Sådan mor, sådan dotter.

Ja.. Vi är bra lika ändå.
Vi har suttit och druckit öl idag, och pratat. Vi är båda otroligt förvirriga och folk har svårt att följa med i våra tankegångar, men ändå kan vi avsluta varandras meningar.
Vi pratade om att man kan ta otroligt mycket skit när det gäller en själv, men när det gäller ungarna så är gränsen så mycket lägre. Och att man också då hellre går på personen psykiskt än fysiskt, för psykiskt sett har vi övertaget, där vet vi hur man gör och psykiska ärr sitter i längre. Ja det låter väl sjukt att man suttit och pratat om det, men well.
Sen satt vi och pratade om hundar. Och zigenare. Och typ allt.
Jag saknar våra hundar. Jag hoppas huskyn de ska titta på på tisdag är ball. Kul att höra att i stort sett alla faktiskt var rädda för Sonya också, den lilla bäbisen. Men jag vet att en normalstor huskyhane med grym teckning är fan så mycket mer skrämmande än en muskulös rottweiler.

Nu är jag trött som ett as, ska nog sova snart.
Satt och försökte förklara för Erik varför stora båtar är så läskiga, men att det ändå kunde vara kul, men jag yrade mest. Mamma förstår det mycket bättre, hon förstår att man tänker "NÄR båten sjunker", och inte "OM" >_<

Vad är kvinnan?

"Vad är kvinnan?
Kvinnan är kall.
Kvinnan är underlig.
Kvinnan är mannens tidsfördriv.
Kvinnan är livet.
Kvinnan är graven.
Kvinnan är en hård sten.
Kvinnan är mannens börda och kors.
Fan gav den snabbt till mannen."

Toimi Anttila, Köping 11/4 1954

Mamma läste ur morfars dagbok igår, det stod på en av de första sidorna. Det är antagligen inte korrekt översatt då det var skrivet med snirklig handstil på gammaldags finska, men ändå.
Alltså, jag är inte så blödig av mig, men när man läste kärleksbrev som aldrig var ämnade att bli ivägskickade så var det bara så romantiskt.
Den mannen visste hur man skulle uttrycka sig.

Mitt drömhus.

Ja jag har nog hittat det.
Synd bara att ena halvan är bebodd, och att andra halvan inte är mer än ett skal, typ.
Fyfan vad fint det var, måste varit några hundra år gammalt, det är ett gammalt missionshus. Fönstrena, golven, listerna, dörrarna, väggarna, taket... FÖNSTRENA, åh herregud FÖNSTRENA!
Det var mammas jobbarkompis som bodde där, han hade gjort i ordning det så himla fint också. Han var rätt ball.
"Ja kom här får du se, här kan man sitta och röka hashpipa och titta ut över ån.. då blir ån jätterolig."
Jag fick en soffa och ett datorbord av honom iaf. Soffa hade jag tänkt köpa, och datorbord har jag ju hos Richard och Görel egentligen, men detta var finare. Jag kommer ändå köpa sofforna sen.

På tisdag ska mor till Sthlm och titta på en hund, som de antagligen kommer hem med. Synd att jag känner lite stress över att fixa papprena så att jag kan skriva kontrakt så fort som möjligt, annars hade jag kunnat åka med dem och spara lite pengar.
Åker hem imorrn iaf, ska bli skönt att duscha i sin egen dusch (måste btw köpa nytt duschmunstycke till nya lägenheten...), skita med dörren låst, och FÅ SPELA! Gwah, det driver mig till vansinne, var de tvungna att lägga den stora jävla patchen den här veckan då jag inte var hemma? Jävla idioter.

Möbler.

Ett tag panikade jag över att jag inte hade tillräckligt med möbler, eller iallafall inte en soffa eller säng.
Men nu har jag (till 99% iaf) kommit fram till att jag ska försöka köpa nytt på en gång, jag kommer undan billigt med saker som jag velat ha i över ett år iallafall. Nu ska jag äntligen ha en riktig sängstomme också.
Fick en TV av kusin Sofia idag (henne kommer jag försöka återknyta kontakten med, saknar henne), + en skitsnygg skohylla som jag gått och tittat på ett tag och som dessutom är som gjord för min hall. Hon skulle göra sig av med en bokhylla förut också, trofan att det är precis en sån som jag tänkt köpa! Men nu ska de iofs inte göra sig av med den nu på en gång, men de har ju nästan en månad på sig...
Vardagsrumsbord får jag av Caiza, datorbord av Görel och Richard, och hos mor står min gamla TV-bänk kvar.
Köket skiter jag i just nu, äter ändå aldrig vid köksbordet.

Listan på tapeter jag vill ha är inlämnad, på måndag skickar jag papper om inkomst så att hon kan skicka kontraktet till mig, sen får man la se när jag flyttar in.
Det blir kanske en aning knepigt med pengar nästa månad, men det får fixa sig helt enkelt. Jag räknar med att Försäkringskassan tar lite tid på sig, om de inte gör det så blir det inga problem alls. Med pengar alltså, problem i allmänhet räknar jag med att det blir.

Imorrn ska vi till bolaget och spatsera bland ölhyllorna. Mamma räknar kallt med att vi kommer bli halvalkisar, nu har hon någon att dricka roliga ölsorter med igen.

Tapeter.

Ja har man inte problem med att få lägenhet så har man problem med att välja tapeter. Sovrummet gck bra, hallen var hyffsat lätt att välja till, men vardagsrummet?! Köket vill jag inte ens välja tapeter till, vill bara att de ska måla vitt där, men vågar knappt ringa och fråga om det för jag är rädd för att de ska tycka att jag är jobbig.. vilket de inte lär göra, de är fan glada att någon vill hyra en lägenhet där.
Var nere och hämtade en tapetbok iaf, fick reda på att jag kan flytta in den 15:e april. Fett me soft javisst, men då ska hyran betalas också, vilket inte funkar, så det blir 1:a maj. Men hon sa också "Ja men ändå, om du vill börja flytta in några veckor innan det så går ju det bra det också..." Vadå några veckor innan, NU är det ju några veckor innan. LiXoM.
Var och tittade på en soffa hos kusin Lotta, borde ringt till kusin Sofia och kollat upp möbler idag men det har jag inte orkat.

Annars har jag suttit och snorat och haft mig, och sovit middag.
Är nu uppe i 40 mg Stilnoct och 15 mg Imovane till natten, gärna 50 mg Propavan på det, men ändå däckar jag inte inom en timme. Inte så bra, men pallar fan inte ligga och snora halva nätterna.

Lägenhet I say.

Ja jävlar.
"Nu ska jag inte ta första bästa lägenhet, jag KAN välja, jag SKA tänka rationellt och vuxet"
Ja det gick ju jävligt bra. Caiza var seriöst den med förnuft, jag stirrade mig blind på det fina hallgolvet med stenplattor, och dörrkarmarna med mörkt trä (*KÅTSLAG*), och det faktum att lägenheten skulle bli min om jag bara sade ja.
Men faktiskt så sa jag inte ja till den första lägenheten hon visade. Däremot så sa jag ja till den andra hon visade, den som låg på våningen ovanför och såg precis likadan ut som den under, bara det att den där uppe skulle jag få omtapetserad. Och den där uppe var faktiskt lite ljusare. Och hade redan badkar.
Tittade på en trea på Vasagatan också, och en tvåa, men de var rätt skabbiga. Åas så är huset med "min" lägenhet det finaste och mest välskötta i området.
Jag tog upp det här med ekonomin, hon sa att det inte alls borde vara några problem men att hon naturligtvist inte kunde lova något då de måste göra kreditupplysning och sånt. Vi försökte luska ut lite information om vad som skulle göras med Bruna stjärnan. "Ja det var nån norr ifrån som hade köpt den.. från Kolsva". Ja för Kolsva räknas ju som norr :D Hela det huset har stått öde i flera år, en kväll för många år sedan var jag, Klara och Linda där inne och sprang och snodde med oss nycklar.
Ja hur som helst.. i slutet av maj blir det nog inflytt.
För att vara helt ärlig så kommer jag fan knappt något annat än hallen, men det blir nog bra.. jag fick den känslan.
Att köket blir svartvitt tror jag skiter sig faktiskt, för köket var fint. jag hade räknat med ett skabbigt kök som man var tvungen att måla om för att det skulle bli hyffsat, men icke.
Det fanns iaf en klädkammare, med fönster!
Pratade med hyresvärden, det är Tele2 som gäller för bredband, och såvitt jag förstod så är det 24mbit/sek för 299:-/månad. Fett me soft.

Stackars Oliver när han växer upp säger jag bara.. Caiza försöker få honom till en gangster, Markus försöker få honom till en bilnörd, och jag försöker få honom vettig.

Bah, 2.4 har kommit nu också.. JAG VILL SPELA!


Gwaaah

Kl 14, lägenhetsvisning, stopp i hjärnan... Tur att Caiza är med så hon kan vara mitt förnuft. Det kommer bli skitbra.
Just nu är jag mest rädd för att de säger att "Vill du flytta in om en vecka så är den din", men sånt kan man inte vara rädd för ju.
En dag känns som en vecka nu.
Alltså är det typ fyra veckor sen i söndags. Det är bara fucking ONSDAG idag. Det driver mig till vansinne. I helgen är ingen bra helg för någon av oss, sen jobbar han lördagen efter, sen, SEN... Men tror det känns mer iom att man knappt kan prata med varann på MSN, mina systrar ninjar datorn hela tiden. Och telefoner är läskigt...
Fortfarande lite irriterad, det skulle ju bli skitbra att vara singel och kunna bete sig hur man ville (inte för att jag vet hur man skulle bete sig), och så kommer han och bara är sådär underbar och har sig.

Efter att vi kollat på lägenheten ska vi titta på lite möbler, och sen åka till Köping en sväng.
Jag är ensam med ungarna tills imorrn iaf. Jag har lagat mat och lyckats bränna makaroner, jag är inte van vid den där spisen...

Bah, ska ta och förbereda mig lite mentalt nu.. måste verka vuxen och förståndig, och tänka på att det finns fler alternativ till just den lägenheten, detta är inte Sthlm där man faller på knä av tacksamhet för att man får ett boende.


Ljusparty.

