Banana hammock

Jag känner mig rätt obotligt dum i huvudet för tillfället. Eller för tillfället, jag gör alltid det. Ibland får jag för mig att jag ska göra bra saker men likfan så klantar jag till det.

Ingen sömn inatt iaf, låg dock och halvslumrade några timmar.Bench
Upp och hoppade, åt frukost, kollade igenom meningslösa sidor på nätet, men noll koncentration.
Var allmänt patetisk, kunde inte tänka ordentligt alls så jag gav mig ut för att springa.
Upp och ner på Tippen tills mina luftvägar krampade. Sen låg jag och knarkade astmamedicin på bänken och tittade på himlen. Bänken som också återfinns bland mina favoritbilder.
Hem och duschade, orkade inte ens stå upp så jag låg ner i badkaret. Rätt nice faktiskt, kanske ska prova det oftare, men det var dock lite svårt att få håret rent.
Sen låg jag och var allmänt patetisk igen och försökte att inte tänka, för jag fick inte upp några bra saker i hjärnan alls.

Nu sitter jag mest och pillar på mina naglar och försöker att inte tänka alls.
Om jag ska jämföra den här dagen med något skulle det var en arbetsvecka i Gulag. Inte för att jag har erfarenhet av Gulag, men ändå.

Keeeebab

Jag insåg att jag faktiskt bara lagat mat en gång den här veckan och att min mage skulle må bra av att till lagat mål mat (nåja...), så jag gick och köpte en kebab. De tar numera kontokort, bra att veta. Eller inte, jag vet inte...
Den var god iaf. Det stod dock Döhner kebab på "omslaget", vilket fick mig att tänka på Wackens kebab... den är inte god. Jag var inte vad som var sämst, Satyricons framträdande (jag har iaf sett dem...) eller kebaben jag åt samtidigt.
Pizzerian här har iaf världens gulligaste stavning på pommes frittes; bonfrit.
Jag kunde seriöst inte hålla mig för skratt (fniss) när jag sneglade på skylten medans jag väntade på min kebab.. lite pinsamt faktiskt.

Jag på att jag egentligen hade planer för igår. Men well, även om kvällen inte blev som jag tänkt mig så kändes det lika bra att man inte var ute bland folk iallafall.

Jag vill fotografera... Vill vill vill... Jag vill gå ut kl 4 en morgon och ta kort på saker man annars inte ser när man är ute. Jag vill kräla runt på marken för att hitta den perfekta vinkeln.
Men jag pallar inte att springa runt här i stan. Kanske ska göra det till en grej att försöka vara så kreativ som möjligt inuti min lägenhet?

Helen frågade häromdagen om jag ville dela på en lägenhet med henne i Sthlm. Min spontana tanke var "JA, JA, JA, JAAAA! Slippa Arboga, YAY!!!", men uppsägningstiden på denna är ju ändå 3 månader.. och jag ska bo här så länge som möjligt och spara pengar.
Men fan var det var sjukt jävla frestande. Jag längtar faktiskt inte tillbaks till Sthlm, men skulle fan hellre bo i Ronna än här. Inte för att Ronna är Sthlm då, men.. whatever.

I helgen kommer Erik hit.
Då tänkter jag få lite hopp om att världen kanske är bra ändå, jag vill mest bara klänga mig fast vid honom och aldrig släppa taget.
Sen nån gång efter det kommer Ylva hit. Då tycker jag att vi ska dricka tequila och lyssna på Galway girl, och prata... åh jag saknar dig Ylva :(

Happy Little Boozer



Var tvungen att skicka Wooden pints till Erik, jag var inte säker på om han hade hört Korpiklaani. Så kollade jag runt lite på youtube, och hittade denna.
De är nog fan det bästa livebandet jag vet atm. Jag har ingen aning om hur de var på SRF i år, men förra året spelade de i det lilla tältet, och det var alldeles underbart, alla sjöng med och det var allmänt skön stämning, speciellt när de sjöng Happy little boozer :D. På Tanto några år innan var det lite folk + att själva stället inte är stort alls, så då stod man tamefan inte långt ifrån, själva scenen var la 20 cm ovanför golvet eller nå och man stod ca 3 meter därifrån :P
Dagen innan (eller samma dag, minns inte) gick jag och Emma ut från Rockzone, och höll på att springa in i några killar på vägen ut. Jag skulle precis vända mig om till Emma och fnissa över hur de såg ut, när jag såg att det var ju förihelvete självaste Korpiklaani.. Då blev jag lite starstruck faktiskt. De såg seriöst ut som de ser ut på scen.
Sen att Jonne jojkar är mer än ballt. Shamaani Duos "Moai letne duoaddais" är underbar.

Pannkaka.

Ge mig pannkaka...
Jag blev sugen på det igår, tänkte att jag borde ha alla grejjer hemma, och ja det har jag ju, men så hittade jag http://www.tasteline.se/recept/Pannkakstarta_med_blabar och dog en liten bit... BLÅBÄR!
Det finns två bär/frukter/whatever som jag nästan kan döda för, det är melon och blåbär. Och jag hade inte räknat med att ha grädde på pannkakorna för någon sådan har jag inte, men det där såg fan för gott ut...
Jag har inga bra erfarenheter av att göra pannkakor, sist vi gjorde det envisades de med att bara brännas vid, sen kom Eje och Love och var fulla och lyckades galant. Då kändes det lite som att det inte är något för mig...
Men jag ska nog prova kanske.
Bilden får mig att tänka på en pannkakstårta vi gjorde till en halloweenfest för många år sedan, pannkakorna färgade vi gröna, och grädden röd. Hur fan tänkte vi? Det såg inte ätbart ut för fem öre.. Sen skulle vi grilla, men upptäckte att vi hade köpt kok-korv istället... Fast det var en rolig fest faktiskt.
Åh korv...
Jag har inte haft nån aptit på flera veckor, men idag har jag uppenbarligen det. Funderar dock på att gå och köpa en kebab med bröd. Det är det enda jag har råd med (enkrono, femmor och en tia...) då de jävlarna inte tar kort. Fast det är nog lika bra att de inte gör det, pizzerian ligger typ tvärs över gatan...

Jag kan inte säga blåbär knappt, jag vill bara säga blaubaer som Chelsea säger, det låter så gulligt. Hon kallade också krusbär för curseberries för att de smakade så illa.
Det var roligt att hon inte kunde så mycket svenska. På Wacken kom det in en dansk i vårt tält, efter lite konverserande sa hon "Well then you're practically Swedish", varpå resten av sällskapet bet sig i läppen.. inte så bra att säga till en dansk, men det visste ju inte hon.. Sen visade det sig iofs att han var svensk, ja det var virrigt...

Nu märker jag att jag börjar virra för att jag försöker låta bli att tänka på pannkakstårta med blaubaer, men det lyckas inte...
Jag skulle nog kunna äta vad som helst nu. Det suger, för jag har inte direkt vad som helst hemma. Det är väl iofs därför jag blir akut sugen på allt möjligt.

Kvark.

Bara... kvark.
Finns inte så mycket att säga om mitt tillstånd nu. Jag hoppas för guds skull att det beror på hormoner alt. den minimala perioden jag var lite sjuk. Då kanske det går över igen åtminstone.
Sov ca 1 timme inatt, gick och lade mig ca 21.30 för att jag kände mig helt fucked up och för att jag satt och gäspade. 30 mg Stilnoct, 30 mg Imovane och 150 mg Propavan gjorde inte att jag kunde sova. Låg bara och vred och vände på mig och hade ångest. Så DUKTIG idiot, nu kan jag ju glömma att somna någorlunda vettigt ikväll, och ikväll hade jag verkligen behövt somna snabbt och smärtfritt. Iofs är det la inte mitt fel, jag borde rimligen inte haft någon tolerans alls nu, men uppenbarligen tycker min kropp annorlunda för min kropp är dum i huvudet.
Har spenderat i stort sett hela dagen med att ligga under täcket och låtsas att jag inte finns. Förutom när jag släpade mig till datorn för att få mig en dos Erik. Och till kiosken för att få mig en dos chips och godis. Men kioskjäveln var stängd.
Måste kiosken vara stängd vid sådana här tillfällen? Jag behövde verkligen chipsen åtminstone.

Nä jag är bara trött på mig själv.


F.ö så grät jag när jag såg på Rädda Willy idag, och Jesse faktiskt räddade Willy. På den nivån ligger jag >_<
Eller så grät jag för att man faktiskt tyckte att filmen var lite spännande när man var liten, jag vet faktiskt inte, just nu är det svårt att veta varför man grinar.

Himmel

Så jag.

Taget från FB, från en tråd om Den dyraste Stureplansnotan där någon skrev att dennes släkting glömt en tavla på krogen.
Det skulle lika gärna kunnat vara jag som svarat på citatet >_<

"Citat: Ursprungligen postat av ********* : Oj, jävlar! En tavla! Är detta verkligen sant?

Fan vilken tavla.

SKa gå och spöa mig själv nu, FÖR ATT JAG ALDRIG KAN HÅLLA KÄFTEN OCH MÅSTE DRA SÅ JÄVLA DÅLIGA SKÄMT"

Jag har börjat få svårare och svårare att hålla tillbaks liknande skämt, de lixom bara vill ut...

Fuckety-fuck.

Jag gick ner och handlade idag. Kvavt som satan ute, höll fan på att avlida på vägen hem pga värmen och allt det tunga att bära... Det var la vid ett-två-tiden, och jag har fortfarande knappt nån kraft kvar i armarna. Jag var totalt jävla slut när jag kom hem, duschade och tog mig till sängen där jag blev liggande nån timme.
Det kanske inte var så smart att handla så mycket när man är småsjuk. Kom på att jag kanske borde ätit nåt innan jag gick och handlade också, ibland är man för jävla dum. Fast jag har ingen feber nu iaf, det är bra.
Däremot så är jag trött som ett as, vill helst bara lägga mig och sova. Jag har sovit relativt bra de senaste nätterna, men konstigt, och den här natten kändes det som att jag vaknade sjukt många gånger. Drömde iaf att Erik försökte övertala mig att vi skulle hyra en fyra på 55 kvm i Ljungby, han gick verkligen in för att försöka övertala mig och trodde att det gick bättre om han sa att det faktiskt bodde 700 000 pers där :P Jag försökte få honom att förstå att det inte var rimligt att det bodde så många där (det är en rätt liten stad ändå, såvitt jag minns), men det gick inte, han hävdade fortfarande att det bodde så många där, haha. Jag var förvirrad när jag vaknade iaf.

Jag kollar på The wire nu. Haha, sånt jävla bra manus i en viss scen där två poliser kommer till en brottsplats...
- Fuck.
- Fuck.
- Fuck.
- Fuck.
- Fuck me.
- Fuck.
- Fucking hell.
- Fuck you.
- Fuck.
- Fuck.
- Fuck.
- Fuck me.
- Fuckety-fuck.
- Fuck.
- Fuck...

Typ.
Det ordet har blivit rätt uttjatat i den serien, men "Fuckety-fuck" gjorde det roligare.

