har ju såklart underhållningsarbete, men kl 14 skulle det minsann vara klar, nemas problemas!
"Så kl 14 funkar mitt internet igen?"
"Nja, ja... jag kan ju inte LOVA något... det ska bli klart under dagen iaf"
Jaha. Men "under dagen" är ju nästan detsamma som kl 14, som var en halvtimme bort.

Så... ja. Klockan är 13.37, OH THE IRONY, och detta skrivs i ett offline-tållstånd.
Och jag är så trött och arg så jag mest bara vill börja tjura.

Nästa gång nån säger nåt sånt där på supporten ska jag fråga om de vet hur jävla svårt det är att få tag på en vettig grupp till nåt såhär dags på dagen. Han är säkert en sån där präst som inte helar. En pala som inte ressar. En shaman som inte har totems. En warrior som envisas med att kunna tanka med tvåhandare (ja det finns fortfarande sådana). Ja ni fattar.
SKITLIV!

Nu är ju internet igång kl 14 iaf.

Edit: När jag skrev det där om en präst som inte helar så tänkte jag (och antagligen många med mig) på detta klipp som jag tycker är hysteriskt roligt:


Jag funderar

på om jag inte ska ta och lägga mig och sova. För jag vill verkligen inte vara vaken. Jag vill verkligen inte.
Men Erik slutar jobbet om några timmar, och mitt dygn kommer bli uppfuckat och blahablaha.
Jag hatar känslan av att inte vilja vara vaken, att bara vilja sova tills något bra händer. Och nu vet jag inte om något bra händer imorgon, eller på lördag. Så jag skulle inte ens veta hur länge jag skulle sova. Inte för att jag skulle kunna sova hela tiden, men nästan.
Frågan är vadihelvete jag ska göra nu, om jag inte sover. Det står verkligen still i huvudet och jag har noll lust att göra något alls. Det mesta känns blaha och jag går och väntar på att Erik ska komma hit så man får känna att allt är som det ska igen.

Försökte komma på ett passande ord för mitt sinnestillstånd men allt jag kunde tänka på var blank page, och därmed den underbara låten av Smashing Pumpkins.


Lite kärlek åt tele2...

En snubbe från tele2s kundstjänst fick mig seriöst glad nyss. Vafan är oddsen för det?
Kom hem, mitt internet funkade inte, körde alla standardgrejjer man ska köra med, och när jag kom fram till kundtjänst så hade det inte fungerat på 30 min. Jag kände igen han som svarade, han är alltid trevlig och verkar snabbt känna av på vilken kunskapsnivå man ligger på, han varken behandlar en som komplett idiot eller som en datornörd som vet vart allt finns utan att titta.
Jag var irriterad såklart, äter alltid frukost framför datorn vid nån serie, och mitt under samtalet så började det bara fungera igen.
Då sa han helt enkelt massa roliga saker som fick mig glad. Han är lättsam.
Synd att jag inte kommer ihåg vad han heter.
Bara en sån grej som att ibland kan det låta såhär:
"Ja hej det är Olle på tele2 vad kan jag hjälpa dig med?"
"Jo jag har lite problem med mitt internet, det... fungerar inte nu.
"Nähä?"
*tystnad*
Ja vafan vill de att jag ska säga? Jag kanske uttrycker mig dumt, men det känns trevligare att säga så än "Mitt internet funkar inte, FIXA!"
Ibland har jag t om fått frågan "Vad tror du är fel då?".
Jag vet ju från mina grymma insidesources hur det ser ut bland dem som jobbar där, och det var skönt att höra, att det inte bara är jag som är överkänslig.

Men jag måste köpa en ny usb-kabel. De ska egentligen betala den, men jag pallar inte krångla.
Det är iaf ingen panik efter musmatta då jag började använda mitt anteckningsblock som det.

Ska ladda ner 90210 nu. Mobbning godtagbart. Men jag har.. tröttnat är fel ord, men jag kan inte längre se på The wire, slutar bara med att jag sträckkollar på det.

Le monde = bice

Fick mycket dåliga nyheter i morse, vi kan för nuvarande inte hyra en lägenhet, vilket betyder att det är lönlöst att gå på de två som vi hade stor chans att få.
Världen rasade samman för ett tag, men det känns ok nu. Det kommer hända, det kommer bara ta lite längre tid.
Fördelen är att jag och Erik antagligen kommer kunna spendera lite längre perioder tillsammans nu. Det behöver inte längre kännas som "Hej älskling, UNDERBART att se dig, synd att du åker hem i övermorgon..." antagligen. Om några månader behöver man antagligen aldrig mer vara med om det hjärtbristande ögonblicket när han måste åka och man känner att meningen i ens liv precis sätter sig i en bil och åker 40 mil bort.

En bra sak är iaf att One Tree Hill och Gossip girl började idag igen. Har bara sett One Tree Hill hittills, hade tänkt vänta med Gossip girl tills imorrn, men ja, det känns ju inte så troligt att jag kommer lyckas med det...
Och det var väl inte så oväntat med Lucas val iaf. Även om jag inte gillar det.

