Bra start på dagen...

Jag har ett hål i min lillfingernagel, som blöder. Hur jag lyckades med det konsttycket tänker jag fan inte berätta.
Det känns som att Darwins "Survival of the fittest" failar rätt rejält när det kommer till sådana som mig.
Sen kletade jag i hårfärg i håret. Och kom på att jag egentligen hade för långt hår för att göra det själv, det hänger bara i vägen och är bråkigt. Och insåg efter några minuter att jag inte hade min lilla spegel med mig så jag kunde se att det blev jämnt där bak. Men orka.. jag hade i hela flaskan (ja jag har rätt tunt hår så det räcker med en) så det får väl bli som det blir.
Det svider som satan i såret på/i nageln. Undrar om det kommer svida otroligt mycket mer om man har på nagellack. För känns inte så hett att gå omkring med ett jävla hål i nageln.. Borde ju komma in smuts och sånt.
Höll inte på att hitta min officiella hårfärgningströja heller, men den låg rakt framför näsan på mig.

Jag vill gå och lägga mig igen.. bah.
Ska tvätta ur det här nu. Jag har ändå hört att tvåfärgat hår är trendigt nu.

I had a dream

Och den var alldeles underbar.
När jag vaknade upp satt känslan kvar, och jag hade svårt att avgöra om det hade hänt på riktigt eller inte. Jag hatar när det gäller sådant man så gärna vill ha...

Vi handlade rätt mycket igår. Ca 6,5 kg köttfärs, och en massa tillbehör. Kl 15 (jag förstår inte hur tiden lyckades flyttas bak typ tre timmar >_<) kommer Görel och hämtar oss, åsså ska vi hjälpa Richard med maten. Har egentligen ingen aning om när folk börjar droppa in, vet att en stockholmare skulle komma rätt tidigt och hjälpa till iaf. Så skönt att han är med, så får alla andra höra hur riktig stockholmska låter, de jävlarna som tycker att jag pratar det.. Jag gör faktiskt inte det, kanske med undantag för vissa ord. Jag pratar rikssvenska med dragning åt västmanländska. Ok, när jag är i Västmanland så pratar jag tydligen mer stockholmska än vad jag gör när jag är hemma, men det räknas inte.

Ska bränna en skiva också, vet inte riktigt hur mycket elektroniskt man kan ha med. Det verkar inte vara så många som lyssnar på det, men åas.. folk kommer hata den ändå, folk hatar alltid mina blandskivor. Men vad ska man göra, jag känner inte för att bränna en skiva med klassisk hårdrock som alla kan tänkas gilla, det blir tråkigt i längden. Om någon vill ha en sådan skiva får de ta sig i kragen och bränna den själv.
Det blir väl också lite knepigt med tanke på att det enda jag lyssnat på den senaste tiden är death metal och elektroniskt, och vet faktiskt inte ens hur många som gillar dm.
Det blev en del myGRAIN och Dark Tranquillity iaf, de känns nånstans mittemellan.
Folk som inte hört Korpiklaani kommer säkert skratta åt dem, men det GÅR inte att bränna en blandskiva utan dem. Dessutom så passar Happy little boozer in rätt bra.

Gårdagens kommentar tror jag att jag stod för.. Richard hade en diger inköpslista med en del för festen, och en del för honom och Görel, och mitt inne på ICA Maxi så säger jag "Har vi allt vi behöver till HemBrant nu?".

Åh slå mig i huvudet.

Dessutom håller jag på att dö av trötthet. Gick och lade mig för en stund sen, och däckade direkt. Men hade ställt klockan på ringning så jag kom upp iaf. Nu känns det dock inte som att den lilla tuppluren gjorde nån nytta, somnar sittandes om jag inte sysselsätter mig med något.
Görel upplyste Richard som upplyste mig om när Gunnars möte var, så nu vet man det. Så skulle man kunna gå och ta en till tupplur innan dess. Teoretiskt sett. Kommer nog inte göra det, för då riskerar jag att förstöra nattsömnen.
Funderar på att dra i hårfärg i håret, så man blir svartskalle igen. För att ha något att göra. Om man orkar. Kanske.

Det finns ett scenario som skulle kunna sluta hur som helst, och det är fruktansvärt irriterande att inte ens ha en hint om vad som är troligast.

Skolhälsojournaler

Ja det var dem som låg på Posten. Stod inget intressant i dem, jag var nog rätt normal som barn ändå. Visserligen vägrade jag redan i lågstadiet att fylla i såna där fåniga undersökningar med frågor som "Upplever du skolan som bra?", "Har du testat droger?" osv, har nog aldrig fyllt i en sån i hela mitt liv ;D
Haha, och det var nåt papper om vaccination som hade skickats hem, när jag bodde i Småland..
"Ja, jag vill att mitt barn ska vaccineras (kryssa i rutan)"
"Nej, jag vill inte att mitt barn ska vaccineras"
Min far den jävla idioten hade kryssat för båda XD Känns lite som att man inte fått en fair chans i livet med de generna...
Hur som helst så borde jag ta kontakt med försäkringsbolaget så att det fattar att det är jag trots att jag bytt efternamn om de nu inte skulle förstå att det är jag pga personnumret, men det orkar jag inte göra nu...

Köpte öl idag med, om man skulle vara sugen på det imorrn. Just nu är jag inte sugen på det alls, men bättre att ha det hemma än att inte ha det. LiXoM.
Det var nån alkis som stod bakom mig i kön, som plockade ner korgen åt mig och hjälpte mig packa ner ölen i påsar. Han var väldigt pratglad och social, vilket var lite irriterande. Men han var finne och snäll så det känns som att man kan ha överseende med det, han menade ju väl.

Np: Stam1na - Koirapoika

Att gå upp.

Jag förstår inte varför jag envisas med att ha en viss tid då jag ska gå upp. Förut var det kl 10, men nu är det kl 9, helst kl 8. Sover jag längre än så får jag dåligt samvete. Man kan ju undra varför, det är ju inte så att min dag är fullspäckad med viktiga saker att göra.
Och jag vet att allt bara slutar med att man får en totalt uppfuckad dygnsrytm då man går upp kl 4 på natten istället.
Så jag ska väl kanske lägga av med det där. Sen blir man så trött på kvällen också, när man går upp så tidigt.. Igår kl 18 ca var jag så trött så jag knappt kom in på min mail, skrev fel lösenord och användarnamn flera gånger. Om någon hade varit här hade den väl trott att jag var full eller något. Imorrn ska jag sova länge, måste vara pigg på kvällen.

Och ang. att ladda ner skivor istället för att köpa dem... känns som att man skjuter sig själv i foten när det gäller sådana där små band. (inte småband, SMÅ band) För det är ju de som antagligen verkligen behöver pengarna för att kunna fortsätta. Men ja, som sagt, jag orkar inte hålla på att importera längre.. Fan förr i tiden fanns det ju inte ens sådana där smidiga överföringar på diverse sajter, så det var ju att växla pengar till en annan valuta och sen skicka via brev som gällde, fattar inte att man orkade då heller o.O

Jag tänkte gå ner och hämta det dära rekommenderade paketet idag iallafall, kom på att det gör ju faktiskt inte något om man är utomhus två dagar i rad.
Men det gör jag sen, när jag vaknat...

Hittade en torrent som hette Hail to Finland igår, naturligtvist så var jag tvungen att dra ner den. Kände dock inte igen några band förutom Catamenia, men det blir nog bra.

Beställa saker.

Jag hatar att beställa saker från Yves Rocher. Slutar alltid med att jag sitter med huvudvärk och är helförvirrad. Den här gången trodde jag att det skulle gå bra, för jag visste ju minsann vad jag ville ha. Men så har de tagit bort den produkten! Självklart. Den som luktade så gott :( Men nu blev det en annan ansiktskräm iaf, får väl se..
Dumhuvud som man är kom jag ju på först efter att jag skickat beställningen att jag kunde ju fråga Emma t ex vad det är för skillnad mellan ansiktsvatten och ansiktsrengöring. För jag trodde ansiktsvatten VAR rengörande.
Min hy har fått för sig att vara riktigt bråkig, så har blandhy så det hette duga nu. Och jag är ju inte riktigt inne på sånt där.
Sen var det nån gräslig klocka man skulle få gratis, men jag valde tre småprodukter istället. Tre prylar är bättre än en, lixoM. Och jag tycker om prylar.

När jag kollade posten så upptäckte jag att det låg en paketavi där med, ett rekommenderat paket. Jag hade ingen aning om vad det kunde vara, var så nyfiken att jag nästan gick ner och hämtade det. Men kom på att det antagligen bara var mina skolhälsovårdsjournaler. Tänkte vänta tills paketet från Yves Rocher kommer, så hämtar jag ut det samtidigt. Fast det är iofs på olika ställen, antar att jag får hämta ut det kommande paketet på videobutiken där de alltid har så jävla otrevlig personal.

Mitt huvud säger bang-bang nu.

Musikvideor.

Jag har insett att jag inte ska se på sådana. Jag börjar oftast bara tycka att bandet är töntigt då.
Before The Dawns "Deadsong" höll på att växa i mina öron, i går tyckte jag att den var riktigt bra. Nu såg jag videon. Fyfan vad fåniga de ser ut. Även fast det inte går att komma ifrån att finnar är heta så.. såg de väldigt fåniga ut där.
Metalband ska helt enkelt inte göra musikvideor, kanske man ska säga. Visst finns det säkert de som lyckats, men nä...

Återupptäckandet av Before The Dawn fick mig på jakt efter Profane Omen och Drowned By Life, men går ju fan inte att hitta nån torrent med dem.. Köpte faktiskt en skiva med Drowned By Life för många år sen, men pallar inte sitta och privatimportera igen.

En bra sångare som sjunger rent + ett spår med growl ovanpå det får mig att rysa av välbehag <3

Nu regnar det ute.. Hoppas det inte var idag vi skulle åka och handla.

Är jag hög?

Det känns hur skumt som helst. Känner mig alldeles luddig i skallen, in fact så känner jag mig luddig i hela kroppen, och jag får stundvis rysningar i nacken och neråt. Också det faktum att mina tankar far iväg till jättekonstiga håll när jag ser på ett intressant program är.. ja.
Men jag är ju inte hög. Möjligtvist så är det koffein i kombination med bristen på mat, men två koppar normalstarkt kaffe är inte mycket, dessutom har jag ätit i dag.
Skumt detta. För några år sedan skulle jag väl tackat och tagit emot och uppskattat det, men nu känns det bara obehagligt. Typ. Själva känslan är ju inte obehaglig men iom att jag inte vet vad det beror på så blir det det.

De två senaste avsnitten av Cities of the underworld har handlat om Rom. Det är så jävla fantastiskt hur arkitekterna tänkte på den tiden, en del av det är ju ffs mer avancerat än vissa u-länder.
Och jag tror nog att den jobbiga programledaren har ett genuint intresse för sånt där. Visst, han har säkert blivit tillsagd att vara exalterad och liknande, och han är en väldigt karismatisk person, men sättet han beter sig på ibland.. När han kommer till ett ställe och blir mållös på riktigt, då han börjar på meningar utan att kunna avsluta dem och bara står och viftar med armarna med hakan nere i marken, och man ser att han är som ett litet barn i en godisbutik. Det verkar rätt äkta faktiskt. Jag vill också >_<
Jag har varit inne på arkeologi (och lite paleontologi) sen jag var liten, men jag kommer aldrig nånvart med det. Det är irriterande.

http://vasteras.expressen.se/nyheter/1.1062512/man-valdtog-12-aring-ar-pa-fri-fot
Det där är extra läskigt iom att min lillasyster är 12 år och bor i staden bredvid. Också läskigt att veta att om något sådant hände henne eller någon av mina syskon så skulle man nog släppa på allt vad behärskningar och moral heter och gå efter gärningsmannen. Javisst, jag skulle kunna tänka mig att skada denna mannen också, med gott samvete, men då inte någon jag bryr mig om har varit utsatt så kan jag ändå behärska mig.
Det är väl också anledningen till varför just jag aldrig ska jobba på en anstalt, om man fick in en våldtäktsman skulle jag inte kunna hålla käften inför de andra intagna. Det finns en gräns då man förlorar sitt värde som människa, och sådana människor har passerat den gränsen. Jag är inte så mycket för att skada folk och anser inte att människan har rätt att bestämma över någon annans liv, men som sagt, om man sjunkit så lågt så man förlorat sitt människovärde...

Here we go again.

Varför i HELVETE slutade jag lyssna på God Module?
Seriöst.
Riktigt seriöst.
Jag är ju dum i huvudet.
Tog mig t om i kragen och gick och hämtade Artificial och rippade, hittade den inte på nätet och det är mitt favoritalbum med dem. Hittade däremot en relativt ny skiva, de är alltså fortfarande aktiva o.O Ge mig. De är väl ca ett av fem band jag vill se live.
Haha, hittade ett nytt begrepp för den musikstilen; aggrotechno. Ja det låter ju iofs rätt logiskt, men det lät kul.
Min playlist består nu av tre album med God Module, Before The Dawns nyaste (Wrath <3) och Deflesheds Royal straight flesh. De passar mycket bra ihop.

Flashback fyller 25 år idag. Hipp hurra. Forumet genomgår just nu antagligen en ansiktslyftning. Admin ville inte säga nåt utan höll fast vid att forumet skulle stängas ner ett dygn för att folk skulle kunna fira.
Han är lite rolig han.
"Jag har koll på..."

Idag har jag sökt lägenheter i Haninge.
Har jag skrivit det?
Kände mig duktig iaf. Har nog aldrig ens varit där, men har hört att det ska vara relativt lätt att få tag på nåt där.

God Modules "Illusion" alltså...
"Words like flesh
That never heals
Redesign your creation
Learn how to feel


Illusion
Everything falls apart


Inventing ways for me to see
What you want
Reminding me
Of the pain I once forgot


One last attempt at salvation
Waiting for the end of time with you"

Fishing och Triss

Drömde att jag gifte mig med Caizas kompis Cajsa inatt. What's up med alla drömmar om hennes gamla vänner och bekanta? o.O Hela drömmen var f.ö sjuk, och stressande.

Men har varit nere och handlat nu iaf, köpt alla grejjer på listan + hårfärg. Nu ska man bara orka kleta i skiten, vilket inte lär hända idag iaf... Jag har sett att jag faktiskt har utväxt nu. Det märktes när jag borstade håret och alla hårstrån föll på plats, haha. Borde skaffa dreads på en gång, det är ju halvvägs på väg varje gång man borstar håret...

Köpte en Trisslott med, efter mycket om och men. Naturligtvist hade jag inte tålamod att gå hem och skrapa den, så jag satte mig därutanför. För jag antog (eller rättare sagt hoppades) att jag skulle ha samma tur som när jag var liten, och mycket riktigt.. 50:- iaf, så det blidde två nya. Men de gick jag hem och skrapade. Vilket kanske var lite dumt, 25:- på den ena och 75:- på den andra. Det fanns ju en anledning till att det var jag som fick springa och köpa alla familjens Trisslotter när jag var liten...
Funderar på att ta ut det i pengar, för om jag inte vinner igen så kommer jag bli sjukt grinig och förbannad. Nej jag är ingen bra förlorare.

Skillat fishing har jag gjort också. Det är nog det tråkigaste som finns att göra i WoW, näst efter att levla upp en präst.

Idag har jag också kommit fram till att om jag vill få en riktigt dålig start på dagen ska jag börja den med två koppar kaffe och en tortilla. Nu jävlar är min mage inte glad på mig kan jag säga.

Tiden går så långsamt nu.

Känns som att det var en vecka sedan jag kom hem.
Vill att allt ska hända nununu.

Jag har iaf skrivit in saker i min almanacka nu, så att man slipper gå och oroa sig över tider man ska passa osv. En läkartid varje vecka under tre veckor, heh. Vet att den ena läkaren kommer vilja veta hur "sömntabletterna" funkar, men jag tänker fan inte hämta ut dem ens.. Verkar vara överväldigande negativ respons på dem, och det är inte värt det. Men det är väl inte så mycket han kan göra om jag säger att jag inte vill ta dem. Det mest irriterande är att jag måste dras med honom tills jag flyttar, och jag har ingen aning om när det blir...
Fixat papper som ska kopieras och skickas imorrn med. Hatar att kopiera nere på ICA, känner mig paranoid när en främling tar emot ett privat papper och ska kopiera, för självklart så tittar denne på pappret. Jag gillar det inte, men skitsamma. Ska väl kanske köpa mig ett par lurar till mp3-spelaren imorrn med.