You Raise Me Up




"When I am down and, oh my soul, so weary
When troubles come and my heart burdened be
Then, I am still and wait here in the silence
Until you come and sit awhile with me


You raise me up, so I can stand on mountains
You raise me up, to walk on stormy seas
I am strong, when I am on your shoulders
You raise me up: To more than I can be


You raise me up, so I can stand on mountains
You raise me up, to walk on stormy seas
I am strong, when I am on your shoulders
You raise me up: To more than I can be


(There is no life - no life without its hunger
Each restless heart beats so imperfectly
But when you come and I am filled with wonder
Sometimes, I think I glimpse eternity)

You raise me up, so I can stand on mountains
You raise me up, to walk on stormy seas
I am strong, when I am on your shoulders
You raise me up: To more than I can be


You raise me up, so I can stand on mountains
You raise me up, to walk on stormy seas
I am strong, when I am on your shoulders
You raise me up: To more than I can be


You raise me up: To more than I can be"


(fu Secret Garden, Westlife och Josh Groban mfl, denna skall ju uppenbarligen framföras av kvinnor)


Lol

har jag lust att säga.
Istället för att vara arg eller ledsen eller gudvetvad så väljer jag att skratta åt eländet. Känns lika bra, uppenbarligen kan man ju ändå inte själv bestämma hur man ska känna sig atm.

Jag har varit sjukt orolig för att autogirot för hyran, det stod att jag skulle få en bekräftelse på att det börjar gälla, men hyresvärden har inte svarat på mina oroliga mail. Så idag ringde jag dem, och höll på att lacka ur på han som svarade.
"Jo men det ska vara fixat serru"
"Vad skönt, då slipper jag oroa mig för det" (som i, "tack för att du stillade min oro, bra att veta att allt är som det ska")
"Ja, höhö, det är ju liksom det som är meningen, det dras ju automatiskt" (som i, "Lilla gumman, autogiro betyder nämligen att man inte behöver tänka på räkningen")
Nej mitt tålamod är inte det bästa och jag övertolkar säkert en hel del, men det där övertolkade jag fan inte. Han verkade tycka att jag var jättekonstig som ringde pga det. Ja det är ju jättekonstigt att inte vilja missa in hyresinbetalning, guuu va dumt av mig.

Jag har legat och vilat ett tag, lyckades ha två separata sms-konversationer samtidigt med Erik, sen skulle jag sova. Det lät som en bra plan, men det tyckte tydligen inte han som började klippa gräset utanför. Återigen, dumt av mig att sova lixom...

Haha, nu ska jag vara tyst... Men det är så skönt att FÅ vara bitter och cynisk :P

F.ö köpte jag en ball pumptvål igår. Undrar om det bara är jag som blir skitglad av att köpa en tvål för 14.50:-. Den är så ball så den inte ens finns med på Rustas hemsida, en Special Collection blabla vettu.
Ja den är snygg iaf...
Funderar på att logga in och köpa en wand också. Springa runt med en blå wand funkar liXoM inte.
Epix is a girls best friend.

Fast jag ska äta varma mackor med pinsamt många lager ost nu.
(de med bara två lager ost på varma mackor kan lika gärna hålla sig till knäckebröd med smör)
Till efterätt skulle jag kunna döda för en sån där Rockyblablaglass, choklad med små marshmallowsbitar i. Det skulle vara så jävla perfekt just nu.

...

Vilken tur att jag börjat spela WoW igen.
Vilken tur att jag får pvp:a igen.
Vilken tur att man är redo att slita strupen ur alla sina sk medspelare på hordesidan när de bara är ett stort jävla irritationsmoment i bg's.

Fick ett jävla allergianfall igår, jag kan seriöst inte sitta i mors bil mer än 10 min utan att det ska sätta igång... Det höll i sig i flera timmar, till slut hade jag verkligen noll energi kvar så jag bara låg under täcket och hade hög feber, frös, nös och snorade.
Det + pms + ledvärk går inte så jävla bra ihop. Fyfan vad less jag var igår. Jag var så jävla ynklig och patetisk då, haha. I stort sett allt var fel och piss och jag låg och smed planer för att förinta världen. Typ.
Inte hittade jag en dammsugare heller. Däremot fick jag ett 10-pack med dvd-skivor gratis då snubben i kassan glömde att slå in dem.

Jag har fortfarande feber dock, så antar att jag är småförkyld.
Jag känner INTE för att tvätta idag, men jag måste verkligen. Antar att det kommer sluta med att jag får ett raseriutbrott på torktumlaren om den inte gör tvätten torr.

Jag borde gå och lägga mig och sova, men jag orkar inte ligga och göra ingenting. Dessutom känns lakanen bara skitiga, men jag kan inte byta förräns jag har tvättat.. bra planering Josefin.
Det känns iofs som att jag skulle kunna klaga på nästan allt just nu, och att lakanen känns skitiga är bara inbillning iom att jag bytte igår.
Jag är bara sugen på korv med bröd nu.

"Haha, titta, "Lysande belysning", haha!!! Nä.. lysande kruka stod det visst..."

Hata onsdagar...

Gick upp strax efter 8 idag, vilket är ca en timme innan jag vanligtvist går upp.
Soft, tänkte jag, nu kan jag äta frukost och se på Weeds, och sen börja spela lite och få upp prästen nån lvl så jag kan börja använda min blåa wand.
NEHEJ, det är ju maintenance. Runt 11 brukar det vara klart, men nu är det förlängt till kl 13.
Pliktan yrade om nån patch igår, måste kolla upp vad den innehåller, jag har så dålig koll på sånt nu för tiden.

Jag har duschat nu iaf. I förrgår fick jag den icke så ljusa idén att skippa shampoot när jag tvättade håret, jag vill egentligen inte ha kemikalier i mitt hår även om mitt hår ser ut som ett jävla helvete utan, det ser verkligen helt hemskt ut och känns jätteäckligt. Folk hit och dit säger ju att man kan vänja håret vid att bli tvättat med shampoo mer sällan, mitt hår kan man fan inte göra så med...
 "Åh men tvätta med shampoo mer sällan, absolut inte mer än tre gånger i veckan!"
Nej jag tvättar det med shampoo två gånger i veckan, och har gjort så i över ett år, likfan ser det otvättat ut dagen efter. Inte för att jag lider av hur hemskt det ser ut för det är inte så att jag bor framför spegeln, men det känns helt enkelt inte bra. Jag måste hitta ett bra shampoo, för färgat hår också, men just nu oooorkar jag inte hålla på och prova mig fram.
Jag hatar hår.

Om några timmar ska jag åka till Rusta. Och leka wt och storshoppa. Det är faktiskt inte kvalitet som spelar roll, det är kvantitet.
Jag måste bara få handla av mig lite, bättre att man handlar billiga grejjer än dyrare grejjer då. Dessutom så behöver jag faktiskt en del prylar.
(dessutom har de en cd-spelare för 10:- enligt deras hemsida, jag vill ha två st bara för att de är så billiga...)
(det är här folk är tillåtna att mobba mig för att jag alltid bruka säga att "Man BEHÖVER inte köpa bara för att det är BILLIGT", jag tar tillbaks det uttalandet nu)


Haha! http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article2753436.ab
Det lär inte bara vara jag som läste fel, och som ser det roliga i den bilden...
Hahaha, ju mer jag kollar på bilden desto mer skrattar jag :D

PS I love you

Himla söt film det där, fast nu var det ett tag sen jag såg den. För det första är det rätt ovanligt att jag benämner en film som söt, för det andra är det ännu ovanligare att jag faktiskt gillar en film som jag benämner som söt.
Hatade dock Hilary Swanks karaktär.
Denny från Greys anatomy var med, det var sköj. Fast han ska ju inte pussa på någon annan än Izzy, blir ju helt fel.

Den här låten är ju helt sjukt bra, fyfan vad jag älskar den. Jag har en riktig softspot för irländsk folkmusik, dessutom så gillar jag faktiskt country innerst inne, så den här blev en fullträff.



Nä.

Jag skippar Arvika. Jag fick ett bättre alternativ :)
Lite lustigt med tanke på att jag ville att nån annan skulle bestämma åt mig, när man väl fick ett alternativ som var så mycket bättre så slapp jag ju bestämma på ett vis.
Crüxshadows spelar i Köpenhamn i slutet av juli dock. Men jag lär inte orka åka dit. Det skulle kännas för pinsamt att vara bland danskar, för jag fattar verkligen inte ett skit av vad de säger. Eller jo, några ord här och där, men jag har dessutom så himla svårt för att koncentrera mig på när de pratar!
Hih, kanske blir Wacken nästa år iaf..

Jag har spelat WoW hela dagen iaf. Det var nästan det första jag tänkte på när jag vaknade, och det var länge sen jag kände mig så exalterad över det spelet.
Känns gött.

Frågan är...

om jag kan faktiskt kan åka på en festival utan att ha planerat allt in i minsta lilla detalj.
Man kanske inte behöver ha med sig eltejp och ståltråd, det kanske räcker med en normal packning.
Det som känns mest akut är att köpa gummistövlar och en riktig väska, en väska som är relativt vattentät och som har hjul. Och ett tält. Tält är bra har jag hört.
Hum.
Visar sig att Helen ska dit trots allt, med tre till.
Jag hade ställt in mig på en sommar utan festival nu, och jag var helt ok med det, kände inte ens något sug efter det. Men nu känner man ju allt av det.
Det avgår en festivalbuss härifrån också, till ett rimligt pris. Frågan är bara hurihelvete man ska få med sig ett flak öl från ingången till tältet den här gången. Man har ju varit så bortskämd på SRF då man kunnat köra in med bilen till tältet och lasta av, förra året på Arvika höll jag på att dö när jag skulle få in mitt flak. Och en festival utan öl känns ju för jävla meningslöst, herregud, det kommer faktiskt inte ens på tanken.
Pengar är ju som vanligt ett problem. Men jag kan fan lätt leva fattigt i en månad om jag kan åka på en festival. Och den här gången kanske man inte behöver bo precis bredvid matståndet där de säljer så jävla god pasta med sås så man lägger alla pengar på det... Nu känns det lite dumt att man aktiverade WoW igen faktiskt. Alla hundralappar räknas i krig och festival.
FAN JÄVLA HELVETE vad svårt det ska vara att bestämma sig då!
Men det skulle faktiskt kännas helt ok att åka dit relativt oförberedd. Bara jag har gummistövlar, en vattentät väska och öl så. Och varma kläder att sova i på natten...
Hah, när jag var på ÖB sist slog det mig att jag tittade på alla saker med festival i åtanke.
"Åh, så billiga våtservetter!", osv. Allt man behöver finns ju faktiskt där.
Jag ska gå och dö ett tag, så jag slipper fundera fram och tillbaks på det.

Edit: Jag fick lite panik över att jag inte hade en stol. För några år sedan var en stol onödig lyx, men nu vette fan hur man klarar sig utan en sådan. Men det skulle nog gå.
Engångskamera måste man ju ha iaf.

