Buh bice...

Jag hade svårt att sova inatt och låg och försökte bestämma mig om jag skulle till Ögir idag eller inte.
Men efter mycket om och men så har jag bestämt mig för att stanna hemma. Det är fan skittråkigt för jag har sett fram emot det ett tag, kom inte iväg på förra hårdrockskvällen heller.
Men jag vet att jag skulle få så fruktansvärt dåligt samvete om jag lägger pengar på det trots att jag egentligen inte har råd.
Fast jag är fortfarande skitförbannad för att jag inte kan komma. Som Helen sa, snart flyttar jag ju skitlångt bort och kommer verkligen inte ha råd att åka dit :(

Bara för det så blev jag sådär akut sugen på öl med, fyfaaaan!

Jag har öht haft svårt att sova de senaste nätterna, jag har verkligen bara slumrat mig igenom nätterna. Men jag klagar inte, för jag har somnat väldigt fort och gött, även om jag vaknat upp strax igen och legat i någon sorts halvsömn.

Varför får inte jaaaaag också pengar?!

Idag har jag haft diskussioner,
Förut har det varit många som arbetar som halvt på skämt påpekat att jag ju har det lyxigt när jag "kan" gå hemma och få betalt ändå. Ja jo...
Nu är det tydligen orättvist när jag får mer pengar än någon annan som är sjukskriven. Eller än någon som är arbetslös.
"Varför får du inte bostadstillägg då?"
"Va, vad är det, är det typ samma som bostadsbidrag?"
Ja fy vad orättvist det är när jag orkar ta reda på mina rättigheter och inte du. Fy vad orättvist det är när ingen ringer upp dig och frågar om du inte vill ha lite extra pengar, skitkonstigt det dära.
Och jag vet att jag inte borde, men jag blir fortfarande så oerhört trött på de som tycker att jag har det så bra som "slipper" jobba. Ungefär som att jag gått i pension självmant. Jag vet att jag borde ha vant mig vid att majoriteten av folk är idioter, men de irriterar mig ändå.

Nu ska jag gå och dricka öl. Iom att det inte lär bli Ögir imorrn, det visar sig bli en dålig månad ekonomiskt trots allt.
Jag som hade sett fram emot att träffa min dubbelgångare igen, haha.

God Be With You Ireland

Slängde ju in min gamla hdd när Erik var här, och förde över låtar. Den här har jag inte hört på sååå länge, och jag älskar den <3
Cranberries - God be with you ireland


Klockan är bara barnet.

Men jag har varit vaken många timmar.
Mor har varit här och kollat in kläder som jag rensat ur, och jag rensade ur lite mer prylar, det slutade med att vi fyllde hela skuffen på bilen.
Åkte och handlade, visste inte riktigt vad jag skulle köpa så det blev en udda blandning av grapejuice, saft, nån energidrink som jag vill prova, och cevapicci. Och såna där bäbisgurkor.
Gav bort min skinnrock idag. Det sved, men det är bara inse att jag aldrig kommer använda den igen. Hade den året runt under några år, men nu... nä. Jag kommer säkert springa över dit och prova den nån gång dock...

Jag borde verkligen VERKLIGEN boka tvätt-tid så snart som möjligt. Igår råkade jag glömma den. Men jag ooooorkar inte...

Sockerrush och illamående.

Jag har varit sjuuukt sugen på blåbärspaj sen igår, och blev ännu mer sugen idag. Men jag kände inte att jag orkade göra båda mat och paj, och som den omogna fjant jag är så koncentrerade jag mig på blåbärspajen.
Note to self: även om mjölken är laktosfri behöver man inte äta hela förpackningen med vaniljsås... Aaajaj min mage :(
Men det var värt det.

Lättad

Eriks far kan fixa släp, han kan också köra fram och tillbaks, med sin bil, som har dragkrok. Känns som att det tog bort sjukt mycket oro.
Emma skulle egentligen kört, men hennes bil har ingen dragkrok, och jag skulle behövt hyra ett släp vilket är dyyyrt. Och det känns så skönt att Emma slipper köra med, kändes som en sjukt stor grej att be henne om.
Iih, hon ska med flytta, då får jag köpa inflyttningspresent! Hon är ca min favoritperson att köpa presenter åt, förutom Erik då.