Guildfest på fredag. Det verkar vara rätt många som kommer ändå, för någon vecka sedan kändes det som att det bara var ett fåtal personer som var säkra.
Det ska bli fett me skoj, men ska nog bara vara där en dag. Känns som att Gunnar kan få den andra dagen för sig själv med dem. Svårt att förklara..
Vi ska åka och handla lite på torsdag iaf.

Det är så skumt, känns som att jag den ena dagen bara vill banka huvudet i väggen för att jag inte får en lägenhet, medans jag nästa dag sitter och funderar på om det skulle bli överdrivet med knallröda köksluckor.
Idag är det det förstnämnda. Egentligen borde jag inte tänka på det, för det blir inte bättre av det. Det enda jag kan göra är att söka, söka, söka. Hålla öron och ögon öppna.

Sen i vanlig ordning så är det massa annat som vägrar lämna mina tankar, när fan ska man lära sig att bara låta bli att tänka på saker?

Trodde jag varit helförvirrad idag också, och gjort massa saker igår som jag inte kommit ihåg. Blev lite orolig där ett tag, men kom för ett tag sedan fram till att Gunnar varit hemma medans jag sov. Eller ja, det måste han varit, tror knappast att jag gått ut med soporna i sömnen >_<
Och ja, helförvirrad är jag väl ändå, men inte riktigt så förvirrad att jag inte kommer ihåg vad jag gjort.
Men jävlar vad tungt jag måste sovit om jag inte ens märkte när han kom hem, brukar normalt sett vakna bara av att någon annan i trappuppgången öppnar en dörr. Och ändå är det inte lyhört här.

Np: Jorn - When angel wings were white

Scotland's Sin

De var bland annat nere i Mary Kings Close, gwaaah, vill dit.. Men de guidade turerna ger tydligen inte så mycket, så man lär la ha andra kontakter om man ska se något kul.
Det är så sjukt kul att se saker på film, saker man bara sett på bilder och läst om.
Den irriterande amerikanska programledaren var en rätt rolig kontrast mot skottarna som guidade honom.
"So, how do I look in this? *tar på sig en skyddshjälm*"
"You look.. grand. *utan att röra en min*"
I vanlig ordning så tappade jag bort mig i handlingen så fort en skotte började prata, fan de skulle kunna stå och säga vad som helst och jag skulle bara sitta och hänförd lyssna på dialekten...
Det var också filmat lite i Rosslyn chapel, där skulle man väl dö av hänfördhet om man väl kom in...

Annars så har jag sovit ca 12 timmar inatt. Igår efter raiden satt jag och funderade på om jag verkligen hade feber eller om det bara var febersymptom. Om jag skulle in till stan eller inte. Sen kom jag på att jag var lika trött för det, så gick och lade mig.. Gick upp vid 5 en sväng, men gick och lade mig efter det. Drömde sjuka drömmar som var WoW-relaterade..
Nu har jag ätit en skitnyttig frukost (typ), och druckit kaffe, så nu jävlar ska man väl vara pigg idag.

Den om Rödluvan

Kan tänka mig att det skulle låta rätt kul om någon lyssnade på vent och inte visste vad man pratade om.
"Ja om du blir Rödluvan så är det bara att kuta"

Jag är inte så smart.

Suttit och lyssnat på Queens You take my breath away, och tyckt att den låtit konstigt, har inte riktigt känt igen låten. Klart jag inte gjort det, för låten jag haft i min hjärna har ju varit Scorpions When you came into my life...

Häromnatten blev jag skitirriterad över att grannarna spolade vatten hela tiden också, och när jag vaknade på morgonen så hördes ljudet fortfarande, och jag tänkte vad fan håller de på med. Visade sig att jag i nattens förvirring råkat sätta på radion när jag skulle stänga av musiken, och iom att inga stationer är förinställda så susade det bara. Det hade jag alltså fått till vattenljud av någon anledning.

Kom med så dumma kommentarer när jag var nere i Arböga med..
"Nej jag ska tamefan inte flytta längre söderut. Jag funderar förresten på att flytta till Gbg, har jag sagt det?"
Vad jag menade var att jag knappast skulle flytta längre söderut i själva Sthlm.. som tur är så var jag i gott sällskap. behöver aldrig känna mig dum när jag är där för alla andra är lika förvirrade och förstår ändå vad jag menar.

Lost

Avsnitt 0404.
Jaha? Vad var det för jävla slut? Funkar ju fan inte att kolla på skiten om man inte kan se en hel säsong i sträck. Förstår inte varför jag envisas med att göra det.

Jag somnade gott i går kväll. Det var skönt.
Nu har jag varit aktiv och varit nere och handlat. Glömde papprena jag skulle posta, ta ut sopor, och pallade inte att bära hem Pepsi, men annars fick jag nog med allt på listan. Kände mig dock helförvirrad när jag kom in i köpcentrat. Som vanligt iofs.

Nu är jag mest.. trött. Funderar på om jag ska se The fountain igen eller spela. Eller helt enkelt gå och lägga mig och se på TV.

Jag köpte en tröja på second hand häromdagen, den är av en jättekonstig model men jag får stå ut med det för den var som hämtad från Rock rebel. Upptäckte dock en skum sak, trycket är som starkast på insidan av tröjan, och insidan är verkligen.. insidan, alltså det är inget snack om åt vilket håll man ska ha tröjan vänd. Varför gör man så? Det är ju inte logiskt.
Inte undra på att man så sällan köper kläder.

Åker på att köpa ett par nya lurar till mp3-spelaren med, mina börjar ge upp totalt.. men orkade inte göra det idag.

Np: Queen - You take my breath away

Joråsåatteeh..

Visst är det skönt att vara hemma och kunna ägna dagen åt meningsfulla saker som PvP och musiknedladdning..

Hahaa, lyssnade på Sportlov idag, Unchaste och SVARTUR DÖDUR! Det var tamefan inte igår man lyssnade på det sistnämnda, och lyckligvist så fungerade mitt login på SK-forumet fortfarande så jag kunde logga in och dra hem nån låt med dem.
Allt är Satans fel.
Erik skickade Äta barn av alla låtar, det fick mig att le lite. Eller mycket. Ja jävlar vilken nostalgi det varit idag... Så jävla kul, var inne på Svartur Dödurs gamla hemsida och såg länken till Unchaste ca 1 min innan han sa att han lyssnade på dem.. DET är ett sjujävla sammanträffande, har fan aldrig råkat på någon som ens vet vilka de är förutom SK-folk.
Det fick mig att sakna WOA 2003 lite grand. Det var teh shit, så sjukt bra folk man åkte ner med. Har nog fortfarande kvar bilden på Per när han står och pissar iförd full corpse paint, och pekar finger åt kameran. A big fuck off, liXoM.. Fimpen hävdar nog fortfarande att jag streakade på den festivalen, men icke!
Annars har jag mest lyssnat på finsk metal, haft riktig variation i playlisten för en gångs skull. Insomnium är f.ö rätt ok. T om på gränsen till bra.

Jag kan inte få riktigt ro att göra något alls just nu. Kanske borde gå och sova.
Javenne.

Funderar på att dra på Deflesheds Royal straight fleshed, men orkar inte rippa dem.
Lyxproblem.

Alltså.. en vän ställde en så jävla konstig fråga för ett tag sedan.. jag förstod den inte alls, och tyckte att den var skitfånig och inte hade med något att göra. Nu visar det sig att jag visst förstår den. Skitbra, faktiskt. Jag hatar när andra folk förstår sig bättre på mig än vad jag själv gör.
Tänk om det är så o.O Tänk om någon annan känner mig bättre än mig själv, för att jag är för jävla envis för att tänka i vissa banor.

Np: Dark Tranquillity - Cornered (ja jag fick den skickad till mig, tack argentiska snubbe som jag inte minns namnet på)

Jag är lite kluven igen.

Min kära lillasyster fyller år idag. Även om hon är min lillasyster så är hon obegripligt tokig i Tokio Hotel. Så jag funderar på att köpa nån t-shirt med dem till henne, eller om jag ska vägra stödja hennes tokdåliga musiksmak. Känner mig egentligen för pank för att köpa något alls, men nåt måste man ju köpa o.O

Sitter och lyssnar igenom låtarna som fanns på den eminenta torrenten VA - Finnish death metal.
Nu var det ju inte så mycket death i det hela (inte så mycket alls faktiskt...), men det hade jag kunnat räkna ut när jag såg banden jag kände igen.
Faerghail är inte alls så bra som jag minns, däremot är Before The Dawn mycket bättre nu, men där märks det att de ändrat stil en del. NATURLIGTVIST så finns inte 90% av banden att hitta som mp3-or, och min ekonomi tillåter inte riktigt att jag köper allt på CD.. för jag vet att jag inte kommer kunna hålla det på en rimlig nivå, kommer sluta med att man drar iväg en monsterbeställning på några tusen.. vilket iofs inte är möjligt, men ändå.

Febern har minsann gått ner lite, tror det hjälpte att peppra med Ipren. Det brukar inte hjälpa, men nu gjorde det uppenbarligen det.

Jag vill gå på konsert >_< Bara stå och tokröja. Det var så länge sen man gjorde det.

Haha, hittade en torrent nu som hette Gothic melancholy. Var ju tvungen att dra ner den... Visserligen innehöll den band som Crüxshadows, Tristania och Blutengel.

Aah nu när febern gick ner så blidde jag allt lite rastlös.

Vykort från syster

När jag kollade posten nu hade jag fått vykortet från Anna som jag visste att hon hade skickat. Hahaha, så klockrent <3

Imorrn ska jag posta papprena som ska postas.. de kommer ju ändå inte fram tidigare om jag postar dem idag.

Feber suger.

Tycker den kan ta och ge sig nån gång.. men jag vet att det är nån stressrelaterad variant. Vilket gör att jag för tillfället inte kan göra så mycket åt den. Vill mest bara lägga mig i sängen under täcket och tycka synd om mig. Kanske ha ett levande element bredvid mig som håller mig varm.
Är så glad att jag är hemma nu iaf, känner mig vrålgnällig och skitynklig. Vill mest gå runt och gråta en skvätt utan någon anledning. Höll inte på att hitta mina mjukisbrallor innan jag skulle duscha, och höll på att få ett raseriutbrott. På den nivån ligger mitt tålamod just nu. Till mitt försvar kan jag iaf säga att det 98% av gångerna är jag som viker och lägger in min tvätt, men nu var det inte jag som hade gjort det, så de låg på ett annat ställe.
Tur att man är van vid att gå runt och låtsas som att allt är normalt, så folk runtomkring en slipper ta skiten för det. Det är jag faktiskt stolt för, att jag inte låter mitt dåliga humör gå ut över andra. Visst, om de jävlas med mig så kan de få ta skiten för mycket de inte gjort, men om man jävlas med mig på det sättet så får man fan skylla sig själv.. Har varit sååå nära att få ett utbrott på någon myndighetsperson nu i dagarna. Det hade de iofs förtjänat. De jävlarna...

Har sökt en etta i Tuna nu iaf. En ETTA i TUNA. Men ja, det kunde varit värre, det kunde varit Sigtuna eller Märsta...
Geeeee mig. 
Jag vill ha Emmas lägenhet.. den var skitbra planerad och hade ett mysigt sovrum.

Nej jag tycker egentligen inte synd om mig alls, jag skulle kunna lära mig ett sätt att hantera stressen på så att det slipper på fysiskt, men jag har inte lärt mig det än, alltså får jag skylla mig själv.
Jag vet att det är min hobby att skylla allt på andra, men det är snarare tvärtom, jag skyller faktiskt det mesta på mig själv, t om saker jag inte har något att göra med. Vilket man kan dra ännu längre och tänka att om jag bara vore så förnuftig och tänkte logiskt så skulle jag inse att det inte är mitt fel, men iom att jag inte tänkte logiskt alla gånger så är det mitt fel.
Ja jäklar vad svår jag är, ska nog börja skära mig i armarna och börja lyssna på Broder Daniel också...

Det är en del saker jag borde kolla upp just nu. Typ tre läkartider som jag borde ha koll på, och kolla upp hur mycket min försäkring höjs med om någon månad, föra över pengar till Gunnar, kolla posten och fylla i papper som ligger och väntar på mig där, osv...
Men jag orkar inte.

Dessutom är jag extra irriterad, det verkar som att en del relationer inte är på lika villkor, vilket stör mig. Om du får göra en sak så får fan jag göra det också.
Så är det.
Folk är konstiga.
Eller som Asterix eller Obelix skulle sagt; De där människorna är inte riktigt kloka i huvudet.

Hemma.

Jo hej, jag är väl ca världens sämsta syster...

Igår gnällde Natanya på att jag gick upp sent, när jag gick upp kl 8. Efter att de hade gått iväg till skolan började jag ringa runt efter mina skolhälsojournaler, som mitt försäkringsbolag vill ha men inte säger sig hitta.
Det var inget roligt arbete kan jag säga, jag avskyr att ringa till folk och alla gav mig nya nummer att ringa. På 15 minuter räknade jag att jag hade ringt 7 samtal. Och ingen hade hittat dem. Pratade med nån viktig snubbe i rådhuset i Köping som sa att det minsann inte går till som jag förklarat att jag fått det förklarat för mig, och sade att de måste finnas i Köping.
".. jamen då tycker jag att du går och tar fram dem. Det är sekretessbelagda uppgifter om mig, och det känns inte bra att ingen vet vart de egentligen finns. För egentligen ska det gå att ta fram dem på en minut"
Från och med det så blev han VÄLDIGT trevlig, ringde upp mig var femte minut för att uppdatera mig och sådär.. I det sista samtalet han gjorde förklarade han att det tydligen visst går till så som jag hade sagt, men han gav aldrig om ursäkt. Vi åkte dit iallafall, men allt de hade var nån fånig undersökning. Som jag f.ö tror de ändrat på, för i det fanns en fråga som löd "Bor du hos din a: mamma b: pappa c:båda" så var först a ikryssat, sen hade det strukits över och b hade kryssats i. Skitsnack, jag har inte bott hos aset sen jag var tolv, när jag gick gymnasitet träffade jag aldrig honom, så varför skulle jag då kryssa i det när jag var ärlig på alla andra frågor?
Hur som helst, mor var med in dit, och snubben vände sig direkt till henne och smörade som satan. Men jag förstår honom, om jag ska bråka med myndigheter är min mor den jag helst vill ha med mig, hon har både käften och kunskaperna för det.
"Ja om det inte är postgången då som det blivit fel med.."
"Så då säger du alltså att sekretessbelagda papper kan finnas i stort sett vart som helst?"
"Ja, joo.. näää..."
Alla samtal var fyllda med "borde", "sannolikthet", "kanske"... sånt jävla politikersnack.
Sen åkte vi till Bivur och åt räkmacka, innan vi åkte till Vasagymnasiet där skolsköterskan vi skulle prata med naturligtvist gått för dagen. Pratade med rektorn iaf, som skulle luska lite i det.
Åkte till kommunhuset.
Var inne på högskolecentrat, och dividerat. Iom att rektorn slängt ur sig att de skulle kunna hamnat fel. Det var nog där det tog fart, för på vägen hem ringde sköterskan från min högstadieskola och sade att de hade hittat dem. Det tog nog fart där.
Alltså jag skiter i om varenda jävel får läsa vad som står där i, står antagligen inget intressant ändå, men det faktum att mitt försäkringsbolag BEHÖVER dem för att ev. kunna ge mig ersättning, och det faktum att de faktiskt är sekretessbelagda och inte borde kunna ligga och skräpa nånstans är.. illa.
Hela grejjen gjorde mig så jävla förbannad... det + febern de senaste dagarna + allergin mot marsvinen gjorde så att det blev en dålig dag. En riktigt dålig dag.
Maja fyller år idag, men pallade inte att stanna kvar. Gick och lade mig direkt efter att jag hade duschat när jag kom hem igår.
Pallade inte att ringa och säga det till Maja, hon ringde och bad mig stanna kvar, pallade inte heller att ringa till Caiza som jag tydligen skulle gjort.
Tur att de har varandra iaf, alihop.