Edit2: Alltså.. det börjar pirra lite i min mage. Jag vet inte om det är för att det lutar åt att jag ska åka dit och få se Crüxshadows, eller om det är för att jag funderar på att göra något spontant. Försöker ta reda på om det finns en plats i nåt tält eller om jag måste köpa ett, men små tält är inte så dyra. Har hittat hyffsade väskor på Rusta också, vad som helst är bättre än min gamla slitna bag. Om jag har en sån där väska man drar efter sig så kan man ju slänga upp ett ölflak på en sådan.
Men fan, jag vet inte.

Edit3: Det är tre veckor kvar tills jag får pengar igen. Pratat med Helen nu, det blir buss från en annan del av Köping på onsdagen isf. Det irriterande är att inträdesbiljetten genom Festivalbussen är slut. Och de börjar nog ta slut rent allmänt. Så jag måste nog bestämma mig typ, nu.
Ja alltså, jag vill mest att någon annan ska bestämma åt mig...
Men det är en fucking festival, det är inte så att jag ska flytta utomlands i 6 månader. Jag hatar mig själv när jag får sån här beslutsångest över relativt små grejjer. Vad kan gå fel? Det kan ju knappast bli värre än förra Arvikafestivalen. Det som känns värst är la att man inte kommer ha så mycket kontakt med Erik under de dagarna isåfall. Får ta med mig båda telefonerna eller nåt, så man har två batteri att ta av...

Edit4: Alltså Crüxshadows har hållt på i ca 15 år. Det är ju ingen som vet hur länge de håller på, tänk om det här är deras sista Sverigespelning någonsin? Att jag missade Emperor häromåret på WOA eller vad det var kan jag ta, Crüxshadows är fan mer kärlek. Hellacopters håller ju inte på länge till antagligen, de skulle jag vilja se igen.
Blöh.

Congratulations!

"Your credit card has been successfully recorded! Tales of this historic moment will be told and retold down through the generations. Way to go!"

Hihii, jag älskar att det går så smidigt att aktivera kontot.. Haha, såg också på account-sidan att det var nästan prick en månad sedan kontot av-aktiverades... Det känns som ett halvår ca.
Det är fan svårt att styra nu när man är van vid L2, allt är också så simpelt och färgglatt. Jag kommer fortsätta med L2, men iom att det är så buffbaserat så vill jag ha något att spela under dagarna när man inte kan köra i grupp, så.. ja.

Tandborste

Jag är seg när det gäller att köpa ny tandborste, jag vet ju att man ska göra det med jämna mellanrum, och nu har jag faktiskt försökt att göra det i tre månader, men de har fan ingen bra tandborste inne när jag ska handla. Den senaste jag köpte skulle vara mjuk. Mjuk my ass, kändes som att borsta tänderna med svinto eller nåt... Dessutom har alla mjuka tandborsta en tendens att vara rosa. Denna var neonrosa.
Fint.
Igår såg jag att Eriks tandborste var kvar. Jag fnissade till lite, den passar så bra in i min tandborstmugg...

Jag har fått pengar från tele2 på mitt kontantkort. Jag skulle använda nåt erbjudande men så gick det tydligen inte, och det drogs pengar ändå. Så jag ringde upp dem. "Ja, då sätter jag tillbaks pengarna på ditt kort". Ballt. Hade ingen aning om att de kunde göra så.

Drömde skitjobbigt inatt, en riktig intensiv dröm där vi for runt på alla Lidlbutiker i landet och letade efter en viss grej. Utomlands var vi också och letade.

Nu ska jag betala räkningar, sen ska jag nog spela WoWoWoWoWoWoWoWoWoWoWoW.
Iiiih, pangbomdöd, vill pvp:aaaaaa!!!

Mhm.

Helgen har varit underbar.
Finns inte så mycket mer att säga.
Som vanligt efter att han åkt så känns det åt helvete tomt och fel.
Och som vanligt ger han mig bara mer och mer att sakna.

Han var söt och hade köpt en massagegrej till mig, för min nacke är ju alltid stel. Den är skiiiitsöt, alldeles übergullig :D
http://www.obhnordica.se/Files/Billeder/MediaDB/Thumbs/17/6022_jpg.jpg
Förhoppningsvist tycker min nacke bättre om mig snart.

Häromdagen började jag tänka på WoW, att man var så sugen på att börja spela igen. Idag var Erik inne, och jag blev ännu mer sugen på att spela. Faktiskt så sitter jag och funderar på att aktivera mitt konto typ nu. Gwah. Jag vill köra arena, jag vill köra vanliga instances, jag saknar när man är uppe sent och partyt blir ett jävla hop-plock för att man inte har de rätta klasserna online, och det blir en jävla utmaning men man klarar det ändå.
L2 är sjukt kul, men det som är tråkigt är att vi bara är 3 st som spelar. Och nu har man suttit och nötit det ett tag, så man skulle behöva lite omväxling.
Men jag vet inte.

Om några timmar

är han häääär.

Jag är trött som ett as och märker att jag kämpar för att hålla ögonen öppna, så jag borde nog gå och lägga mig en halvtimme eller så.
Jag har städat lite idag iaf. Ska ta en dusch om en stund, och äta nåt. Och se på mer The wire. Ja jag vet att jag är lite efter som börjat se på det först nu, men åas så har jag ju typ 5 säsonger att ta igen. Weeds har börjat också! Fast första avsnittet var inte så bra.
Jag är egentligen jättehungrig, men mår illa bara jag tänker på mat. Förutom när jag tänker på potatissallad och pizza, naturligtvist. Potatissalladen ska sparas till ikväll, och pizza ska jag helt enkelt inte köpa, så det är ju enbart därför jag är sugen på de sakerna...

Jag har också seriösa problem med att fokusera blicken, det känns som att jag varit vaken i tre dygn eller nåt >_<

Om ett dygn

är världens underbaraste hos mig. Längtar så jag håller på att avlida, av förklarliga skäl har de senaste två veckorna varit i stort sett outhärdliga. Men imorrn jävlar... <3

Som en gris

Från att svettas som en gris när man varit ute och gått, till att 30 min senare ligga under täcket och frysa så man håller på att avlida, till att ha i det närmaste en feberaktig temperatur.
Allt inom loppet av 1 ½ timme.
Jag förstår inte.
Min kropp verkar ha seriösa problem med att reglera temperaturen.

Jag skulle köpa juice av ett speciellt märke också, och juicen på Konsum finns placerade i en liten hörna. Framför hörnan stod det två i personalen med sen stor jävla vagn och plockade. Så jag stod lite försynt på sidan och försökte komma åt att titta på några förpackningar, sträckte mig så gott det gick. Tanten bara tittade på mig som om jag var dum i huvudet. Jag orkade inte prata med någon så pallade inte att fråga om de kunde flytta på sig, ville bara komma därifrån så fort som möjligt...
Det var proppfullt med folk där också, och de har så himla mycket personal! Vet fan ingen affär som har så mycket personal på golvet samtidigt.

Nu håller temperaturen på att sjunka igen. Det känns precis som om jag haft feber och den börjar gå ner. Men jag tror inte att jag haft feber, jag har bara varit varm.
Jävla kropp.

Arvika...

Jag har faktiskt inte tänkt på det så mycket. Men nu skulle jag lägga över musik till mp3-spelaren och.. Crüxshadows.
Jag känner verkligen inte för en festival, med allt som hör till, men just fredagen skulle jag kunna tänka mig att köpa en endagsbiljett till.
De enda som jag vill se som inte spelar då skulle la vara Combichrist och In Strict Confidence. Men det kan jag leva med.
Huvudsaken är att jag får se Crüxshadows, och Moonspell och några andra kommer vara skitkul att se, men bara en bonus.
För Crüxshadows lär ju knappast spela någon annanstans i Sverige inom den närmsta tiden.. bara att inse.
Det dumma är att campingen inte ingår i biljetten om man köper endagars. Vi sov ju iofs i bilen två dagar förra året, vilket fungerade bra men det var ju för att de tidigare nätterna varit så himla jävliga >_<
Ja man får la se...
Funderar på att tanka på mobilen och ringa folk och ta tag i det där. Det är så många som inte vet om de vill/kan/har råd, och det börjar ju faktiskt närma sig och biljetterna börjar bli slutsålda.

Jag försöker ta mig iväg och handla nu. Men jag känner mig fortfarande nyvaken trots att jag varit vaken i två timmar.

Att återigen höra "Marilyn, my bitterness" var underbart...

Soool

Jag ska sätta mig ute på balkongen snart och läsa, och få lite sol på mig. De senaste gångerna jag försökt göra det har det slutat med att det blivit för kallt, eller börjat regna, men nu är det rätt varmt.

Sen ska jag försöka orka färga håret tror jag. Annars lär ju hårfärgen bli för gammal, för den är ju redan öppnad. Har tänkt färga håret så många gånger nu, och jag är en sån där som gör allergitest inför varje gång, känns fan nästan som att man har spenderat halva tuben bara på tester...
Fast jag tycker om min bruna färg, faktiskt. Den har lite inslag av rödaktiga slingor i solljus. Utväxten ser mest bara hemsk ut.

Hoho, Mia slår ett slag för Tagada i sin blogg! NÅGON annan måste ju känna igen den, eller så är det verkligen så att den bara finns här i stan.

Åska

Efter tredje gången jag varit tvungen att dra ut alla sladdar till elektriska prylar lät jag bara bli att koppla in dem igen. Med facit i hand var det nog bra, hade blivit jobbigt annars.
Fifan vad det åskat idag. Riktigt brakat lös.
Jag tycker åska är skitmysigt i vanliga fall, när det åskade första gången idag (när jag märkte det alltså) satt jag med balkongdörren öppen och kollade på blixtrarna och njöt av mullret.
Nu senast var det bara skitläskigt. Det är rätt ljust ute, men hela rummet lystes ändå upp av blixten, det riktigt brakade och small och dundrade, ibland höll det i över en minut. Det gick ca en millisek mellan blixten och mullret.
Och huvudvärken, trycket över huvudet och locket för öronen ska vi inte tala om.

Jag är inte så förtjust i tele2 som skickade en räkning med i stort sett helt fel efternamn. De tre första bokstäverna var rätt, och de två sista. De tre emellan var inte det...
Hur svårt ska det vara för ett väletablerat företag att få ett efternamn rätt, speciellt när de skickar ut en räkning? >_<

Suuuuck

För att jag fick en allergiattack så fort jag kommit hem till mor, och jag hatar att åka och handla i det tillståndet. Den håller fortfarande i sig fast inte lika intensivt, och det är ändå 3 timmar sen nu.
Träffade Jasmins mamma där, så himla kul att se henne igen. Jag har faktiskt alltid trott att hon sett mig som den dåliga kompisen och Annica som den bra kompisen till Jasmin, har bara fått för mig att hon trott att jag haft dåligt inflytande på Jasmin, men hon verkade glad över att se mig, så jag kanske haft fel.