Jag har fyllt i papper från CSN nu ang. avskrivning, men måste kopiera papper på min feta inkomst. Och DET har jag ingen aning om vart jag kan göra, antar att jag får släpa mig ner till posten, bokhandeln etc och fråga.
De skriver bara av lånet vid den här åldern vid synnerliga skäl. Jag vet inte om jag anses ha det, min förra kurator tyckte det iaf, och det bådar ju gott.
Fast jag räknar ändå inte med det.
Det känns som att jag varit med om alldeles för många vänteperioder när det gäller beslut från CSN, och jag AVSKYR dem, jag går alltid omkring och är ett nervvrak och när jag får det dåliga beskedet bryter jag smått ihop för en liten stund.
Så jag tänkte försöka att inte göra det denna gången. Ställa in mig helt på att de säger nej.

Wrong Turn

Wrong Turnhttp://www.imdb.com/title/tt0295700/

Inte min kopp te. Det hade jag inte förväntat mig heller, kollade bara på den för att det var inavlade missfoster med. Sådana och mentalsjukhus går ju inte att motstå när det gäller film.

Idag har jag suttit i telefon, med mitt försäkringsbolag. Chansen finns att jag får ersättning för att jag min arbetsförmåga var 100% nedsatt så länge. Meeen, de måste ju kolla upp allt som går att kolla upp, så jag räknar inte alls med att få nåt...
Ringt tele2 med. Detta är ju min gratismånad, men har fortfarande inte fått det på papper.

- "Ja du har rätt, denna månaden behöver du inte betala något."
- "Jättebra, men jag bad om att få det skriftligt hemskickat. Det vore jättebra, om det skulle bli några missförstånd"
- "Javisst kan jag skicka hem det, men det kan inte gå fel, det står här i vår dator, så du behöver inget papper"
- "Nä men det har blivit lite missförstånd förut, så jag vill väldigt gärna ha det skriftligt tack"
- "Men det kan inte bli fel."
Då vill jag bara vråla "JO FÖRIHELVETE DET KAN BLI FEL SÅ SKICKA BARA DE JÄVLA PAPPRENA SÅ JAG SLIPPER BETALA FÖR ERA JÄVLA MISSTAG NÄSTA GÅNG".
Men jag höll mig lugn. Fast tror hon uppfattade att jag höll på att bli frustrerad, för hon gav sig rätt fort.

Mailat hyresbolag med. Frågat stuff. Kände mig lite duktig faktiskt.

Om folk försökt ringa mig idag så har det inte gått, uppenbarligen har jag kunnat ringa ut men ingen har kunnat ringa till mig. Så det är inte jag som bara låtit bli att svara. För något sådant skulle jag ju aldrig göra...
Haha, som i fredags när jag försökte få tag på Helen när vi var på stan, och hon inte svarade
Jag: Gah, hatar folk som inte svarar (jag trodde mig iofs veta varför hon inte svarade, så det var ingen fara)
Tomas: Ja, hehe... som du.

Rensa rensa rensa

Idag var en dålig månad. Många kostnader på samma gång, jag trodde jag skulle klara det men det gjorde jag inte, vilket gör mig förbannad.
Ja att jag går och köper ett diskställ för 170:- passar inte in nånstans. Kanske inte heller mina underkläder som kostade för mycket, undrar om det kanske passar in ändå? Jag vill gärna tro att jag inte lever på så små marginaler.
Men iaf... en del gamla kära saker åkte ut på Tradera nu. Rosa döskallar är ballt asså, men tröjan ÄR för kort och jag vill inte ha ett linne under.
Klänningen... oh well. Vad ska jag säga. Jag älskar den. Det var kärlek vid första ögonkastet. Men jag visste när jag köpte den att jag antagligen aldrig skulle använda den. Men så tänkte jag att om, kanske OM det blev någon tillställning (om allt hade varit som för ett år sedan så hade Görel och Richards bröllop varit ett sådan tillställning t ex) så hade jag njutit i fulla drag av att ta på mig den. Men som sagt.boots
Och jag funderar på... på... på... fan förut har jag knappt kunnat tänka tanken ens, nu har jag svårt att skriva det. På rktigt. Jag funderar på om 20-hålskängorna inte ska åka ändå. Aj jävlar där stack det till i hjärtat :( Jag ÄLSKAR dem, de är mina babys, men jag använder dem inte ens en gång per år. Och de lär jag kunna få över tusenlappen för. Jag måste tänka praktiskt... HELVETE.

Ska passa på att lägga ut några skivor också. Finns några raringar där som säkert kan sälja.
Anledning till att jag skjutit upp allt detta är att det är så förbannat jobbigt att packa allt. Först gå igenom allt så det ser ok ut, sen hitta nåt att packa det i, sen gå ner och väga på posten och ta reda på portokostnader, gå hem, maila köparen, vänta på betalning, och sen gå ner till posten igen och skicka.
Men får man pengar så får man.

RSS 2.0