Nu vill jag mest gå och lägga mig igen.
Glömde morfars gamla kamera också, gah...

Massa saker jag känner för att skriva, men jag är fortfarande förbannad, och trött, och.. allt.

I en annan del av Arboga.

Japp, sitter här nu. Emma var rätt dålig igår, så hon åkte till sina föräldrar i Munktorp och jag till Arböga. Krocka höll vi också på att göra, pga en idiot som kom i full fart på motorvägspåfarten och svängde in rakt framför oss i vår fil.. Naturligtvist tänkte vi likadant och när vi rejsade om denne så åkte två långfinger upp från vår sida.
Vi blev stoppade av polisen också inne i Västerås. Rutinkontroll där Emma fick blåsa och visa körkortet. Jag var paranoid som ett as iom att jag hade receptbelagda narkotikaklassade mediciner (ja, utskrivna från läkaren) nerlagda i en zippåse i väskan, vilket nog såg väldigt suspekt ut. Visst, ett samtal hade nog räckt för att de skulle få rätsida på den situationen, men hade ändå känts väldigt genant. Och visst, varför skulle en trafikpolis börja rota igenom min väska.. skulle väl vara för att jag som min mor har en tendens att se VÄLDIGT skyldig ut i ett försök att se oskyldig ut så fort man ser en polis. Det kryllade iaf av poliser i Västerås av någon anledning, kände mig nästan som hemma.
Emma skulle förbi Jysk och säga hej till sin pojkvän, och kom tillbaks med Sofia o.O
Så nu har man träffat henne också.

Det visade sig vara så smidigt att Maria fyller år imorrn. Egentligen vet jag ju det, men egentligen har jag inte heller koll på vilken månad det är. Vi ska la iväg sen och titta efter present, skulle kännas lite tattigt att för en gångs skull vara här när hon fyller, åsså har man inget..

Gårkvällen bestod av kaffe, skvaller och prat med grannen. Gu vad alla växer upp och blir vuxna..
Tog med ett par kängor från Emma också som hon fick förut, iom att hon ändå inte använde dem. Tänkte att Marie eller Johanna kanske ville ha dem, men visade sig att Anna hemskt gärna ville ha dem trots att de för tillfället är lite väl stora. Hon hade dem iaf till skolan idag ^^ Likadana som jag minsann,m 10-håls Getta grip med stålhätta.

Åkte förbi stallet och fick se Plutten, som var väldigt söt. Kalle såg borta ut som vanligt.

Jag och mor gick igenom saker från mormors flytt, saker som min moster velat slänga. Där finns morfars soldatpass, hans dagbok (han hade en sådan himla fin handstil) som han skrev innan mormor kom efter honom till Sverige, och sådana saker. Och bilder. Jag vet att han var en stor man som man genast fick respekt för, en riktigt myndig person, men ändå var han bara ca 160 lång och hade inte ett uns fett på kroppen. Så ja, det säger väl rätt mycket. Ska skanna in bilderna sen, och ikväll hoppas jag att mor läser lite ur dagboken. Det är vid sådana här tillfällen det känns extra sorgligt att alla finska försvunnit.
Han var tamefan en riktigt stilig man iaf.

Eskilstuna

Jag föll för trycket och tog det tidigare tåget, så när mitt SJ-tåg väl kom in hade jag läst både Metro och City två gånger. I Södertälje hoppade det dessutom på två fjortisar som roade sig med att ta bilder av sig själva och sedan fnissa åt dem. Blev ju fan paranoid när man såg kamerablixtar hela tiden.
När jag hade sättit mig ner så insåg jag också att jag satt i första klass (hatar dubbeldäckarna...), men det var i stort sett tomt på tåget så jag satt kvar. Blidde inga problem med det, för det kom inte ens någon konduktör.

Stackars Emma ligger i sängen och är sjuk nu iaf. Jag roar mig med WoW, men laggar sönder.
Vi har ätit pizza <3 Var också över till Elin en sväng och skulle hämta lite grejjer, och jag blev attackerad av två rottweilar. Alltså inte på ett elak sätt, mer på ett.. glatt sätt. Vilket inte var så bra alls, för den yngsta av dem nafsade efter mina händer, och tydligen så tålde jag dem inte för fem öre, så efter fyra minuter hade jag vita märken efter tänderna på händerna, och det var knallrött, och jag började nysa som bara den. Vi bar hem en tung matta sen proppade jag i mig allergimediciner. Gick över hyffsat fort iaf, men fick mig att ifrågasätta hur dåligt mitt immunförsvar är egentligen för sådär fort har jag aldrig reagerat på hundar förut. Faktiskt, senaste gången jag träffade en hund reagerade jag inte alls. Visserligen var det åratals sen jag träffade en rottweiler, så kanske är rasen jag är extra känslig mot.
Elin är på tjocken! Men det passade henne faktiskt.

Just nu skulle jag nog somna om jag gick och lade mig. Men tänkte hålla ut ett litet tag till iaf.
Kattkroken Emma fick av mig hänger i badrummet, den passar väldigt bra där.


Pepp

Jag trodde kaffet var slut, men hittade mer, så känner mig lite mer pepp nu...
Skulle f.ö kolla upp när jag var tvungen att åka igår, och tänkte se om man kunde skriva Flempan istället för Flemingsberg på sl.se. Den föreslog Flensvägen. Jag tyckte det var rätt kul iaf...
Nu funderar jag mest på om man vågar chansa på att tågen går i tid så att man kan ta det som kommer in i Flemingsberg en kvart innan det andra tåget går. Jag brukar aldrig chansa på det, men idag har jag tamefan verkligen ingen lust att sitta på en tågstation i en halvtimme och bara vänta.

Har spacklat mig nu, insåg att maskaran nästan torkat ihop helt, så måste nog köpa en ny så sen. Jag kommer som vanligt stå där och vara helförvirrad, och det kommer sluta med att jag köper samma som alltid, trots att den egentligen inte är så bra...
Har kommit fram till att jag måste köpa brallor också.. Det är verkligen THE horror. Hittar aldrig några som sitter bra och jag hatar att prova kläder i en provhytt. Jag vill ha ett par lagom pösiga med massa fickor, men det är tydligen inte trendigt nog för att finnas på mitt lokala HM. Hädanefter ska jag alltid köpa byxor i 2-pack, så man slipper slita ut dem så fort.. Eller fan fort och fort, har haft de här i ett år nu.
Jag måste överhuvudtaget köpa nya kläder tror jag.. börja hitta hål i väldigt många plagg nu, hål som inte går att laga. Och jag är inte inne i en klädesperiod nu. Får sån lust att ge Marie en tusenlapp och en lapp med min klädstorlek, och skicka ut henne på jakt...

Måste typ.. packa en väska nu. Med lite saker.


Såå, har packat lite. Iom att inte vet hur länge jag ska vara borta känns det rätt svårt att packa. Måste köpa en vettig väska också.. en lagom stor.
Kom på att nackdelen med att spackla sig är att man ser sig själv i spegeln. (duh)
Här har jag gått omkring och trott att mitt hår fortfarande är svart, men det är faktiskt brunt nu.
Sen känner jag mig lite fjortis/emo för att springer omkring i en Smashing Pumpkins-tröja, men jag vet inte varför. Vad jag däremot borde vara mer orolig för är Mayhempatchen på min gamla väska. Men det är lite nostalgi över det, så den får sitta kvar.. Förstår inte att jag var så ambitiös så jag ens orkade sy dit den.

Seriöst vad trött jag är nu, läste igenom texten jag nyss skrivit och såg att jag hade missat flera ord.. Som "hår" t ex. Ord som gör att man faktiskt förstår meningen man precis skrivit.

Nu har jag en timme kvar, hinner inte göra något vettigt på den tiden.
Entertain me.

Np: Ugly Kid Joe - Cats in the cradle :D

Opepp

Känner inte ett dugg för att åka nånstans nu, och känner verkligen inte för att sova nån annanstans än i min säng.
Beror iofs antagligen på att jag är trött som ett as, fryser, mår illa av allt kaffe jag druckit och att jag har en huvudvärk som inte går bort. Att jag var så trött så att jag gick och lade mig i den mysiga sängen kan ju bidragit också.. Fick iaf en halvtimmes sömn till, det får hjälpa tycker jag. För det var fan svårt att släpa sig upp nyss.

Borde äta frukost, men jag var smart nog att ta det sista smöret igår utan att gå och handla nytt. Och vi har nog inget annat. Typ.. tonfisk?

Dagens svåra i-landsfråga är, ska man spackla sig eller inte?
Fördelen med det är att man slipper gå omkring och se ut som en sjuk 15-åring.
Nackdelen är att jag är trött och kommer gnugga mig i ögonen, och då kommer det inte se så hett ut längre.
Svårt det där...

Kollade på Cities of the underworld tidigare, och ja, programledaren var ca lika irriterande som han på Extreme home makeover. Smygreklam då och då, och fånig musik. Men ack så värt det. I avsnittet jag såg var de i Jerusalem och kollade in tempelriddarnas gamla hideout under stan. Så coolt så det inte var sant. Gav mig lust att spela Assassin's Creed också, som satan. Har inte spelat det sen det började bli ansträngande, tror det är 1/4 kvar av spelet eller nåt :P
Nästa avsnitt handlar om Vietnam. Exakt vad kan jag faktiskt inte komma på, måste vara några gamla krigsgrejjer?

Som vanligt

när man ska upp en speciell tid så slumrar man sig natten igenom och vaknar flera timmar innan man ska upp... Låg och drog mig nån timme iaf, sängen kändes varm och mysig.
Sen när jag gick upp upptäckte jag att stort hål i de enda byxorna jag använder. Gg. Men det syns nog inte.. Drog igång en turbotvätt nu iaf, tack gode gud för torktumlare också.

Drömt sjuka drömmar inatt också, men just nu kommer jag nog inte ihåg någon av dem. Intensiva var de iaf.

Ska dricka kaffe medans jag ser på ett Cities of the underworld-avsnitt, sen ska jag in i duschen. Frågan är om man ska se dem i ordning, eller bara ta nåt som verkar intressant. Jag vill se det om det underjordiska militärsjukhuset i Budapest, men hittar ingen som kan tänkas handla om det.
Aja, blir nog bra.

Uh, däremot hittar jag inte mina lurar som borde ligga här.

KÅTSLAG

http://www.history.com/minisites/citiesoftheunderworld
OCH DET FINNS SEEDERS OCKSÅ! Ooooh, det finns många avsnitt ute, det gör mig till en lycklig människa just nu. Hade tråkigt så jag kollade igenom UE-delen på FB vilket jag gör rätt sällan nu för tiden (blir bara rastlös och vill iväg jag med..), och snubblade över en tråd om det.
Blir enormt exalterad bara jag läser filnamnen <3 Och det finns över en säsong också! Här har jag suttit och haft brist på saker att se på, och så har det här funnits ute.. skäms på mig.
Gaaah, jag som tänkte gå och lägga mig snart, men det lär ju inte bli så mycket av det.. här skall det dregglas över UE-stuff. Fast det laddar rätt långsamt. Darn.
Alltså jag vet att jag har lätt för att bli glad över "småsaker", men såhär glad är det faen fånigt att bli.. eller egentligen inte, det finns på tok för lite UE-filmer ute, och de som finns är oftast av dålig kvalitet. Verkar iofs som att programledaren för detta är jobbig, och att det hela är upplagt lite dåligt, men det skiter jag i, skulle kunna se på det utan ljud och bara njuta av bilderna.

Tågbiljett bokad till Emma imorrn. 56:- is teh shit.
Såg också att det finns en planerad insättning från FK i övermorgon, två dagars försening är helt acceptabelt.

Nehej..

Dags för saker att börja gå fel igen nu då. Eller stå stilla.
Ringde ju dem tidigare idag, då var båda personerna på tjänsteärenden, och skulle komma tillbaks 14.30. Trodde jag skulle missa telefontiden iom att jag satt fast med saker i WoW, men ringde iaf innan kl 16. Då var båda personerna borta igen på tjänsteärenden, och skulle komma tillbaks 17.30. Det lät mer som att "Personen du söker slackar just nu, var god ring senare". Sen det klassiska "Personen du söker svarar inte", när man låtit det gå fram ca 20 signaler. No shit..
Blev kopplad till en telefonist, förklarade mitt ärende, varpå hon sa "Men då kopplar jag dig till en handläggare". Blev vidarekopplad, förklarade mig ärende igen, hon ställde en massa frågor, varpå hon sen säger "Ja men jag kan koppla dig till en handläggare så får vi se om de kan hjälpa dig". Ja.. det finns ju anledningar till varför jag avskyr att ha telefonkontakt med myndigheter. De fyra personer hon försökte koppla mig till svarade inte, så hamnade så småningom hos.. någon. Som faktiskt hade lite information. Det lät inte ljust iaf. Om jag hade varit psykiskt störd och haft behov av hjälp så hade jag kunnat få lägenhet lite lättare, lät det som. Ok, jag är väl inte psykiskt frisk, men jag klassas inte som störd heller. Men det lät inte ljust alls. Hon skulle iaf skicka hit papper, så jag kan ansöka iaf.

Trött som ett as är jag med, har svårt att hålla ögonen öppna trots att jag druckit tre koppar kaffe idag.

Åker till Arböga eller Eskilstuna imorrn, jag vet inte vilket det blir än vilket är otroligt störande iom att jag har ett visst behov av att planera saker.

Det är två andra saker som stör mig också, men shit happens. Så småningom tänker jag lära mig rycka på axlarna och säga det.

Det är lustigt hur man kan fastna för sättet någon säger "Helvete" på.

And yeah I'd like som cheese with that whine.

Gjorde en fånig lista också tidigare idag, när jag ändå var i farten och var fånig;
http://skallebank.bilddagboken.se/index.php?main=L3Avc2hvdy5odG1sP2lkPTE2NjYzOTk3NiZ0PTEyMDMyODkyMDEmY3VycmltZz0w
Jag gillar den bilden. Och jag hatar att jag inte fotograferar längre.

Jävla telefonister..

Blev vidarekopplad tre gånger, alla svarade med "Botyrka kommun", så kändes som att jag blev vidarekopplad för att folk inte ville prata med mig.
Dessutom visste jag inte titeln på personen jag ville prata med då jag trodde att jag skulle komma direkt till denne, så jag sa säkert fel tre gånger också.. Men jag fick inte tag på någon iaf, telefonisten trodde att de satt i ett möte. Otippat. Det händer ju inte 9/10 gånger när jag ska ringa någon...
Gunnars gamla telefon som jag ringer ifrån har dåligt batteri också, så skulle inte förvåna mig om det tar slut mitt i samtalet sen heller. Kan inte direkt ringa från min heller, för mottagningen är totalkass på den. Dessutom har han gratisminuter kvar på sin.. ^^
Aja, skulle prova "lite senare", och fick två direktnummer till personer hon inte sa namnet på.

The Seeker: The Dark Is Rising

http://www.imdb.com/title/tt0484562/image47
Nej.. lite lol över den. Som en jättedålig blandning mellan Harry Potter och LotR-filmerna.
Osäker och förvirrad 14-årig pojke ska rädda världen, typ. Men den riktade väl sig till en yngre målgrupp än mig (typ 14-åringar...), fast jag kände ändå att jag inte hade något bättre för mig än att se på den.

Drömmar

Nej.. De var för bisarra för att skriva ner. Så jävla sjuka. Kan ju säga att jag var Wilma i Skärgårdsdoktorn iaf. Tur att det fortfarande inte går på TV, kommer aldrig mer kunna se det...

Ska dricka kaffe nu, sen ringa nån biståndshandläggare på kommunen. För min läkare hytte (ja han hytte faktiskt, wtf..) med näven åt mig och sa att de minsann kunde hjälpa mig med bostad. Han sade det på ett sådant sätt också så det lät som han själv trodde att han hade kommit på en lösning på alla krig. Men ja, en del säger att de kan det, en del säger att de bara kan hjälpa till med gruppboenden, och där har jag ingenting att göra. Men ska ringa och fråga iaf.. snart. Ska dricka upp kaffet först.

