Panikskrikspik

Jag vill packa, men far bara omkring och vill packa allt samtidigt, men jag vet ändå inte vad jag ska packa. Det är säkert massa viktiga saker kvar att göra men jag kommer inte på något viktigt faktiskt, så jag mår mest illa.
Jag vill lägga mig och dra täcket över huvudet tills dagen innan då jag faktiskt kan packa ner ALLT.

Vår präst

Vår präst i guildet som ironiskt nog spelar shadow priest, när de pratade om att hans församling måste bli förfärade över att han kör shadow:
"Ja de får samla kollekt till mig för att jag ska ha råd att specca holy"
<3

Bbl.

Typ.

Låten som vägrar försvinna från min hjärna är Stainds "It's been a while".

"It's been a while
Since I could hold my head up high
and it's been a while
Since I first saw you
It's been a while
since i could stand on my own two feet again
and it's been a while
since i could call you
But everything I can't remember as fucked up as it may seem
the consequences that I've rendered
I've stretched myself beyond my means

It's been a while
since i could say that i wasn't addicted and
It's been a while
Since I could say I love myself as well and
It's been a while
Since I've gone and fucked things up just like i always do
It's been a while
But all that shit seems to disappear when i'm with you
But everything I can't remember as fucked up as it may seem
the consequences that I've rendered
I've gone and fucked things up again

Why must i feel this way?
just make this go away
just one more peaceful day

Its been awhile
Since I could lok at myself straight
and it's been awhile
since i said i'm sorry
It's been awhile
Since I've seen the way the candles light your face
It's been awhile
But I can still remember just the way you taste
But everything I can't remember as fucked up as it may seem
I know it's me i cannot blame this on my father
he did the best he could for me

It's been a while
Since I could hold my head up high
and it's been a while since i said i'm sorry"

Veab

Sjuk jävla cred till dem.
När mitt gamla elnätsbolag/elbolag inte ens svarade på mitt mail och inte kunde berätta till vilken nätägare jag skulle vända mig, så fick jag ett mailsvar efter TVÅ minuter från Veab där de berättade att de inte var min nätägare men gav mig telefonnummer till Eon som faktiskt är min blivande nätägare.
Jag ser fram emot att bo i Växjö och ha Veab som nätägare...

Edit: vilket iofs inte spelade någon roll, för Eon hade inte heller någon koll och hade inte Ryd i sitt register, vilket är lika bra det för deras nätavgifter ligger seriöst på tusenlappen över många andras...
Men fuck it säger jag, jag har dragit mig för att skicka ännu ett mail till min hyresvärd men var tvungen att göra det nu för att få anläggningsinformation. De måste redan tycka att jag är världens jobbigaste hyresgäst.
Nu ska jag hoppa ner på stan.

Men ORKA

Suttit i massa samtal idag, fixat en del viktiga saker (jag kunde ändra min hemförsäkring nu, varför i helvete man måste vänta tills samma månad med att ändra den övergår mitt förstånd...), insett att min personförsäkring inte går ut det här året samma vecka som jag flyttar, utan nästa år. DET var så himla skönt att få veta, för det kändes lite överväldigande med icke-relaterade flyttgrejjer i samma veva...
Jag har pratat med tele2 med, som vanligt var jag störtirriterad innan jag ens kommit förbi deras menyval.
"Är du företagskund ring blablabla"... Ja jag är företagskund, det är därför jag ringer numret för privatkunder.
"Vill du ha hjälp direkt på vår hemsida, gå till blablabla" Ja jag vill ha hjälp där, det är därför jag ringer till er.
Allt där är uppsagt nu iaf, även om jag glömde en del grejjer.. Får hoppas att lägenheten står tom tills mitt abonnemang är slut så det inte blir nåt krångel.
Jag kom på att jag var tvungen att kolla vilka tillbehör de ville ha tillbaks (btw så får jag stå för frakten själv, KUL, lär gå på 200:- vilket är en förmögenhet för mig just nu), så jag provade på den finurliga chatten de hade på sin hemsida.
Jag förklarade läget, att nätverkskabeln jag fick av dem gett upp rätt snart och att jag sket i att begära en ny, och undrade om de ville ha en sådan tillbaks och vilka andra tillbehör.
"Det viktigaste är modemet."
Vilket jag naturligtvist tolkade som att "Skicka in modemet du, så tar vi resten sen på den gigantiska räkningen, iom att jag uttryckte mig såhär så har jag ryggen fri..."
Men jag tror jag lyckades formulera mig bra, jag kommer inte debiteras för något annat i efterhand.
På telefon sa dock tjejen att jag var tvungen att skicka in digitalboxen för att det skulle räknas som att jag sagt upp abonnemanget, vilket lät helt åt helvete. Så jag tog upp det med chatt-tjejen, som sa att de ville ha ett bevis på att jag flyttar, och att det var det som räknades som ett uppsägande. Vilket för mig låter hur jävla underligt som helst. Måste de ha ett bevis för att jag vill säga upp mitt abonnemang? Räcker det inte med att de suger?