Ja min mor har precis haft ljusparty. Det kanske inte var så lyckat att sitta där bland alla starka dofter när man redan hade allergiska reaktioner, men det var varmt och mysigt, och det fanns godis.
Min kropp reagerar inte bra alls just nu. Känns som att den arbetar på högvarv pga allergin, vilket resulterar i feber och frossa.
Träffade Caiza och Cajsa idag iaf, Caiza ska med imorrn på en lägenhetsvisning. Alla säger att det är fina lägenheter i det huset, och det är det intrycket jag fått. Undrar vad jag gör om hon säger att jag kan flytta in 1/4. Undrar hur det blir med pengar egentligen, för de lär ju vilja ha hyran på en gång. Mor säger att det fixar sig, men det blir så jävla mycket att lägga pengar på känns det som. Och en resa till Erik går bara inte att bortprioriteras. Då väntar jag hellre en månad med att flytta.
Men frågade Gunnar nu hur det, teoretiskt sett skulle bli med hyran jag betalt den här månaden. Det känns som att det skulle lösa sig isåfall.
Ett tag var det kaos i mitt huvud, för jag planerar ju alltid saker. Men åas... Mina tre senaste flyttar har inte varit planerade alls knappt.
"Det finns en lägenhet i Märsta vi kan hyra"
"Jaha, jovisst, låter bra"
Sen gick det ett tag, och helt plötsligt var det dags att flytta och jag kom på att jag kanske skulle berätta det för mamma.
Flytten till Hagsätra var väl halvt planerad, men tog första bästa jag fick tag på.
Flytten till Tumba bestämdes efter massa öl samma natt som Gunnar flyttat in. Dagen efter åkte jag och Emma till Hagsätra och packade ihop mina saker, och jag sade åt hon jag hyrde rummet av att jag flyttade.
Och nu det här.
Jaja, det blir nog bra..
Mitt största problem just nu är att jag är skitnödig, och att det inte finns något lås till toaletten. Jag vägrar sitta och skita när huset är fullt med folk och det inte finns nå lås.

Jag går ingenstans utan min toapappersrulle.

Nu är jag mest grinig. Och trött.
Vill lägga mig ner och sova, men då kommer jag inte kunna sova inatt.
Där nere hörs skrikande, "Lägg aaaaaaav!!!" blandat med operasång från någon av dem. Jag orkar inte gå ner och se vad de gör. Mina nerver känns redan så jävla pajj. Det i kombination med allergiska reaktioner till höger och vänster i kombination med att den enda personen jag vill vara med just nu befinner sig i andra änden av landet = ingen glad Josefin.
När jag kom hit igår var Anna-Karin här, och det första hon sa "Ska du flytta hem?". Det stör mig, Arboga är inte hemma, och har aldrig varit det. Det är bara att stopp på vägen. Dock vore det trevligt att känna sig hemma nånstans.
Var över till Tinglöws nyss, klappade på hundar och fick ännu värre allergiska reaktoner, dum som man var.
Innan dess var vi och hälsade på mummu, hon kände inte igen mig. Men hon trivs nog där iaf.
Vi har ätit memma.
Och ringt på hundannonser. Just nu lutar det väl åt att det blir både en huskytik och en korsning mellan boxer/bordercollie. Jag hoppas bara att de inte hämtar nån av dem nu i veckan, vette fan hur allergin kommer se ut då...

Imorrn ska jag som sagt prata med ett hyresbolag. Mor min har gett sig fan på att jag ska ha nyckel till en lägenhet innan jag åker härifrån.
Allt blir så lätt om man flyttar hit.



F.ö så fryser jag som ett as, funderar på att spendera mina sista slantar (nästan) på en resa till Småland till helgen, och ALLT JÄVLA FÅGELKVITTER DRIVER MIG TILL VANSINNE.
Jag skulle kunna whina hur mycket som helst just nu.
Mest för att jag blir så jävla labil så fort jag kommer hit, och för att han finns 50 fucking mil bort.

Det som får mig att le just nu är kommentaren "Jävligt färggrant för att vara svart-vitt".


Underbart.

Så beskriver man bäst helgen helt enkelt.
Det var ett jävla helvete på söndagen dock, när han skulle åka. Jag skulle åka till Arboga en halvtimme senare så jag stod där med packad väska jag med. Kände bara för att boka en väldigt-sista-minuten-biljett och följa med honom...
Det var skillnad innan, då var det saknad, men mest spänning, nu är det tamefan bara väldigt mycket saknad.
(Asterix och Rambo var f.ö inte sådär jättebra)

Aja, är i Arböga nu iaf. Åkte förbi mor på jobbet igår och satt där och drack kaffe en bra stund. Fick höra lite skvaller, folk som dött och så. Haraldsson :( Han var en lustig typ som alltid cyklade runt med ett flin och sådana där hörkåpor med antenner på.
Hon jobbade natt, så det var jag som skulle hålla ställningarna här. Känns som att jag blev rätt överkörd, men wtf. Åkte på att sova i samma säng som Anna och Natanya också, vi låg och pratade Tibia och WoW en timme innan vi somnade. De har precis vaknat hör jag, DET är fan förvånande för de vaknar alltid innan mig.
Ska försöka ringa en privat hyresvärd idag (fast funderar ändå på att vänta tills imorrn, iom att det är röd dag), och imorrn ska jag ringa till Lund. Min mamma påpekade ju faktiskt att det ju är i slutet av en månad, så jag skulle kunna stå med nycklarna i handen i början av April.
Hon förklarade rätt bra hur man tyckte om Vasastan, något som folk i Sthlm inte fattat; "Man skiter inte utanför sin egen dörr, liksom".
Hon och Bengt hade tydligen pratat om att de skulle kunna köra flyttlass på onsdag. Men det går ju inte, för hon jobbar då.
>_<

Naturligtvist har jag massa allergiska reaktioner, och det SUGER som satan.

Och jag vill bara åka till Erik i helgen.

Jag har kort hår.

Klippte mig häromdagen, och plötsligt känns det jättekort. Egentligen så är det inte kort, men.. det känns som det >_<
Svart hår har jag också nu.

Jag har spenderat hela dagen med att gå omkring och småstäda och plocka, och hängt med i tråden om Arboga, och skvallrat lite allmänt.
4.4k inlägg nu.

Tiken som var så lik Sonya var inte Sonya... Däremot så är hon antagligen till salu.. Fick se en till bild på henne, och jääävlar vad fin hon var! Det sluter med 99% chans att hon bor hos min mor...

Nu ska jag åka och möta Erik.

FB som bäst.

Säga vad man vill om idioterna som hänger där, men hobbydetektivarbete är de fan bra på. Tidningarna släppte nyheten om att en person var häktad i sin frånvaro, några minuter senare fanns namnet ute på FB. Att namnet klingar tyskt och att det tidigare konstaterats i tråden att den nuvarande pojkvännens ex är tyska låter inte som ett sammanträffande... Det har också spekulerats om det trubbiga våldet som sägs ha använts, att det antagligen åstadkommits av en hammare och att det gör det sannolikt att det varit en kvinnlig gärningsman.
MEN, man ska inte dra förhastade slutsatser. Egentligen känner jag mig dum som ens sitter och spekulerar för mig själv, men det går ju fan inte att låta bli. Som någon konstaterade i tråden; "Knutby, stick och göm dig. Det här slår det mesta på Flashback..."
Över 3k inlägg i tråden nu. Visst, mycket är skitsnack, och många har inte så mycket att komma med, men det går framåt.

Edit: Rikslarm efter henne nu, men hon ska tydligen redan vara i Tyskland.

It made my day.

Spekuleringarna fortsätter, förhöret lär väl vara slut nån gång snart, får se om man får någon info efter det...
Min mor sitter också och läser tråden på FB, likaså Emma. Emma ringde tidigare idag, och vi pratade lite om det. Vi är väl inne på samma spår båda två, liksom 90% av alla andra, men man vet ju aldrig.
Det har också kommit fram att den misstänktas bror är en som ingick i mors bekantskapskrets förut. Men han ska tydligen vara en vettig snubbe. Inte för att det hade med något att göra, men man påminns ju om hur liten stan är egentligen.
Snart 1600 inlägg i tråden.

Jag har köpt hårfärg nu iaf. Delvis för att håret ser så jävla skabbigt ut, och delvis för att jag har så fruktansvärt tråkigt så jag måste göra nåt. Och delvis för att jag måste ha något att tänka på, annars tänker jag bara på att det snart är torsdag natt, och då blir jag nervös... JAG ska inte vara nervös. Vafan. Jag är ju egentligen ballare än såhär, jag vill inte känna mig som en fjortis >_<

Haha, när jag skulle betala hårfärgen så skulle jag betala med en hundralapp och en tjuga. JÄVLAR vad förvånad jag blev när jag såg att tjugan var FB-märkt! Jag stod där och tappade hakan för en milisekund innan jag tog fram småmynt istället, iom att jag var på väg att betala.
Så jävla coolt :D
Ja hela FB-märkningsgrejjen går ut på att man skriver FB och sen sitt användarnamn på sedlar, och när någon annan sedan får en sedel med någons namn på så skrivs det i en tråd på forumet. Totalt onödigt, men ack så kul. Det livar upp vardagen lite, som sagt så gjorde det min dag.
Så pppistvakt, jag har din tjuga ^^


Hela Arbogagrejjen...

Det finns en tråd på FB som är över 1000 inlägg lång, och den fylls på hela tiden. Och för första gången på mycket, mycket länge så är mestadelen av inläggen relativt vettiga. Det finns fortfarande hopp för FB <3
Egentligen hade jag lust att logga in i morse, och skriva saker jag visste, åtminstone skriva hur hon var som människa, men jag kände inte riktigt att det var.. rätt. Sen började folk prata om Ebbe i tråden också, vafan liXoM... De har snappat upp hans namn i en tidningsartikel, och börjar sen spekulera om det var HAN som gjorde det. Eller ja, det varade i några inlägg, sen tog det slut...
Jag har fått veta från tre helt olika håll att en annan person har erkänt inför anhöriga. En av dem litar jag på nästan helt, men hon sade å andra sidan att hon inte var 100% säker på om hennes källa talat sanning, även om hon inte visste varför källan skulle ljuga. En annan person litar jag också på, iom att hon faktiskt bor i staden, och har koll på det mesta som försigår där. Den tredje personen, well.. jag tror att han talar sanning också, men jag känner honom inte, inte heller har jag pratat med honom nå vidare.
Som någon skrev på FB också;
 "Och: gärningsmannen - antingen det är den anhållne eller någon annan, kan ju med hög sannolikhet själv ha hängt här på FB eller kanske gör det just nu. Vi snackar psykbryt och kanske droger. Det skulle inte förvåna mig om han sökte sig hit."
Det som är ännu mer oroväckande är att advokaten som företräder honom är samma person som företräder min mor just nu, och som företrädde honom i vårdnadstvisten mellan henne och min far för många år sedan. Jag hatar det, för han är en mycket bra och sympatisk man. Visst tycker jag att alla har rätt till ett försvar, men det finns ändå gränser.. så en liten del av mig hoppas ändå att den här killen faktiskt är oskyldig, så att man kan behålla sin syn på advokaten.
Har fått en del kedje-SMS nu, om att alla Arbogabor borde tända tre ljus i fönstret för de tre som är drabbade. Tanken är fin, men jag har aldrig varit så mycket för sådana grejjer.
Jag tror faktiskt också att om han är skyldig, så får han det han förtjänar, på riktigt. Hamnar han på anstalt, så lär de andra internerna veta om det. Hamnar han på psyket så lär han vara ute efter ett tag, men folk glömmer det inte.
Emma är en fin människa och har många vänner, och de vännerna har vänner, och de flesta har läst om händelsen, och jag skulle nog bara dra på smilbanden om det visade sig att han blivit dragen efter en bil i några mil, för att sedan bli kastrerad, fastbunden och lämnad att dö. Jag skiter i om han var fullproppad med droger, eller fick en psykos när han begick morden, det finns gränser och konsekvenser ändå.