Ja just ja, drömde om Priscilla inatt också, och om hennes barn. Jag har varit såå dålig med att behålla kontakten med henne.. jag vet inte riktigt varför. Det här blir "ta upp kontakten med din bästa vän"-månaden eller nåt..
Vi var oskiljaktiga under högstadiet, avslutade varandras meningar och körde nästan med telepati. Vi har gjort så jävla dumma och fåniga grejjer alltså, hahaha... En av dem slutade med att hon höll på att köra på en barnvagn och jag höll på att köra ner i ån, med cyklarna, bara för att vårt stalkermål upptäckte oss.
Det här kommer ingen tro på, men vi spenderade faktiskt en väldigt stor del i en ishockeyhall. Från början var det mest för att hon hade en crush på en av spelarna, sen slutade det ju med att man fastnade för skitspelet också och började gå på alla matcher... Lol, kommer ihåg att hennes brorsa gjorde världens sämsta fake av ett speciellt kort man fick av skolan som gjorde att man fick rabatt, men det funkade fan :D
Hon har en son nu, och han är faktiskt så jävla söt. Bedårande, är ordet. Normalt sett tycker jag inte att barn är söta, men han är det. Hans leende är helt fängslande.
Sjukt detta, vi bor max 20 min från varandra numera, men ändå träffas vi inte så ofta ändå..

Nej, dricka upp kaffet nu, sen måste jag ringa... Måste gå igenom allt jag ska säga i huvudet bara, annars kommer det låta något i stil med "Eeh, ja hej.. tjena.. jag hörde att ni hade en lägenhet till salu".

Jag har dessutom haft Samantha Fox "Touch me" i huvudet de senaste dagarna.. det är ju rätt lustigt.

This Could Be Something Beautiful

Det sket sig med att inte gå och lägga sig. Det sket sig också med att sova. Blir så jävla trött.. Men får se det från den ljusa sidan, jag behöver inte gå tidigt upp imorrn direkt, jag har inga tider att passa.
Jag hade kunnat se det från den ljusa sidan om det inte vore för att tusen saker snurrar i mitt huvud just nu, det gör att jag känner mig mer förvirrad och korkad än vanligt och det hade varit skönt att sova igenom det.
Vet inte vad jag ska lyssna på för musik heller. Blev Pain of Salvation ett tag, men slutade bara med att man satt och lyssnade på Remedy lane, som vanligt. Blir ju halvt mental meltdown då, men det är nog bara två personer som vet hur emotionellt fäst jag är vid den skivan. Antingen blir det meltdown, eller så sitter jag och återigen fascineras av Gildenlöws texter, och vilken jävla mästare han är.
Sen blev det Axel Rudi Pell, Forever angel. Ja håll käften, våra tältgrannar på SRF för flera år sedan spelade den en hel natt och jag fastnade rejält för den...
Sen lite blandat, från nån Best of power metal ballads eller nåt. Massa gamla låtar.
Just nu är det Terra Naomi, men har bara två låtar med henne, varav den ena är av kass kvalitet.
Ja jävlar det är inte lätt inte...

Många av tankarna har med rastlöshet att göra, jag vill fixa allt nu.. Jag går händelserna i förväg och i mina tankar sitter jag redan i mitt nya kök och funderar på om man ska köra röd-vitt eller svart-vitt. Och allt hänger liksom ihop, jag kan inte fokusera på jobb innan jag har ett stabilt boende, och egentligen vill jag börja jobba riktigt snart. Iofs känns det lite som att man vill dra nytta av all rastlöshet på en gång och ta ut den på ett jobb, jag har egentligen ingen aning om jag skulle klara av det. Antagligen inte om man bara skulle gå efter hur sömnen är nu, men det pallar jag inte att tänka på.. Efter utredningen kan jag tänka på det, då kommer jag antagligen få lite konkreta svar.

Sen känner jag mig som en efterhängsen idiot och vill bara klappa till mig själv ibland. Uppenbarligen så har folk svårt att veta om jag bryr mig eller inte. Eller en person iaf. Men det är svårt att visa det. Helst vill jag bara säga "Såhär är det, jag bryr mig väldigt mycket, ibland såpass mycket så att jag inte vill sätta dig i en svår situation genom att fråga vissa saker", men det blir så dramatiskt, och folk kan känna sig obekväma med sådan rättframhet.

Dagens citat;
"Chaos often breeds life, when order breeds habit"
Henry Brooks Adams
Önskar man kunde leva efter den filosofin.

Sweeney Todd

image46http://www.imdb.com/title/tt0408236/
Jag har varit lite rädd för att se den, även om jag varit oroad för att jag skulle tycka att det var för mycket musikal över det hela så är det trots allt en film av Tim Burton, med Johnny Depp och Helena Bonham Carter och jag ville inte tycka att den var dålig. Jag har sällan höga förväntningar på filmer, men den trion kan nog inte misslyckas alltså. Inte ens musikaltemat var störande, jag älskade hur de hade lagt upp duetterna. Fast den unga killen var väldigt lik Eje till utseendet, vilket var jävligt störande, för han är antagligen den sista personen jag skulle kunna tänka mig i den rollen, haha. Och miljön var ju bara så Burton. Me like <3 Det här var väl den tredje av Burtons filmer som Danny Elfman inte gjort musiken till, men det hade ju varit svårt iom att musiken redan fanns.

Fick nån allergi/feberattack tidigare, så känner mig rätt tömd på energi nu. Funderar på om man kommer kunna sova om man går och lägger sig, har somnat sittandes några gånger. Men det är nog liiite för tidigt för det.

Jag är kluven.

Men det beror nog mest pga att gamla egenskaper hos mig själv vill ta över igen. För faktiskt så känner jag mest att det inte spelar så stor roll, det får bli som det blir.. Men jag är nog inte riktigt så spontan som jag vill vara ännu. Får jobba lite mer på det.
Just nu vill jag mest att det blir vår och sommar på riktigt, och att road tripen blir av. Inte för att jag har några som helst pengar, men.. drömma kan man ju.

Imorrn borde jag få pengar. Då ska jag gå och storhandla. Eller ja, ska iaf handla så mycket som jag orkar bära. Känns som att Gunnar har handlat det mesta den senaste månaden, och det känns inte bra nånstans.. och vad gjorde jag? Jag köpte ett tangentbord trots att jag hade ett fungerande. Kanske skulle vara bra att växa upp nån gång..

Jag vill gå och lägga mig. Men tänkte hålla mig online ett tag till se om det blir Kz med en annan alt.

Sitter mest och snorar annars, börjar nog bli förkyld.

Np: Led Zeppelin - Stairway to heaven

Ve och fasa förresten

Tror min gamla trotjänare CD-spelaren lagt av :( Skivorna bara hoppar när man spelar dem, och den låter allmänt konstig. Det är väl dags iofs, den har la 10+ år på nacken, och bandspelaren på den lade av för flera år sedan, men ändå. Den är så simpel och liten, jag hittar alla knapparna trots att jag inte ser ett skit när det är mörkt i rummet.
Vet att Gunnar fick nån CD-spelare i present som står kvar i kartongen, kanske kan låna in den till sovrummet ett tag. För att somna utan musik går bara inte ibland.

Apropå musik så är jag fortfarande totalförvirrad, Gluecifer och Tankard funkar inte alls just. Har gått igenom lite Candysuck och Moonspell, men det funkar inte heller. Pain of Salvation nu, men det känns inte heller rätt. Fast Cribcaged är allt bra fin.

Ett stycke från deras To the end som jag gillar;
"Live your life each day, meet the tides my friend.
We're all nomads forever on our way: a journey to the end! (She walked
there every day without even knowing it was the place to which she was
going)If you knew the number of the steps you would ever take, bitter I
wonder: would you run or cease to walk?
For her sake he lived - nothing more to give.
Looking back now, he could have saved her
but there's no one left to save him.
'Cause we're all walking in tomorrows we may never experience.

Live your life each day, meet the tides my friend.
We're all nomads forever on our way: a journey to the end!"

Alltså det går inte att slölyssna på dem, det är lite drygt.

Att kidnappa Dogge.

Satt och pratade med folk på vent, om att man måste överträffa HB-festen i Ingelstad ju. Då stack halva guildet ut och raidade grannskapet på saker som stegar och barnpoolar, om jag inte minns fel. Så någon kom med förslaget om att man skulle kidnappa nåt barn, sen kom jag med den eminenta idén om att Dogge bor ju häromkring, och iom att Dogge ju är en idol för alla i Sverige (det måste han ju vara, "den e fin"), så kan man ju lika gärna kidnappa honom.
Så det är våra planer.
Tror jag undanhåller Görel dem dock, tror inte hon skulle uppskatta dem...
Har PvP:at ovanligt mycket idag (allt blir så mycket roligare med guildgrupper och vent), också kört två st heroics, vilket är ovanligt aktivt för min del. Det är så kul när man snackar med en smålänning, en skåning, en stockholmare som låter som att han bor på Lidingö, och en dalmas på samma gång. Man vet fan knappt vad man ska prata för dialekt :D
Verkar ändå bli bra uppslutning på HB-festen om två veckor. Haha, så jävla skönt att folk har samma inställning som en annan.. "Ja visst fan, ***** kommer ju.. ja jävlar vad vi ska mobba honom!" Och med mobba menar man ju inte att man aktivt går ihop och mobbar honom, mer.. kärlek på det hårda sättet.. äh.

Får mig att tänka på ett "gammalt" samtal på vent;
"Det kliar i spritögat"
"Jaha, är du sugen på sprit?"
"Nä, jag har sprit, men det kliar i ögat"
*lång tystnad* "Jag förstår inte"
"Nä.. inte jag heller."

Det är väl HemBrant i ett nötskal.
Ofta så förstår ingen ett skit om vad det talas om, men det är roligt ändå.

Nu verkar folk ge sig för kvällen dock, så antar att jag också borde göra det. Har ändå ont i öronen av att ha använd lurarna hela dagen.

Detta skrevs igår kl 1 på natten, men då ville tydligen blogg.se inte fungera normalt.

Hipp hurra för Ylva

som fyller år idag. Jag kom ihåg det!
Blev nyss ditbjuden, och det är lockande. Men jag är så himla trött. Har druckit 3 koppar kaffe idag, men är såpass trött så att om jag skulle gå och lägga mig nu så skulle jag somna. Det är faktiskt också otroligt lockande, att lägga sig i sängen, blunda och bara få sova, men då blir dygnsrytmen helt fucked upp igen..
Fördelen med Ylva är att hon bor så nära, och att jag känner mig hemma där. Fast det var länge sen jag var där.

Baah, kan skulle ha det som krävdes för en Irish coffee.. bra blandning, koffein och alkohol. Fast sprit är inte bra, jag är bara sugen på öl.
Nu har jag dock precis ätit, RIKTIG mat, och är så jävla mätt så att det känns som att jag ska kräkas om jag rör på mig för hastigt...
Grönsaker n shit i maten också, så jag har varit snäll mot kroppen nu. Dags för den att vara lite snäll tillbaks, tycker jag.

Nu håller jag på att somna sittandes. Det räcker med att sitta tillbakalutad i stolen så trillar ögonlocken igen. Helt sjukt. Måste in och spela så man glömmer bort tröttheten...

Gnn...

Var nere och handlade idag, och snubben med huskyvalpen satt vid stationen. Den är så himla fin alltså, vanligtvist brukar jag inte tycka att huskies med dragning åt beiget är fina, men denna är det. Teckningen är rätt lik Sonyas också, kanske beror på det. När jag hade gått förbi så lät den sådär som bara huskies gör, istället för att skälla, nästan så man fick en tår i ögat. Var ju tvungen att vända mig om, även om jag visste att det var omöjligt så var jag ändå tvungen att se att det faktiskt inte var grisen, utan en helt annan hund.
Ville mest bara ta den och kuta därifrån fort som fan.

In the valley of Elah

image45http://www.imdb.com/title/tt0478134/
Först tyckte jag inte så mycket om filmen, tyckte den var ok. Sen tyckte jag att den var bra. Det slutade med att jag tyckte att den var riktigt bra. Men jag kan ändå inte sätta fingret på vad som gjorde den bra. Jag gillade sättet den var filmad på, jag gillade att de inte använde så mycket musik i filmen.

F.ö har jag lyckats sluta lyssna på Sentenced nu. Blev lite tjatigt med en playlist på fem låtar. Just nu lyssnar jag på en skiva med Gluecifer, och en med Tankard. De två passar ihop faktiskt, på nåt sätt.

And it goes on...

Gick och lade mig relativt sent ändå igår, så trodde jag skulle sova längre, men icke. Känns alldeles lagom :) Vaknade dock till att skickan på CD-spelaren mest snurrade runt och sa "klick klick bzzzt klick". Den vill inte riktigt funka ihop med repeat..
Fryyyyyyyser som att as dock. Frös så mycket när jag skulle göra kaffe så lyckades spilla ut hälften av kaffet för att jag skakade så mycket. Kanske borde ta upp det med läkaren också. Eller börja äta riktig mat, jag vet inte..
Ja läkaren.. Vårdguiden är ju jättebra, skitsmidigt att kunna välja Beställ tid via internet. OM MAN NU INTE FÅR TILLBAKS ETT SVAR SOM LYDER; "Ring mig under min 30-minuterssamtals tid kl 7 på morgonen när alla andra ringer, hoppas på att du kommer fram så kan vi boka en tid då", typ. Nu har jag inte bokat tid där på skitlänge, men minns att det hände en del gånger förut också. Skrev tillbaks och skrev att jag inte hade tillgång till telefon att ringa ifrån (vilket ju nästan är sant, orka låna Gunnars telefon till precis allt...), så de fick ta sig i kragen och ge mig en tid. Egentligen är det tre saker jag vill kolla upp, men skrev bara med en. Och förra gången jag träffade den läkaren var han trippelbokad, så vet inte om jag hinner kolla upp åtminstone en annan sak. Får boka en ny tid direkt isf.. Jag är lite rädd för det, för det innebär antagligen att de sen ska söva mig och skrapa polyper ur min näsa, och jag + sjukhus är ingen hit, när jag dessutom är nedsövd och vet att jag troligen är omgiven av inkompetenta idioter = ingen bra känsla.. Men vad gör man inte för att känna sig någorlunda frisk. Är så jävla trött på att gå runt med konstanta allergisymptom...

Fick två saker i Kz igår. Älskar att vara där med en alt, man vill ha nästan allt och det är sällan någon annan behöver något <3 Varken staven från Curatorn eller daggern från prinsen droppade dock, det suger. De hade varit mina isf, antar jag.
Har min epic mount nu iaf. Men känns fortfarande lite lamt iom att man är van vid den coola draken.

Yes yes yes

Min handläggare ringde (naturligtvist mitt under läkarbesöket) och sade att jag får fortsatt aktivitetsersättning, och att ett brev kommer skickas hem till mig inom en vecka.
Ord kan inte beskriva hur lättad jag är. Alltså.. nä. Det känns som att så jävla mycket stress bara plockas bort nu...
Läkarbesöket gick väl mindre bra, typ. Han sade att jag hade varit en försökskanin. Eller som han uttryckte det; "Ja du har ju varit en guinea pig helt enkelt". Alltså.. hur fan i helvete tänker man när man säger sånt till en patient? Tur att man inte är helt bakom flötet och faktiskt läser på om medicinerna man får utskrivna, så att man helt enkelt skippat att ta ut vissa. Men det hade ju varit skönt om han hade sagt något i stil med "Ja den här medicinen skrivs normalt inte ut till folk med dina problem, men vi kan prova om du vill?", vilket min förra läkare faktiskt gjorde. Nu fick jag en som tydligen har stark trötthet som biverkning. Har en bekant som tar den har jag för mig, så ska höra lite med denne om biverkningar och sådant, om det finns några som gör att det inte är värt det eller nåt.
Han tog också upp att det inte är hållbart att fortsätta med Stesoliden under en längre tid, för att det gör en beroende. Hade bara sån lust att klappa honom på huvudet och säga "Lilla gubben, been there, done that.. Jag vet mina begränsningar vid det här laget". Men sånt ska man inte säga till en läkare.. Huvudsaken är att jag tar de läkemedel jag får utskrivna betydligt mer sällan än de flesta andra, och att jag faktiskt inte missbrukar dem. Jag är överförsiktig. Det känns bara bra att ha hemma ifall-att, för nödsituationer. Och iom att han sa så, så skippade jag att ta upp flunitrazepamen.. Kändes inte så passande att ta upp ett läkemedel som har klass 2-beteckning när han oroar sig för ett läkemedel med klass 4 ^^ Dessutom med den nya medicinen kanske jag inte behöver några extra sömntabletter alls, vilket vore sjukt nice.
Fick frikort idag med. Den nya kärringen i receptionen försökte få mig att betala 260:-, men jag påpekade att jag faktiskt bara hade 50:- kvar till frikortet.