För att jag knappt har några pengar, det känns bajs, men jag borde vara van vid det vid det här laget. Får dock pengar på onsdag, och har inget att köpa innan dess, så det känns inte som någon större fara.

För att jag börjat få så ont i ryggen när jag sitter längre perioder vid datorn, trots att jag ändrar sittställning ofta. Det är skitirriterande när man vill spela några längre stunder.

För att de inte hade currysås på Lidl (seriöst, vilken affär har inte currysås? det är faktiskt skandal. det är ju basmat.), och jag som hade tänkt ta mig i kragen och faktiskt laga mat idag, kyckling, ris och curry sås. Nu sket sig det, och man kan fan inte äta det utan sås. Jag har faktiskt aptit idag, det är bra iaf.
Kanske ska ta bearnaissås igen. Jag gjorde fel sås en gång, skulle göra currysås men insåg att det var bearnaissås när den redan var klar, det blev jag lite mobbad för. Men det funkade faktiskt. Fast jag är sugen på curry.

För att såret/ärret på handen kliar som satan. Jag skulle behöva aloe vera till det där, men jag har inget sådant än.

För att jag avliiiiider snart om det inte blir torsdag, förihelvete jag har inte nog med svordomar för att svära över vilket tillstånd jag befinner mig i och vilken längtan jag känner.

Blackmore's Night

håller galenskapen borta just nu.
6 dagar kvar.

Jag skulle skriva nåt viktigt här, men jag glömde bort vad det var.
Förihelvete, när man väl har något vettigt att säga så glömmer man bort vad det är.

Jag ska skaffa ett sånt där tjohejsan Kompis SMS-abonnemang. Förut har jag inte behövt det, det tog mig ca 3 månader att göra slut på en 100:-påfyllning. Men nu har jag ett gigantiskt behov av att sms-terrorisera Erik när han jobbar, och rent allmänt, iom att jag saknar honom nåt så grymt.
(ja det är grymt faktiskt, det är inte humant)
Såklart så har de en startavgift, men den funkar.. Det dumma är att de kommer stänga av mitt kontantkort medans de skickar mig ett nytt, undrar hur lång tid det tar >_< Aja, innan den 18:e har jag inte råd ändå.

Imorrn ska jag till von Lidl och handla. Tänkte, intresseklubben kanske ville anteckna.
Undrar om de har sambal oelek där.

Jag gjorde en sak i PS idag. Alltså, kunskaperna sitter ju kvar, men det tog ett jävla tag att få igång kreativiteten. Jag blev nöjd med bilden, sparade den i jpg. Sen tittade jag på den och insåg att den såg så jävla fattig ut. Så var tvungen att pilla och försöka reparera skadorna jag gjort, och under tiden så föll man tillbaks lite grand iaf, till fantasin som kommer när man sitter med en bild. Små detaljer, små saker som alltid kan förbättras.
Jag saknar det.
Men idag dog kameran totalt, och jag pallar inte att köpa nya batterier, så har inga bilder att grejja med.


Lycka

är (förutom det uppenbara) att kunna använda båda händerna när man duschar! Jag kan äntligen tvätta håret med båda händerna!
Handen ser inte alls läskig ut längre, tog bort plåstret idag.

Jag har varit inne på diverse nätbutiker nu. Och får sjuk lust att köpa grejjer, fixa och dona här. Egentligen har jag så sjukt många idéer, men jag har inte orkat göra något av dem, och iom att detta inte känns som hemma så har lusten försvunnit bitvis. Men nu har jag lust igen.
Men åas så tänker jag att om jag inte kan göra allt, om jag inte kan göra det perfekt, så känns det onödigt att göra något halvdant. Men det kommer ju aldrig gå att göra allt på en gång.
När jag väl hamnar någonstans där jag känner mig hemma och där jag känner att jag kommer bo ett tag, så lär jag ha en helgrym lägenhet iaf. Det kan jag ju säga. Sen om det innebär att man köper på sig klockrena prylar och förvarar i kartonger som man släpar med sig vid varje flytt är väl en annan sak... Fast jag vill inte ha så mycket prylar egentligen. Mest möbler och sånt. Om man har väldigt lite prylar så står de få prylarna man har ut mycket bättre, de syns. Det som är bra med mig är att jag har ingen dyr smak egentligen, jag ser det roliga i att köpa "vanliga" saker och göra ovanliga saker med dem. Typ.
Gah, måste få bort de tankarna.. Hittade en ball tapet på Rusta, som skulle piffa (jag hatar det ordet) upp köket så jävla mycket. Det har nästan samma mönster som mina sängkläder, vitt med svarta blommor på. Men det är nog lätt att tröttna på. Jag har iofs en idé för det också.
Det är en sån jävla kul utmaning att mixa saker, stilar och färger. Speciellt när man bryter av med något som ingen väntar sig, för att det inte är ens stil. Sen är det en utmaning att hitta tidlösa saker också, jag är inte så mycket för att byta ut saker när man tröttnar på dem utan jag köper hellre saker som jag vet att jag kommer vilja behålla. Det är svårt ibland när man påverkas av trender och tänker att man vill ha det och det för att man ser det överallt, men iallafall jag tröttnar fort på sånt.
Jag viiiiill!

Erik sms:ade nyss och frågade om jag hade en brödrost. Den frågan har någon aldrig ställt till mig förut.
Jag hade planerat att köpa en bubbelgumsrosa brödrost från Rusta, men den skulle bara funka om köket i övrigt såg ut som jag ville, dvs. mycket svart, lite vitt. Sån perfektionist är jag när jag väl ska göra något.. allt ska passa ihop, gör det inte det så skiter jag i det. Det är nog därför jag aldrig gör något sådant...
Alla som känner mig vet att bubbelgumsrosa INTE är jag helt enkelt, det är det som skulle vara så jävla kul. Fast jag hade nog tröttnat på att folk sagt "... har du en ROSA brödrost?!? *misstänksam min*", vilket ca 95% av alla i min bekantskapskrets skulle göra. De skulle tro att jag ställt fram dem för att driva med dem.
Apropå inte min stil så har jag en tröja på mig som inte är svart. Den är faktiskt riktigt ljus. Grågrön. Om det inte är svart får det vara nåt grönaktigt.. Caiza skulle inte känna igen mig.

Jag hatar internet. Man hittar så mycket balla saker överallt.

Mardrömmar

Varför kan inte jag drömma mardrömmar om läskiga monster och mördare, eller de klassiska försöka-springa-ifrån-någon-utan-att-lyckas-drömmarna?
De två senaste nätterna har jag haft så otroligt obehagliga drömmar, som verkligen suttit i halva dagen. Den första var väl inte obehaglig på det sättet, men i den uppförde jag mig på ett sätt jag aldrig skulle göra annars, och jag var helförvirrad och hade sämre samvete än vad jag någonsin haft när jag väl vaknade och var mitt vanliga jag.
Så jävla svårt att skaka av sig dem också...
Det var bättre när man var riktigt, riktigt liten och inte visste så mycket om världen, då drömde man om saker som var läskiga på ett annat sätt >_<

F.ö ska jag nog köpa en dammsugare den här månaden.. Det behövs.. typ. Men det har varit fruktansvärt skönt att slippa dammsuga de här veckorna, haha. För jag har tyckt att jag haft en sådan bra ursäkt. Om man inte har en dammsugare kan man ju inte dammsuga, liXoM... Men istället har man ju gått och plockat upp skräp, sopat och så.. Vilket iofs kanske inte är lättare än att dammsuga, men just att dammsuga hatar jag verkligen. Tål knappt ljudet av en dammsugare, har aldrig förstått varför.
Samma sak med tvättmaskiner och torktumlare. Och numera tvättskåp. Manglar är ju skapligt läskiga med (tack Stephen King >_<). Men just ljudet.. jag vill verkligen, verkligen komma på varför jag knappt tål det. I Tumba där vi hade tvättmaskinen och torktumlaren i badrummet så kunde jag inte vara där inne när den började centrifugera, för det lät så läskigt.
Kan ju vara några konstiga undanträngda barndomsminnen, eller så är jag bara knäpp som vanligt.

Haugga direkt.

Jag skulle leta upp en random video på youtube för att kolla en sak, det enda jag kom att tänka på att söka på var Hembränt. Då kom ju den här upp. Från en guildträff förra året, nere i Ingelstad, där det minsann finns Ingelingelingelinghög och man kan åka häst och vagn på kung Inges dag.
Up yours, säger jag åt alla som tycker att spelare är nördiga, man ser (eller hör, man ser ju inte så mycket)  ju direkt att de är hur balla som helst :P
Ja det var en rolig helg. Men guildträffen efter det var tamefan oslagbar, av förklarliga skäl :) Det är lustigt att se tillbaks på den nu, med facit i hand.


Aaaj...

Min stackars livmoder.. eller vad det nu är som egentligen gör ont..
Det bara slog till sådär kraftigt för ett tag sen och gjorde så jag inte kunde sitta upp. Så jag tycker allt lite synd om mig.
Det har en vecka på sig att gå över, annars blir jag riktigt jävla förbannad på mig kropp.

Det är så ballt att kunna använda vänsterhanden normalt igen, det är såån stor skillnad nu när stygnen är borta. Visst naglarkänns det lite obehagligt, men det stramar inte på samma sätt så jag kan äntligen använda den normalt på tangentbordet. Jag mitt pucko tänkte inte på att klippa naglarna innan heller, och det kunde jag inte göra när jag inte kunde använda vänsterhanden ordentligt, så jag har typ suttit och hackat på tangentbordet med en hand.
Ja jag vet att naglarna är skitiga, jag vet att de ser allmänt skabbiga ut, orka bry sig... Ville bara visa hur svårt det varit att skriva.

Det åskade och blixtrade som satan här igår, det var lite skrämmande faktiskt för åskan var himla nära. Jag tvättade samtidigt också, vet inte om man "ska" göra det egentligen. Men tvätten blev torr iaf, en timme innan tvättiden var slut. Go me!

Sen är jag väldigt irriterad på att de tydligen är coolt med fula dialekter på TV-reklamer.. Det är inte coolt, det är bara fult och irriterande.

Nej nu måste jag gå och lägga mig ner igen.. Förihelvete, det här är är inge kul.

Fågeljävlar...

Seriöst. Nu ligger det en till död fågel på min balkong. Den var inte där igår iaf.
Efter lite övertalande fick jag min lillasyster att komma och ta bort den, hon kommer snart.
Gecko trodde det var Nightbane. Eller en blandning mellan NB och Al'ar. Jag gillar att han får Caiza att skriva sms som innehåller WoW-termer.
Träffade dem och Oliver när jag varit nere i tvättstugan (14.59 kom jag på att jag hade tid kl 15..), Caiza kände inte igen mig för att jag hade en grå tröja på mig. Undrar om jag bär för mycket svarta kläder.
Men uäh, fågeln är äcklig... Hoppas hon får bort den...

