Blä

Feberanfall typ. Nacken dödar mig. Jag mår sjukt illa.
När feberanfallet började blev jag nästan lite orolig, frös så verkligen hela jag skakade. Har inget febernedsättande hemma heller.
Nu gör mest lederna och nacken ont. Skulle kunna döda för en massage, men den enda som får röra min nacke är 40 mil bort, så det skiter sig. Jag försöker göra det själv, men får så snabbt ont i händerna.
Så det är allt lite synd om mig.
Eller inte :)

En bild.

Mongo
Jag gillar denna damen. Vi har dessutom all rätt att vara konstiga, vi får vara det!

Bild från i fredags, visar rätt bra hur hela kvällen var :) Fler finns i min bilddagbok.

Asså asså asså

Vi står som top 6 på två lägenheter. Vilket innebär visning på båda. De är likvärdiga, fördelen med den ena är klädkammare + att den är aningens större, och fördelen med den andra är inglasad balkong och inget badkar. Ingen av oss vill ha badkar.
Det blir nog lite krångligt med att tacka ja eller nej, för vi vill ju kolla på båda, men de har två olika sista anmälningsdatum, och man kan inte tacka ja till två samtidigt.
Men iiiih, jag är så glad ändå. Det är det första jag tänker på när jag vaknar på mornarna, och det är en sådan bra start på dagen.
Inatt minns jag inte att jag somnade förräns vid 6-tiden. Varje gång när jag hade slumrat till och vände på mig vaknade jag bryskt till för att det gjorde så ont i nacken. Jag undrar hur i helvete jag sov i fredags egentligen.
Jag gick upp precis innan 12 iaf... kände att jag var tvungen att få några timmars sömn iaf.
Ska fixa en till kopp kaffe, sen instanca med prästen. Den har en gloria <3

Fzt

And fzt it was.
Efter massa krångel med tåg och ombokningar, oro över att vara på fel tåg, kom jag fram till en annan del av Köping, och mötte upp Tomas. Hej, det var ju några år sen bara.
Vi gick ocj köpte mitt diskställ, och mötte upp med Helen som var på stan (Hej, det var ju några år sen bara), och gick hem till henne och drack öl. Vi spelade Tumkung, häh.
Vi satt som i en ring runt bordet, Helen, Tomas sen jag. Tomas fick ge bort en klunk till personen till höger om honom, varpå Helen säger "Men det borde vara Jossan då ju? Eller?". Det fick hon höra hela kvällen...
Jag fick en Fungus Vole-skiva också. Signeeeerad.
Sen kom det folk. Och mer folk.
Helen kom ut från toaletten och såg gravallvarlig ut, och sa "Ja alltså, det är ju skittrevligt att ha folk här och så, och ni får väldigt gärna använda mitt badrum..."
Där skämdes jag som en hund för jag var säker på att jag hade glömt spola, haha.
Men så plockar hon fram en ca 10 cm lång dreadlock och säger "Men ni behöver ju inte lägga sådana där", hahaa.
Iom att Tomas var den enda med dreads (han har typ massa och långa, äkta) så var det ju rätt uppenbart, fattar bara inte hur den kunnat lossna sådär bara en bit.
Sen gick vi till en annan, som hade skitcoola tapeter. Varför vi bytte lägenhet vet jag itne, vi skulle köpa hamburgare och så var vi plötsligt på väg någon annanstans. Jag headbangade till Naglfars I am vengeance, träffade för första gången någon jag kunde prata UE med. Han visst vad Chateau Miranda är! Planer på en fotosession med Helen på Säter smiddes. Hähä.
Tomas däckade, vi försöka göra några hyss med honom med jag kände mig för snäll.
Vi tog väl sista ölen runt 6-tiden på morgonen. Allt jag ville vara att gå hem och lägga mig bredvid Erik, men det gick ju inte.
Helen och Viktor skulle upp relativt tidigt och åka på nåt konvent (vafan?) i Gbg, för mig som vaknade vid 10-tiden var det rätt underhållande att se dem försöka vakna till liv. Jag var inte så bakis då, jag var nog fortfarande full. Bakisheten slog till när vi åkte hem till Helen, och botades lite med mat från McD. Sen fick jag skjuts hem, duschade, och slängde mig i sängen.
Nu är jag fruktansvärt bakis. Men värt vare.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH!