Apropå advokaten så är det så lustigt.. jag var ca 6 år när vårdnadstvisten började, och den slutade väl inte på riktigt förräns jag var 12. Sen för några år sedan kom mor tillbaks till honom angående mina småsyskon, och de började prata om mig. "Jaha, Jossan då, hur gammal är hon? Nä menar du allvar, hon är ju vuxen då ju!"


Imorrn är det onsdag.

Sen är det torsdag!

Det är massa snö ute.

Min mage är knas.

Jag funderar på om jag orkar färga håret idag. Men då måste jag först gå och köpa hårfärg. Jag har redan utväxt och det ser inte klokt ut. Ser faktiskt riktigt jävla skabbigt ut. Men jag vill mest färga det för att det blev så konstigt efter senaste gången jag gjorde det, nu ser det alltid skitigt ut. Så färgning + färgning borde ju göra att det blir normalt igen. Kanske.
Jag tvivlar på att jag kommer orka köpa färg iaf. Var nere och handlade innan, men då orkade jag inte köpa det. Nu när jag skriver det så låter det ännu mer idiotiskt, vad får mig att tro att jag orkar gå ner till affären nu när jag inte ens orkade gå in i affären när jag gick förbi den?
Dessutom fryser jag. Funderar på att lägga mig i ett bad.

Fast åas så vore det sjukt jävla nice med en pizza.



Ja självklart, när man suttit och funderat på det några minuter och kommer fram till att det är lika bra att man springer iväg innan man ångrar sig så upptäcker man att de stänger typ nu. ICA lär ju inte ha det märket heller. >_<

Into the wild & El orfanato

image53http://www.imdb.com/title/tt0758758/

Det är nog den bästa filmen jag sett på länge faktiskt. Många tycker att filmen idoliserar huvudpersonen, men det tycker jag inte, det känns alldeles lagom. Lite överdrivet ibland kanske, men jag säga det fonka. Fotografiet i slutet var verkligen pricken över i:t. Musiken i filmen var inte fy skam heller. Filmen är baserad på en bok som i sin tur är baserad på en verklig händelse, och sånt gillar jag. Speciellt då man kan ta reda på saker man undrade över i filmen.

http://www.imdb.com/title/tt0464141/image54

Inte lika bra, men jag gillade den ändå. Hade läst att den skulle vara riktigt läskig, men såå läskig var den inte. Det skulle väl vara miljön som var lite kuslig då. Guillermo del Toro var en av producenterna, och det verkar som att han hade rätt mycket att göra med filmen ändå. Eller så var det som man inbillade sig bara för att man visste att han var producent...
Egentligen var filmen rätt dålig, det var sjukt irriterande att de inte gick in på bakgrunden lite mer, men den var ändå fin och jag gillade storyn.

Fyfan.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2075100.ab
Jag kände aldrig henne, men vi gick i samma högstadium, och bodde trots allt i samma lilla stad i flera år. Inte för att man sitter och bölar pga det, men jag vet hur hon var som person och det + att barnen faktiskt är döda gör så att man blir så jävla förbannad och ledsen. Emma sade att det hade hänt när jag loggade in på MSN i morse, tänkte direkt på den personen. Några timmar senare ringde min mamma och bekräftade misstankarna. Vi pratade mycket om det, och som hon sa; "Om hon nu överlever.. hur mycket har hon sett? Har hon sett sina barn dö?". Vi kom också fram till att de stora mentalsjukhusen inte borde lagts ner.. Reformerats, visst, men inte bli helt nedlagda. Vi pratade också om att risken finns att han förklaras som frisk efter en rättspsykiatrisk undersökning. Det är något som stör mig något så fruktansvärt, hur kan man ens överväga att någon som mördar barn är FRISK? Behövs det ens en undersökning för att avgöra det? Visst kan man undersöka vilken vård han borde få, men imo så finns det ingen tvekan om att en sådan person är psykiskt sjuk. Jag håller med mamma, öppna Säter igen...

Vi pratade också om kärnvapenkrig, sibiriska krigsfångar, och det faktum att vi borde besöka ett medium för att se vad man egentligen varit med om i tidigare liv. Jag inser hur mycket dumma saker jag egentligen ärvt från henne, för hur normalt är det att se till så man har en massa konserver hemma om det skulle bli krig? Och sådana liknande saker..
I Arboga finns det ett flyglarm som ska användas om det händer något allvarligt, krigsvarning, giftutsläpp eller något liknande. En måndag varje månad så testar de det, vilket innebär att en otrolig hög signal ljuder i stan, med jämna mellanrum under en viss tid. Jag har alltid avskytt den, även om jag samma dag vet att den kommer testas så får en del av mig ändå panik. Eller inte panik, det är väl som om överlevnadsinstinkter tar över antar jag. "Vart är ungarna? Har vi vatten hemma så vi klarar oss? Vart är egentligen närmaste skyddsrum, och är skyddsrummen fortfarande hållbara?" På den punkten tänker jag och mor också likadant; tänk om det faktiskt händer något under tiden de testar signalen? Vad fan händer då?

Jag ska iaf skicka in en intresseanmälan till bolaget som har de flesta lägenheterna där strax..
Det känns lustigt hela grejjen. Det känns som att jag redan bestämt mig för att jag inte vill flytta dit, att jag verkligen, verkligen vill bo kvar i Sthlm. Men det känns också som att den större delen har bestämt mig för att flytta ändå. Måste kolla upp med Caiza vad det finns för utbud för TV-kanaler i området o.O

Grisen

image52Min mamma hittade en hund på blocket som de sålde valpar efter, så var så förbannad lik Sonya. Det var riktigt läskigt, för de var så jävla skrämmande lika, har aldrig sett en hund som varit så lik henne. Och det var samma saker vi reagerade på båda två. Och då började ju tankarna snurra.. Tänk om hon inte avlivades hos den nya ägaren? Är det verkligen möjligt att det skulle vara hon? Mor skickade iväg ett mail iaf, för att kolla..
Men vadfan gör man om det är hon? Det finns ju egentligen ingen chans i helvetet till att man skulle gå miste om chansen att få en valp efter henne, men jag kan ju inte ha en husky egentligen. Ffs, jag ska inte ha nån hund alls!
Man fick en tår i ögat iaf. Dels för att man började tänka på henne igen, dels för att man tänkte på henne som mamma (lilla grisen, som alltid kommer vara valpig i mina ögon), och dels på tanken att det skulle kunna vara hon.
Men jag hoppas att det inte är så.

Oh ffs

Ge mig torsdag kväll NU.
Jag har en känsla av att jag kommer vara en mycket nervös och förvirrad människa hela dagen. Blir väl till att ge sig själv en bitchslap på kvällen så man blir lite mer sansad. Kanske.

Frös som ett as tidigare idag, så gick och lade mig och lyssnade på musik i sängen, under det varma täcket. När kylan väl släppte somnade jag som en stock. Det var sjukt skönt att sova, men inte så bra, kanske. Iofs känns det som att jag kommer somna rätt tidigt ikväll med.
Just nu väntar jag på att Into the wild ska laddas klart, vill verkligen se den. Tänkte se på The orphanage, men den ska tydligen faktiskt vara läskig, så jag väntar tills imorrn. Jag är en vekling, men pallar fan inte att se på riktigt läskiga filmer när jag är ensam hemma en natt...
Jag pendlar mellan att vara vrålhungrig, och att må illa bara jag tänker på mat. Det enda jag skulle kunna äta just nu är smörgåstårta, känns det som. Men jag vet att det bara beror på att det finns noll möjlighet för mig att äta det.
Egentligen borde jag laga riktig mat, men det känns som att det kommer skita sig.

Pratade iaf med min mor idag, och när jag kommer dit om en vecka ska vi kolla på lägenheter. Hyrorna är lägre än jag trodde, man kan få en trea för lite mer än 3k/månad o.O Sinnesjävlasjukt om man jämför med Sthlm. Det är skönt att veta att det antagligen inte finns en risk ens att de kommer gnälla över min inkomst.
Jag fastnar fortfarande när jag försöker tänka på hela grejjen, men jag överväger det iaf. Eller jag försöker. Och det skadar ju inte att se vad som finns där.
En sak som ligger och gnager är ny läkarkontakt, tänk om han tycker att mina mediciner är helt fel? Men åas, det var i Arboga jag först fick Stilnoct utskrivet, som 16-åring. Aja.. det har ju funkat sen dess, så det borde inte finnas nån anledning för honom att ändra på det. Kanske jag t om skulle kunna få en läkare som är mer resonabel.
Gah jag orkar inte tänka på det. Det är nedstämmande att tänka på att bo där, faktiskt.

Beslutsångest ftl.

Jag hade planerat att gå på Jezz fest idag, men sen började jag bli orolig för hur jag skulle reagera på katterna. Förra gången tålde jag dem rätt bra, men jag vet att mitt immunförsvar är sämre nu, och ärligt talat så ville jag inte riskera att åka dit och behöva vända i dörren i stort sett, för hon bor en bra jävla bit bort. Sen skulle det stå mellan att sova över där eller åka t-bana + nattbuss hem. Att sova bland katter är inge kul. Och att åka den biten hem är definitivt inge kul.
Så nu vette fan vad man ska göra av kvällen, jag var totalt inställd på det. Folk är inne i stan på nån irländsk pub, men jag pallar nog inte att dra dit.
En del av mig överväger iofs fortfarande att åka till Jezz, men får se. Jag väntar ett tag helt enkelt.