Det är en del som har sagt att det är så modigt av mig att flytta på det här viset, men det har jag aldrig ens tänkt på. Jag vill ju bara bo nära Erik, då är oro över ens framtida bostadsort inte prioriterat, det är inte så mycket annat som spelar roll.
Det enda jag oroar mig lite över är hur lägenheten ser ut. Eller, det är inte direkt oro, jag vill bara veta. Jag är ju en sån som vill planera saker, ha koll på saker. Det spelar ingen roll direkt hur lägenheten ser ut, jag är rätt säker på att den är fräsch och planlösningen är skitbra och så, men jag vill bara veta vad det är jag ska flytta till.

Det känns som att allt fixar sig. Har fyllt på kortet med och sms:at och berättat för diverse personer om flytten.
Feels good.

"Ja vem vet det kanske blir folk av oss också."
"Ja det kanske det blir! Eller..."
"Eller... nä"
"Nä."

Jag kommer sakna att bo nära Emma. Även om vi inte umgås direkt så är det en bra känsla av att KUNNA göra det när man vill.
Kommer sakna Helen med, rätt sjukt egentligen att vi känt varandra så länge och inte förräns nu upptäckt att vi faktiskt trivs jävligt bra ihop.

Idag köpte jag f.ö en halsduk. Det blev inte av att göra det förra vintern. Eller förrförra. Denna är skitlång, vafan är grejjen med långa halsdukar?! Osmidigt ju. Men den var billig och mjuk och jag är i sjukt behov av en, så när jag sprang förbi den på stan så ropade den bara på mig.

Meemeep

Jag känner mig helförvirrad, jag har så mycket saker att göra så jag inte vet vart jag ska börja.
"Borde" komma ikapp med en veckas serietittande, borde diska den stora högen med disk, gå ner och boka tvätt-tid, berätta för berörda människor om flytten (men jag har inga pengar på mobilen nu, känns iofs som att de flesta läser bloggen och vet ändå men hade ju känts bättre att kunnat berätta det på annat sätt), bestämma mig för om jag har råd att gå på Ögir på fredag, göra typ 700 quests, gwaaah.
Sen är det söndag idag, och mina tankar går till en viss person. Det ligger väl och gnager lite också, men det känns som att det är för hemskt att tänka på. Jag har iaf tur nog som har möjligheten att låta bli att tänka på det.

Flytthjälp i Småland ordnad iaf, Eriks bror stället upp gratis. Jag erbjöd honom 2k guld i WoW, men det behövdes tydligen inte. Pizza planeras ändå.
Jag har varit med i min första ZA-runda, som tog ca 20 min. Smidigt värre. Fick en robe, Wax snodde alla andra grejjer jag ville ha. Men ovanligt nog så blev jag inte skitsur (vilket jag alltid blir när jag förlorar rolls, jag brukar bara inte visa det...) för expen kommer om drygt två veckor, och då byter man ju ändå ut all gear.

Det är tomt här nu. Och jag vet inte hur många meningar jag börjat med "Om tre månader..." under den här helgen. Men det är så underbart att tänka på.

I heard Småland is nice.

Idag sade jag upp min lägenhet.
Idag tackade jag ja till en lägenhet jag inte alls trodde att jag skulle få, en lägenhet som jag egentligen inte borde få.
Om tre månader blir jag smålänning.
Men jag tänker fortsätta att säga R.
Rrrrrrrrr!
Jag har aldrig varit i hålan jag ska flytta till, och jag har inte sett lägenheten. Inte min stil alls att inte ha koll på sånt, men skitsaaaamma, jag ska få bo nära Erik!

Joråsåatteeh...

Erik är typ på väg nu tror jag. Fett nice.
Hans WoW-acc blev hackat idag. Mindre nice. Loggade in och såg att jag inte var med i guildet, och satt och klurade på varför jag blivit kickad. Sen loggade Richards bror in och frågade vad som hade hänt med guildet, och då blev det rätt uppenbart. Fyfan säger jag. Det är speciellt drygt NU, när han kommer hit med datorn, och det har kommit massa nya spells och abilities som man vill testa i raider. Igår körde vi t ex MC och Onyxia, haha. Nostalgi. Men förhoppningsvist fixar det sig snabbt.