Mys och mindre skabb

Jag skippade l2, och duschade istället. Frös som satan efteråt så lade mig under täcket och tyckte synd om mig själv lite. Ont som satan i magen hade jag också.Uncas
Men allt det försvann efter ett tag, och jag hade för första gången på länge ro att bara ligga ner och lyssna på musik, och titta upp i taket.
Och ligga och le.
Och få lite dåligt samvete över att jag verkar fått all lycka som finns i världen just nu.
Lyssnade på soundtracket till Den siste mohikanen. Funderar lite på att slänga på den filmen nu faktiskt. Efter 15 år så älskar jag fortfarande den. Och på den tiden satt man ju och dregglade framför Uncas, haha. Jävlar vad het man tyckte att han var då.

Nu fick jag SMS. Och jag förstår inte hur det är möjligt, men den människan gör mig bara lyckligare och lyckligare. Jag förstår inte hur det är möjligt. Finns det ingen gräns för hur lycklig man kan bli?
F.ö är det nog bara bra att det är Emma som står över honom i telefonboken, OM jag mot all förmodan skulle råka skicka fel skulle det vara till henne, och det skulle nog inte vara hela världen >_<

Älska musiken:


skabbskabbännumeraskabb

Jag har nog aldrig varit så svettig som jag var idag.
Feberkallsvett, nervositetssvett, och svett efter en 40 min lång promenad i rask takt. Fyfan alltså.
Allt hade läkt jättefint iaf, och mycket riktigt så var allt det gula på handen som ett sorts blåmärke. Störde mig dock på sköterskan, jag sa att jag hade sjukhusskräck när jag kom in, varpå hon svarade "Ja många tycker ju att det är obehagligt".
Obehagligt? Obehag är det man känner när man tänker på att man antagligen nån gång i framtiden måste uppsöka ett sjukhus igen. Skräck är det man känner när man väl är där och tänker att man kanske kan leva med att stygnen växer in i kroppen så man slipper gå in på vårdcentralen. När jag säger skräck så menar jag inte obehag, finns det ens sjukvårdspersonal som kan skilja på de begreppen? Det är hur fånigt och mesigt som helst, men JAG känner så, då tycker jag att de kan ta mig på allvar.
Sen var det en sårskorpa som satt över ett stygn, typ, det var inte skönt att ta bort.. Men på det stora hela gjorde det knappt ont alls, var mest bara.. hemskt.
Det värsta var väl i väntrummet innan, jag har aldrig kännt mig som en absad pundare men jag kan tänka mig att det är så de känner sig. Svettiga och jävliga, kan inte sitta stilla, skakar, gnider händerna, osv...
Nä det värsta var när jag väntade på taxin. 9.45 skulle den komma, men den kanske blev lite försenad sa hon, och jag var noga med att påpeka att jag var tvungen att vara där 10.05.
10.05 hade taxin ännu inte kommit, varpå jag ringde dem och hon sa "Ja jag sa ju till dig att den kunde bli lite försenad. Det kom in en bil nu så jag skickar den till dig".
Jag tycker inte 20 min är "lite" försenat, speciellt inte när jag beställt den en timme innan. Om jag säger att jag ska vara där en viss tid är det väl upp till dem att räkna ut när jag måste hämtas upp.

Gick in på Konsum på vägen hem, frågade om de hade hårborttagningsmedel.
"Hårborttagningsmedel.. nope, vi får inte sälja sånt"
"Ah ok *konfunderad*"
Sen gick jag ca 10 meter bort, och då skriker hon:
"Fast vad ska du ha det till, ta bort hår på benen eller under armarna eller nåt sånt?!"
Haha, jag tyckte det var rätt kul. Tänk om jag hade varit en sån person som tycker sånt är pinsamt? Det visade sig att hon trodde att jag menade till ansiktet. Wtf? Använder folk det till ansiktet? Trodde hon att jag skulle använda det till mitt ansikte? Nä jag fattade inte.
Köpte pastasallad iaf. Har inte lagat mat på nån vecka typ. Eller ja, gjorde nog ris i torsdags kanske.

Är sjukt irriterad också.. tyckte att jag hade begynnande mensvärk igår, men antog att det var inbillning iom att det bara var typ 1½ vecka sen sist. Men idag upptäckte jag att det inte var inbillning, gah.
Det gör att jag känner mig ännu skabbigare, jag vill bara bosätta mig i duschen just nu. Men jag kan nog inte duscha normalt förräns imorrn, hon lade på nå förband som gärna skulle sitta på i 24 timmar. Då blev jag paranoid, hon bekräftade ju att såren läkt HELT, så varför ska det då vara några jävla förband?

Jag har reducerat mitt tillstånd till förkyld istället för sjuk. FYI.

Det blev en himla massa whine i det här inlägget, men jag har sjukt tråkigt och har ont i halsen och mens så allt är typ jättejobbigt.
Fast ändå inte.
Jag är fortfarande otroligt glad.

Nu ska jag dra upp min spoiler lite, den heter Toent och är en dvärg (duh) med vitt skägg.
Fast jag måste nog duscha först.. jag har frossa och det suger.

Kvark.

Jag är nog sjuk.
Igår, bara sådär pangbom, så började det göra skitont i halsen, när jag svalde kändes det precis som i den där reklamen när någon har ett halvt sågverk nere i strupen. Hur ont det gjorde när jag gäspade kan jag nog inte förklara. Lade mig tidigt, somnade rätt tidigt, men sov inte bra. Vaknade av att klockan ringde kl 8 och jag frös som ett as, det var verkligen sådär så man frös till is (jaja) så fort man stack foten utanför täcket.
Drömde så många jävla drömmar också, de flesta var varken bra eller dåliga. Drömde att jag ringde till Erik när jag var i Norrland och att han satt och lanade med sin bror, och jag tjatade på honom att han skulle säga God jul till sin mamma. Vet inte vart jag får allt ifrån...
Aja, de ringde, och tiden är framflyttad, var orolig för att jag inte skulle kunna åka taxi iom att det blev för tidigt, men nu kan jag nog det. Hoppas det för det regnar ute.
Nu känns det rätt ok, känner mig inte nervös.
Haha, Emma är så söt... Hon ringde igår precis innan jag skulle gå och lägga mig.
"Jag var med Olle när han skulle ta bort sina stygn och.. eh, du vi pratar om det efter du varit där istället..." :D
Hon vet hur jävla nervös jag varit över hela grejjen, tror hon är den enda som kan sätta sig in i all skräck och fobi som rör sånt.
Ja ang. att vara sjuk.. tog en klunk kaffe nu, och genast så ändrades min kroppstemperatur och jag är kallsvettig över hela kroppen istället. Det brukar innebära feber. Igår när jag gick och lade mig så var jag sjukt varm, så varm så jag var tvungen att ta en dusch, men hade inga feberkänslor alls då.
Det gör mig faktiskt inget att vara sjuk, jag känner hellre "riktiga" symptom än bara feber lite då och då. Fast ont i halsen är ju aldrig kul iofs..

Skulle kunna ta taxi hem också, men måste verkligen handla. Jag måste börja äta frukost igen, allt blir så jävla uppfuckat om man inte gör det.. vips så ska man gå och lägga sig och inser att man inte ätit något på hela dagen, frukosten sätter igång hungersystemet på mig och just nu är jag såpass oansvarig och ovuxen att jag inte kan tvinga mig själv att äta när jag inte är hungrig.
Dessutom måste jag fixa den dära grejjen som jag skulle fixat i måndags, egentligen i måndags förra veckan.. men den måste modifieras lite nu..
Jag ska ta med ett paraply. Jag har alltid varit en sån där som bara drar på mig kepsen och drar upp luvan när det regnar ute, men ett paraply är ju faktiskt mycket smidigare. Jag vet inte vad jag har emot paraplyn egentligen.

Jo jag är väl lite nervös då.

Skabbskabbskabb

Jag känner mig så otroligt skabbig och äcklig för att det är så jävla varmt. Fem minuter efter att man duschat sitter man ju där lika svettig igen. Jag måste t om ha håret uppsatt och ha klänning på mig för att det är så varmt. DÅ jävlar.

Igår panikade jag lite över stygnen på handen.. Tog bort förbandet jag satte dit i lördags, och det såg verkligen inte bra ut, huden där kändes konstig, och det faktum att det känns som att hela grejjen spricker upp så fort jag rör på mig känns bara inte.. bra. Så mor min fick titta på det. Hon sa dock på en gång att det hade läkt ihop bra, att det i stort sett ska se ut sådär.
Men jag hade ju bara de andra stygnen att jämföra med, och de ser ju så mycket bättre ut, men åas.. jag har använt vänsterhanden mer än vad jag borde.
Faktum är att jag nästan fick en panikångestattack över hela grejjen, hur fånigt det än må låta.
Imorrn ska stygnen bort iaf. Tar taxi dit men går hem, pallar inte komma dit helsvettig...

Men lika glad är jag för det, jag svävar fortfarande på moln och saknar honom både fysiskt och psykiskt så jag blir galen.
Fyfan vad det INTE var roligt att sova utan honom igår. Låg bara och vred på mig.
Jag blir toooki.
Jag är verkligen jättefånig nu. Alltså.. verkligen jättefånig. Det bara bubblar i mig och jag får hålla mig för att inte konstant skicka kärleksförklaringar till honom via SMS när han jobbar. Jag vet iofs att han inte har något emot det, men det behöver ju inte gå till överdrift för det >_<

Jag är mest glad.

Fast jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Känner mig mållös men ändå vill jag säga så himla mycket, jag vet bara inte vad. Haha.
Det kommer slå slint i huvudet när jag ser honom nästa gång, tror jag kommer få en överdos av lycka. Jag kommer stå ute på trottoaren och vänta, och hopPa oCh stuDzA. Knappt två veckor kvaaar.. Jag vill lägga mig i koma under den tiden, eller åtminstone spola fram tiden till den helgen.
Igår var en sån där dag då jag saknade honom alldeles sådär extra mycket. Förmiddagen var piss, för att jag saknade honom så mycket, kvällen var tvärtemot men jag saknade honom ändå lika mycket.

<3

And there I said it.

Det var så fruktansvärt skönt att säga det man alltid tänker när man ser på honom, det man säger i sitt huvud varje gång man inser hur underbar han är.
Och jag är så himla glad just nu, känns som att man svävar på moln <3

Jag är mest trött.

Men det var kul igår iaf. Fast jag blev sjukt irriterat på en typ, många andra också, tror faktiskt han åkte på spö senare. Fattar inte vad han gjorde där.
Det var väldigt många som kände min far, det var väldigt mycket "Är du Dannes dotter du? Nähä, BOSSES!", och det var tröttsamt...
Ja men det var en trevlig kväll iaf, kändes så himla skönt att ha kort väg hem och gick hem tillsammans med mamma. Däckade som en sten efter att jag messat Erik och sagt att jag var hemma.
Haha, jag hade gett mig fan på att jag inte skulle sitta och sms:a med honom under kvällen, det gjorde jag inte heller men däremot såg jag idag att jag hade misslyckats med att få iväg 3 sms öht.. Jag hatar den där jävla telefonen, styrspaken är dum i huvudet. Jag har också lyckats få iväg helt tomma sms (i fullt nyktert tillstånd bör påpekas) så det är sjukt irriterande.