Jag har varit sjukt trött större delen av dagen, och fått skrattanfall lite då och då.. T om när jag tänkte på att jag skulle behöva sitta och tänka på sorgliga saker på tåget för att inte börja skratta så började jag skratta. Flamsig, är det rätta ordet.

Imorrn ska jag till Johanna iaf. Teh shit.


Så jävla typiskt egentligen, först sitter man och tycker att det inte händer någonting på en vecka, sen när man har två alternativ på samma kväll så slutar det med att man inte gör något av dem.

Dagens skratt

står min läkare för. I vanlig ordning.
NU tror jag att jag lyckats få honom att förstå bostadssituationen i Sthlm. Tidigare har jag sagt att situationen är sanslös, att det är jättesvårt att få lägenhet inom ett halvår, men det har han tydligen inte tolkat som jag vill. Han har hela tiden sagt att det vore bra för mig med en egen lägenhet, och yadayada, och tjatat om att LSS (?) kan hjälpa till med det. Nu sa jag att jag hade skickat in en ansökan till dem, men också att handläggaren sagt att det var i stort sett omöjligt för att de knappt hade några lägenheter. Då tappade han hakan, och utbrast "Nämen vad SÄGER du, sa hon att det var i stort sett OMÖJLIGT???", varpå jag återigen försökte förklara bostadssituationen här.. Då tror jag att polletten ramlade ner. Sen satt han och ojjade sig över det, och trots att vi pratade om andra saker kunde han helt plötsligt säga "Men är det så illa menar du? Nej det är ju verkligen inte bra, verkligen inte...". Välkommen till verkligheten mr Överläkare-med-överdrivet-hög-inkomst.
Sen frågade han vad jag ville ha utskrivet >_< Jag hade sån lust att säga något i stil med "Flunitrazepam, Xanor, åsså kom vi ju överens om att Oxycontin förbättrar insomningen", kommer fan säga det nån gång bara för att att se hur han reagerar. (nej jag använder inget av det)
Men han sa iaf att jag väl ville ha Stilnoct, varpå jag sa ja och han började skriva på ett receptpapper. Sen påpekade jag att jag ville ha de två andra som jag tar ibland och att han skulle kryssa i att de inte fick bytas ut mot något liknande läkemedel, han nickade och sade "Jaaa".
Sen räcker han över två recept, där det inte är ikryssat, och inget av recepten är Stilnoct >_< Jag frågade om jag inte skulle få det också, varpå han svarade "Jo det kan ju få", ungefär som att "Ja det var en bra idé", trots att det var han som föreslagit det från början. Sen när jag hade fått alla tre papper så skulle jag kolla så att det var rätt dos och allt, och såg att de inte ens var skrivna på en särskild receptblankett. Om jag hade knatat in på apoteket med det så hade jag väl blivit polisanmäld >_< 
Det fixade sig till slut iaf, men som vanligt började tanten på apoteket jiddra om sömnmedicinskombinationen.. Jag börjar bli trött på att försvara mig, och på att förklara. Det är inga stora mängder det handlar om, inga tunga mediciner, inte heller hämtas de ut ofta, så varför inte bara hålla käften?
En till sak som var rolig på flera sätt var att han återigen ville prova ett nytt preparat. Han sade att jag kunde halvera dosen om jag tyckte att den var för hög, så jag frågade om det var tabletter så man bara kunde bryta av dem, eller om det var kapslar. Han svarade kapslar, varpå jag frågade om det var pulver i dem, och hur man skulle göra då. "Nej det är tabletter. Kapslarna går att bryta av". Jag blir tokig på honom.

Dagens första skratt gick iofs åt en användare på FB som är rätt kul.
- /...när du i andras ögon ser ass flöddrad ut
- Stjärt-flöddrad? Det är nog kanske rätt benämning...
Det kanske bara är min humor som är lite vriden, men ordet stjärt-flöddrad fick mig seriöst att skratta under lång tid.. Haha, börjar fan skratta bara jag tänker på det :D Visst är det irriterande med ordmärkare rent allmänt, men i det här fallet var det bara så rätt.

Byxor

Jag hittade bara två byxor jag kunde tänkas vilja ha (den modellen jag egentligen ville ha finns tydligen bara i grönt och brunt numera, och det går ju inte...), så jag var totalt inställd på att inget par skulle falla mig i smaken. Men de första jag provade bara satt helt.. bra. Så jävla bekväma. Jag som var totalt inställd på en riktig kamp, men icke. Dessutom hade jag kommit ihåg att ta med mig mitt gamla HM-kort så jag fick 30:- rabatt. Var fan helt paff när jag gick ut ur butiken... Kommer kännas rätt soft att slippa gå runt med gällivarehäng och hål i brallorna. Undrar bara hur länge dessa håller. Egentligen funderar jag på att åka in till stan för att se om den gamla modellen finns i svart...
Köpte nya lurar också. Det visade sig inte gå lika smidigt. Alltså varför paketerar de sådana saker så jävla dumt? Finns det NÅN människa som får upp hårdplastförpackningar på ett smidigt sätt? Iallafall så satt jag och pillade med de små "kuddarna" som skulle sitta på öronsnäckorna, men gav upp efter ett tag. Det visade sig att helvetet ändå inte passade till mp3-spelaren. Jag frågade killen i affären om de passade till en vanlig mp3-spelare, och han sade att de passade till alla mp-3spelare. Jag undrar i vilken kategori min hamnar då.
Det är faktiskt väldigt oroväckande, för på lördag kan det bli så att jag måste åka från Vällingby och hem mitt i natten, och nattbuss utan mp3-spelare är nästan så komiskt omöjligt så att jag börjar skratta på riktigt. Ja nu gjorde jag faktiskt det, haha. Visst hör man musik ur mina nuvarande lurar, men man hör knappt nån sång, och det funkar inte riktigt. Bara att åka dit blir drygt utan musik, för det tar ändå en timme.

På bygget här bredvid kommer det ett FRUKTANSVÄRT irriterande ljud. Det låter som de dära stora maskinerna i Världarnas krig. Skitläskigt.

Jag var inne på prylaffären idag med, och HERREJÄVLAR GE MIG SPEGELN I SKYLTFÖNSTRET! Gwaaah! Fyfan vad fin den var.. Visserligen har jag en som påminner om den, som jag ska måla om svart, men den här var ändå.. gnn.. *dregla* Men 700:- är inget jag någonsin tänker lägga ut på en spegel.
Annars hade de faktiskt inte så mycket grejjer jag ville ha.

Mindre än en vecka kvar nu, zomg!



Ok, nu börjar det bli löjligt. Nu låter det 5 sekunder med ca 15-20 sekunders intervall. Och fönsterrutorna skallrar. Undrar vad fan de håller på med. Inte ens pålningen lät så här jobbigt.

JAG är fånig.

Jag hatar när jag överanalyserar saker. För saker får ibland orimliga proportioner. Jag måste verkligen försöka sluta med det.
Sen blir det ju inte bättre när man vet med sig att man är ett jävla dumhuvud. Det måste jag också sluta med.
Jag hatar överhuvudtaget när man märker att man fortfarande har kvar en del dåliga egenskaper trots att man försökt få bort dem.

Sen tror jag att jag är extra grinig också pga sömnbristen. De tre timmarna jag sov må ha varit kvalitetssömn, men det var ändå inte tillräckligt. Mat ska man äta idag också.
Körde en EotS nyss, höll fan på att bli vansinnig när man dog. Sen de gångerna man blev helad kändes det som att jag ville bli vansinnig för att jag inte hade något att vara arg på. Nä inte riktigt så, men man märkte ju att man var extra tjurig och hade extremt lite tålamod...

Imorrn åker de och gratulerar familjen Lindströms mormor. Känns konstigt att tänka på att jag kanske aldrig mer kommer att få träffa henne.
Däremot ska jag träffa min egen mormor om lite mer än en vecka. Hoppas bilderna kommit då så jag kan visa henne.

Funderar på att gå och lägga mig, tror att det skulle funka att sova nu. Men ska nog hålla mig vaken ett litet tag till.

Vad jag annars behöver är en sysselsättning. Inte nödvändigtvist en dagssysselsättning, utan bara nåt att lägga tankarna på.
WoW skiter sig totalt just nu, har inget tålamod för BGs, ingen fokus för arena eller instances, och då är det sjukt tråkigt att köra.
Funderar på om man inte skulle ta och dra ihop en hemsida iallafall. Jag skulle kunna vara tjurig för att alla mina gamla penslar gått förlorade, men.. det är jag inte. Inte så mycket iallafall.

WT

Kände mig så jävla wt idag när jag sprang på en granne i trappuppgången, då jag var iförd kängor, mjukisbrallor, en munkjacka som håller på att falla sönder och ovårdat hår.
Känner mig allt som oftast rätt wt faktiskt. Illa.

Jag har iaf uträttat lite grejjer idag. Smågrejjer visserligen, men ändå.
Det var världens skummaste tant framför mig i kön på Pressbyrån, som lade sig i personen som stod föres konversation med butiksbiträdet. Hon upprepade gång på gång att amigo minsann betydde kompis, för de pratade om skillnaden mellan kontantkort. Jag höll på att börja skratta, var fan nära på att gå därifrån pga det...
Sen köpte jag öl. Just nu är jag sjukt sugen på en, så borde köpt ett sexpack folköl också känns det som.
Jag borde köpt byxor också, för måste nästan ha ett par nya tills på lördag. Men jag orkade inte...

De har bytt programledare för Cities of the underworld. Det fåniga är att de har gjort allt för att han ska likna den gamla, de har för fan t om likadana kläder. Den här är bara töntig, den förra verkade ju faktiskt ha lite intresse på riktigt.

F.ö så är jag sjukt sexuellt frustrerad.
Så, intresseklubben kan ju anteckna.
>_<

Egentligen så hade jag väl inget vettigt att få fram alls med det här inlägget. För ovanlighetens skull. Försöker mest hålla mig pigg, för måste faen vara vaken tills minst 22 ikväll tror jag.

The mist

image51http://www.imdb.com/title/tt0884328/
Kändes som en gammal hederlig skräckis med monster och mystik. Även om monsterna inte var bra gjorda så gillade jag den. Samma regissör som filmatiserat Nyckeln till frihet och Den gröna milen också, även om de är oändligt mycket bättre än denna.
Regissören sammanfattade handlingen rätt bra också; "The story is less about the monsters outside than about the monsters inside, the people you're stuck with, your friends and neighbors breaking under the strain."

Dygnsrytm.

Hade ju tänkt ändra på den lite, för tyckte att jag gick upp lite väl sent.
Tjohej, vaknade 01.30 inatt och kunde inte somna om. Men jävlar vad jag känner mig utvilad. Måste sovit rätt tungt. Och låg och drog mig ända tills kl 5.