Annars var det skönt väder ute, kallt, men strålande solsken. Det var skönt att komma ut ett tag faktiskt.


Nu vet jag också på riktigt att han HAR koll på vilka läkemedel som finns. Han ringde för att kolla upp om det nya läkemedlet fanns som depot på marknaden än, för han hade ju minsann varit med i nån referensgrupp och fått reda på det. F.ö så fanns det inte ute än, så jag fick ta den vanliga sorten, vilket inte är lika bra iom att det inte är depot (duh).
Och det var inte samma läkemedel som min bekant hade. Måste kolla upp det innan jag hämtar ut det då, för det var tydligen dyrt, och om folk med sömnproblem ändå inte har bra erfarenheter av det så skippar jag nog det.

Gnnn...

Försökte få tag på min handläggare nu.
För det första så hatar jag FKs telefonkö till växeln, i vanliga fall brukar det ju vara en automatisk röst som säger "Du står fortfarande kvar i kön, du har köplats numer 7" eller något liknande, men något sådant finns inte i deras kö och iom att man blir bortkopplad till totalt ingenstans i ca 8 fall av 10 så får man snällt sitta där i några minuter och hoppas på att man faktiskt står i en riktig telefonkö.
Iaf så har de tydligen nytt system, så JAG fick tala om för telefonisten vilka telefontider handläggarna har. Sen var handläggaren tydligen upptagen, och hade samtal som väntade, så telefonisten kunde inte göra något. Nähä? Så de andra får stå i telefonkö hos henne, men inte jag? Iallafall så blev jag kopplad till någon annan, som inte hade tillgång till mina uppgifter iom att de gjort om systemet som sagt.. MEN, hon var en sweetheart och sade att hon kunde gå och fråga min handläggare direkt, hon sade att det verkade som att min ansökan gått igenom men att hon ändå skulle gå och se om handläggaren kunde säga det direkt till henne. Det var väldans snällt, för hon jag pratade med är ju också en handläggare och är säkert väldigt upptagen under den här timmen då de har telefontid.
Så hon tog mitt nummer, och skulle ringa upp så fort hon hade pratat med henne. Sitter med telefonjäveln i knät och väntar nu. Jag hatar telefoner..
Hela tiden när jag satt i telefonkön hade jag Crucified Barbaras låt "Losing the game" i huvudet också, det kändes ju inte så lovande.. men det verkar ju faktiskt som att ansökan gick igenom ordentligt. Måste rippa skivan sen och lyssna på helvetet så jag kanske får ur den ur hjärnan..
Det här är värre än att vara i total.. vad heter det, när man inte har en aning om det? Dumma FK, de tömmer mitt ordförråd också...
Ja whatever, för nu verkade det ju faktiskt som att allt gått bra, MEN man SKA inte TRO att allt gått bra bara för att det verkar så, tvärtom. Det där med hopp är fan förrädiskt.
Men riiiiing nu då...

Några minuter senare, inget samtal än. /slowpokes
Jag är extreeeemt kissnödig, men kan ju inte gå på toa nu. Det har hänt en gång att någon ringt när jag haft telefonen med på toaletten och väntat på ett viktigt samtal. Det var inte det viktiga samtalet, men jag svarade iallafall, för det kunde ju varit viktigt, och det lät ungefär såhär;
"Tja, vad gör du?"
"Uh, sitter på toa"
"Jaha.. är det skönt?"
Jag gillar mina vänner, inget "Vaa, är det inte lite konstigt att ha med sig mobilen in på toaletten??", utan man går rakt på sak ändå.
Kom ju på att jag faktiskt kunde lyssna på Losing the game på CD-spelaren i sovrummet, skivan är inte alls lika bra som jag minns den. Jag har alltid tyckt att de är lite småtöntiga, nu tycker jag att de är väldigt töntiga. Men jag är sugen på sån musik nu, eller något liknande iaf, och kom att tänka på Gluecifer. Så drar ner lite skivor med dem nu.

Känns som att jag lätt skulle kunna skriva världens längsta inlägg nu för att jag är så nervös och vill ha något att göra, men.. jag ska nog inte göra det.
Tänkte gå och kolla mailen höll jag på att säga, men menade posten (jävla internet, sluta skada mig..) men tänk om hon ringer när jag är i trappuppgången?
Jag är inte ett sånt där traditionellt fruntimmer som kan göra flera saker samtidigt, faktiskt så kan jag med nöd och näppe gå och prata i telefon samtidigt, så det skulle inte bli så lyckat. För att jag ska minnas vad hon säger efteråt så kommer det krävas stor koncentration, och det går inte om jag står i en trappuppgång helt enkelt. Om jag inte är koncentrerad när jag är såhär nervös så kommer jag inte komma ihåg ett skit vad hon sagt.
Ja hej, min hjärna funkar inte riktigt som den ska..

MEN RIIIIIING DÅ FFS!


Update: Jaha, nu har de väl gått på lunch. En timme sen jag ringde nu ca, och inget svar. Helvete också att det är fredag idag, om jag inte får kontakt med dem idag måste jag ju vänta ända tills på måndag. Det kommer ju kännas bra. Inte.

Sömn!

Ja jävlar.. gick och lade mig strax efter inlägget igår, såg lite på TV (vad det var kommer jag däremot inte ihåg), sen däckade jag. Och har sovit fram tills kl 9.30 ca, I ETT STRÄCK. Eller vaknade iofs nån gång i morse av att jag frös, men då höll det på att bli ljust och jag somnade om rätt snabbt så det räknas inte.
Har drömt en himla massa saker också, mest om Arböga av någon anledning. Att jag gick omkring i en turkos morgonrock när jag och mor letade efter pastasallader med räkor. Att jag och Caiza satt och pratade med Laila (haha, av alla personer? Hon gick i Caizas klass i lågstadiet, har nog inte sett henne eller hört talas om henne sen dess) i en trappuppgång, och att Caizas säng hade vuxit fast i väggen.
När jag vaknade var jag kåt som ett as, så man kan väl undra vad jag mer drömt om som jag inte kommer ihåg.
Och frusen. Så det tog nån halvtimme innan jag samlade mod så jag kunde ta mig ur sängen.
Nu ska jag dricka kaffe och värma mig, och vänta på att klockan blir 11 så jag kan ringa min handläggare på FK och få reda på vad beslutet blev..
Nej, jag sitter inte alls och är ett jävla nervvrak.

Fick f.ö ett SMS som värmde igår. Det hade inget med Alla hjärtans dag att göra alls, det värmde bara att se att hon brydde sig.

Gah, hittade en lägenhet nu SOM JAG VILL HA. En sån där Just nu-lägenhet, som innebär att det är först till kvarn som gäller.
Men,
"Kakel ovanför diskbänk 
Kaklade väggar i badrum
Renoverat badrum "
Undrar vad det är för fel på den i övrigt då. Förutom att den ligger i Fittja.
Och ja, jag bor hellre i Fittja än i Tuna... jag vet att det låter konstigt.
Jag har hur som helst kommit fram till att vart jag än bor (där mina alternativ finns) så kommer jag ändå ha lika långt till mina vänner. Det kommer faktiskt var nästan precis lika långt, för det tar bara några minuter längre tid att åka in till centralen från Fittja t ex (kanske lite mindre från typ Alby), och det är alltid dit jag måste åka för att sedan byta tåg. Sånt suger ju lite, kan inte ALLA (inklusive de som inte bor i Sthlm) samla sig på gröna linjen söder om stan? Jag jobbar iaf på det, det är mitt mål.

Nu kommer jag ihåg vad jag mer drömde om. Att jag började plugga igen och att jag kom efter för att jag hade så mycket annat att göra och till slut så hade jag MASSOR att ta igen.
Den återkommande drömmen kommer fan hålla mig borta från skolan ett tag.. är livrädd för att det ska bli så.
Men jag måste erkänna att jag faktiskt är lite sugen på att hoppa på nån antropologikurs just nu. Men jag vill gå en liten kurs, ingen.. stor. Dessutom så FÅR jag inte studera på universitet, iom att jag har (förhoppningsvist) aktivitetsersättning. Och dessutom, jag tänker INTE sitta och dra på mig fler CSN-lån för att plugga nåt för skojs skull.
Men funderar på att kolla upp folkhögskolekurser sen när jag flyttat, det får jag iaf läsa. Synd bara att det mest finns Svenska för invandrare och sådana kurser på sådana skolor, typ.. och att det i stort sett måste vara distans. Kanske tar upp finskakursen igen, vem vet.

Note to self:

Sluta vara så jävla dum så du tror att trött och frusen kropp + badkar med varmt vatten = lyckat. Slutade med att man låg och blundade lite för länge vissa stunder.. Men skönt vare. Fyfan vad underbart att slippa frysa. Och mina muskler och leder mjukades nog upp lite. Egentligen skulle jag behöva en massage, men har känslan av att om någon som inte känner till min kropp skulle börja massera mina axlar så skulle jag skrika högt av smärta. Mina muskler där är stenhårda, och det är inte för att de är vältränade ^^

Jag är nervös inför läkarbesöket imorrn. Jag måste skriva ner allt jag vill ta upp, för oftast så blir jag så förbannad på honom när jag väl är där så jag glömmer bort hälften. Sen är jag inte säker på vilken tid det är heller..
"Jaaa, jag har en tid på fredag den 15:e, kl 9"
"Ja det låter jättebra"
"Då ska jag skriva upp det, 15:e i andra klockan 9"
"Jo jag skriver också upp det.. på fredag klockan 9?"
"Ja.. KLOCKAN 15, KLOCKAN 15!"
"Uh jaha, på fredag den 15:e klockan 15 alltså?"
"Ja."
Han gör nästan alltid något liknande, så jag är alltid osäker på vilken tid vi egentligen har bestämt, och måste oftast trippelkolla med honom innan jag lägger på luren.
Idiot...

Funderar på om man ska gå och lägga sig nu, eller spela lite till. Köpte aldrig nån mount, ska väl kanske göra det. Men då blir alla mina gubbar ruinerade.
Jag orkar knappt hålla ögonen öppna, men tror inte att jag skulle kunna sova om jag lade mig heller.
Gah.

Svar från BB

Jag kan söka en lägenhet med max 4k hyra. Det är väl ett positivt svar, men jag hade hoppats på att gränsen skulle vara högre. Det är rätt löjligt faktiskt, för bostadstillägget är ju baserat på hur hög hyran är.
De flesta tvåorna ligger runt 4.4k, vilket suger.. Finns tvåor i Tuna med lägre hyror, men.. Tuna... Det ligger här i Tumba, och det ligger dessutom långt från centrum. Men man tar väl vad man har, nu jävlar ska jag söka lägenheter. Kanske kan min läkare påverka dem, jag vet inte. Känns som att några hundralappar uppåt inte är så mycket, och jag har faktiskt ett intyg på att jag behöver en tvåa, hur fånigt det än låter. Visst, jag MÅSTE inte ha det, men det.. skulle underlätta väldigt många saker. Bl a sömnen.
Och imorrn får jag reda på beslutet.
Och nästa vecka ska jag träffa Emma för första gången på.. ett halvår? Sanslöst...
Och CSN har jag pratat med.
Nu är det lite saker som är fixade.
Bara beslutet från FK jag är nojjig över.
Och att träffa Emma är lite nervöst med.

Har varit inne i AB för första gången på nåt år nu också. Fan skitkul att springa och dotta upp folk, och helt sjukt coolt med personlig healer ;) Sen att jag fortfarande suger på PvP är väl en annan sak.. det kan vara kul ändå.

Jag har också kommit fram till att magkatarren kommit tillbaks. Och att det är därför jag mår så illa så jag inte kan äta ibland. Det borde jag kommit fram till för några veckor sedan, men tänkte inte så långt.
Pallar inte ta upp det med läkaren igen heller, när man alltid fått höra att de inte kan göra nåt, att man ska "sluta stressa".. Javisst, jag hanterar stress sämre än andra människor, men hur jävla bra ska man hantera att man (i princip, även om jag har en bra situation just nu) är bostadslös, inte vet om man kommer få några pengar den här månaden, och inte vet om man kommer att betala sina räkningar?
Känns inte riktigt heller som att man börjar på 0, utan på -50. Man har helt enkelt inte samma mentala styrka. Jag definieras som psykiskt stark av vissa, men det vore ju kul om man kände sig så också...

Aja, äta nu. Sen tror jag att jag tar och köper mig en epic mount till locken.

FK

Ringde dem nu. Visade sig att mitt beslut tas IDAG. Så imorrn kan jag få tag på min handläggare och få reda på vad som händer... Känns ju nervigt det med, att veta att de antagligen kan sitta just nu och avgöra hur resten av mitt år ska se ut.
Iofs har de la lunch just nu.
Aja.. imorrn.

Meganojja.

Fick svar från CSN nu iaf, de ville ha kompletteringar ang. aktivitetsersättningen.
Vilket jag inte har, för att FK är sega med att meddela mig om de ens har beslutat något. Men om jag inte hör något från dem senast kl 15 idag så ringer jag dem. Pallar inte att gå runt och nojja såhär, måste veta om jag får pengar eller inte...
CSN har flyttat fram hela mitt belopp till mars iallafall.
Har en massa tänk om, tänk om i huvudet. Tänk om jag inte får fortsatt ersättning? Måste fråga imorrn vad läkaren skrev i sitt utlåtande egentligen.. Visserligen så är jag nästan säker på att han anser att jag inte bör arbeta just nu, han har t om varit mer orolig för mig än vad han borde.

Dessutom måste jag kolla upp mina födelsemärken hos en annan läkare. Tydligen så kan man visst ta bort dem utan betalning lite bara sådär, det beror bara till vilken läkare man går till.. Ska fan hålla mig till den här, för han är bra. Jag har försökt få en kvinnlig läkare varje gång, men jag gillar denna. Så har bokat tid nu, får se när det blir.

Det känns som att ingenting är stabilt just. Vilket det faktiskt inte är.

Dygnsrytm

Jo den börjar ordna sig. En kopp kaffe hjälpte mig på traven igår att hålla mig uppe, sen lagade vi riktig mat (för första gången på två veckor typ), och jag gick och lade mig rätt tidigt. Fick lite dåligt samvete över att jag använt sömntabletterna två dagar i rad nu, men ffs, om det finns de som använder dem varje dag så kan väl jag använda dem två dagar i rad.. Toleransen är rejält sänkt nu iaf, så somnade väldigt fort. Vaknade upp nån gång mitt i natten och trodde det var kört, men lyckades somna om och vaknade vid åtta.
Perfekt.

Har kollat på LA Ink nu, och ska försöka göra lite quests i Netherstorm. Tänkte skaffa mig en liten epic mount idag serru.. ca 700g kvar, det ska nog gå att fixa.

Inga svar från BB, FK eller CSN än. Jag vill ringa in bombhot, men tror inte riktigt att det skulle hjälpa mig.