Fick också hem fyra erbjudanden om lägenheter i Ryd. Det var lite... hastigt. Måste meddela svar senast 23/10, det suger för det blir skitstressigt helt plötsligt. Idag kommer Erik, sen måste vi isåfall åka ner på onsdag eller torsdag (fast det är iofs nästan en vecka dit), och då kommer jag antagligen träffa hans familj vilket känns skitplötsligt av någon anledning. Inte för att jag har nånting emot det, men det är fan lite läskigt ändå, hade känts bättre att kunna förbereda sig lite.
Dock tänker jag försöka förhala det lite, så att man kanske kan åka veckan därpå, jag fick heller inte hem något papper om den lägenheten jag ville ha mest men tror nog att det är en populär lägenhet som de inte kan hålla åt mig. Men har mailat och frågat om den. Ska höra hur Erik tycker att vi ska göra med när han kommer.

Kändes bara som att det blev lite mycket med hackande och lägenheter på en och samma gång.

Jag har iaf städat nu, moppat golv och haft mig, har en förjävla huvudvärk och ska hoppa in i duschen nu.

Jag fick ett till samtal idag.

Fast det var väntat, jag hade iofs glömt bort det för tillfället, men hade telefontid med min läkare.
För ett tag sen skickade jag iväg ett argt brev, där jag skrev ett de bara inte kan vägra mig en remiss till en sömnutredning på de grunderna de angett, och jämförde det med ett brutet ben, de hade ju knappast vägrat att behandla mig då.
Nu verkade det inte vara några som helst problem med det o.O
"Vet du hur det går till på en sömnklinik?"
"Ja i stort sett... ....?"
För det hade tydligen inte han nån aning om...
Jag vet hur det går till i Uppsala, haha, där ligger (låg?) det tydligen nån psykosavdelning under, med massa folk som skrek hela tiden, så passande...
Men jag vet att det finns utrustning man får låna hem också, det är det jag vill åt. För nu ska han remittera mig till en klinik i Örebro. Och jag vill verkligen inte bli inlagd... man brukar få spendera tre nätter där. TRE NÄTTER. För det första har jag fan skitsvårt för att sova borta ens EN natt, för det andra har jag sjukhusskräck, och för det tredje.. massa undersökningar, och folk som kommer ligga och se på en när man sover. Det är verkligen ren skräck jag känner inför det, men jag får ta det när det kommer. Jag måste ju, om det inte finns något annat alternativ.
Sen avslutade han samtalet med "Ja då kommer jag skicka en remiss dit. Förhoppningsvist." Jaha, han KOMMER att göra det, FÖRHOPPNINGSVIST. Men det spär bara på mina teorier om att han är en sån där som vill känna makt. Och att säga sådär så låter det som att han gör det om han känner för det. Han kan, han har makten att göra det, men kan kanske inte vill. Typ. Men aja, det visar sig. Det går framåt nu. Lustigt bara att damen från bostadsbolaget ringde samma dag... Jag som hade räknat med att det skulle ta minst ett halvår att flytta, nu kanske jag kan göra det inom 4 månader, och det kommer säkert bli precis innan min tid på sömnkliniken.

Men det gör inget, jag har lagt in massa intresseanmälningar, och jag ska in och plocka blommor och sen skilla inscription med locken. På WoW. Guuuu vad saker som ändrades i patchen, jag känner mig sjuuuukt efter men det är också skitkul med nytt profession, även om jag inte var 100% förberedd tydligen.

Jag fick ett samtal idag.