Sitter och klickar sönder länken till Botkyrkabyggen, om de lägger ut en Just nu-lägenhet nu så lär ju jag vara först. Annars blir jag fan förbannad.

Tänkte fixa frukost och se på The mist alldeles strax. Får ta paus var femte minut i filmen för att klicka på länken. Inte för att jag tror att de lägger in nåt före kl 8. Men ändå.

Ska bli himla skönt ikväll iaf, lär ju däcka rätt hårt rätt tidigt.


Coola gatunamn.

Ja de har faktiskt rätt balla namn på gatorna i Märsta. Ymervägen, Vikingagatan, osv. Lite tufft :) Jag har sökt lägenhet på Ymervägen, ge mig den tack.

Jag orkade inte gå iväg och handla... Stod vid dörren och skulle precis gå ut när jag ångrade mig. Men imorrn måste jag nog gå ner, och skicka iväg filmrullen för datumet för erbjudandet går ut 16:e. Dessutom ska jag nog köpa öl då. Om det blir fzt på lördag. Fast åas så lär jag ta allergitabletter. Men å tredje sidan så verkade jag av någon anledning tåla Jess katter rätt bra ändå. Det är skumt det där, vilka djur man tål och vilka man inte tål... Det är som med människor nästan.

Jag är så jävla rastlös. Pallar inte att sitta still, så går och plockar med saker i lägenheten hela tiden. Har t om vikt tvätt. Inte all tvätt då, men lite...

Jag håller på att smälla av, jag vill ha en lägenhet att inreda... jag vill ha ett kök att göra svartvitt (röd-vitt känns rätt långt borta ju nu, hur fan tänkte jag? Undrar vad hyresvärden skulle tycka om svarta köksluckor. Jag kan inte ens måla. Får be Boman om råd...). Jag vill fixa mina tavlor som jag tänkt fixa så länge. De kommer bli sååå grymma.
Egentligen borde jag kolla hur mycket möbler jag har egentligen. Köksbord är lugnt, bokhylla också tror jag, sen var frågan hur mycket Caiza och Markus skulle göra sig av med. Om jag har riktigt tur så får jag en micro och en brödrost som rostar hjärtan på bröden. Hoppas de är svarta, men sån tur lär man la inte ha.
Funderade på att köpa en kaffebryggare den här månaden med, men det beror lite på om man åker till ICA Maxi.
Lägg märke till att det är jävligt mycket jag ska köpa.. med tanke på hur jävligt lite pengar jag har så är det jävligt omöjligt. Men man kan ju alltid planera.
Känns ändå som att man kommer prioritera resor ner till Småland.

Zombie.

Ja jag känner mig som en sådan just nu. Det funkar så länge man har något att göra (t ex se på One tree hill, vafan skulle Haley säga sådär för?! Gaah), men så fort jag blir sysslolös så.. fastnar jag liXoM.
Som igår när jag skulle städa, så fastnade jag sittandes på sängen ett bra tag och gjorde ingenting. Sen lade jag mig ner och vilade. Måste sett jävligt kul ut om någon kom in när man satt sådär och stirrade rakt framför sig, haha...
Men tror det har lite med sömnen att göra också, har sovit så jävla skumt de senaste nätterna. Igår provade jag Theralen igen, jag brukar göra det med jämna mellanrum och se om den funkar. För det vore väldigt nice om den skulle göra det, iom att man inte kan bli beroende av den och den är (antagligen) inte narkotikaklassad. Men icke. Däremot så hade jag ett helvete att ta mig upp i förmiddags, och käften kändes som sandpapper. Så jävla irriterande att man enbart märker av biverkningarna av vissa mediciner.
Ang. att känna sig som en zombie så tror jag väl att lite beror på att man inte varit ute de senaste dagarna. Men det har varit så tråkigt väder >_<
Jag vill fotografera. Men känner mig inte kreativ för fem öre. Jag saknar förr i tiden när man kunde ligga och kräla på våt asfalt bara för att få till den rätta vinkeln.
Funderar också om man ska ta sig i kragen och försöka spola tillbaks filmen i systemkameran så man kan lämna in den för framkallning. Vill så hemskt gärna se bilderna på den. Men jag har ingen aning om hur man spolar tillbaks en film som inte är full, tänk om det blir fel och bilderna blir uppfuckade? Jag hatar systemkameror pga det...

Jag såg aldrig på filmen igår, upptäckte att den var 2 timmar lång. Funderar på att se den nu istället.

Nej jag måste läsa igenom instruktionsboken för att se hur man gör med filmjäveln...



Nej det var inte så krångligt att spola tillbaks den. Trycka på en knapp bara, och sedan vänta på att en ikon börjar blinka. Smidig kamera det där, känns som att sådana som jag inte ens kan misslyckas med det.. nu är bara frågan.. ska man gå ner och lämna in den? Eller ska man skicka iväg den?
Ska man köpa jordnötsringar när man ändå är i närheten?
Ska jag hämta ut nya trisslotter eller ta pengarna?
Orkar jag ens gå ut nu?
Det verkar kallt.

Bleh.

Det är 1 ½ vecka kvar.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu.
Se på film vs. försöka sova.
Fördelen med att sova är att man.. sover.
Nackdelen med det är att jag tvivlar starkt på att jag kommer kunna somna just nu.
Fördelen med film är att den är baserad på en bok av Stephen King, och man har något att göra.
Nackdelen med det är att jag inte lär bli tröttare, och att jag kommer få mer ont i huvudet.

Daily BGn var WSG idag, tänkte ge det en sista chans nyss. De första 10 minutrarna var bara trams, och inget hände. Tänkte precis AFK:a ur, men då började folk samarbeta istället och vi drog hem tre flaggor rätt snabbt.
WoW är inte lika kul just nu av någon dum anledning. Det har återigen blivit något man sysselsätter sig med någon timme när man precis gått upp och sitter och dricker kaffe.

Vet inte om jag skrev det förut, men en sån sjuuuuuuk jävla nackdel med Arboga är att det inte verkar gå att ha nåt vettigt bredband där. Det är i stort sett bara Telia ADSL som gäller. Och det har man inte bra erfarenheter från. Visserligen har det ju gått några år sen jag använde det, men ändå.
Trodde det skulle vara dyrt med, men det verkar faen vara billigare än Comhem.
Jag har tänkt lite mer på Arboga, och skiftat väldigt mycket i funderingarna.
Ena stunden tänker jag "Men är du totalt jävla pantad, hur kunde du ens överväga att flytta tillbaks dit?".
Andra stunden tänker jag på hur soft det vore att faktiskt ha en egen lägenhet just nu, och bo nära mina syskon när de behöver det.
På ett sätt känns det som att man ger upp så mycket om man flyttar dit. Men åas så.. hur ofta är jag inne i stan egentligen? Visst, det mesta som behövs finns här i Tumba, men jag vet ju inte vart jag skulle bo i Sthlm när jag flyttar, det kanske inte finns lika bra utbud av affärer där. Märsta t ex, såvitt jag kommer ihåg har de inget HM eller liknande där, och HM är faktiskt bra att ha.
Egentligen känner jag mig lite dum i huvudet rent allmänt som vet att jag får en lägenhet direkt i Arboga men inte flyttar, men det känns ändå rätt stort att byta stad sådär. Sen finns ju avskyn fortfarande kvar...
Det är många människor jag inte gillar där, men jag måste ju försöka tänka som så att de har väl växt upp de också (vaddå också, nu lät det som att jag hade gjort det...), och människor kan förändras på fem år. Eller ärligt talat så kan jag väl inte sätta fingret på nån jag direkt ogillar, eller jo det kan jag.. Där sket det sig.
Visst kan jag se charmen med småstäder/hålor, men inte just Arboga.
Äh jag vet inte..

Ska se på den jävla filmen nu.

Phew...

De två senaste dagarna har jag varit mer än nojjig över CSNs tystnad, så idag tänkte jag slänga iväg ett mail. Kollade mina personliga sidor för säkerhets skull, och det visade sig att igår hade de kommit med ett beslut.
0:-.
Is a nice.

Mor ringde idag också, och uppdaterade mig när det gällde en del grejjer. Det är som vanligt en jävla röra, men det händer lite bra grejjer iaf. Det lustiga var att hon hade sagt i stort sett samma sak till min lillasyster som jag hade sagt. Att hon faktiskt tänker längre än vad hennes pappa gör.
De ska skaffa hund också. Min mor lurade in mig på blocket så satt vi och tittade där ett tag. Naturligtvist så slutade det med att man tittade på en massa huskies. Lite kul också, vi fastnade för samma annonser.
MEN, en sådan kräver faktiskt en del motion. Om den inte är som Sonya. Så de ska nog inte skaffa en sån. Hon var däremot noga med att påpeka att om jag flyttade till Arboga så skulle ju jag kunna hjälpa till att gå ut med den.
...
Hon har ett dåligt inflytande...
Men för att vara ärlig, så skulle det innebära många fördelar.
1: Jag får lägenhet på en gång. När jag dessutom knappt kan tänka mig att bo nån annanstans i Vasastan (vilket är Arbogas värsta område, raka motsatsen till Sthlms Vasastan då alltså) gör att jag i stort sett kan välja och vraka. Helvete, finns för fan hela trappuppgångar som är tomma. Ja alltså visst, det finns skitmysiga områden vid kullerstensgatorna i centrum, men.. nä.
2: Jag bor nära mina småsyskon. Det skulle vara kul att bo nära Caiza och faktiskt umgås lite med henne och se Oliver växa upp, men det skulle nog också vara bra att bo nära de andra också. Det är faktiskt en större fördel än bostad atm.
3: Hundjäveln.
4: Jag kommer återigen bo ca 20 min från Emma, vilket faktiskt vore så jävla soft.
Nackdelarna:
1: Jag skyr fortfarande staden som pesten..
Behövs egentligen inte sägas mer än så.
Dessutom så känner jag knappt nån där längre. Men åas, hur social är man egentligen? Känns som att det inte vore hela världen att åka till Sthlm när man väl ska träffa folk, tågen går varje timme i stort sett och det tar typ 1h20min.
Jag och mor pratade om Vasastan, och ingen av oss vill bo någon annanstans i Arboga. Jag gillar det området, det är inget ghetto även om det är ansett som ett dåligt område. Det finns någon slags solidaritet kvar där, om man behandlar dem väl så behandlar de en väl tillbaks. Som vi sa, hellre att folk slåss på gatan än att folk går och snackar skit bakom ens rygg som de gör i de "finare" områdena. Faktiskt.
Men ja.. jag har ingen aning egentligen.
Det hade varit en sak att flytta till en liten stad, men det är en helt annan sak att flytta tillbaks till Arboga. Jag är allergisk mot den stan.
Gwah, beslutsångest.