Min läkare ringde igår, när internet var nere och jag inte kunde kolla upp listan på mediciner jag ville prata om. Jag HATAR när han ringer.. Jag hatar iofs när telefonen ringer överhuvudtaget, men ändå.
"Ja HEJ.... .... ... Det ÄR Blablabla BlablaBLA."
Sen är han tyst, trots att han vet varför jag bokat en telefontid. Så då får jag ta upp det. Och får som vanligt något som liknar "Jaha.... JaSSÅ.. Jaaa..." till svar.
Har en tid hos honom imorrn iaf, för får ändå frikort då. Måste ta upp det här med sömntabletterna, varför han sitter och ljuger för mig. Och kuratorn sa att han också skulle kunna ringa till BB, för att hans ord väger tyngre. men egentligen vet jag inte om det skulle hjälpa mig, känns mer som att om han blandar sig i så blir det bara värre...

"Life is a tale told by an idiot, all sound and fury, in the end signifying nothing."
Shakespeare

Alla hjärtans dag

Ja det förklarar ju varför hela Tumba centrum är rosa, och att det hänger hjärtan överallt, och att de här och där har stora rosa klistermärken på golvet där det står "Pussas här!". Man undviker dem som A-brunnar.
Lägg av... jag blir så trött. Många som är tillsammans med någon blir så uppspelta och gör upp planer, och lika många som är tillsammans med någon får dåligt samvete för att de inte vill uppmärksamma dagen lika mycket som sin partner.
Sen är det tydligen jättehemskt att vara singel på alla hjärtans dag, ELLER så kan man vara sådär jättetufft anti och stolt säga att man minsann klarar sig lika bra utan partner TROTS att det är alla hjärtans dag.
Eller så lär man sig att tänka själv och förstår att känslorna inte förstärks bara för att någon kom den här fåniga idén. Jag vet inte vad som är sorgligast, att dagen får så många att må dåligt eller för att folk tillåter sig själva att må dåligt pga dagen. Ungefär som julafton.
Allt blir så överdrivet. Om några år gör det väl de till en helgdag som gör att det normala livet stannar upp.
Varför tycker inte folk att det är roligare att göra spontana saker istället? Jag lovar, det är ok.
Jag har blivit uppvaktad på alla hjärtans dag för många år sedan, själva uppvaktandet kändes rätt kasst men det jag uppskattade var tanken, att någon ville göra mig glad. Sen att jag inte blev glad av just själva grejjen är ju en annan sak, men det är ju tanken som räknas.
Det är alla hjärtans dag i WoW också, massa jävla blomsterkransar och hjärtan överallt. Halloween i spelet är iaf lite mysigt.
Iofs vet jag inte riktigt vilken dag som är alla hjärtans dag just, men det borde väl vara någon dag nu.

Just nu spammar jag sökningar efter One tree hill och LA Ink (seriööööst vad långsamma folk är), kollar inboxen i mailen var femte minut, och planerar att springa ner och kolla posten varje halvtimme nu.
2 timmar kvar till servern BORDE vara uppe.
Sitter inlindad i två filtar och trycker mig så gott det går mot elementet, och fryser.

Såg ett till avsnitt av den där Terminatorserien.. Tjejroboten säger seriöst "Come with me if you want to live" också.

Balls of fury

image44Fick höra att den hade ett ballt koncept, och det kan jag väl köpa, men annars sög den. Det enda jag uppskattade förutom konceptet var asiaterna som såg tuffa och hårda ut. Gunnar kom precis hem från jobbet, undrade vad fan det var jag kollade på och påpekade att det verkligen inte var min stil. Vilket det inte var. Det konstig humor i den, sån där humor som är så dålig så att man undrar om de verkligen skojjar eller inte. Eller om det helt enkelt var en parodi.

Och Terminator - The Sarah Connor Chronicles.. LOL! Inte för att de första filmerna var bra (bra för sin tid kanske), men de två första var lite coola iaf. Den här serien, var bara... lol.

Skitsömn.

Väntade ändå tills efter kl 21 med att lägga mig igår. Kändes inte som att jag skulle somna på naturligt väg så tog Stilnoct och Imvane, och tänkte att det skulle hålla mig sovandes ett tag. Kl 1 tyckte min kropp att jag hade sovit klart. Men lyckades ändå ligga kvar i sängen tills nu. Sängen var ändå relativt varm och go. Men shit vad jag somnade snabbt igår ändå. Vanligtvist brukar det ändå ta minst en timme med sömntabletterna, nu tog det mindre än en halv.
Känner mig ändå rätt utvilad.

Helen föreslog nu att jag kunde ju questa lite. Gnnn.. Ja, kl 11. När servrarna var uppe. Såg nu att vår ändå gick ner kl 3, så det var nog bra att man lade sig tidigt ändå, för vid den tiden sitter man normalt uppe och gör saker.

Aja, One tree hill och LA Ink borde vara uppe när som helst, får hoppas att det blir snart.
Annars har jag ju alltid Terminator - The Sarah Connor chronicles *asg* Var tvungen att se vad det var ju...
Lutar väl åt Terminator innan de andra kommer ut på nätet.

Löjligt.

Sitter med pyjamas, stickad polotröja och en morgonrock, tryckt mot ett element på full värme, och fryser fortfarande.

Mitt lilla utbrott är över nu iaf. Det är verkligen helt fel tid i månaden >_< Tur att man är ensam hemma iaf så man kan gå och svära högt för sig själv.

Däremot så är jag helt otroligt trött, men om jag går och lägger mig nu kommer jag vakna upp vid 2 eller nå inatt, och det är inte bra för servrarna går ner vid 5.
Inte lätt inte.

Febern börjar sätta in på riktigt nu, skulle ju kunna förklara en del också.

Bice.

Nej mötet gick inte som jag hoppats. Ville att hon skulle säga något i stil med "Jag har feta kontakter så visst kan jag fixa förtur till dig i random bostadskö, in fact så har vi akutlägenheter tillgängliga". Men det sa hon inte. Istället sade hon att det enda hon kunde göra var att ringa Botkyrkabyggen och pusha på dem. Blir så jävla förbannad på BB.. jag kan ta att någon annan har bättre köplats/whatever än mig, men ge mig en chans att söka lägenhet ffs! "Andrahandslägenheter då?", frågade hon. Jo hej.. finns väl ingen jävel i Sthlm som hyr ut en sådan lagligt, dvs utan att lägga på minst 1k i hyra.
Och så höll hon läkarjäveln bakom ryggen också. "Nej jag är säker på att han helt enkelt inte vet om de andra medicinerna, han skulle nog inte ljuga för dig". Bullshit, bullshit, bullshit. Eller ok, KAN vara så att han inte känner till dem, men då är det för att han börjat glömma bort saker pga åldern, för det är fan inga nya mediciner..
Inte hade hon skickat remissen till sömnkliniken heller.
"Jag är så hemskt ledsen för det, jag måste ha glömt bort det".
Jag sade att det är lugnt. För ett halvår längre väntetid är ju inget liXoM... Men palla tänka på sömnen nu. Nu har jag WoW.
Det var iallafall Snälla Tanten som stod i receptionen. Haha, fick förklaringen till varför hon alltid frågar mig om det är kallt ute; "Ja du ser ju så frusen ut varje gång du kommer in".
Kuratorn tyckte också att hela situationen med BB var väldigt dum, för som hon uttryckte det; "Jag som känner dig vet ju att du skulle vara en så mycket bättre hyresgäst än de flesta". Och ja, det skulle jag faktiskt. Har aldrig varit sen med en räkning i hela mitt liv, tassar på tå efter klockan åtta på kvällen, och har inte folk som ränner in och ut i lägenheten.
På väg hem började en polishelikopter cirkla över mitt huvud också. Jag skojar inte, den gjorde det i fem minuter. Höll på att driva mig till vansinne. Välkommen till förorten...

Igår sade jag att det var 50-50. Nu är det snarare 20-80. Känns inte som att det spelar så stor roll. Pratade med Viktor om en sak jag aldrig kunnat prata med någon annan om, jag visste att han inte skulle döma mig. Det var så skönt att bara kunna prata om det helt vanligt. Kul att mina medicinkunskaper kunde vara till någon hjälp iaf.
Men nej.. det visar sig. Just nu känns det som varken eller. Det får bli som det blir. Om livet bestämmer sig för att ge mig en chans kan jag tänka mig att ge det en chans tillbaks.

Jag hatar timmen efter att jag varit hos kuratorn. För hon tar upp en del saker som blir så verkliga. I min egen lilla värld kan jag undvika att tänka på dem för det mesta, men där blir allt verkligt. Och jag vill inte leva i verkligheten just nu. Verkligheten suger.
Jag mår bra, på ett sätt. Men det finns fortfarande saker som påverkar mig.  eller död.

Den jävla helikoptern är fortfarande här.. Det är väl FFL som ställt till med nåt igen.

Jag har ont överallt i kroppen just nu. Pga vädret, spänningar och för mycket tid vid datorn. Och har inget smärtstillande hemma. Vet inte om det är smart eller klantigt av mig.

Sådär, nu fick man skriva av sig lite aggressioner. (även om jag gick in och raderade hälften i efterhand ^^)
Jag kanske inte är så stabil just nu, men jag vidhåller fortfarande vid att jag innerst inne mår bra. Typ. Blir bara extra mottagbar mot sånt här när maten och sömnen har fuckat sig under en längre tid.

Emolåt med emotext, men jag gillar den, står på repeat just nu;

"Everything is nothing to me, I couldn't care less
A stern cold man is what I am, hard, relentless
And thought I might have strayed the path I wouldn't change a thing
I've hated life to the fullest yet with longing deep within

For my name is sorrow and I'm a friend of misery
I deprived myself of love for eternal agony
And I don't even dare to try - I know I can only lose
Between this life I live and nothing I have to choose

Take me home...
...to the one I belong

I'll see you all go down and witness your demise
I'll be the last, the last to close my eyes
And forgive me nothing for I truly meant it all
- what I've said, what I've done"

Sentenced - Aika multaa muistot

Sjukt opepp.

Är trött som ett jävla as, fryser fortfarande som ett jävla as, och har ont i magen som ett jävla as.
Trodde två koppar kaffe skulle hjälpa mot tröttheten iallafall, men icke. Om jag skulle gå och lägga mig i sängen nu så skulle jag nog somna. Somnade ändå rätt snabbt inatt (eller ja, imorse, 3-4-tiden). Tror jag sov bra också, så vette fan varför jag är så trött. Men jag är glad över att jag somnade snabbt, det kändes lyxigt. Man mår så bra av att lägga sig i sängen och känna att "Nu fan kommer jag kunna sova". Och det är rätt kul att må bra.
Om en timme ska jag vara på vårdcentralen iaf. Jag känner helvirrig, vilket inte är bra, för jag har en del saker jag vill ta upp. Men som tur är så går hon att nå via mail om jag skulle glömma nåt. Ska komma ihåg att gnälla lite på min läkare också.. bah blir arg bara jag tänker på honom.
Tänkte se på Balls of fury, men då hade jag inte hunnit se på hela innan jag måste gå, så det sket sig. Nu känner jag mig mest.. borta. Helförvirrad. Känns som att jag har bomull i hjärnan o.O

Lyssnar på Sentenced nu, på ett bra sätt. Några väl valda låtar från alla deras skivor förutom den senaste. Jag har ingen riktig koll på den, jag gillar den, men har ingen relation till låtarna där liXoM.

Måste kolla posten nu.. börjar bli helnojjig, väntar på svar från CSN om jag kan få nedsatt belopp eller inte, om inte såhar jag 1500:- att betala i slutet av månaden. Och DET känns inte så jävla hett.
Väntar också på svar från Försäkringskassan, om jag kommer få fortsatt aktivitetsersättning eller inte, för förra månaden var den sista.
Men småsaker, menar vafan ska man med pengar till.. speciellt när man har gigantiska räkningar att betala...

Näpp, inga brev från dem.. däremot två st från företaget jag beställde datorprylarna ifrån.
Nu ÄR jag verkligen helnojjig.
Men har mailat både FK och CSN för att se så det inte kommit bort brev på posten eller något.

Pryyyylar

Ja, de är här nu <3 Sitter och smeker tangentbordet och tittar på den glittriga (...) musmattan som ligger här bredvid. Jag använder den inte för tillfället, snodde Gunnars när han åkte till jobbet. Den är egentligen för liten. Inte bara för att jag är van vid en ovanligt stor musmatta, utan för att denna faktiskt ÄR väldigt liten. Men till det priset så.. bättre än den förra iallafall.

Började prata med Tomas om hemsidan, den hade jag totalt glömt bort. Och känner mig inte kreativ för fem öre, så skickade det jag hade till honom så får han fortsätta. Det finns iaf en grunddesign, men det enda jag verkligen gillar menyn och hur siluetten av honom överlappar innehållsdiven.
Önskar att jag kunde ta upp hemsidegörandet igen, känns som att ju längre tid det går ju fler saker glömmer man bort.

Det är mycket att ta igen nu, sist vi pratade med varandra hade jag tydligen precis träffat Gunnar, och skulle flytta och börja på nån utbildning. Och vad blev det av det liXoM >_<

Det här inlägget skrev jag igår, men det postades inte av någon konstig anledning.
Nu är jag nyvaken, sitter och fryser som ett jävla AS, och ska dricka kaffe.
Körde Arena för första gången i hela mitt liv, inte riktigt lika skrämmande som jag trott, men man blev ju råägd några gånger.. av folk med 10 gånger bättre gear än min.

w00t, datorprylar???

Jag tror de är framme :D Såg att jag hade fått ett mail från företaget med kollinummer (TACK för det, det är inte så vanligt numera), så kollade upp det och det står att brevavisering har skickats till mottagaren. Det står iofs inget om att den kommit fram till just ICA Supermarket i Tumba, men ändå.. och man kan ju hämta ut saker med bara kollinumret, det är ju betalt och allt. Tänk om sakerna ligger där nere och väntar på mig. Tänk om de ropar på mig. Avin lär ju komma imorrn, men undrar om jag ska chansa och gå ner och kolla. Jag vet att det inte är långt, men det verkar sjukt kallt ute. Men jag lär ju inte kunna hålla mig :)))
Det var f.ö tre pers som var i trappuppgången samtidigt som mig.. läskigt. Gubben är rätt trevlig, men den andra gillar jag inte. Den där gubben är så hurtig alltså.. han är väl över 60 iaf, och alltid när jag möter honom i trappen är han klädd i träningskläder, och flåsar sådär så man hör att han varit ute och gått fort, eller kanske sprungit, och så ler han stort och säger ett glatt hej. Och vad gör man själv.. går ner till affärren nån gång i veckan typ.. Han ger mig dåligt samvete.

Iiih, tänk om grejjerna kommit..
Fast då blir det fyra bra saker på två dagar, och klockan är inte ens tolv. Det betyder att något annat kommer gå fruktansvärt, fruktansvärt fel.

Igår hände det tre bra saker.

Men det känns inte riktigt som att jag kan skriva något av det här, än.
Vilket kan tyckas göra det här inlägget till onödigt och teaseraktigt (men well, man är som man är), men de tre sakerna gjorde så att jag somnade med ett leende på läpparna. Av någon konstig anledning så tog det sin tid att somna, även om jag väntade tills kl 22 och höll på att somna sittandes, men det gjorde inget att det tog tid att somna. Inte igår.
En av de sakerna gör mig även lite generad, och det händer då inte ofta..
Jaja. En av de sakerna var iaf att jag fick ett MSN-mess från en gaaammal vän, som jag typ inte hört av på flera år. Vi har aldrig träffats, men det var min första internetvän, om man säger så. Också den första som jag berättade en himla massa saker för, när man var ung och behövde prata av sig. Fick ut en sak som verkligen höll på att döda mig, tror det lade grunden för att kunna börja hantera den saken vilket nog faktiskt var livsavgörande. Hans svarta humor passade (passar) mig som handen i handsken, man kan säga saker som att "Jag hatar världen", och få ett "Japp. Världen suger." till svar, och så sitter man bara där och håller med varandra, tyst. Inget jävla tjafs om "Nämen det finns bra saker i världen också, always look on the bright side of life". Antagligen också den enda som fått ett totalt ärligt svar när han frågat hur jag mår. För det har känts som att han inte dömt mig för svaret, han har heller inte suttit och analyserat det, utan försökt hjälpt en smula, men mest räckte det med att han sa "Jag förstår. Det suger", och han är väl den enda som jag trott verkligen förstått. Och om han inte varit intresserad har jag mått, så har han inte frågat. Jag gillar't, som så många populärt uttrycker det nu för tiden.. Brutalt ärlig, vilket är ovanligt. Han var väl antagligen också den enda som inte dömde mig till en pessimist, iom att han var likadan. "Fuck it. Whatever" har jag btw fått från honom.
Det var därför det var så jävla skönt att kunna säga att det går framåt nu. Saker ÄR bättre. Gud, saker är så mycket bättre nu. Om man jämför gymnasietiden med nu, så ja.. helvete.
Just nu konverserar vi via offlinemeddelanden, iom att vi aldrig verkar vara vid datorn på samma tid, men ändå. Det ska bli intressant att höra vad han haft för sig, iom att jag trott att han gått omkring och varit död eller nåt.
Han får ett halvt inlägg ägnat åt sig för att han fanns där hela tiden, han var en fast punkt som jag behövde. Vet inte om vi nånsin pratade om något vettigt egentligen, men.. jag vet inte hur jag ska förklara det.