Vaknade upp direkt ifrån en dröm, och trodde att det var alarmet på mobilen och var totalförvirrad. Att det inte var alarmet på klockan skulle jag vetat om jag var vaken öht, för jag hade inte ställt klockan på ringning. Så jag svarade automatiskt, antar att jag egentligen ville stänga av alarmet bara. Jag lyckades uppfatta att det var en tjej från bostadsbolaget i Tingsryd.
Hon undrade lite smått om jag inte skulle ta och söka lägenhet snart, och hade lite småfrågor om varför jag egentligen ville bo där, om jag hade nån anknytning till länet och så, och hur det låg till med inkomst. Jag har haft lite kontakt med dem, det senaste kruxet var att de har många lägenheter som är lediga omgående, och via mail fick jag reda på att det nog inte gick att "hålla" en sådan åt mig tills min uppsägningstid på denna går ut. Vilket jag förstår såklart. Men nu sa hon att det är så många lägenheter som stått tomma länge så det borde inte vara några problem beroende på vilken lägenhet jag vill ha. Jag har en jag innerst inne bestämt mig lite för, huset ser skitfräscht ut, den har inte direkt standardplanlösning, det finns en till ledig lägenhet i det huset som har ännu ballare planlösning också.
Men iaf så sa hon åt mig att anmäla intresse på de jag kan tänka mig, så kan jag titta på alla samma dag.

Så... nästa månad bär det nog av ner dit för att se på lägenheter <3 Den jag har i åtanke räknar jag dock inte med att de kan hålla... men jag hoppas ju.
Senast i förrgår satt jag och bara ville dunka huvudet i väggen för det verkade så jävla omöjligt med allt sånt där, nu känns det tvärtom. Jag tror inte att tjejen fattar hur otroooligt lättad hon gjorde mig.
Man ska ju inte ropa hej förräns man är över bäcken men man kan ju vinka iaf.. eller nåt. Vilket jävla uttryck egentligen. Vem fan ropar hej när man hoppar över en bäck? >_<


Heaven

Igår när jag tänkte på att Erik snart kommer hit så fick jag en viss refräng i huvudet. Så som jag alltid känner mig när jag ligger tätt intill honom, en känsla som ingenting kan slå, när jag bara glömmer bort allt annat:

"Baby you're all that I want
When you're lyin' here in my arms
I'm findin' it hard to believe
We're in heaven
And love is all that I need
And I found it here in your heart
It isn't too hard to see
We're in heaven"



Månen

HAH, det är inte bara jag som känt mig helskum och sovit sååå mycket sämre än vanligt de senaste nätterna, och det är inte bara jag som tror att det beror på fullmånen! Mia är inne på samma sak. Kom att tänka på det igår, när jag märkte att månen sken in lika starkt som om det stod en strålkastare utanför.
Vacker är den, men den inverkan den har på mig (inbillad eller ej, iofs svårt att inbilla sig när man itne ens är medveten om att det är fullmåne) kan jag gott vara utan.

Från igår:

måne

Hår

hair

Sån färg har mitt hår när jag står i solsken. Jag vill alltid stå i solsken. Blir nog till att färga det svart sen iaf, när jag orkar.

Nightfall

Bara sådär från ingenstans faktiskt. Blind Guardian är dock fortfarande töntiga.

lövbänk
"Nightfall
Quietly crept in and changed us all
Nightfall
Quietly crept in and changed us all
Nightfall
Immortal land lies down in agony"



Får man sova nu?

Jag har delade känslor. Jag vill verkligen gå och lägga mig och sova, mina tankar bara dras dit och jag orkar inte vara vaken. Men jag fasar för sänggåendet för jag tvivlar starkt på att jag inte kommer kunna sova när jag vill.
Det var en jävla knas natt inatt, som verkligen sänkte mina förhoppningar om att kunna sova relativt normalt.
Nu känns det bara som ångest när jag tänker på att jag någon gång idag kommer behöva lägga mig i sängen och ligga där tills jag somnar, och om man har ångest på det viset och går och lägger sig så blir det ju såklart ännu svårare att somna. Och det funkar ändå inte att gå runt hela dagen och ha ångest för det, det är bara dumt.

Nä jag ska ta en promenad nu.

Mer BB

LOOOOOOOOL! Hahaaa, nog för att jag missat typ alla deras videos då youtube inte fanns på den tiden och de spelades ju inte på MTV, men DENNA!
Hahaaa, JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR! Och den är inte med Diesel and dust, den är fan äldre än så, herrejävlar vad små de är! De är fan true... Jag gillar't som fan att Nicke sjunger likadant nu i stort sett, jag gillar band som håller fast vid sin stil på det sättet.