Erik kommer inte alls i helgen, däremot kommer han antagligen nästa helg.
Vilket visade sig bli bättre i slutändan ändå iom att han är ledig den fredagen.
+ att jag kan gå på Jess' fest på lördag (?).
Hoppas Asterix går på bio då också.

Ikväll handlar det om Kungsör i Grannfejden.
Måste se på det bara för att det handlar om folk där.

We own the night

http://www.imdb.com/title/tt0498399/image50
Av nån anledning så tog det ett bra tag innan jag såg den, men den var riktigt bra. Inte direkt en gangsterrulle, men jag gillade stilen på den.

Och yay, nu blev det klart att Erik kommer i helgen! :D

Just nu

är jag väl fortfarande förbannad.

Men glad.

Imorgon ska jag försöka köpa byxor. Det börjar bli lite jobbigt att springa runt och ständigt vara orolig för att det stora hålet syns.
Funderar på om jag ska våga mig in i den roliga affären bredvid videoaffären.. jag tror fan inte det. För jag är rätt köpgalen just nu ändå. Prylar, prylar, PRYLAR! Såg att de hade sååå fina speglar i skylfönstet. Och jag vet att de alltid har saker där inne som jag vill ha.. typ.. allt.
För att vara helt ärlig så har jag ingen koll på hur mycket pengar jag har just nu. Jag har valt att ignorera det. Men jag har heller inte köpt något onödigt (som inte kan betalas nästa månad då... och det var inte ens onödiga saker), och inga stora mängder mat. Och det har varit så fruktansvärt skönt! Visst har jag väl aldrig haft pengabekymmer direkt, men det har ändå varit en sådan sak som jag nästan varit tvungen att ha manisk koll på. Kanske för att man många gånger tror att man har två tusenlappar på kontot, så visar det sig att det bara är 500:-, eller nåt. Och iom att jag gillar att ha koll på saker så... Jag är iofs mästare på att klara mig på väldigt små summor. Det har jag nog delvis att tacka min mor för.
Fast strax ska jag ändå kolla det. Så att jag vet om man kan köpa byxor eller inte.
Jag tycker fortfarande att det känns lustigt att tänka på att jag kommer få bättre ekonomi än nånsin när jag flyttar. Det var rätt talande när jag pratade med kuratorn med det, för jag sade "Ja jag kommer ju t om få bättre ekonomi än när jag pluggade!". För när jag pluggade tyckte jag att jag hade det så jävla gott ställt. Så det säger en del om vart min nivå ligger.
Det är lustigt att tänka på bara.

En annan sak som är lustig är den nuvarande situationen faktiskt.
När jag träffade Gunnar så bodde jag med min fd.
Nu när jag träffat Erik så bor jag med min fd.
Jag anar ett mönster där.

Nåt som inte är lika lustigt är att jag missbedömt antalet sömntabletter. Hade nån period när jag inte tog några alls, och då blev schemat skruvat på nåt sätt, så nu har jag inte tillräckligt egentligen. Men åas så kanske det passar bra med ett uppehåll.
Tog Imovane igår, men jävlar vad lång halveringstid det verkar ha. Har de alltid haft det? Sov till 13.30, och hade lätt kunnat sova några timmar till. Ändå är de inte så starka. Det är det som är så himla irriterande med sånt, för det är ju ingen vanlig trötthet man dras med heller när man vaknar "för tidigt".
Frågan är vad fan man ska göra fram tills man känner att man kan sova.

Och nu är jag förbannad.

Ungarnas far måste ha något fel i huvudet. På riktigt. Det har väl jag och mor konstaterat för länge sedan iofs, men måste han bevisa det hela tiden? Måste han vara en sån jävla idiot?
Nu är det fan bud på att säga till Anna att hon ska sluta se honom som en pappa.. Det är ett jävla stort steg, men det känns så jävla illa att hon ska fara illa bara för att han är en skitstövel. Det är så jävla.. nog nu.
Och det känns som att allt jag kan göra är att säga att hon inte ska ta åt sig, att det inte är hennes fel, vilket det inte ÄR, men jag vet ju så väl hur hon känner sig. Och han är nog mycket väl medveten om hur mycket det sårar henne, vilket gör det hela ännu mer idiotiskt...
Åh fyfan vad arg jag är. Världen skulle bli en så mycket bättre plats om han och hans sambo inte fanns. Det är inte ofta man kan säga så när det finns fem barn med i bilden, men nu kan man fan det...
Jag var så fruktansvärt överlycklig när de skilde sig och när han flyttade ut, men ungarna var ju ändå såpass små att de inte slapp honom.
Ska la dit om två veckor, har egentligen bara lust att ta med FFL och låta dem gå lös på honom. Inte för att jag känner nån därifrån, men vafan, lite solidaritet finns det väl när man bor i samma område >_< Nä skämt åsido..

Det verkade iaf lösa sig när det gäller den andra grejjen. Självklart är jag sjukt nyfiken på vad som sades, men det känns inte som att jag har med det att göra.

Vad rörigt allt blev nu då.

Och jag förstår båda två. Och det känns inte som att det finns så mycket jag kan göra.
Men det vore ju trevligt om allt gick smidigt för en gångs skull. Faktiskt. Men sån tur har man väl inte.
"No pain no gain" sa jag på skoj, just nu känns det mest bara ironiskt.

Huvudvärken fortsätter, och det är fruktansvärt irriterande. Det blir inte bättre av att man sitter vid datorn heller, men pallar inte att bara ligga och stirra upp i taket.
Egentligen borde man ta en helt datorfri dag, men det känns inte riktigt aktuellt just nu av diverse anledningar.

Jag är helförälskad i jordnötsringar just nu, vill bara bunkra upp med sådana och massa avsnitt av Gossip girl så man har något hjärndött att göra under några timmar.


Nej jävlar, nu blev det ännu mer rörigt. Varför ska annat folk börja uppträda konstigt just NU? Folk vill bara ha det de inte vill få, jävla.. folk. Jag vette fan hur många gånger vi sagt upp kontakten med varandra, men det har ju funnits anledningar. Du är dum i huvudet.
Kollade också in på Sigtunahem, de fem lägenheterna jag sökt hade jag inte blivit erbjuden visning på. Nu förväntar jag mig ju inte att de ska säga "Jo för fan, vi har 17 lediga lägenheter du kan välja mellan, vilken vill du ha?", men man fick inte ens reda på något könummer.
Jag är så trött på det där.
Just nu har jag mest lust att åka ner till Erik och glömma bort alla jävla problem som finns här. Bara få kramas och somna bredvid honom.

Finska.

Jag har i stort sett bara lyssnat på band som sjunger på finska den här veckan. Visst, många growlar till den grad att jag har svårt att höra vad de säger, men när de sjunger rent så förstår jag fan en del. Överraskande mycket faktiskt. Några små ord här och där, så att jag förstår sammanhanget. Eller en del av en låttitel. Titlar som Koirapoika. Fast undrar om det verkligen betyder hundpojke o.O Ordagrant så gör det ju det.
Det är ett helvete dock att försöka översätta det med ett lexikon, grammatiken är helförvirrande. Visst har jag aldrig kunnat grammatisk korrekt finska, men när jag försökte lära mig det förra året insåg jag hur komplicerat det var. Iaf för mig. Men ändå när man satt och försökte lära sig, så var det så många ord man redan kunde. Och uttalet har jag redan trots att jag inte har en aning om vad ordet betyder.
Det dumma är att jag numera har några skivor med ett band som sjunger på savofinska. Det skiljer sig väl som danska och svenska, men för en som inte kan språket så är det ibland sjuk skillnad.
Måste ta tag i det där igen. Tänkte göra det när jag flyttar. Som med allt annat.. ALLT händer ju när jag flyttat.
Borde bränt mera finska låtar till HB-festen, det hade drivit folk till vansinne :D

Dessutom fick jag reda på en störande sak idag. Rätt.. lågt, faktiskt.



Jag och Tomas pratar om Finland igen. Vi pratade om det i somras tror jag, om att vi ska åka dit. För han är ju också halvfinsk. Och det skulle vara helt sinnesjukt kul. Han hade tydligen nån kompis som inte var finsk för fem öre som också ville med. Och ingen av oss kan finska.
Det är ju möjligt att man kan bo hos släktingar, nära Vasa. De serverar faktiskt punsch till frukost. På riktigt. Och med vår smak för öl och liknande så känns det väl som att man kommer komma därifrån smått alkoholiserade. Men det blir en utmaning!
Jag och mor min pratade ju om att åka dit också. Men både hon och jag är sjukt paranoida när det gäller färjor, och tänker som så att "NÄR vi sjunker så kommer vi få hålla reda på alla ungarna också, det funkar inte". Jag citerar också min mosters man och Gramse i Bumbibjörnarna när det gäller flygplan; "Om det var meningen att vi skulle flyga hade vi haft vingar". Det har aldrig varit på tal om OM, utan NÄR. Själv kan jag åka, för jag kan simma liXoM (men inte flyga iofs), men skulle fan aldrig åka med ungarna.. Så hon började klura på att åka runt, med bil. Och det vette fan om man står ut med varandra så länge. Sen kommer man fram till släkten, som har lika hetsigt humör som vi.. njä.
Ah det visar sig.. vi har ju pratat om att åka runt i Europa också. Och tusen andra saker. Det är som vanligt mycket snack och liten verkstad när det gäller oss.

Jag saknar min syster.

"Om en fågel dör när den flyger, slutar den flyga då?"
<3

Ännu mer nostalgi.

Arcana <3
Och Aesma Daeva och Dargaard.
Nånstans sprang man ifrån den musikstilen. Fy på mig.

Jag vill gå ut ikväll. Eller ja, sitta och slösnacka på Snövit iaf. Men är så sjukt trött, så det skulle sluta med att man sitter och halvdäckar.
Öl är gott.
Emma dricker öl igen!
Vi ska köra Tage med folköl.. för att återuppleva gamla gymnasieminnen. Jag fattar inte, vi har spelat det såå jävla många gånger, men ändå lyckas man inte komma ihåg vilken rad som är ta, och vilken som är ge. Man tycker ju att det borde komma automatiskt efter såpass lång tid, men icke. Bilden är från en alldeles underbar sommar när jag allt som oftast hade huset för mig själv och då vi spelade Tage riktigt ofta. Annica på bilden. Strohromen hittade sin plats den kvällen...
Jag, Annica och Jasmin var fan inte riktigt normala ändå. Nu när jag tänker efter så har jag nog aldrig haft normala kompisar >_<
Tittar på bilder från Mallorca nu också. Hela resan var egentligen en flopp, men vi hade det förbannat kul och mysigt ändå.