Så ja, jag tycker det är synd att vi tappat kontakten ditt pucko :)

Den andra saken kanske jag kan skriva om snart.

Den tredje saker får vänta på sig. Men jag måste berätta det för.. nån. Fast.. haha, gu'.. jag ska dricka kaffe nu.

En låt.

"Who am I to need you when Im down
Where are you when I need you around
Your life is not your own

And all I ask you
Is for another chance
Another way around you
To live by circumstance, once again

Who am I to need you now
To ask you why to tell you no
To deserve your love and sympathy
You were never meant to belong to me

And you may go, but I know you wont leave
Too many years built into memories
Your life is not your own

Who am I to need you now
To ask you why to tell you no
To deserve your love and sympathy
You were never meant to belong to me

Who am I to you?
Along the way
I lost my faith

And as you were, youll be again
To mold like clay, to break like dirt
To tear me up in your sympathy
You were never meant to belong to me
You were never meant to belong to me
You were never meant to belong to me

Who am i?"

Smashing Pumpkins - Crestfallen

Vem ska jag uttrycka min glädje för när du är den jag vill dela den med?

Tecken på att man ätit/sovit för lite:

Man håller på att börja grina för att internet slutar fungera. Seriöst.
Det slutar fungera lite då och då, oftast räcker det med att starta om modemet, men nu försökte jag med alla möjliga saker (så mycket jag vågade iaf) i över en timme utan att det ville fungera.
Jag som suttit och pimplat kaffe sen kl fem imorse för att kunna hålla mig vaken, och planerat att spela för att inte somna. Dessutom så fick TVn i vardagsrummet nåt ryck och tjöt på olika frekvenser på olika kanaler, och att sätta sig i sängen och se på TV när man är trött kändes inte så hett.
Det hela fick mig t om att ta itu med den gigantiska högen med tvätt, ve och fasa.
Dessutom är det där med tålamod en sak som ligger i släkten, det finns en mycket begränsad mängd sådant.. det var därför både burkar och flaskor höll på att åka i väggen när varken jag eller mor fick upp locket på dem inom 20 sekunder, när jag bodde där.

Men nu funkar det.
Hatar att vara så beroende av internet...
I-landsproblem sure thing, men ändå.

Sova?

Nej.. var ändå förvånad över att jag vaknade såpass sent, klockan var ändå 2. Gick iofs och lade mig vid 9-tiden och tog två Stilnoct. Jag vet att jag sagt att jag skulle vänta en vecka, men orka.. toleransen hade hunnit gå ner ändå, eller så var det det faktum att jag tog dem på tom mage. Fick t om det där konstiga ruset av dem, och det har jag inte fått på flera år. Jag borde tagit Imovanen också så att jag sov längre, men (ja det här låter konstigt för att komma från mig) jag kände inte för att proppa i mig fler läkemedel än nödvändigt.

Jag har spenderat tiden fram tills nu rätt bra iaf. Sett på Lost, slutet på Premonition, farmat Netherweave cloth i 1 ½ timme och cappat tailoring.
Om två veckor har jag full Frozen shadoweave set. Nämnde jag att jag fick t4-handskarna i Kz igår? Min allra första runda med locken. Min mage har inte ens dem...

Fortsatte att lyssna på Sentenced tills jag insåg att det bara var dumt, så nu lyssnar jag på Smashing Pumpkins istället. Adore-skivan. Crestfallen finns med på den, och den ligger nog på min top 5-lista över de bästa låtarna.

Np: Smashing Pumpkins - Appels + oranjes


Edit: Haha.. kollade precis igenom guildforumet, och för en timme sedan hade någon postat en länk till ticnet, en Smashing Pumpkins-konsert.. roligt sammanträffande.
Nu är det f.ö Blank page på repeat som gäller.

Hormoner

Det är hormonernas fel att jag varit så jävligt konstig på sistone.. borde vara det iaf. Det är inte lätt att vara stabil när ens egen kropp motarbetar en.
Ett starkt bevis på att det är hormonerna som spökar är att jag tyckte att Ghost både var romantisk och sorglig när den gick på TV sist >_< Det är alltså.. det var bortom min fantasi att jag någonsin skulle tycka så om den filmen.

Fick för mig att lyssna på Sentenced nu, vet inte riktigt varför. Älskar fortfarande "Farewell". Haha, fast deras musikvideor är fan löjligare än texterna...

Har en stående inbjudan till Tomas, funderar på att dra ner några dagar sen när man har pengar. Skulle vara skönt att komma bort lite från Sthlm känns det som. Och som sagt, ½ finne + ½ finne + ½ finne + ½ finne = två hela finnar, kan inte bli bättre. Känns lustigt att jag faktiskt hade kunnat bo i Göteborg vid det här laget, men känns ändå skönt att de inte hade ett rum över för då slapp jag ju ta det beslutet.
Fast egentligen vill jag inte åka nånstans alls, jag vill bara vara "hemma".

Natanya frågade om jag inte kunde komma och hälsa på snart, så lär besöka Arböga nästa månad, eller så.
Fast de har ett marsvin nu. Jag tål inte sådana. Iofs tål jag inte det där huset, får fan allergiska reaktioner om jag varit där i mer än 12 timmar.. Förstår inte hur jag stod ut med det när jag bodde där faktiskt, för det var likadant då. Jag antog bara att det berodde på Sonya, men nu vet jag att det var nåt mer.

Nej.. tror tamefan att jag går och lägger mig nu. Blev på ett skitkonstigt humör, och hormoner ska inte förstöra mitt egentligen goda humör.
Jag tror mycket beror på rastlösheten, att jag vill fixa allt med flytt och sånt nu.. Jag trodde att det skulle gå fortare än vad det gjort, och det faktum att jag inte ens vet om de kommer att godkänna min inkomst är stressande. Jävla idioter, nu har det gått två veckor...
Men nu i veckan kommer mina datorprylar, yay!

"Two at my feet, and two at my head
Two carrying me at where my hands are laid"

Säng

En sak som förundrat mig under en tid nu är hur jag ligger i sängen. Sen några veckor tillbaks sover jag ensam i den, men jag håller mig ändå på den högra sidan. Somnar där, vaknar där. Sen brer jag säkert ut mig över hela sängen under natten, i vanlig ordning. Men det känns fel att ligga i mitten på nåt sätt, trots att jag saknat att sova själv i en säng under vissa perioder. Nu tänkte jag iallafall ge det ett försök, så nu har jag lagt kuddarna i mitten.
Sådär alldeles total onödig information, men kom bara att tänka på det nu igen när jag bäddade sängen. Är f.ö inte klar med det, har värsta delen kvar; täcket.
Slutade med att jag stod och provade kläder istället, och upptäckte min Crucified Barbara-tee. De är faktiskt bra, men nu när jag försökte hitta nåt med dem på nätet så hittade jag inget. Och att rippa skivan känns väldigt jobbigt, så jag gör det sen.. Och jag har seriöst ett par byxor som passar, och de har jag haft sedan sjuan, så de håller på att falla sönder... Jag är mellan två byxstorlekar just nu, så antingen är de för små, eller för stora. Frågan är om man ska anstränga sig för att antingen gå upp i vikt, eller ned, så man stannar på en riktig storlek. Känns inte som att något av det är särskilt jobbigt iofs. Hemma är det ju lugnt, då kan man ha mjukisbyxor så slipper man känna av det där mittemellan, men känns lite kyligt att gå ut i sådana.

F.ö så oroar jag mig för sängköpandet. Måste lägga in mer pengar på sparkontot sen, för att ha en säng som är smalare än 120 går inte.

Ja jag har skittråkigt, och vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll. Kan inte direkt gå ut på krogen, så alternativet står mellan WoW och.. WoW.
Eller film. Jag vill såå gärna se We own the night, men hittar ingen vettig release på den.. måste ha bra ljud om jag inte hittar text, för det är bara ena hörluren som funkar så det blir knas.

Man blir faktiskt mindre förvirrad när man får ut en del saker i text.

Sjukt sugen på öl.

image42SJUKT. Allt jag kan tänka på är en kall öl, en som man nyss tagit ut från kylen, med imma på flaskan...
Det blev inte bättre av att raida när alla pratar om öl, och när någon jävel med flit öppnar en burk/flaska så att det hörs på vent.
En folköl eller två vore helt perfekt nu, men kan ju inte betala med enkronor...
Heineken folköl (eller Norrlands eller Lapin) eller en vanlig Newcastle.
Får bli en gammal bild för att hedra ölen. Det var jävligt svårt att hälla samtidigt som man försökte sikta med kameran och få fokuset rätt >_<

Annars har jag väl varit rätt duktig idag, och typ.. tvättat en maskin tvätt. Mest för att mina pyjamasbyxor behövde tvättas iofs.. men ändå. Jag har gjort något. Håller på att byta sängkläder nu, men det är så sjukt drygt. När jag blir rik ska min butler få göra det varannan dag, finns fan inget bättre än en alldeles nybäddad säng.. Jo det gör det, men.. ja.

Jag känner mig rätt allmänt förvirrad just nu, men jag mår bra. Jag kanske är naiv som tror att mötet på tisdag kommer ändra på saker, men då får jag väl stå ut med att vara naiv. Det är inte ofta jag är det, tvärtom, och nu är det tamefan dags för lite framgångar. Huvudsaken är att jag just nu har inställningen att allt kommer att fixa sig.

Stardust

image41Nu har jag också sett den, jag är lite efter. Jag gillade den, men de komiska scenerna kändes lite malplacerade och överdrivna ibland. Musiken var som man väntat sig i en sån film, pompös och gav en ståfräs på armarna. Hade totalt glömt bort att Claire Danes var med, satan vad lik Gwyneth Paltrow hon är nu för tiden, speciellt med det där långa blonda håret. Hon är nog en av de vackraste människorna jag vet.
Nu vill jag bara läsa boken, tror nog att den är sjukt bra och att de komiska scenerna hanteras bättre i den. Blir nog att kolla upp om den finns på biblioteket.

Nu ska jag duscha och tvätta och ha mig... frusen som ett as så antar att det blir att stå i duschen nån timme för att värma sig.

Datorprylar...

Så, nu är det beställt. Tangentbord, musmatta och headset för typ 500:-, inkl frakt. Det är ok säger jag. SJUKT mycket pengar för mig och nu är jag verkligen fattig, men det är värt det.

Just nu slits jag mellan Donnas och Naglfar. Och Jorn - Out to every nation. Det går inte riktigt ihop. Och jag kan faen inte komma fram till vad jag ska lyssna på. Inte går det att köra shuffle på den playlisten heller, då blir man ju helförvirrad.

Jag borde...

gå ner och handla.
Kaffe, först och främst. Skulle mala kaffebönor imorse, men Gunnar och Kristoffer låg och sov i vardagsrummet, så jag tog in kaffekvarnen i sovrummet istället. Jag hatar ljudet av den, och orka mala bönor varje morgon liXoM...
Sen ska jag in och kolla på musmatta och headset. Vi har faktiskt en elektronikbutik och två datorbutiker här i centrum, men om man ska gå efter elektronikbutikens hemsida så har de inte musmattor. Vilket låter jättekonstigt.
Då återstår de andra två. På den ena lämnade vi in datorn, och han som tog emot den var lite creepy.
Den andra butiken är jätteliten, och tänk om de bara har sådana där svindyra 400:-mattor? Pinsamt värre liXoM, jag hatar att säga "Nej, eh, jag ska gå hem och tänka på saken" bara för att aldrig mer visa mig där igen. Tänker inte betala mer än 100:- för en jävla musmatta...
Men såg nu att de inte har avhämtning på Dustin där vi tänkt köpa alla grejjer, så då kanske man får arslet ur vagnen och beställa. Vilket var dyyyyyyrt... Men ändå. Det hela innebär att jag egentligen borde vänta tills Gunnar vaknar och se vad han säger, om han kan göra en deal med Matti så vi ändå kan komma och hämta grejjerna.

Tehe, jag har fått Erik att se på Trolltyg i tomteskogen.. tänk att det finns de som inte sett den. Haha, fan jag måste se den jag med nu bara för det.. eller sen.. Fjaaaant!

Skitsömn!

Höll mig vaken till kl 19 ca, sen märkte jag att jag somnade sittandes, så jag gick och lade mig på riktigt. Vaknde och tittade på klockan sen och såg att den var fem på morgonen, så jag tänkte att det var helt acceptabelt att gå upp. Låg och drog mig lite och tänkte väldigt angenäma tankar (vet inte om jag drömt det jag tänkte på, tror det), innan jag tittade på klockan igen. Då hade jag uppenbarligen vaknat på riktigt, och klockan var bara 23.
Men då hade min kropp redan sovit färdigt, så det var bara att gå upp.
Snacka om att dygnet är uppfuckat nu....

Det där med att sova...

Nej.
Rykten I say!
Trots dubbel dos så somnade jag aldrig riktigt, vilket innebär att jag inte kan ta sömntabletterna på minst en vecka. Blir till att spela sig till sömns med andra ord. Då menar jag spela tills man faktiskt somnar sittandes, eller inser att man har dött tre gånger på trashmobs den senaste minuten och därför borde kunna sova.
Vaknade vid 4-tiden, tänkte gå upp då men så sträckte jag ut foten utanför täcket och kom på andra tankar. Kallt...
Vid fem gick jag upp iaf, möttes av ett iskallt vardagsrum med två fönster öppna. Så nu sitter jag påpälsad med tröja, stickad polotröja, morgonrock och hela köret, ska ta första koppen kaffe nu vilket lär få upp värmen lite.
Vid sådana här tillfällen är det extra påtagligt att man inte bor själv, när man måste tänka på att någon sover i rummet. Visst, nu är ju inte Gunnar världens mest lättväckta person (...), men ändå. Visserligen lär man ju inte kunna dundra på hur som helst kl fem en vardagsmorgon även om man bor själv, i ett hyreshus, men.. ändå.
Snälla ha bra nyheter på tisdag.

Tänkte farma motes of fire och få upp loyaltyn på min kisse (som f.ö heter Kadavrah, tänkte döpa den till AbrahKadavrah efter Defleshed utmärkta album, men det fick inte plats :(), men ska nog äta frukost och se på LA Ink.

Och jag MÅSTE verkligen ner till centrum idag, kaffet tog slut nu.. the horror. Det går inte att prioritera bort. Fan jag fattar inte, min mor lärde mig faktiskt väl när det gällde att ha ett bra kaffeförråd, men det senaste året har jag blivit för förvirrad för det t om. Då är det illa.

Kom på att jag glömde äta middag igår också. Kaaan ju förklara den extrema frusenheten.
*dunk*

Mitt hår luktar gott.

Shampoot kändes bra med, bättre än skiten från Apoteket som jag trodde skulle vara så bra.

Gammalt folk bara droppar in i guildet nu, bara Gunnar som saknas nu tror jag. Skönt att se alla <3 Önskar jag kunde lägga upp filmen från guildfesten så folk ser vilka härliga folk det är, men det ska jag icke göra.
Tänkte gå ner och se om det finns nå headset i centrum imorrn, känner mig så utanför när man inte kan vara med och prata. Hade egentligen tänkt vänta tills Gunnar åker och hämtar skärmen, men man vet aldrig när någon kan tänkas köra, så.. och nu kan jag lika gärna kolla musmatta på en gång.