Vaknade vid 8 idag, gick upp, upptäckte att solen sken alldeles för mycket så jag gick och lade mig igen. Nu skiner iofs solen lika mycket >_<

Isch usch ew

Pillade lite på det enda plåstret idag, upptäckte att det var halvt löst ändå (inte så konstigt, vet inte hur många gånger jag vände på mig innan jag kunde somna inatt...), så jag drog bort det.
EW! EW EW EW! Det sticker ut trådar från min kropp... EEEEEEEW!
Jag fattar inte hur jag kan vara löjligt känslig mot sånt här, men det är så jävla äckligt.. kan inte se sånt på TV utan att blunda (Greys anatomy blir lite tråkigt i längden ibland faktiskt när man alltid måste titta bort när de opererar...), och nu måste jag titta på min kropp.
Jag borde dra loss den på handen också. Men det känns verkligen inte läkt. Det känns som att såret går upp så fort jag rör på handen, och jag rör på den hela tiden typ. Kan ju fan inte gå runt och vara enhänt i över en vecka. Ska duscha nu, hoppas det lossnar av sig självt.. Sen är frågan.. om man ska tvätta med alsolsprit och göra ett eget omslag med sterila kompresser. Det låter vettigt. Får se hur det ser ut helt enkelt.. om det är läkt så gör jag nog inte det, om det inte ser riktigt läkt ut så gör jag det.
Åh jag mår fysiskt illa när jag bara tänker på hur det kan se ut >_<

När jag duschat ska jag ta en kall öl, titta på Modstrilogin (Kenta <3), sen gå över till mor, sen kommer Svante, åsså ska vi grilla, sen till klubben.
Jag försökte få Erik att förstå att de inte direkt är Hells Angels. Men jag förstår ju hur illa det låter.
Men jag umgås fan så mycket hellre med dem än med 99% av alla andra här. Visst finns det idioter där också, men den skaran är försvinnande liten till skillnad mot krogen. Sen är ju de flesta lite äldre också, många må supa som svin men de kan hantera det också.
Haha, mamma hade pratat med sin jobbarkompis om det.. "Ja är man så full så man krälar där ifrån så vet man att man inte var fullast iaf".
Typ så.
Men jag ska inte vara full. Det är dock det enda stället där jag accepterar att bli bjuden på öl. Det skulle jag inte göra på krogen, om det inte vore någon jag kände förstås.
Jag hoppas dock att jag kommer tycka att det är lite roligt iaf, just nu vill jag helst bara vara hemma och prata med Erik. Men jag har ju sagt till mig själv att jag måste komma ut lite och socialisera. Då funkar det inte att banga varje gång för att jag innerst inne hellre sitter och pratar med honom.
Jag skyller på honom.. han är oemotståndlig.

Edit: Nej, handen såg väl inte så bra ut.. Det hade inte läkt helt, blödde fortfarande lite, och det såg inte bra ut runtomkring heller... Men vet inte riktigt vad jag ska göra åt det. Tvättade rent det och lade på ett luftigt omslag med en steril kompress, sen får det vara så. Kan ju säga att handen både är röd, gul och blågrön, haha.
Hur som helst så finns det inget jag kan göra åt det idag, ska ju ändå dit på måndag. Och med tanke på hur såret såg ut så var det nog bra att jag bytte förband och gjorde rent det. Det kan la inte skada? Det enda som kommit i kontakt med såret är vatten, alsolsprit och kompressen.
Sjukt skönt att slippa den hemska plasten, det här förbandet andas iaf.

Jag tycker om min kissekatt.

Måste bara..Kai
Jag subbade idag. Efter mycket om och men blidde det en warlock (hata att vara buffberoende som melee), och gawd damn.. Me löv Kai The Cat! Just nu är det mest..
"klös klös*
*BOOM*
*mobbet dör*
I stort sett var det la samma känsla när jag speccade FG med locken i WoW. Bara det att man inte anar att en sån här liten kisse kan göra så ont... Jag vet ju att jag inte kommer fortsätta att oneshotta mobs, men just nu är det sjukt kul.
Fin titel va?

I stort sett storm screamer med mainen nu också.

Det här var säkert ett sjukt intressant och informativt inlägg för de flesta, ni kan tacka mig senare för att jag stod för lite fredagsunderhållning.

RIP Judas

Jaha.
Det är nånting med den här tiden av året alltså...
Jag har fortfarande kvar en bild på honom, när han fortfarande hade långt hår, iförd en Mayhem-tröja, i Emmas gamla lägenhet i Köping. Han ser så liten ut där.
Den kvällen var sjuk i många avseenden.

We're not gonna take it

Bara för att jag kom att tänka på den låten.



Kom också att att tänka på den gången vi sminkade Love som Dee Snider. Undrar vart den bilden tog vägen >_<

Le Gäsp.

Vaknade alldeles för sent idag. Sov konstigt öht, vaknade kl 2 och kunde inte somna om på ett bra tag, sen vaknade jag till och från flera gånger, senaste gången jag tittade på telefonen var klockan 8 och jag tänkte att jag kunde ligga och dra mig ett tag, men då skulle jag tydligen sova några timmar till >_<

Det är inte så synd om mig längre, det känns mest obehagligt men det gör inte ont. Det som känns så läskigt är att jag vet att de har sytt i MITT SKINN med NÅL OCH TRÅD. Och att tråden sitter KVAR i mitt SKINN! Jag vill inte se det, men jag behöver nog ta bort plåstret.. Det är plast runtomkring, och plast + svett är inte så jävla mysigt, det kliar och känns allmänt bläh. Det kliar rent allmänt där under.
Men jag kan bara inte ta bort plåstret.. det är så jävla äckligt. Att göra det på någon annan var en sak, men inte på mig själv.. Uäh.
Det är lite oroväckande att det gör ont på handen om man råkar komma åt. Och att det stramar som det gör. Men det borde ju vara läkt, ska ju ffs ta bort stygnen på måndag...
Däremot ser jag fram emot hur det kommer se ut när stygnen är borta. Jag är inte rädd för ärr, det är tufft, bara att vifta med handen och säga "Ja Twisted Sister på Wacken 2003 vettu...". Battle scars liXoM.
(den konserten var f.ö grym, vilken JÄVLA allsång det blev! Det var la ca 30k pers på den festivalen, proppfullt inför konserten, och alla jag såg sjöng med i We're not gonna take it".)

Det var f.ö 38 grader i solen, och vindstilla idag.
Och jag var uppriktigt sagt glad över att jag inte åkt till SRF. Jag skulle nog fått värmeslag, på riktigt.
Jag börjar få svårare och svårare för värme nu, det är skitirriterande. Visst är det jättejobbigt när solen skiner rakt på en, och man är svettig, men för mig blir det nästan ett feberobehag över det hela. Jag vet väl varför, och det går inte att göra något åt. Det suger. För det är samma sak med kyla. Det finns knappt nåt "lagom" för mig när det gäller temperaturer. Min kropp är totalt dum i huvudet också, jag kan vara kall på ett ställe, men väldigt varm på ett annat. Min temperatur kan också skifta från febervarm till kall på några minuter. Och det ÄR inte inbillning, det är andra folk som påpekat det.

Idag hade jag varit inställd på kinamat hela dagen, biff med bambuskott som vanligt. Ringde till mor för att kolla så hon inte hade glömt bort det, och jo, hon hade ingen aning om det, för hon jobbade hela dagen.
Det roliga var att det sa hon när vi bestämde det också, att hon skulle jobba hela dagen men att man ju kunde äta det på kvällen.
Det tog några timmar innan jag kunde få min hjärna att ställa in sig på att det inte blev biff med bambuskott.

Ja jag är rätt allmänt trött och seg.. Har druckit 1½ l Cola, men inte blivit piggare. Kaffe går ju fetbort i denna hettan.
Det positiva med det hela är att jag inte längre tycker att mitt badrum är på tok för kallt :D

Projekt: Duscha

Success! Jag lyckades utan att blöta ner min vänsterhand och min vänstra sida, typ. Jag fick nackspärr och ont i högerarmen, men det gick!

Jag och mor har varit nere och handlat på systemet inför på lördag nu, och jag tänker nog öppna en öl snart. Det är sjuuukt varmt, och jag är sjuuukt sugen på öl.
Jag vill så hemskt gärna att det ska bli måndag nu, så jag kan fixa en grej, och sen att det ska bli tisdag.. Iiih...

Blah, ingen verkar ha råd med Arvika :( Jag önskar jag vore rik så jag kunde bjuda alla jag vill ha med.
Men Johanna verkade intresserad iaf, det vore fett kul att åka med henne. Jag har ju sånt där SJ Prio-kort också, vilket innebär att jag åker halva priset i första klass under en viss period, vilket innebär att jag åker första klass billigare än vad en andra klass-biljett går på ;)

Vad jag annars är orolig för är den här jävla nya sjukförsäkringen som börjar gälla 1/7.. Enligt Expressen ska alla som varit sjukskrivna i mer än ett år få sänkt ersättning from då. Om det nu är sant, så vore det ju så jävla sjukt att man får reda på det från en jävla skvallertidning istället för direkt från Försäkringskassan. Har mailat dem nu och frågat iaf..
Det skulle suga så jävla mycket med sänkt ersättning, nu när man börjat tycka att man kommer på fötter igen och skulle få en stabilare ekonomi.
Men självklart ska saker strula.

Jag är kluven. Visst, jag är en riktig slacker, men jag vill jobba. Inte bara för att man får bättre ekonomi, jag vill göra något, jag tror att det är nyttigt att komma igång. Jag känner att jag klarar av att jobba. Idag känner jag det, nu när jag sovit bra/hyffsat två nätter i rad och inte haft feber på flera dagar, ingen ledvärk heller. Men så kommer de nätterna då man inte ens somnar, och går med feber halva dagen. Visst kan man jobba då, jag skulle klara av det om jag visste att det bara var en dag det var så. Men så kommer en natt till och man kanske får två timmars sömn, och så ska man upp igen. Det håller ett tag, sen krashar man. Det funkar så länge man kan koppla bort sinnet, så länge man låter bli att tänka helt enkelt, men när kroppen krashar så är det svårare att ignorera.
Nu har jag läst på lite mer om det, och jag är ärligt talat inte säker på hur det blir med min sjukskrivning nu, jag fattar inte om de kommer upphäva beslut som redan tagits eller vad. Men då blir jag för fan arg, för ett år sedan blev jag lovad en undersökning på en sömnklinik, men det har inte blivit av. Papper har kommit bort, och skitsaker.. Det är ju inte så att de har drop-in-tider, man måste ju ha en remiss. Och i nuläget måste jag vänta ytterligare lite drygt en månad för att ens komma till personen som kan ge mig remissen. Sen kan det vara ett års väntetid.
Sen vill jag ärligt talat inte börja jobba här i Arboga heller. Jag vill inte vara såpass bunden till den här staden för jag vill fan inte bo kvar här längre än nödvändigt.
Men jag blir bara så jävla orolig när man inte vet hur ens närmsta framtid kommer se ut.
Och så blir jag så jävla arg på sådana som hävdar att de sjukskrivna minsann tjänar bättre än vad de själva gör, de som jobbar. Om man haft ett fett jobb innan blev sjukskriven så visst, då kanske man gör det, men för ett år sen var det fan lyx om jag hade en tusenlapp att röra mig med efter att hyran var betald. Sen kan man ju tycka att det är mitt eget "fel" att jag tjänade såpass dåligt innan jag blev sjukskriven, men well, det är inget att göra åt. Är man arbetslös så är ett lågbetalt jobb bättre än inget.
Blah borde nog ringa FK och höra med dem istället.. det här kommer ligga och gnaga i bakhuvudet hela helgen annars.