Nej om man skulle gå ner och växla in trisslotterna mot fyra nya, och bli rik.
Jag tycker att det låter som en bra idé.

Jag sa att de kunde ta mina jordnötsringar igår, just nu känns det jävligt osmart.

Åh nostalgi...

Började leta efter gamla Wackenbilder, och hittade min gamla dagbok på en gammal skiva.
Hahaa.
Var så sköna kommentarer där...
"Överdosera med flit är den enda ljusglimten i mitt liv, hehe. Kanske borde skaffa sig en hobby.."
Nej det var inte jag som sa det.

"Emma satte sig i Christians knä, och efter ett tag kommer servitrisen fram och ber henne sätta sig på stolen, eftersom de fått in klagomål på det."
*ASG* Åh jävlar, det hade jag glömt :D Helt jävla absurt var det, hahaa...

"Efter ett tag så åkte vi iaf vidare till Backarna, där Calle och flickvän, + några till satt.
Hans flickvän var himla trevlig iaf, och lite annorlunda än jag väntat mig.
På ett positivt sätt.
Det var nån där som försökte starta en konversation med mig, om Emperor, men jag var tydligen inte så hajj på det.
Använde min "jag är full, jag vet ingenting nu"-ursäkt.
Fick en gummisnodd av Sven, och senare även en kondom av Calle.
Satt där tills de stängde iaf, och gick vidare till grillen.
På väg dit lyckades Anders gå rakt in i en lyktstolpe.
Det såg förbannat kul ut, haha.
Han halv-däckade vid grillen med, och pekade bara finger när vi försökte väcka honom."
Hahaha, första gången jag träffade Isabelle! Jag kommer faktiskt ihåg det, minns att vi snodde Calles hamburgare den kvällen. Att jag träffade Slemm då kommer jag dock inte ihåg.
Och det där med lyktstoplen får ju Anders fortfarande höra. Det var något av det roligaste jag sett i mitt liv.
Och Backarna :( Saknar det stället som satan. Nu glömde jag att kolla hur länge sen det här var, men det måste ju varit.. 4 år sedan?

Kul också att läsa om hur man tänkte då. En del tankar nu är rysligt lika de man hade då. Kul att se att man gått framåt i sin personliga utveckling >_< Naemen det har jag väl... men vissa saker tror jag förblir likadana.
Jag vet att jag fortfarande är extremt duktig på att verka ointresserad och kall, men vette fan hur man kan ändra på det.

OTH 0510

Ja Rachel och Dan verkar komma tillbaks nu iaf.
Spännande värre det slutade iaf...
Brookes lägenhet i NY var ju inte nådigt mysig >_< Nästan precis så ser min drömlägenhet ut.

Igår frågade min kurator hur jag kände inför att åka till Småland. Lustigt, för det har jag gått och tänkt på. Det är ingen rädsla, bara ett stort obehag som är hur fånigt som helst egentligen.
Men jag har ingen aning om huruvida jag skulle bli rädd och gå åt andra hållet, eller om jag skulle vilja gå fram och slå honom med ett järnrör. Eller bara strunta i det. Men risken att man ser honom lär ju vara i stort sett obefintlig.
Hon är bra att ha ibland, även om vi inte pratar så mycket så får hon mig att tänka logiskt igen.

Jag upptäckte vad smärtan i magen berodde på. Det var mensvärk. Typ. Alltså visst, jag gnäller ofta, men min smärttröskel är rätt hög. Jag brukar inte heller tänka att något faktiskt är fel när det gör ont någonstans, det krävs rätt mycket för att jag ska åka till sjukhuset. Men häromnatten tänkte jag fan att nåt måste vara fel, blindtarmen eller nåt. Det är illa att mensvärk ska vara såpass jävlig så man tror att det kan vara något sådant. När värken är som värst kan jag bara jämföra det med när jag var ca 10 och bröt nyckelbenet efter en rejäl vurpa i pulkabacken.
Fattar inte heller varför den fick för sig att komma tillbaks efter ett år, bara sådär.

Frågan nu är om jag ska ta mig ner och handla eller inte. Drack kaffe idag (utan ont i magen, woho!), men nu är kaffet slut.. vilket egentligen avgör saken. Jag måste gå och handla. Funderar på att göra torsk med äggsås idag. Sjukt gott, och sjukt länge sen man gjorde det. Hoppas bara jag kommer ihåg hur man gör såsen >_< Och nej, inte torsk egentligen, alaska pollock.. sånt jävla tjafs om torsken just nu.

Sen måste jag klippa håret. Det är helt hopplöst nu, blir tovigt på en gång. Så får ta 5 cm eller nåt. Jag såg en bild från festen, där håret iofs var nyfärgat, men jävlar vad fint det var ändå. Trodde det såg ut som ett råttbo egentligen, och först när jag såg bilden förstår jag alla Maries kommentarer om att jag minsann inte alls har slitet hår. Det ÄR slitet, men det syns inte på håll. Uppenbarligen.

Hoppas de fått in några vettiga pyjamasbyxor nu.. Jag vägrar ha ett par där det står Hello Kitty över hela arslet.

Bra saker.

Ja det hände bra saker idag med.
Sigtunahem svarade att de räknar med bostadstillägget (TACK!), och de tillämpar dessutom förtur. Pratade med min kurator idag, så hon ska skriva ett utlåtande. Vet egentligen inte om man kan få förtur om man inte bor i kommunen, men det skadar la inte.
Hon hade däremot inte skickat en remiss till någon sömnklinik. För hon hade inte hittat någon. Jaha, är det JAG som ska leta på rätt någon nu, eller vadå?

Görel hade tydligen påpekat för Gunnar att det minsann var lerfläckar i deras badrumstak. Man har väl kommit fram till att det var Eldows, men hur i helvete han lyckades med det kan jag inte föreställa mig.
Bilder från helgen is teh shit, önskar jag kunde lägga upp några men orkar inte be personerna på bilden om tillåtelse.

Jag hatar Stockholm.

Om jag bodde någon annanstans nu så skulle jag nog aldrig kunna tänka mig att flytta hit.
Fyfan för bostadssituationen här. Det är ju bara deprimerande att sitta och skicka iväg intresseanmälningar när man får till svar "Kontraktet gick tyvärr till en annan sökande, du hade köplats nummer 291" i fucking Alby. Jag hoppas för guds skull att jag hade sökt en lägenhet med prio för hyresgäster, annars går det fan inte alls framåt.
Sigtunahem nästa. Jag får väl trösta mig med att Sigtuna verkar vara rätt.. mysigt, ändå. Tänker bara på badrummet vi hade i trean i Märsta.. duschade alltid på några minuter, för det var vidrigt och luktade illa.

Det blir tidig kväll ikväll. Jag är grinig, och jag orkar inte gå runt och vara grinig. Att jag har sjuk huvudvärk och ont i magen förbättrar ingenting.
Hade sjukt svårt att somna i natt, och drömde helknasiga drömmar i inatt/morse. De gick ut på att jag vaknade och absolut inte fick somna om, vilket ledde till att när jag väl vaknade till lite så fick jag panik och tänkte att jag minsann inte skulle somna om. Det är ju bara det att när klockan är 5 så borde jag somna om.
Dessutom ska jag inte dricka kaffe på en vecka. Eller åtminstone inte tills imorrn. Så idag är första dagen utan kaffe. Trevligt. Inte.

Nackdelen med att ställa sig i nya bostadsköer är när man ska få dem att godkänna min inkomst och mitt bostadstillägg. De flesta är så griniga när det gäller det. Det är så sjukt.. jag får ju för fan i stort sett hela hyran betald, VARFÖR kan de inte bara gå med på att godkänna bostadstillägget?
Dessutom väntar jag på papper från CSN.. de har inte svarat på om huruvida jag får helt nedsatt belopp i år. Det gör mig orolig. För om jag inte får det.. så känns det rätt.. jagvetintevad. Men jag pratade ju med dem via telefon, och försäkrade mig om att bara man hade hel aktivitetsersättning så FÅR man helt nedsatt belopp. Men åas.. det är CSN vi snackar om...
Väntar på svar från nån biståndshandläggare här i kommunen också, och på försäkringsbolaget.
Nu är det en sån där period när det är så himla mycket som är osäkert på en och samma gång, jag hatar de perioderna.

Oh ffs

Varför har de slutat med dressing i pastasallader som man köper på ICA? Det var ju den som var det godaste med det hela.
Varför fick Yves Rocher för sig att ersätta min produkt med något annat utan att fråga? Fattar de inte att man faktiskt vill ha det man beställer och inte något annat?
Varför envisas min magkatarr med att hålla i sig trots att jag pratar snällt med magen?
Varför har jag inte fått nåt svar från BB om lägenheten?

Egentligen är det väl mest grejjen med min beställning som gjorde mig förbannad. Om jag hade velat ha den produkten istället så hade jag väl beställt den, nu var det ju så att jag faktiskt satt i 20 minuter och funderade och letade upp recensioner för att just komma fram till just produkten jag beställde.
Dessutom är jag trött som en gris, och irriterad på mig själv för att jag sade att jag skulle vara med på Kz ikväll.. det kommer jag ju inte att orka >_<

Men lika glad var jag för det.

Jaha

Igår sa jag att nåt dåligt skulle hända, och det här klassar jag som dåligt även fast det inte rör direkt mig. Hon står mig ändå så nära.
Nu ska man bara visa det också, att man faktiskt finns där för vad som helst även om det kanske inte alltid verkar så. Önskar att jag hade min egen lägenhet nu så man kunde ta dit henne, laga mat åt henne, bädda ner henne i soffan med massa godis och böcker och låta henne tänka på andra saker om så bara för en liten stund.
Oh well.

Det fanns en Just Nu lägenhet, en TVÅA med en låg hyra (minitvåa, men det skiter jag i, bara det är två rum) ett stenkast från Fittja t-station. Har nog aldrig loggat in så jävla snabbt där kan jag säga.
GIMME GIMME GIMME! Ja, Fittja suger, men den har två rum, och det skulle vara min lägenhet, och jag skulle kunna gå på toaletten med öppen dörr när jag ville...
Det är fan det första jag ska göra, gå på toaletten med dörren öppen och njuta av vetskapen att ingen jävel kommer kunna komma in.

Hahaaa.. apropå dumma saker som sägs mig och Emma emellan...