Ska nog lägga mig i sängen och lyssna på Celebrity skin nu. Dr Phil är ändå snart slut, tänkte köra en SL men fick inte tag på tank och healer, så det sket sig.

Fan mitt hår luktar verkligen gott. Det är inte min stil att gå runt med gottluktande hår.
Inte för att jag brukar gå runt med illaluktande hår (eller?), men det brukar inte lukta något alls.

Märks det att på antalet inlägg att jag har så fruktansvärt tråkigt nu när man inte har något att levla upp? >_<

Tid på tisdag hos kuratorn iaf. Jag har inte så mycket att prata om egentligen, iom att jag känner mig helt ok just nu, utan det är mest praktiska saker.

"Halleluuuuuja... halle..lol, ja..."

Tråk tråk tråk.

Och rastlös. Denna rastlösheten alltså...
Det händer inget på WoW, folk vägrar vara online och instanca med mig och jag pallar inte med pugs, har lusläst alla nya poster på FB, + att jag läst i stort sett allt på Aftonbladet och Expressen.
Dessutom fryser jag som ett as. Det stör mig. Hur fan ska det bli lättare att sova när man ligger och fryser så man skakar? Jävla skitkropp.. Spelar ju ingen roll om man ligger med pyjamas, badrock och täcke, kylan kommer inifrån och kan inte hjälpas.. Det hjälper ibland om man har någon annan under täcket, men det har man ju inte längre. Får skaffa mig en Barbara och fylla med värmeflaskor.
Ska se på One Tree Hill snart, sen ge WoW en chans till, annars går jag nog och lägger mig och rättar till dygnet...
Ibland känns det fan som att man har nån annan bokstavsstörning, när man sitter och känner sig så jävla hyperaktiv och allt. Tjatar hål i öronen på Gunnar om ingenting för det mesta, men tränar på att jag kanske inte behöver berätta alla onödiga saker som korsar min hjärna.

Det dumma är, att om jag lägger mig och tar sömntabletterna så vet jag att tankeverksamheten ökar som satan, och på senare tiden har den ökat såpass mycket så att den tar över den sömngivande effekten av tabletterna. Det är sjukt. Jag tänker alltså för mycket för att 20-30 mg Stilnoct + 15 mg Imovane ska få mig att somna.
Gah, jag skulle vara en sån jävla bra kandidat för en lobotomering...

Saker är lite fixade.

Fick ett mail från min vanliga kurator idag. Hon skrev att hon hade fått ett samtal från Aspergercentrat, och att hon då kommit på att hon totalt glömt bort att svara på mitt tidigare mail om en del viktiga papper, och bad så mycket om ursäkt. Visst, hon är bara människa, människor glömmer saker. Men det är inte ok att glömma sådana saker när man har det yrket.
Iallafall, så kommer jag få en tid där (ja för jag behöver ju verkligen mer utgifter den här månaden...), förhoppningsvist blit det hon som hjälper till med lägenhet. Har inte fått svar från Botkyrkabyggen än, och räknar inte heller med det. Förhoppningsvist så blir det hon som sköter all kontakt med dem i framtiden. Jag pallar inte tjata och stå på mig...

Var nere och hämtade ut sömntabletter idag iaf. Det var en väldigt pratsam neger med fransk brytning i kassan. Alltså seriöst vad han pratade.. Och jag som har så svårt att förstå folk med brytning. "mummel mummel *peka på skärmen* mummel Jag ska slå din läkare". Ja jag är faktiskt säker på att han sa att han skulle slå min läkare. Jag förstår honom ju, jag vill oftast ge min läkare ett ordentligt kok stryk jag med, men varför farmaceuten ville det har jag ingen aning >_< Sen envisas min läkare med att skriva ut prick 50 tabletter, trots att askarna innehåller 30 eller 10 tabletter. Och nu frågade farmaceuten mig om jag ville ha alla i 10-pack. Uh ja tack, jag tar mycket heller 5 askar istället för 3? Sen ville han byta ut det mot Zopiklon också (som vanligt), trots att det står ikryssat att det inte får bytas ut, för en gångs skull hade min läkare kommit ihåg att kryssa för det. Vafan, det är ju tjänstefel eller nåt, läs lappen förihelvete...
Sen handlade jag shampoo för färgat hår, får se om det är bra eller inte. Balsamet köpte jag inte, för det har jag inte råd med. På den nivån ligger min ekonomi just nu.

Hade sjuuuukt svårt att sova inatt, såg på Forever Eden (repris....), Osbournes (repris....) och Cops (repris...). Sen somnade jag nån gång vid femtiden.
Det känns skönt bara att ha sömntabletterna hemma, även om jag kanske inte använder dem på några dagar.

Skog

I lördags insåg jag hur mycket jag egentligen hatar Stockholm. Kan ju ha lite att göra med det finska skridskolaget beståendes av en massa (massa) fnittrandes flickor som sjöng ramsor och var iklädda likadana jackor hela bunten, men det blev ju inte bättre när man kom in till centralen heller. Att gå från pendeltåget till tunnelbanan är alltid en pers en lördagkväll, fulla folk som raglar omkring, folk som har så bråttom så de inte bryr sig om de knuffar omkull en.
Sen ska man igenom spärrarna. På helgerna står det alltid en himla massa ordningsvakter där, och sådana gör mig sjuuukt nervös.
Sen nedför rulltrappan till en proppfull perrong. Även om det bara är tre minuter till ens tåg kommer så hinner det ändå komma in 10 tåg innan dess. Hela tiden folk som trängs, och hela tiden oron för att nån full människa ska putta ner en på spåret.
Jag vet att jag är sjukt känslig för stress och sådana situationer, men jag vet att många andra tycker det är skitjobbigt också.
Dammit, jag måste verkligen flytta till t-banan gröna linjen söder om stan, så man slipper åka så långt när man ska till alla.

Jag saknar skogen i Småland. Bokskogen där var underbar. Små grusvägar lite här och där som ledde till människor som bodde avsides. Man kunde gå rakt ut i skogen och gå omkring i flera timmar utan att se en enda människa. Nu var väl kanske jag en riktig enstöring när jag var liten, och hade svårt för folk redan då, men det var underbart. Om man var arg kunde man bara springa så fort man kunde åt vilket håll man ville, och springa av sig ilskan. Och hur långt man än sprang så hittade man alltid hem (inte för att man ville hem egebtligen) igen, för man kände igen varenda träd inom några mils radie. Fan, undrar hur mycket tid jag spenderade i skogen när jag var liten egentligen >_<
Vintrarna var väl inte lika härliga.. Men åas så bodde vi ju verkligen mitt ute i skogen och hade en del att ploga. Och strömavbrotten kom ju hela tiden. Och på vinterkvällarna när man var ensam hemma var det riktigt läskigt.
Men ändå.
Det är inte samma sak här. Det finns ju en del skog häromkring, men det är inte "min" skog.
Det var väl det enda bra med Småland. Ja det finns några få bra saker med det nu också, men annars vare fan inte så mycket att hänga i julgran. Några gånger på väg ner till SRF har vi t om åkt igenom stället jag bodde på innan, men jag antar att jag inte är direkt objektiv när det gäller att avgöra huruvida det är ett bra ställe eller inte, iom att man har så många dåliga minnen därifrån.

Ja såhär går det när man inte har något att göra i WoW. Då sitter man och filosoferar och börjar längta efter saker man inte kan få.
Slutsats: spela WoW


Ding

Locken blev 70 i morse. Efter My name is Earl satte jag mig vid datorn igen, och bestämde mig för att den skulle dinga. Sen att det var lite drygt 600k xp var en annan sak.. Satan vad trött jag var mot slutet. Men jag somnade gott iallafall. Och sov alldeles för länge.

Annars så känns saker bättre idag. Nog för att jag sov så djupt. Inga svar från några myndigheter dock.. Ffs, jag kan väl åtminstone få veta om jag får behålla aktivitetsersättningen?
Undrar om alla har fel e-mailadress eller nåt.. Ska nog ta och maila dem och fråga vad som händer.

Skulle kunna ladda ner One tree hill och LA Ink idag, men jag orkar inte just nu. Åas så är det ju maintainance inatt/imorron bitti, så om jag är vaken då så borde jag ha nåt att se på. Hum...

Saknar dig baby.

Slumrade till lite, och drömde om grisen. Om att hon låg bredvid mig, och lät sådär roligt som hon gjorde ibland i sömnen. Hur många gånger har man inte vaknat, och inte kunna somna om, och istället lagt örat mot henne och höra henne andas och känna hennes lukt? Dragit pälsen genom fingrarna, och somnat med armen runtom henne.
För mig var det ju vansinne för mig som pälsdjursallergiker att låta henna sova i min säng. Men hon ställde sig alltid bredvid sängen, och väntade på vad man skulle säga. Man sa ju nej såklart. Då vände hon huvudet på sned, och lekte hjälplös liten hudvalp, och såg alltid bedårande ut. Men man sa nej igen. Då lade hon upp ena tassen, tillsammans med valputseende, ungefär som att "kom igen, du vet att jag ändå kommer krypa upp när du inte märker det". Då sa man ja, varpå hon studsade upp i sängen, snurrade runt några varv och lade sig till rätta. Där jag låg och nös bland allt hundhår, vilket jag gjorde i flera år, men jag säger att det utan tvekan var värt det.

image38


Jag vet delvis vad den här obehagliga känslan kommer ifrån. Bristen på opiater. Måndagar har alltid varit mina tramadolkvällar, fullt med bra saker på TV, liten dos tramadol, och sen somna på den. Alldeles, alldeles underbart för någon som grubblar så mycket som. Nu är det inte så längre. Tänkte ta ett uppehåll i och med klassningen (även om själva läkemedlen kommer förbli oklassade), bara för att bevisa för mig själv att jag klarar mig utan det. Och det gör jag. Men det går inte att komma ifrån att jag iom min Asperger har vissa rutiner, och det är en sådan rutin som är svår att bryta på många sätt.
Visst, jag mår bra nu, jag har inte alls lika mycket ångest, men jag analyserar ändå på tok för mycket, och skulle behöva de där kvällarna för att vila hjärnan. Men aja.. Sen kanske. Inte nu.
Folk har varit oroliga över mitt tramadolbruk. Men när jag kunnat ligga på den en tredjedel av dosen en normal människa kan få utskrivet av läkaren per dygn, en gång i veckan i något års tid, då tycker jag fan att jag har kontroll. Jag vet vad det innebär att inte ha kontroll. Psykiskt beroende javisst, det kommer alltid finnas där, men den avtar faktiskt den med ju bättre jag mår.

Petade i mig 30mg Imovane för att försöka sova, men det sket sig. Så funderar på att ta 70 inatt. Typ 600K xp kvar, och ingen lär ju palla några instances. Men vad fan finns det annars att göra liXoM...

Skitspel.

Både WoW och livet.
Är sjukt hängig just nu, fryser som ett as och vill mest bara skjuta mig i huvudet. Jag mår inte dåligt psykiskt, jag mår mest ingenting på det sättet, så det är antagligen stress och bristen på riktig mat som är orsaken. Det är så jävla mycket att tänka på just nu. Och det finns ingenting jag kan göra åt det mesta av det.
Imorrn måste jag ner och köpa shampoo och hämta ut sömntabletter. Hoppas de inte bråkar på apoteket.. Hoppas inte att det kostar mycket heller, för jag är sjuuukt pank.

Drömde om Sonya inatt med.. att vi lämnade bort henne och att vi skulle säga hej då. Vaknade mitt i den drömmen, så den sitter fortfarande i. Det känns som att det var igår hon åkte. Att hon var så glad som vanligt, och så korkad som vanligt så att hon inte fattade nånting, medans man själv försökte att inte visa känslor, för då skulle hon inse att något var fel.
Alltså jävla helvete, jag har funderat på att skaffa en hund igen, en husky naturligtvist. Men vafan ska man med det till, man fäster sig ju bara vid hundskrället, och jag hatar att fästa mig vid saker.
Innerst inne vet jag ju att jag inte vill ha en annan hund, jag vill ha henne. Min lilla gris.

Nu ska jag äta hamburgare. Apropå nyttig mat...

Gårdagen

Det var riktigt trevligt, men jag blev lite för full.
Vi startade hemma hos Isabelle, Calle kastades ut rätt fort och Marie färgade håret. Seriöst, deras badrum är nog det snyggaste jag sett.. vill ha!
Marie öppnade sin present, och hon älskade den. Hon körde hela grejjen med socker och tända eld och sådär.
Vi slutade på Rocks iaf. Väl där fick jag nån allergireaktion av nån snubbe (tror jag), vilket slutade med att jag åkte hem. Det var nog lika bra det iaf. Åkte åt fel håll, gick på fel nattbuss, men hem kom jag iallafall.
Hemma lyckades jag missa stolen med sådär en halvmeter när jag skulle sätta mig ner, vilket resulterar i att jag nu har sjukt ont i arslet och armen.
Jag somnade gott iallafall. Nu är jag såååå jävla bakis, såhär bakis har jag inte varit på länge. Hela grejjen beror nog på att jag inte åt och drack (vatten alltså) tillräckligt igår, så nu får man ta smällen.

Första avsnittet av säsongen av Lost nu.

Donnas

Jag har fixat högtalarna till datorn nu. Med andra ord så kopplade jag i en sladd i strömuttaget och en i datorn. Tufft jobb, men är man superkvinnan så är man.
Fick sån jävla lust att lyssna på Donnas, på Bitchin'. Blir på så bra humör av den, blir riktigt pepp. Jag är så jävla glad att de ändrade stil lite, det här har fan blivit min favoritplatta med dem.
Men det är lustigt, har varit inne i en straight black metal-period nu, och har inte kunnat lyssna på något annat, men nu går det tydligen bra.

F.ö är jag skitsnygg i håret. Stod och beundrade det i spegeln när jag insåg att jag börjar få riktigt långt hår, måste klippa det snart.
Om jag vore riktigt fåfäng så skulle jag ta kort på det och lägga upp, men det gör jag inte.

Blir en intressant kväll ikväll, Marie bad mig ta med hennes (väldigt försenade) inflyttningspresent då hon hade brist på saker att dricka. Den består av en flaska absinth :D Jag tror iofs inte att hon gillar det, men det är något alla borde ha i sin sprithylla imo. Den är så fiiint inslagen också, svart papper med svart sammetsmönster på.

Självmordsbombare med Downs syndrom.

http://www.expressen.se/nyheter/1.1030312/al-qaida-lurade-dem-bli-levande-bomber

Nog för att man aldrig haft höga tankar om mänskligheten, men det här var något av det lägsta jag hört talas om. Undrar om de börjar få slut på rekryter månntro?

En dum sak till;
http://www.expressen.se/nyheter/1.1029921/flickorna-han-ljog-om-sin-sjukdom
"- Jag frågade honom en gång om han var frisk liksom så där, men det ville han liksom inte svara på. Efter det blev han lite annorlunda, säger en flicka."
Så man träffar en totalt okänd människa, som inte ens svarar på om han bär på en sjukdom, och har ändå sex med denne?
Jag fattar inte det där.. Jag tycker faktiskt att man får skylla sig själv om man har oskyddat sex med en främling och sedan smittas av en sjukdom. Även om främligen skulle säga att denne är frisk.
Känns lite som att man knatar in i ett sanatorium utan att ha en tanke på att man kanske kan bli smittad.
Fucktards.

Färga håret.

Förstår fortfarande inte vad de menar med att "fukta det". Så jag sköljer igenom det och låter det torka lite bara. Snart ska färgen i iaf. Ska bli skönt att bli av med den här äckliga bajsbruna färgen.

Var med på Kz igår för första gången på flera månader. Upptäckte att min mage faktiskt har 10.5k mana utan att gimpa hp'n, rätt soft ändå. Sen att spelldmgn är under all kritik är väl en annan sak... Jag behövde två saker därifrån, men de kommer fan aldrig droppa när jag är med. Borde varit med med huntern istället, men det blev så lustigt och hastigt, så det blidde magen. Med den kan man iaf köra igenom Kz med förbundna ögon.

Nej nu kletar jag i skiten.

RSS 2.0