LÄGENHETSVISNING!
Iiiiiiiiiiihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih!
Det går framåt, framåt, FRAMÅT!
Vågar fortfarande inte hoppas på för mycket, men chansen finns, och den är nog inte minimal ens.
Hoppas bara jag kan vara med på visningen.
Tihi, hihihihi....
Josefin kommer sova gott inatt.

Skitsvar...

Häromdagen verkade det som att jag kunde få mitt lån från CSN avskrivet, och fortsätta få bostadstillägg (åtminstone en liten del) även om jag skulle flytta tillsammans med Erik. Det lät ju för bra för att vara sant, så jag har suttit i telefonkö i sammanlagt en timme nu, och mycket möjligt... det var för bra för att vara sant.
Varför skriver de en sak till mig och säger en annan?
Det kommer nästan bara dåliga besked just nu, och det är tröttsamt.
Mardrömmen vore om jag inte ens kan få förlängd betalningstid på lånet när jag börjar jobba, och betala av 17k på typ ett halvår.
Det verkade så bra, jag skulle slippa stressa med jobb och skit i början, men icke. Och om jag flyttar så lär det dröja ännu längre tid innan jag får tid på en sömnklinik, OM jag ens får det, det verkar ju då fan inte finnas någon vilja att hjälpa mig med det.
"Men vad gör jag när toleransen har höjts på sömntabletterna då?"
"Ja.. hehe.. ja det får du stå ut med".

Bice.

Det visade sig att min tid hos läkaren jag fick är 6/10. Mer än en månad framåt. Jag ringde idag och sa att det var akut, men nä, det ledde ingenstans...
Det har funnits en enda person jag litat på inom sjukvården, och det är min förra kurator. Vi pratade trots allt en timme varje vecka i ca två år. När jag flyttade sa hon att jag var mer än välkommen att ringa eller maila om jag behövde få kontakt med henne. Hoppas hon håller det, för nu har jag gjort det. Jag frågade vad jag ska göra egentligen. Frågade om det var jag som var dum i huvudet, eller om det ska vara såhär.

Det enda jag kan sova på nu är väldigt stark neuroleptika, men då måste jag ta höga doser så jag knappt orkar röra på mig i två dagar efteråt. Ibland är det värt det, ibland inte. Just nu är det nog det, för bristen på sömn påverkar nästan allt.

Nästa fredag får jag förhoppningsvist se Erik igen. Känns som evigheter.

Nej

Nu har jag provat BHn flera gånger, och jag kan bara inte ångra att jag köpte den även om den var dyr. Jag kan hoppa, flaxa med armarna, rulla runt i sängen, byta kläder, och tuttarna sitter ändå där de ska. Den liksom, den liksom... den beter sig som en riktig BH!
Jag kan nu stoltsera med att jag har två (nästan tre) BH:ar som funkar som de ska på mig.

Saker

Jag satte mig vid datorn imorse ju en stund, och drack min riktiga kopp kaffe utan tvestjärtar i, sedan dess har jag faktiskt inte suttit här.
Samtalade lite med mor, sen tog jag mig verkligen i kragen och gick ner och handlade.
Gled in på banken för att fixa att nytt kort, alla affärer gnäller på att mitt kort är för gammalt, att magnetremsan är dum, och dessutom vill jag har ett flashigt svart-oranget. Om några dagar så. Det gick smidigt, hon fick bara ringa några samtal iom de är en fristående sparbank och därmed lite krångligare än alla andra.
In på apoteket, glidmedel och en tandborste. Jag undrade om de hade någon sorts provtandborstar (redan när jag sa det insåg jag hur urbota dumt det lät, men jag räddade situationen) för även om det står soft på förpackningen så är en del för hårda ändå. Det hade de inte, men farmaceuten sa "Men den här, min vännina har den, och säger att den är riktigt mjuk och behaglig", varpå hon pekade mot tandborsten och glidmedlet. Jag visste ju att hon pratade om tandborsten men det kändes ändå väldigt lustigt. Apropå det så måste jag prova den ikväll. Tandborsten alltså.
In på Konsum, köpa maassa bröd (jag hatar att vara brödlös), saker till pastasås, så nu har vi redan av veckans mat avklarad. Typ. Sprang som attans förbi Lönnebergaskinkan, jag SKA inte ha nån sån. Pratade lite med Lotta.
Halva priset på klädaffären (förutom strumpor och underkläder) tvärsöver, så jag gick in, måste ha en tjock kofta. Hittade den jättefina BHn jag tittat på förut, provade den, och den var som gjord för mig. Så det blev ju den. Och ett par matchande trosor som dock sitter konstigt. Nu har jag dåligt samvete för att jag lade ner för mycket pengar på det, men... fan vad dum jag är.
Åsså in på systemet. Varför ta 4 burkar när man kan ta 6 resonerade jag. Halvvägs hem höll jag på att döööö, det var så tungt att bära, och så vaaaarmt med linne, tröja och skinnjacka.
Då SMS:ade mor och frågade om jag skulle med och handla
...
...
Tur att jag sms:ade tillbaks, om jag hade ringt hade jag nog flämtat för mycket för att prata.
Hem, in med saker i kylen, dricka, gå iväg till mors hus där stackars Zeke varit ensam hemma i fleeera timmar så det var sååå synd om honom.
Iväg till Lidl, mamma tittar på skyltar som "Inredda burar för äggen" eller nåt, och en tant står och skrattar. Jag kom inte riktigt ihåg vad jag skulle ha därifrån, det blev lite iaf.
Passade på att bjuda mor på en gourmetmiddag på McD innan vi åkte hem också. Undrar om vi framstod som hungriga. Mor stod och åt på en chokladkaka som om hon inte hade fått äta på veckor, jag sa fel hela tiden för jag hade bara tanken på hamburgaren i min mun i huvudet.