Ma säger:

jag har ingen aning men jag tror det


Skallebank - It's fucking on. säger:

Ah kej


Ma säger:

ghahaha


Ma säger:

"jag har ingen aning men jag tror det"


Skallebank - It's fucking on. säger:

Hahahahaaa


Ma säger:

jag har ingen aning


Ma säger:

jag tror ingenting


Ma säger:

haha

För det andra så är det typiskt oss att härma oss själva precis när man sagt/sktivit något.
Emma drog också upp Josefinas kommentar i gymnasiet; "Vaddå får man frånvaro om man inte är där?"


:)

Plötsligt känns det som att förkylningen man tydligen gått och dragit på sig inte spelar så stor roll.
:)

Imorrn ska jag förhoppningsvist hämta ut grejjer från Yves Rocher, köpa ett par byxor (nu är det tamefan panik, på riktigt), ett par pyjamasbrallor iom att jag konverterat mina gamla till ordinarie mjukisbyxor, och en lampa kanske.
Och ost.
Och sitta och kolla tre olika sidor med bostäder med någon kvarts mellanrum. Alltså den där Bostad-nu-grejjen som många kör med är väl bra, men fruktansvärt stressande. Jag hatar när det kommer upp lägenheter på ställen man verkligen inte vill bo på, för jag vet ju att jag måste söka dem med. Men det går ju alltid att flytta igen.

Jag är så jävla glad att Emma är tillbaks i mitt liv nu, hon är bra att dela sin glädje med.
<3
Haha, jag tänker på henne varje gång jag ser hålet i mina favoritbyxor också.. "Öh, jag har ett hål mellan bena *peka*"
Jag önskar att jag hade vår lista kvar, den var full med dumma saker som vi och folk i vår närhet sagt.
"Vafan, det står ju dra!", sade hon och fortsatte trycka.
"Kan vi inte gå och ta fler såna där papper, de är så roliga att.. eh prata med."
Min mamma pratar fortfarande om den, mest för att två av mina systrar (och hon också för den delen) lätt skulle kvalificera sig in sig där. Ja det är ju det där med gener som sagt, inte fan har man bra förutsättningar. Sen att jag och Caiza inte är släkt och att Maja "bara" är min halvsyster är väl en annan sak. Det sociala arvet?

Nej det känns som att jag skulle kunna fylla ett helt A4-med svammel just nu. Funderar på att gå och sova, men vette fan om det skulle funka.
Men inte ens det känns särskilt nedslående eller oroande :)

Trött och frusen.

Det var sjukt mysigt att sova med honom i lördags. Inte lika mysigt att sova själv igår. Det kändes bara tomt, trots att jag ändå sovit själv den senaste tiden.

Var bara trött och frusen när jag vaknade också, och då kändes det inte så lockande att gå upp.

Hade planerat att gå och handla lite idag, men nu känns det som att.. no way.
Känns som att jag har bomull i hjärnan just nu, och folk är konstiga.

Dessutom börjar helgen kännas av i kroppen. Ont i skuldrorna och diverse ställen av att sova på ett golv, och allmänt.. seg efter alkoholen i kombination med för lite sömn och mat.
Tacka vet jag förr i tiden när man kunde råsupa en vecka i sträck, sova utomhus och leva på nudlar, typ. Inte för att jag skulle göra det nu ändå, men vore ju ändå bra ifall gränsen fortfarande låg där när det gällde kroppsliga men,

HB-fest dag två.

Ja jävlar.. egentligen minns jag inte så mycket. Vilket inte beror på att jag var onykter, tror mest att det var för att det inte hände så mycket egentligen, förutom vissa grejjer.
En däckade inne på toan igen så Richard var tvungen att fixa loss dörren.
Fick reda på vad som egentligen hände dagen innan, då Carl skulle olla Erik och blev upptäckt med brallorna nere någon halvmeter ifrån honom. Haha, ingen vågade gå och lägga sig innan honom igår kan jag säga.
"Är du trött nurå?"
"Ska du gå och lägga dig? Är du säker?"
Jag var trött som ett as hela kvällen, trots en massa energidrycker. Vilket ledde till enorma fnissanfall med Ylva.
"Krux äger"
"Nej, Kruxx med zzl!"
I blame her!
En fd smålänning (eller småländare som jag uppenbarligen säger, fattar inte vart jag fått det ifrån) överaskade och dök upp med sin flickvän.
Vi åt korv med bröd.
Det var överhuvudtaget en rätt lugn kväll ändå.
Höjdpunkten nåddes nånstans mitt i natten, och jag somnade inte riktigt förräns det började bli ljust ute. Sov på liggunderlag i ett rum som inte var avsett för någon att sova i, och sov överhuvudtaget inte mycket alls, men det känns som att det inte gör så mycket.
Förmiddagen var sjukt seg. Och jag kan tänka mig att man gett folk lite att prata om nu iaf.
När smålänningarna hade åkt drog jag hem, och däckade framför TVn en stund, känner för att gå och lägga mig igen faktiskt. Känner mig mest som ett lobotomerat mongo, jag är nog lite bakis ändå.
Kände mest för att kidnappa Erik och ignorera att han börjar jobba imorgon.

Guildfest

Ja det var dag ett igår. Dag två idag. Duh.
Vi stod och stekte nästan 7 kg köttfärs i ca 2 ½ timme, och fixade mat åt 20 pers. Trodde att jag skulle ha träningsvärk i armen efter allt rörande, men icke.
Var vrålhungrig kl 15, men när vi åt så hade jag totalt tappat aptiten pga överhunger och fick knappt i mig nåt. Vilket ledde till att man inte kunde dricka så mycket öl, det hade nog inte blivit bra.
Det var en del trevliga saker.
En del mindre trevliga.
Men övervägande trevliga saker.
In fact, så var det bara nån liten grej som var otrevlig.
Träffade nytt folk, vilket ironiskt nog bestod av mest stockholmare. En viss mage åkte ju på mobbning direkt, och däckade senare inne på toaletten så Richard fick fiffla med låset för att få upp dörren. Haha, ja jävlar han kommer ju inte bli mindre mobbad nu...
Det var riktigt kul att träffa folk man spelat med sen WoW först släpptes, man visste ju redan att de var trevliga och så, och verkade vettiga, så det var kul att se att de faktiskt var så på riktigt. Fast det var la bara två st som jag inte hade träffat än, som man spelat med sen starten.
Jag var tvungen att ventilera en sak med Emma, fan ibland är jag så jävla fånig och inte mig själv >_< Kände mig som en liten osäker fjortis vissa gånger. Och det är inte jag, jag är ballare än så. LiXoM.
En annan mage förkrökade på tåget hit, och det slutade med att han stod och dansade som en galning. Bland annat. Givetvist finns det dokumenterat på film/kort.
Görel var där, sen kom Arvid (som ju faktiskt var med i guildet ett tag), och sen kom Ylva också, så det blev rena rama familjefesten. Jag, Ylva och Arvid shottade tequila, hehee.. Jag hade nog inte gjort det om jag var onykter, men det kändes som att man praktiskt taget var nykter så lite sprit kunde man dricka. Tyckte synd om Ylva som skulle jobba dagen efter bara.
Det var planer på att vi skulle ha webcammeeting med vår dansk, men det blev inte av. Tror det glömdes bort i fyllan och villan.
Tror faktiskt att min skiva blev accepterad, men åas så spelades nog inte alla låtar. Vette fan om Unchastes "Äta barn" spelades ens.
Det som var irriterande var att två st påpekade att jag såg så trött eller dyster ut. JAG VET. Men jag KAN inte sitta och flina bara sådär. Och när 5 pers sitter och pratar om olika saker samtidigt så känner inte jag att jag behöver lägga mig i konversationen, jag nöjer mig med att lyssna. Jag har lika kul för det. Sen var jag iofs trött som ett jävla as hela kvällen, men det är en annan sak... Jag är bara så trött på att hela tiden behöva ursäkta mig när det gäller det, jag kan väl för fan få se ut hur jag vill. Jag ser neutral ut by default.
Ett tag lutade det lite åt att jag skulle sova kvar där, men det verkade redan vara ont om sovplatser så jag åkte hem när Gunnar åkte hem. Eller åkte och åkte, vi missade bussen med nån minut och bestämde oss för att gå, vilket tog typ en timme och vi klättrade i backar och hade oss. Skvallrade om folket på festen. Fast det var skönt med så mycket frisk luft faktiskt. Mindre skönt att komma hem och upptäcka att man har två blödande skavsår + öm tå. Kan fan knappt gå nu... Kom hem strax innan fem iaf, och jag har väl fått ca 4 timmars sömn. Känns inte heller så hett.
Haha, en viss annan mage (fan vad magesarna utmärker sig hela tiden) som låg och sov i datorrummet mumlade massa saker när jag skulle kolla upp saker på SL.se.
"Stick härifrån.. *mummel mummel* SLUTA! *mummel mummel* Lägg av nu va, stick härifrån", på dalmål.
Visserligen kunde han lika gärna varit vaken och faktiskt pratat med mig, men det lät som att han sov.

Det som stör mig lite är att folk verkar tro att jag och Gunnar sitter ihop. För det första så har vi aldrig gjort det, vi har varit självständiga i vårt spelande och har spelat i olika guild för det mesta faktiskt, förutom i början och i TBC. Sen tror jag inte att folk fattat/vet om att vi faktiskt inte är tillsammans längre. Men åas, hur skulle de veta det, det är väl inget man har någon anledning att berätta för folk bara sådär. Och det är väl lite förvirrande att vi fortfarande bor ihop antar jag. Sen är det väl ovanligt att folk faktiskt är vänner efter ett uppbrott, vad vet jag. Men saker man har gemensamt med en person och saker man pratar om ändras ju inte bara för att en relation ändras. Vi har fortfarande samma gemensamma (för det mesta) värderingar och uppfattningar vilket gör att man uppfattar folk och situationer på liknande sätt.

Ja på det stora hela var det sjukt trevligt, och om några timmar ska man dit igen.
Gårdagens kommentar (om man bortser från allt Carl sa) var nog Richards "Kan du hålla min öl ett tag, jag ska bara dra en nacksving på Inkapts". Sen att det var Richard som snabbt åkte i golvet var en annan sak :D
Haha, påminner mig om Arvika.. "Kan du hålla min öl?" var något som jag och Tomas sa till varandra hela tiden, vet inte varför egentligen. Till slut blev det bara hysteriskt roligt. Åh good times <3

Det blev inge iceblock eller liknande den här gången iaf, trots lite tjat. Nån måtta får det ju vara. Eller så. Men det är en dag idag också.

RSS 2.0