Sen kollade jag upp lite nyare grejjer, det här är ett sådant band jag ogillar att höra nytt material från för jag vill inte bli besviken. De gick ner sig lite i kvalitet ett tag men med Stockholm Syndrome började det gå uppåt igen. Nu vette fan...
Och Dregen. Kan han inte bara sluta vara Dregen? Han är inte tuff. Jag hade en liten crush på Nicke när jag va liiiiten, alla andra gillade Dregen (förlåt Sofia, jag gillade faktiskt inte Dregen trots att jag sa det...). Nu ser alla konstiga sleazare ut som honom, går ju inte att se skillnad på dem. Å ja menar... jämför Dregen och Nicke sjunga här. Det finns en anledning till att Nicke har lead vocals. Nuff said.
Jag och Johanna har ju nästan fått med Dregen på efterfest dårå... haha. Jag berättade för Erik om den konstiga tysken i latexkläder som vi träffade den kvällen. Han var alltså liten, med konstigt blont hår, svart latexväst, svart latexkjol, och svarta höga stövlar (jag skulle kunna skriva att de var i tjejmodell, men jag vill gärna tänka att skor är unisex egentligen). Och satt och hånade mig för hur jag uttalade Wumpscut. Det gick ju inte riktigt att ta honom på allvar. Åh det var en sån rolig kväll... Morgan vad med, och vi skulle till hans kompisar efter ett tag, han var förvirrad och sa att de satt på "ett ställe på söder", och så hade han fått vägbeskrivning. Vi gick och irriterade oss på att de inte kunde säga namnet på stället, vafan lixom... tills vi kom fram till stället, som faktiskt hette Ett Ställe. Vafan är det för namn?! På vägen dit blev vi också stoppade av nån som undrade om vi sålde knark. Om man vet hur snäll Johanna ser ut så är det hysteriskt kul. Jag saknar Grottan... Men jag, Ylva och Jezz SKA dit nån gång.
Ja låten ja. Titta på den och säg att Dregen är ballare än Nicke och du är dum i huvudet.


Ååååååh

Jag har verkligen noll energi och massor att göra. Jag har iaf lyckats diska och torka av i köket, och vikt en påse med tvätt. Backyard Babies Total 13 är faktiskt peppande att dra på på hög volym när man ska göra sådana saker.
Varenda jävla låt på det albumet är så jävla bra, jag älskar det <3
Highlights är fortfarande min favorit med dem (t om bättre än Kickin' up dust), men videon är rätt lam. Iaf i denna versionen, den går mest ut på att Dregen hånglar med tjejer och att ljudet inte synkar med Nicke. Som f.ö ser så liiiiiiten ut där. Men introt... jag älskar det. Det skulle kunna starta mitt hjärta igen om hjärtat stannade.


Revelation

Den där oljan, som följer med i en del nudelförpackningar... den fyller ingen uppenbar funktion. Har jag insett nu. Inte för mig iaf. Jag var t om lite wild n crazy och lät vattnet följa med när jag hällde över nudlarna i skålen (brukar aldrig göra det) men det blev mest bara slaskigt och jobbigt, har aldrig fattat tjusningen med det.

Din värld i mina ögon

worldinmyeyes


Satt och lyssnade på Halagaz Runedance och blev inspirerad. Gammal favoritlåt:

"Ghastly sight freezes my mind once again
Nights are long and lonely when I can't sleep
When I look at the deeds of mankind,
then I say no! No, I really am not of your kind.

See, your history a book of blood
Horror designed by human brains, I can't forget!
Where are the tortured souls now?
Who can justify their pain?
Is this humanity, then this is no place for me

When I see a fantasy lord control your mind
Misery in no one's name, how can this madness be?
Do you know what I feel...
my true sense turns insane!
When the most senseless is called sane

As the wheel turns with bitter self-hate
Your viscous circle leaves no escape

Shallow words and false love
I see pity for the mean and whining loud
Don't tell me about justice
For the unheard and defenceless little souls, why don't you cry for them??
Don't tell me about kindness which is not there

Hollow minds that do not see or feel
Screams of animals in their hands, they do not hear
Are you lifeless metal machines, are you robots?
My rage when I see 'bastard men'
that destroy all that I hold dear

Your world in my eyes
At the end, bloody tears blind my sight"

Tänka i cirklar.

cirklar

Det är mina grejjer det.