När jag hade fått in resterande grejjer i kylen ramlade jag ihop i soffan, men tog mig till duschen efter ett tag. Lade mig i sängen och sms:ade Erik och... somnade uppenbarligen.
Vaknade för nån timme se, och det lutar nog åt varma mackor nu.

Jag har fått ett MYCKET glädjande besked från FK som har med pengar att göra, ska ringa imorrn och se om de skojar med mig.

Lol... snyft.

Skitnatt.
Den var ett jävla helvete.
Skitdag.
Funderade så starkt på att ligga kvar i sängen och inte göra något.
Kaffe är ju allti nåt. Tänkte ja. Jag ska sluta tänka, hur brukar det gå när jag tänkar? Skule hälla upp kaffet, ur kannan kröp en tvestjärt. Sådär. Bort med kaffelusten.
Jag måste gå och handla. Måste måste. Jag har inte handlat på över en vecka och maten tog slut för ett tag sen. Pga lathet.
Men då måste jag verkligen ha kaffe. Och små måste jag verkligen göra rent den, Och det orkar jag verkligen inte.

En bra sak är att någon tagit bort sin intresseanmälan på VÅR lägenhet, så we're fortfarande in the game tror jag.

Tänka positivt

Skall jag försöka göra nu.
Tänka på bra saker.
Kryssningen.
Jag och Helen ska åka, vi ska springa på båten, springa och lämna våra väskor, springa och leta efter livbojjar och livbåtar eftersom vi båda är livrädda för stora båtar och öppet vatten sådär (bra sällskap man har, haha), sen ska vi springa tillbaks till hytten och supa, sen springa och se Blutengel, och sen hoppa från färjan.
Eller hur var det nu?
Tror vi skippar det där om att hoppa från färjan faktiskt... Men det vore skoj om mer folk ville med. Jag vet att de flesta av mina kära vänner tycker att jag är världens tönt som också lyssnar på elektroniskt istället för wtfrueblackmetal, men det finns väl andra människor också.
Jag funderar på om man ska åka buss samma dag, eller åka dagen innan, och umgås lite med folk i Sthlm, sova hos nån, och så. Men jag vet inte.
Just nu är det bara bestämt att vi åker. Oavsett hur många andra vi får med oss.

En låt som får mig lite positiv faktiskt:



Alla ni kids födda på 80-talet lär ju känna igen dem.

Och jag måste sluta kolla på lägenheter varje kvart, seriöst. Det förstör mig. Jag blir bara ledsen, bitter, förtvivlad och fylld av hopplöshet, och det går inte.

Bra saker är också fredag. Ingen aning om vart vi ska vara om det är dåligt väder, men det gör inget. Jag behöver inte planera. Hörde ni? Jag behöver inte planera. Det får bli som det är.

Men oooooh vad jag är så jääääävla festivalsugen... Das Boot är ju som en liten festival, men inte riktigt.