Edit: FK hade lagt till mer info på sidan nu, verkar som att beslut som redan är tagna står fast. Sicken tur att mitt beslut togs i februari. Min inkomst är iaf säkrad fram till 2011, hur stor den blir vet jag inte, men det känns inte som att de borde kunna sänka den så himla mycket. Och innan 2011 måste de fan ha utrett sömnen, det känns inte som att det längre är mitt ansvar att försöka få till en utredning, det måste fan ligga i deras intresse nu också.. för det är i stort sett bara sömnen det hänger på just nu.

Edit2: Det är som vanligt diskussion på FB detta, om att FK varit så slappa osv.. i mitt fall så sa faktiskt min handläggare åt mig att jag inte skulle börja jobba igen, hon sa att hon verkligen inte tyckte att det skulle vara bra för mig. Hon ville inte ha det på sitt samvete. "Nej, ärligt talat så tycker jag inte att det borde komma på fråga just nu", var hennes exakta ord, jag minns det fortfarande för jag tyckte det var så lustigt iom att det kom från någon inom FK :P Fast då var läget rätt annorlunda också, det var för ca två år sedan.

Blutengel

Vad som skulle få mig att köpa en biljett till Arvika direkt vore om de släppte Blutengel som band. Lyssnade på dem en hel del för massa år sedan, sen blidde det inte så mycket av det förräns jag fick ett ryck för några veckor sedan.
Såg på nån livevideo med dem, och naturligtvist ser de också skitroliga ut... Jag fattar inte, det är ju en hel del bm-band som får för sig att springa runt i corpse paint, varför har jag en dragning mot dessa musikstilar? >_<

Jag älskar Children of the night, den lite lugnare delen precis innan refrängen ger mig ALLTID gåshud.
(skittråkig video, men låten är.. är.. kärlek.)



Känner mig inte så jävla metal nu för tiden asså.

Stackars Oliver..

"NEJ Oliver, FY Oliver, SLÄPP Oliver, AJAJ Oliver!"
Han kommer börja benämna mig som Satan eller något när han väl lär sig prata så mycket. Vilket jag hoppas blir snart, för hur fan konverserar man med en unge som har ett ordförråd på tre ord? Man får ju gissa sig fram till vad han menar för det mesta.
Han är fortfarande lite rädd för mig, vilket är bra, för så fort jag säger åt honom så slutar han med hysset han håller på med iaf :P

Hahaaha, jag trodde jag blivit galen nyss.. trodde jag hade hörselhallucinationer alt. att det faktiskt befann sig en radio I väggen. För det lät precis som om det kom från min vänstra sida, och där finns en vägg, och på andra sidan mitt sovrum. Men när jag reste mig upp så hörde jag att det kom från höger sida, där det parkerat en cab med radion på..
Det var faktiskt läskigt.

DOH! Jag har suttit och förbannat mig själv för att jag lyckades bli så pank den här månaden, nu kom jag på att Ylva antagligen har åkt båt nu och kommer hem med en liter melonvodka till mig >_< Men ja, jag har väl inte direkt hållt hårt i pengarna den här månaden, har köpt vitaminer och sånt som kostar mycket, och balkongmöbler, så det är inte så konstigt egentligen... Jag måste komma ihåg att bara för att jag har snäppet bättre ekonomi än vad jag hade förut så är jag inte direkt tät.
Tillräckligt tät för att åka på Arvikafestivalen dock, KOM IGEN nu folk...

I guess I'm not going.

Hade behövt åka igår om jag skulle ner egentligen, men ja, ja skippar't.
Finns många anledningar till varför, det känns bara trist och de trista sakerna överväger de positiva sakerna med festivalen.
(egentligen vill jag mest säga "DRA ÅT HELVETE, SLIPP DÅ!")

Drog ett rejs och rensade min telefonbok på gamla telefonen innan jag förde över nummer till den nya. Det ryckte lite i fingrarna och jag ville radera rätt många, men en del fick vara kvar iallafall.
Fanns en massa nummer man fått från när man rände på Harrys rätt ofta, jag gav aldrig ut mitt så istället blev det jag som fick plocka på mig.
Jag är öht rätt trött på folk just nu. Det är många som gått från titeln vän till kompis den senaste tiden, och ännu fler som gått från kompis till bekant.
Jag gillar inte att bli prioriterad långt nere, jag gillar inte att bli ljugen för, och gör man sånt så är man inte min vän. Helt enkelt. Omedvetna lögner är också lögner, bemödar man sig inte ens att tänka efter utan drar till med något så är det lika illa.
Jag gillar inte heller sådana som räknar med att man ska umgås med dem frekvent bara för att man ska få räknas med i bekantskapskretsen, jag vill tro att vänskap inte behöver underhållas på det viset.
Återigen så har jag bara lust att säga Dra åt helvete. Jag ooorkar inte med sådana människor nu, jag vill bara ha vettiga människor i mitt liv...

Nej jag är nog mest på dåligt humör just nu. Jag behöver en dusch. Somnade pang bom igår, jävlar vad toleransen verkligen har nollställts när det gäller mina sömntabletter. Sov som en stock gjorde jag, och tog nog igen en veckas dålig sömn. Vaknade ändå för sent och är trött som ett as.

Om några timmar kommer Caiza och Oliver, då ska vi ääääta.

Jag är mest sugen på öl.

Full rulle

Sen kl 10 ca. Farit runt en hel del, bl a till Köping. Mummu tyckte att jag hade blivit så stor. Jag vet att hon menade stor som i vuxen, men det lät kul. Sen kom Pirjo dit. Var inte hemma förräns vid 20-tiden.
Men det har varit skönt att ha fullt upp, det gör att jag inte tänker lika mycket.
Nu sitter jag mest och är frustrerad över att HAN inte är här hos mig, eller att jag inte är hos honom, att vi inte är med varandra just nu. Det har bara gått två dagar men det känns som alldeles för länge. Gwaaah...
Precis i början när vi pratade om avståndet sa jag att det inte behöver vara ett problem, och visst, det är väl inte ett problemPROBLEM, men att det skulle vara så jävla plågsamt hade jag inte räknat med. Men det är värt varenda sekunds väntan när jag väl får se honom och röra vid honom igen.
Minns ett SMS jag skickade till Emma 29/2, då Smålandspojkarna precis stigit innanför dörren hemma hos Richard. "Han får mig seriöst att rodna. JAG rodnar pga en kille! Jävla fjanterier..." Ja helvete det säger en del om hur speciell han är <3

Jag borde gå och lägga mig nu, men åas så totaldäckade jag tidigare idag när jag var hemma en sväng, satt vid datorn och orkade inte hålla huvudet uppe ens så sov en timme. Sen bar det iväg igen.
Känns faktiskt inte motiverande alls att gå och lägga sig själv.

Min hand blöder. Jag tror inte att det är bra.
Jag kan inte heller ha bh på mig för att det andra födelsemärket de tog bort sitter precis vid kanten av bhn och det är inge bra om bhn skaver mot stygnen. Och jag hatar att gå utan bh, jag vill också ha små tuttar >_<

Jag dör.

Ge mig.
http://www.designtoscano.com/product/garden+statues/gargoyle+%26+dragon+statues/gargoyle+statues/socrates%2C+the+gargoyle+thinker+sculpture+-+db383050.do
Jag hade glömt hur mycket jag vill ha en gargoyle, och nu när jag haft tråkigt och bara kunnat använda höger handen har jag klickat runt en jävla massa, och hamnade på den där sidan till slut.
Alltså.. jag dör.
Fanns så jävla sjukt fina saker på den sidan öht.
Gah!
Jag vet dock hurdan gargoyle jag egentligen vill ha, måste leta upp en bild på den...

Nu börjar bedövningen släppa, så nu börjar det göra ont istället.

Edit: Dålig idé. Mycket, mycket dålig idé. Hittade bara ännu fler saker som jag skulle kunna döda för att få. Bl a en ljuskrona för ynka 2k AMERIKANSKA DOLLAR... Men gawd alltså...
Jag får trösta mig med att sådana saker antagligen aldrig skulle gå ihop med resten av min inredning. Sen, när jag pallat fixa en enhetlig inredning vill säga..

I'm alive!