Kära dagbok.

Dagen har varit fylld med roligheter!
Jag har rensat avloppet i duschen
Hej då!

PS: Jag är så glad att jag gick upp i morse så jag inte missade den här underbara dagen DS


Mitt nya balsam.

bamseDet doftar ljuvligt också <3
Fast vad heter hon, nånting-Lisa, jag gillar inte henne, jag vill ha Lille Skutt på flaskan istället...

Bilden är från http://www.ccs-se.com/bamse.

"Asså jag dricker EXTREMT sällan."

Haha, nu måste jag skriva om Blondinbella... Jag har aldrig direkt haft någon åsikt om henne, det är svårt att ha en åsikt om någon när man inte vet var personen slutar och varumärket börjar, speciellt när man aldrig är säker på vad syftet med vad hon gör egentligen är.
Men hon var ju tydligen med i Debatt på SVT häromdagen, och jag kollade på klippet nyss. Jag vet inte hur många gånger hon sa "Jag dricker INTE ofta alls", i olika varianter, och till slut verkade hon förlora greppet och verkade bli så förtvivlad och desperat så hennes mun blev som en kulspruta som mest bara spottade ur sig "Asså jag dricker EXTREMT sällan". Hon påminde mig om Elliot i Scrubs på sättet hon pratade.
Sen sitter hon och säger att det är fel att dricka när man är under 18. Varför gör man något man tycker är fel? Speciellt när man som hon är involverad i politik. Hon hävdade att det är vanligt att 17-åriga tjejer dricker, och det är ju helt klart sant, ingen har missat det. Hon hävdade också att hon dricker mer sällan än de flesta andra (ibland ville hon få det till att det var ett glas vin till maten ibland, uppenbarligen vin som innehåller alkohol), som att det skulle bli mindre olagligt att dricka då, eller vad? Och blir det mindre fel för att det är ett vanligt fenomen?
Jag läser hennes blogg ibland (stfu, jag har inget att göra på dagarna...) och tycker att Janne Josefsson överdrev hennes alkoholvanor (som det verkade som iaf), men hon ville förminska dem. Och hennes s.k motståndare, vad gjorde han där? Han bara satt på andra sidan och sa att Blondinbellas blogg var bra och att det vore mycket roligare om alkohol inte fanns alls. Jaha? Vilken debatt då.
Jag förstår bara inte grejjen med att sitta i TV och säga "Det är fel, men jag gör det". Det verkar bara... dumt. Det hade varit en sak att säga att man tycker att 18-årsgränsen är fel, men det tycker hon ju uppenbarligen inte. Jag satt och bet mig i läppen och tänkte att snart säger hon något som räddar henne, som förklarar hennes beteende, det är ju Blondinbella, klart hon kan rädda den här situationen, men det uteblev.
Det roligaste är väl att hon uppenbarligen är skitnöjd över det hela.

Jag tycker bara att hela fenomenet med Blondinbella är underhållande. Ärligt talat så trodde jag att hon kunde framställa sig på ett bättre sätt ändå, hon är ändå väldigt framgångsrik, men övning ger färdighet antar jag. Tills dess tänker jag fortsätta se hennes små uppträdanden som något att fnissa åt. För jag har ju inget liv.

Katatonia

Ja f.ö så har jag börjat lyssna på dem igen. Såg att jag hade Dance of december souls i hyllan och fick sån lust att lyssna på dem. Det var flera år sen, och jag har väl aldrig varit ett stort fan, men jag tycker deras musik är speciell och omväxlande.
Sen är jag underligt nog fascinerad av ordet katatoni och dess innebörd (hej jag har aldrig påstått att jag är normal....) och Katatonia är ett förbannad ballt bandnamn.
Jag tror jag började lyssna på dem precis efter min doomperiod, när jag började gå över till vanlig metal. Eller ja, black metal, igen.
Låten jag fastnat för för tillfället är Day.