Jag har haft kontakt med CSN nu, som vanligt massa papper som ska kopieras vilket inte faller väl in tillsammans med flytten, men jag har egentligen inget att oroa mig för såvida de inte ändrat reglerna för i år.

Prata med försäkringskassan ska jag också göra. DET oroar jag mig för, för jag har fått två olika besked om handläggningstider. Men jag oroar mig inte så mycket, de kan knappast dra in bostadstillägget bara för att jag byter lägenhet, det värsta som kan hända är att jag står utan bostadstillägg en månad, och visst, minus 4100:- en månad ÄR mycket men jag tror jag har det täckt.

Elbolaget nästa, eftersom de vägrar svara på mail... Jag vill byta elbolag, till ett som faktiskt svarar på mail.

Nu känner jag mig mest bara skittrött igen, sådana här saker fungerar inte bra ihop med min hjärna.

Edit: Orka, fucking orka... Mitt elnätsbolag SKA hänvisa mig till mitt nya, vilket inte mitt nuvarande hade en aning om... Så jag får sitta och chansa mig fram. Maila till de som verkar troliga. För jag har inte råd att ringa för telefonsamtalet till Mälarenergi kostade mig 47:- så mitt kort är i stort sett tomt. Att jag får dras med höga elkostnader den första tiden skiter jag i, men det kan uppenbarligen bli strul om man inte slutit avtal med elnätsbolaget... När allt runt flytten lagt sig tänker jag kolla runt bland elbolag iaf, och tänka lite... Kanske t om binda ett avtal, omg.
Nu är det bara kaos i huvudet, jag vet att det är fredag vilket innebär att jag antagligen inte får svar förräns nästa vecka efter helgen så YAY, något att ha ångest över!

Jag borde gå till apoteket men jag kan inte böja på knät så det är drygt att gå.
Viktiga papper och kontrakt ligger utspridda över halva vardagsrumsgolvet och jag spamkollar min mail för att se om jag fått svar, från tre viktiga saker på två olika mailer.
Det bara kör ihop sig nu så jag måste sitta och påminna mig om att jag inte borde oroa mig, att fördelarna överväger nackdelarna. Nackdelarna är tillfälliga, fördelarna är för evigt.
Men samtidigt får jag höra idiotiska saker från andra håll som bara gör mig tjurig.
/bortraderat. glömde bort att jag inte ska vara för emo här/

"3 års fängelse"

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4140732.ab
Citat från artikeln:
"Något annat straff än fängelse kan inte komma i fråga, enligt tingsrätten. Eftersom mannen tidigare är dömd för sexualbrott blir straffet tre års fängelse. Han ska dessutom betala 180 000 kronor i skadestånd till sin dotter, 150 000 kronor för kränkning och 30 000 för sveda och värk."
Han har våldtagit sin dotter, gjort sexuella närmanden sedan hon var tre år, och är dessutom tidigare dömd för sexualbrott, och får tre år?
När jag hörde att O.G tagit över siten som hänger ut dömda sexualbrottslingar jublade jag faktiskt inombords, nu gör jag det ännu mer. Jag kan bara inte tycka att det är fel. Där rättssystemet sviker tar moralen vid. Jag vet inte om de tog över siten för att få sig själva att framstå som mänskliga, som en ren PR-kupp, jag hoppas bara att siten fortsätter finnas och att den uppdateras. Nu minns jag inte ens adressen till den, ska leta fram den...
Hela grejjen med att OGs site blivit hackad är hysteriskt rolig, allt har naurligtvist postats på FB och jag har läst igenom en del "ansökningar" de fått och garvat ihjäl mig.
Fyfan vad förbannad jag blir. Speciellt när jag vet hur intagna behandlas också. Att det blir ramaskri om de måste dela rum, och det är skandal när de inte får ta med sin X-box in. Gunnar, Görel och Harry jobbar ju inom kriminalvården, och det pratades en del om det. Inte för att de sa något som inte fick komma ut, utan man fick helt enkelt veta hur det gick till där inne, jag hade ju ingen koll på vilka regler och sådant som fanns.
Visste ni att om man rymmer från en öppen anstalt så får man inte förlängt straff? Det enda som händer är att de dagar man är på rymmen läggs på den villkorliga tiden. Om man är dömd till ett år och skulle fått villkorligt efter 9 månader, varit på rymmen i en vecka, så skulle man få spendera 9 månader och en vecka på anstalten istället. Sådana saker, saker som fick mig att tappa hakan och undra om de menade allvar, om lagen verkligen är så. Men jodå...
Som Harry alltid sa; "Ja det finns så jävla många idioter där inne... och då pratar jag bara om personalen"
Haha, stackars Richard som brukade ringa och fråga efter Görel och en viss person vars svenska inte var så bra svarade, och Richard fick alltid svaret "Nä Göran är inte här!"
"Nä men jag letar efter G-Ö-R-E-L!"
"Nä Göran är inte här ju".
Det var ett stående skämt.
Nästa helg åker jag f.ö dit <3
Ylvaaaaaaa!