Men kan bara skriva med en hand, lokalbedövningen på den vänstra handen påverkar typ hela handen så den känns som en stor degklump.
Taxin var 10 min försenad, vilket gjorde att jag smått panikade, men det var lugnt, iom att jag sagt att jag skulle vara framme 15 min innan jag hade tid.
Chauffören satt i ett privat samtal när jag klev in, och sade inte ens hej. Så jag ogillade honom lite smått. Sen skulle vi hämta upp nån tant vid Vilsta som också skulle till vårdcentralen, så då bytte jag plats från baksätet till framsätet. När chauffören hade hjälpt tanten in och sättit sig på sin plats sa han "Har du varit på Wacken? Jag såg att du hade en sådan t-shirt på dig"
Om jag inte hade haft bälte på mig hade jag nog ramlat av sätet. Han var la runt 40 och såg totalt Svensson ut (hej och hå, fördomar...), och iom att jag ogillade honom lite från början så kom det bara som en sån jävla chock.
"Jo, jag åker dit ibland"
"Jag har varit där några år jag med, jävligt kul där. Ska du dit i år?"
"Jag har funderat lite på det, men det är så långt att åka"
"Ja det tar sån jävla tid, det är ju det"
Haha, så jävla ballt. Jag har nog aldrig blivit så förvånad faktiskt.
Jag höll på att avlida i väntrummet, fyfan vad nervös jag var. Påpekade för läkaren att jag hade sprutfobi, det skulle ju dessutom bedövas på två ställen.
"Ja du rör ju inte en min"
Nä, men det kanske var för att jag bet ihop käkarna så jag fick ont och försökte ignorera blodsmaken i munnen... Sen kom det in en sköterska och en elev eller vad man ska kalla det, och jag HATAR sånt.. Man får alltid höra saker man inte vill höra när man som jag är livrädd för sådana här ingrepp.
"Ja så har vi då den är som används när han gör såhär, åsså denna som används till det här", osv...
Iaf, han skulle kolla bedövningen, jag tyckte att det stack till när han kände efter.
"Är du säker på det? Det ska bara kännas som ett lätt tryck"
"Ja det känns som att det sticker till iallafall, inte bara ett lätt tryck"
Sköterskan: "Det känns inte såhär då? *trycker lite lätt på den andra armen*"
"Nej.. det sticks. ..."
"Konstigt, jag som tyckte jag tog i överkant med bedövningen. Aja, vi provar ändå, säg till om det gör för ont"
Jag som redan låg där och kämpade som satan för att inte hyperventilera, för att inte gråta, och fick nästan kramp i benet för att jag spände mig så mycket.
"Gör det ont?"
"Ja det gör ont"
"Går det bra ändå"
"Ja, jo det gör nog det"
Eleven: "Nu gör det nog för ont *tittar på mig*"
"... mmmhm.."
Så sprutade han i mer bedövning. Och fortsatte. Då kändes det knappt något, man kände bara att han höll på med något där, men likfan var det hemskt, det kändes som att en panikångestattack bara låg runt hörnet och lurade.
"Så, nu var handen färdig, vill du titta på det?"
"... nej." (alltså, han fattade verkligen inte att jag var livrädd, trots att jag flera gånger förklarat det för honom)
Sen hela jävla grejjen med att han och sköterskan diskuterar hur det ska sys igen, och "Ojdå, stygnet i mitten släppte visst", "Behöver du mera tråd?" "Närå, det ska nog gå bra, jag gör det som en utmaning"
Hallå, inga jävla utmaningar på mig i det läget jävla idiot!
Till råga på allt sprang en annan läkare in och hämtade saker FYRA gånger. Jag vill fan inte ha nåt jävla spring i rummet när jag ligger där och håller på att dö. Typ.
Nej fyfan säger jag... Det är synd om mig nu. Stabil sköterska också, efteråt skulle hon ge mig en tid för att ta bort stygnen.
"Måndag till måndag, det blir nio dagar, så vi bokar in en tid nästa måndag då"
Tur att det inte är hon som ska fixa det...
Den där eleven var faktiskt bra, hon höll koll på mig och försökte lugna mig, hon verkade vara den enda som tog mig på allvar. Men jag hatar ändå det faktum att de har med elever utan att fråga patienten först. Förra gången det hände lackade jag nästan ur på läkaren, var väldigt spydig efteråt. Visst, de kan inte veta att jag avskyr att gå till läkaren, men det kan väl ändå inte vara helt ovanligt att människor i allmänhet hellre har en främmande person som står och stirrar på ens kropp istället för två så jag tycker det är vanligt hyfs att fråga om det är ok att ta med en till person innan undersökningen.
Aja. Sjukt intressant läsning detta, jag är mest stolt över att jag inte freakade ur totalt. Sen att jag inte kan fatta mig kort och istället sitter och kämpar med att beskriva hela händelseförloppet med bara en hand kanske inte är så smart. Men that's me.
En del av nästanpaniken just nu sitter i att jag just inte har nån känsel i hela handen, jag rör konstant på fingrarna för att försöka känna något, men icke.

Bara för att

jag är sjukt nervös, och för att jag är sjukt sugen på en till guildfest.
HB-mages i sitt esse, tydligen så utför vi conjure water, men det känns mest som att det blev conjure beer. WTB den skillen IRL. Bilden är från förra året, augusti eller nåt, och mitt hår har en konstig färg >_<

mages

Slice me open

I skrivande stund är det en timme tills taxin kommer. Den ska ta mig till vårdcentralen där läkaren jag numera ogillar starkt ska skära i mig. Först sticka en spruta i mig, sen skära i mig med en kniv.
Jag vet inte vad som är värst, att träffa honom igen, att någon ska sticka en spruta i mig (ja jag har konstaterat att jag faktiskt har sprutfobi.. om än en lindrig sådan, men en fobi kan det nog kallas. Som en läkare skämtsamt påpekade för några år sedan; "Ja höhö, du kommer ju inte bli sprutnarkoman iaf" >_<), att någon ska skära i mig (måste sitta helt stilla och försöka tänka på något annat och inte få panik), eller att jag faktiskt inte kommer kunna duscha normalt på en vecka typ. Helst vill jag duscha fem gånger om dagen, men det funkar inte riktigt, så det blir bara 1-2 gånger om dagen, men en fucking vecka?! Jag har en känsla av att det inte riktigt kommer att hålla...
Dessutom så hatar jag att åka taxi, det känns pinsamt på nåt sätt, men jag tänker inte ta en promenad på 30 min i den här hettan när läkaren i stort sett ska vara precis under min armhåla och skära.
Arboga taxi är rätt nice, mellan 9 och 15 åker man för 20:- inom stan. Antar att det är för att de tog bort stadslinjerna för några år sedan. När jag ringde dem så frågade de efter adressen, så jag sa "Blablagatan 3E", varpå hon upprepade "Blablagatan 3 Erik". Det var lite roligt...
De säger att det kan göra ont som satan efteråt, men det är nog no way att jag får några smärtstillande. Skulle varit ballt om han räckte fram ett recept på hydromorfoninnehållandes läkemedel, hah. Han kommer säkert rekommendera Alvedon eller nåt, och jag tänker inte säga något om det trots att Alvedon inte gör ett skit oavsett vilken smärta jag har, men det är han som har min sömn i mina händer, om han tror att jag är ute efter saker för skojs skull kommer han säkert sluta skriva ut mina sömntabletter. Som jag f.ö inte använt sen i torsdags. Toleransen lär vara nere nu, yay!
Men det gör inget att jag har ont på det viset faktiskt, bara jag vet att jag har en anledning att ha ont, bara jag vet vad smärtan beror på. Jag är mer orolig för att jag inte kommer kunna använda vänsterhanden till vitala saker som att t ex skriva på tangentbordet >_<

Och nej det är ingen tumör han ska ta bort, det är bara två ynka leverfläckar, men jag är fan lika nojjig som om han skulle amputera bort mina ben eller nå... Jag avskyr verkligen sjukhus.

FB

De tre senaste gångerna jag lekt amatörpsykolog på FB har folk sagt att jag varit klok/insiktsfull/osv. Det är kul att höra.
Två av gångerna var det andra som kontaktade mig via PM, tredje gången tog jag själv kontakt med en tjej för att jag vetat vem hon är på forumet ett bra tag, och nu hamnade hon i en knepig situation som gjorde att alla hennes problem bara triggade varandra på nåt sätt, så jag blev bara lite rörd.
Det är inte många som berör mig på ett sådant forum, men hon gjorde det, hon verkar så stark men ändå går allt bara fel, och utan att gå in på alltför många detaljer så kan jag relatera till en del problem hon har och framför allt hur hon ser på vissa saker. Nu visade det sig att jag kanske kunde bidra med lite nyttiga grejjer också iom att jag känner vissa folk som har insyn i vissa branscher, så det var ju skönt.
Men jag tror många bara behöver få lite uppmuntrande ord, att få höra att det kan ordna sig. Inte att det KOMMER att ordna sig, det tycker jag är helt fel att säga för det kan man aldrig veta, men att det KAN, och sedan tillsammans försöka komma på lösningar på det. Också komma med nya infallsvinklar, ju mer en person anförtror sig åt en desto mer lär man ju känna personen och kan komma med alternativa lösningar. Det är ju lätt att fastna i samma spår om man försöker lösa det själv, och självklart prackar jag inte på folk min syn på saken, men i vissa lägen så märker man ju att folk vill veta ens åsikter ändå.
Men ja, det känns lustigt att folk säger att man är klok. Jag är ju korkad. Fast man kan nog vara klok och korkad på samma gång.

Har ännu inte blivit riktigt aktiv där igen, men det lutar nog åt det. Förut var jag anonym där, visst visste en del kompisar mitt nick, men jag var ändå rätt anonym. Jag har heller ingenting att dölja, mitt förflutna kan jag inte göra så mycket åt och om folk tar illa upp av mina erfarenheter so be it. Jag är inte heller orolig för att folk tar illa upp av kontroversiella åsikter, för numera har jag vänner som är.. bra.
Så man kanske borde göra en comeback. Undrar om någon saknat en.
Läser tråden "Grannen gillar inte könsrock!" just nu. Jag älskar en del trådtitlar...
Jag har ju insett att jag ändå är inne och läser där varje dag, så man kanske lika gärna ska bli aktiv igen.
Kanske.

Jag måste ju erkänna att böglyftstråden gav mig ett sting av nostalgi när det gäller FB. "Bara på FB", som man säger... 
Böglyft är årets ord.
Årets fras är hittills "Smuts är bra"

Bostad, hem och trädgård-forat är guld. Fyfan vad mycket man lär sig där, läser i stort sett varenda tråd där för det känns som att det mesta som står där kommer man ha nytta av någon gång i livet.

Bleeeeeh

Erik kom hit rätt tidigt på fredagen, det gick tydligen jättesmidigt att åka. Eller så är det han som är så jävla 1337. Det sistnämnda vet jag att han är iofs. Men ändå.
Jag börjar ana ett mönster också. I stort sett varje gång han varit här är man jättetrötta på kvällen och går och lägger sig, men somnar ändå inte förräns det blir ljust ute. Sen går vi ofta upp mellan kl 6-8 också, det är tamefan helt sjukt. Men det är alldeles alldeles underbart att vakna med honom bredvid sig. Jag är fortfarande förvånad över att jag kan sova såpass bra med honom.
Och den karln ger mig bara mer och mer att sakna för varje gång jag träffar honom.

Men nu har han åkt, eller ja, han åkte strax efter 16. Så det är alldeles tomt. Därav Bleeeeeh-et.
Sedan dess har jag sysselsatt mig med att totaldäcka i soffan, kunde verkligen inte hålla ögonen öppna. Flera gånger satte jag mig upp för att gå upp och ta tag i disken, men föll bara tillbaks och fortsatte sova.
Jag har sjuuukt ont i varenda muskel (känns det som) i överkroppen, fattar inte varför. Eller ja, nacken fattar jag, brukar ha ont där sen råkade vi somna på ett konstigt sätt i soffan idag vilket gjorde det hela värre.
Erik masserade nacken när han var här, det släppte då men nu är det tillbaks igen. Skumt det där.

I helgen ska jag, mor och Svante på fest på nån MC-klubb. Jag har varit där förut, väldigt skönt folk där faktiskt. Svante is teh shit, hon säger alltid att jag var så snäll när jag var liten.
"Men Tarja, skit i att uppfostra ungarna överhuvudtaget, det funkade ju med Jossan!"
Pratade mer mamma nyss, hon tyckte också att det var konstigt att klubben skulle ha nåt tjohej (Veteranmässa?) just i helgen, för vi har pratat rätt länge om att vi borde dra dit igen, Svante ville också med, och nån gång i början av veckan bestämde vi att vi skulle dricka några öl ändå i helgen, åsså visar det sig att det är den dära tillställningen där just i helgen. Lite lustigt.
Hehe, jag och mamma ville ha whiskey förra gången vi var där, men snubben som hade hand om baren den kvällen (litet ställe men ändå med en bar) var för full för att fixa det så vi fick hälla upp själva.

RSS 2.0