Handla handla handla

Åååååååh, JAG VILL HANDLA! SAKER! PRYLAR! KLÄDER! VADSOMHELST!
Dessutom är min kusin Sofia med barn, och vi har rätt lika stilar, hennes karl också, och jag har hittat massa ullegulliga barnkläder med rocknroll och- psychobillytryck på, så de kommer ju bli överösta med sådana. Med Oliver så kunde jag inte riktigt köpa sådana grejjer, varken Caiza eller Markus har bra smak (mummel....) så det fick räcka med en t-shirt med ordet BABY i AC/DC-stil, som jag och Anna köpte på Blue Fox.
Jag blir verkligen galen, jag verkligen måste köpa något, förihelvete... Ska gå ner och köpa balsam imorrn, och hoppas på att det räcker, för jag SKA inte köpa något annat. Fattar inte vart denna köpmanin kom ifrån. Jag döööööööör.
En munkjacka skulle jag vilja ha. Förutom alla t-shirtar jag hittat... men sådana behöver jag inte, mer än att jag är sjuuuukt trött på de som jag haft i flera år, men en munkjacka behöver jag. Synd att alla går på över 500-lappen. Jag behöver inga byxor längre, uppenbarligen har jag gått ner en byxstorlek så jag kan ha en del gamla byxor. Och av en händelse så hittade jag ett par vrålsköna byxor som jag fått av nån, älskar dem <3 Det, mina vänner, är därför jag har mycket kläder men inte så mycket att ha på mig. Det är inte enbart fruntimmersfasoner, jag pendlar faktiskt mycket i vikt ibland och måste ha kläder i olika storlekar, annars skulle jag plötsligt stå där utan några byxor alls t ex.

Som sagt, gamla grejjer...

Fick flashbacks från helvetet (alltså som att de var i den klassen, inte flashbacks från när jag var i helvetet... jo det var jag väl men inte FYSISKT) i några timmar, som bara vägrade försvinna, vilket drev mig till vansinne. Försökte sedera mig, duscha en timme, vilket inte funkade ett skit, så jag gick och lade mig och drömde konstiga drömmar.
Nu känns det mer normalt. Men jag visste faktiskt inte att jag kunde få sådana starka flashbacks fortfarande. Jävla gammalt skit som jag inte vet vad jag ska göra med, men jag har fattat nu att jag verkligen måste ta tag i det.

Gamla grejjer

Satt och rotade igenom en kartong för att rensa ur saker. Bland annat två skitgamla dagböcker och bilder från Småland. Jag vill inte påminnas om det, om det huset. Men jag sparade två bilder på mig och min "lillebror".
Kollade igenom andra gamla dagböcker också, jag gör det lite då och då men jag ångrar mig alltid. Dock hittade jag en sida, från när jag och en vän tydligen hade suttit och gjort massa tester online samtidigt, från 2002.
"Hm... "Om jag fick en önskan".
"Make the pain go away"
"Nånting säger mig att du skulle valt det"
Jag: "Det gjorde jag"
"Jag med. Dock kunde man inte fylla i vems smärta."

En del vänner varar livet ut. En del förstod så mycket trots att man sa så lite.

Så man sitter.

Och sitter.
Och sitter.
Det är otroligt hur länge man kan sitta och göra ingenting.

Jag har ätit Jesus-stolle nu, Lidl har lustiga bakelser.
Och hämtat ut Eriks present, denna gången var det rätt.
Jag: "Wooh, känn på den!"
Mor: "Nämen, det känns ju inte!
Jag: "Nä!"
Mor:  "Eller alltså, det känns ju... det känns... ingenting när man känner på den"
Till hennes försvar kan jag ju säga att det faktiskt inte kändes någonting när man kände på den... eller så.

Skickat iväg mina kängor nu, och lite andra grejjer jag sålt.
Jag ska låta bli att rensa ur grejjer för ett tag nu, för jag märker att jag blir tjurig och vill slänga 90% av mina prylar, och det är nog inte så bra...