Det stod också något i Aftonbladet förut om en våldtäktsman som själv blivit våldtagen i fängelset. Våldtäkt ÄR fel, men jag kan samtidigt inte tycka något annat än att det var rätt åt honom. Dubbelmoral så det skriker om det men det skiter jag i. Det finns inget annat sätt för honom att förstå vad han har gjort, inget fängelsestraff i världen kan få honom att förstå det, och om han inte förstår det så finns det nog inte något som hindrar honom från att göra om det och skada ännu fler. Jag är emot dödsstraff med, men det finns lätt personer jag personligen skulle kunna sätta nackskott på. Inte många, men det finns.

Nu blev jag arg. Så jag ska äta mackor och se på Greys anatomy. Imorrn blire nytt avsnitt, alla serier har kommit igång igen <3

Blöh.

Nu har Erik åkt hem.
Och mitt vatten är avstängt. Pga nån vattenläcka i huset, de har hållt på sen igår och de verkar göra ett jävla jobb. Vattnet har varit på lite då och då, imorse bl a, men det har varit avstängt sedan kl 11 vilket är jävligt enerverande då det inte går att spola i toaletten...
Dessutom har jag skittråkigt och fryser, funderar på att lägga mig och sova middag.

Jag tänkte börja packa idag för att ha något att göra men jag har sträckt nån muskel eller något, jag vettefan, i benet, så det gör ont när jag går. Ont på ett väldigt konstigt sätt, jag har aldrig känt så förut. Så jag ska nog sova middag ja...

Life is good.

Japp.
Flytten närmar sig sjukt fort, jag har fixat bredband till kampanjpris trots att det egentligen var för sent, många praktiska saker har löst sig och jag har nog allmänt koll på läget. Fast på det stora hela har jag inte oroat mig så mycket alls, vilket fortfarande är förvånansvärt. Det är som jag sagt, flytten gör att vi kan vara med varandra hela tiden och det finns inget negativt som kan få mig att bli mindre glad.
Nu är bara frågan vad man ska köpa för symbolisk sak till Eriks far som tack för hjälpen. Jag funderade på en sån där liten radiostyrd helikopter, vilket uppenbarligen inte alls var så fel, men risken finns tydligen att den används inomhus vilket inte ger mig pluspoäng hos Eriks mor direkt...
Jag får öht hjälp av en hel del folk i flytten (Emma ska ta en titt på städningen, Caiza ska hjälpa till att bära lite och lämna nycklarna) vilket gör mig rörd. Inte bara att folk vill hjälpa till utan att de faktiskt erbjuder sig utan att man frågat. Och Martin vill inte ens ha pengar i WoW för det, det var ballt.
Jag har ju velat packat ett bra tag nu, snart får jag faktiskt göra det på riktigt, det är snart ok att göra det... Så fort jag står i köket kollar jag igenom skåpen och funderar över vad jag inte vill ha kvar, hur jag ska passa vissa saker, så gör jag överallt hela tiden. Och det bara pirrar i magen.
Jag HAR gjort mig av med en hel del prylar, det känns för jävla skönt. Oliver har fått ta hand om Greger nu, jag har insett att en rosa mjukissköldpadda aldrig kommer hitta sin rätta plats i sin lägenhet. Men han tycker tydligen om honom väldigt mycket så det blev lyckat.
Jag har rensat ur kläder i några omgångar och ska ta en sista snart med. Men ooops, det innebär att jag måste köpa nya underkläder, ajfan! Fast det är faktiskt bara för att jag gått omkring i underkläder som inte är i rätt storlek och som inte alls sitter bra, och jag är bara så trött på det...
De flesta av mina böcker har rykt. Hädanefter vill jag inte ha randomböcker i min bokhylla, jag vill ha böcker som jag tycker om och som jag kan stå för. Och nästan en kartong med filmer har åkt.

Och under veckan som har gått har jag kunnat titta på Erik och tänka "Snart.. snart". Sjukt underbart.


RSS 2.0