Väntar på ett mailsvar, om det blir svaret jag hoppas på ska jag slänga iväg en drös intresseanmälnigar på lägenheter i Ryd. Dags att röra på arslet nu. Just nu känner jag mest för att packa en påse med kläder och flytta på en gång.

Intervention

Jag har börjat kolla på det igen. Jag gillar det, såg på 0504 - Charles idag.
Jag tycker ändå att det är lite väl lågt av de som ordnat interventionen (stavning?) att sitta där och ge honom dåligt samvete när han inte ens vill fortsätta leva. Tänk om det hade misslyckats, då hade han mått fan så mycket sämre efteråt. Det är rätt mycket att ha på sitt samvete.
"Lev för vår skull, det är så egoistiskt att dö", typ.
Som läkaren sa, "He doesnt shoot heroine to feel good or bad, he does it to feel nothing".
Åsså hans jävla morbror... "I've been through some shit too", vafan! Som att säga till någon som amputerat båda benen att "Jo, en gång stukade jag handleden, det är inte lätt för oss inte".
Nu måste man väl se just det avsnittet för att fatta vad jag pratar om så egentligen är det värdelöst att skriva det här men jag blev bara förbannad på det...
"I know I'm gonna die on the streets, I just hope it will be rather sooner than later"
Jag tycker iaf att det känns rätt självklart att om man vill dö men inte vill ta livet av sig så ser man iaf till att göra livet så drägligt man kan tills man dör. Sen var det ju skönt att han fick en annan livssyn (omg, spoiler!) men han ska ändå leva livet ut och kunna handskas med sitt förflutna på något sätt.
Det har både nackdelar och fördelar med att inte känna någonting.

Fördelar

med att Erik åkte hem idag:
1. Jag kan gå på toaletten med dörren öppen
2. ... ... ... ... ... ... nä.
Om jag skulle göra en lista över nackdelar så skulle den bli oändlig.
Jag tycker fortfarande att det är så jävla lustigt (så LUSTIGT så jag garvar PÅ MIG), när jag gick i högstadiet ville jag inget hellre än att ha en egen lägenhet så jag fick vara SJÄLV, helt ensam, nu när jag för första gången i mitt liv har en alldeles egen lägenhet vill jag inget hellre än att dela den med honom.

Om någon jag känner häromkring har en släpkärra som kan fungera som flyttkärra så vore det kanon om vi kunde deala lite.

Edit: *ASG* Det finns seriöst en håla som heter Kolaryd :D Hahaa, påminner mig om alla gånger man åkt till SRF och suttit och fnissat åt alla vägskyltar, då åkte vi ju faktiskt förbi Väckelsång nån gång har jag för mig. Men jag tror jag blinkade då så jag missade nog själva byn. Nej nu var jag elak... Det är bara Kungsör man får säga så om.
Erik har dessutom tagit ifrån mig illusionen om att Konga inte uttalas som Kongo fast med -a på slutet, utan ng-et uttalas som i... iNGa. Jag vägrar dock tro på det, och ska fortsätta säga Konga. Fast inte när någon av lokalborna hör...

Det står en back öl i köket.

Och världens hetaste karl sitter i soffan.
Och man kan skapa premades på betan, vi har DK, rogue, lock och mage.
Helt klart godkänt.
Veckan har varit skitslapp och vi har ätit kakor och godis varje dag, får fan knappt på mig brallorna längre... men det har varit underbart.
Jag tycker att Erik är skitlik han som spelar Lucas i One Tree Hill (Michael Chad Murray?), men han fattar inte hur jag kan tycka det. Måste slänga upp bilder sen för att jämföra, om han går med på det. Morr, jag tycker det är hur uppenbart som helst, fast jag kom inte på det förräns i somras när han stod ute på balkongen, av någon anledning.
Eriks far tycker att han ska ställa upp mig mot en vit vägg och ta kort på mig. Erik har tydligen yrat nåt om att jag är söt, och hans stackars föräldrar har gått på det, och vill se kort...

Nu ska jag gå och äta mera jordnötter och sen se på The shawshank redemption.

RSS 2.0