Sen är jag lite pissed för att jag försöker få kontakt med en del gamla f.d-vänner-numera-bekanta-uppenbarligen, men ingen bemödas svara. Så fuck them.

En annan som som får mig på bra humör är denna:



Och JA, jag vet att tyskan blivit dömd, men halva Arboga behöver inte skicka SMS till mig och säga att jag ska tända två ljus i fönstret för det. Jag kan vara glad utan att tända ljus vettni.

Crack juice

Jag och Ylva snubblade över ett drinkrecept förut, nämligen Crack juice. Bör tillblandas i nyktert tillstånd då det är väldigt komplicerat.

Crack Juice
Ingredients:

    * 1 bottle Vodka
    * 8 cans Beer
    * 2 cans frozen Lime juice concentrate

Mixing instructions:

In a large container, fill half way with ice. Pour in all contents and mix well. You are ready to serve.


Out of reach

Har fått det meddelandet många gånger i WoW idag, och det är så komiskt.
Så komiskt att jag nästan pissar på mig av skratt.


Scream

Ingen aning vem som innehar copyright, inte är det jag iaf.

Läkaren

Ah btw, ringde ju imorse...
Gissa vad?
...
"Nej han är en sådan.. han är... nej det går nog inte att få tag på honom om man inte avtalar en tid genom någon annan och träffar honom på det viset"
Ja men vad bra, det är precis en sådan läkare jag varit ute efter, en som man öht inte alls kan få tag på. När man lägger till att han är inkompetent och sponsrad av ett läkemedelsföretag antagligen, så blir det ju super! Jag tar två tack!
Men hon som svarade var väldigt trevlig och hjälpsam iaf, hon kunde inte se något om journalerna men skulle prata med honom imorgon, så skulle jag ringa tillbaks då.

Det är måndag idag.

Det känns som torsdag.

Drack kaffe och åt mandelkaka hos mor i förmiddags, petade på den nya kissen (hon har verkligen en gigantisk svans), gick hem med ett allergianfall som vanligt. Satt i duschen i en halvtimme tills jag slutat nysa och gick och lade mig sen.

Sen dess har jag.. inte gjort ett skit, typ.

Pratat med en gammal bekant som gjorde att jag mindes hur jag var förr i tiden. Både bra och dåligt. Mest dåligt. Jättedåligt.

Jag har feber, och det är jobbigt. Jag vill göra saker, men ALLT är tråkigt. Allt som inte har med Erik att göra. Och det är ca två fucking veckor tills vi ses igen, tror jag, jag vet inte ens. Det känns som alldeles obegripligt lång tid, som att förklara hur lång evigheten är.
På fredag blir det öl iaf. Det kommer sluta med att vi sitter bara vi fyra, men det skulle inte göra någonting heller. Det är bra folk.

Nu känner jag för att sitta och dricka öl och se på Fear and loathing in Las Vegas, hahaa.
Sååå mycket av det roliga i den består ju av Johnny Depp och Benicio del Toros tolkning av karaktärerna, ibland är det fan svårt att se att det är dem.
Min favoritdel i filmen;
 

Frasen "Don't worry, he's just admiring the shape of your skull" är något jag varit på väg att säga såååå många gånger vid passande tillfällen faktiskt, men jag har alltid hejdat mig för om ingen i närheten sett filmen så hade det varit dödsdömt...
Fladdermössen är ju ca bäst i filmen.
Stor jävla kärlek åt den filmen iaf.

N02AA01

Jag har varit bortskämd den senaste månaden, speciellt under tiden när Erik var här. Jag sov relativt bra, framförallt så somnade jag in tryggt och det gör väldigt mycket för ens sömn.
Den senaste veckan har varit helt ok, men inte inatt. Jag trodde inte att det spelade någon roll, jag kände att jag inte hade rätt att gnälla för mig själv för jag har ju varit så lyckligt lottad den senaste tiden, men det känns fan så jävla mycket nu. Ändå sov jag ca 2 timmar, kroppen vilade en del. Jag kunde sovit längre om jag ville också, jag ska inte gnälla över det, men jag får så otroligt dåligt samvete om jag sover längre än till 10 och jag SKA inte vända på dygnet.
Fryser som ett jävla as, det funkar om jag ligger fullt påklädd + morgonrock under täcket och andas ut varmluft därinne, men så fort jag gör någonting annat än det så blir jag så kall så jag känner mig fragil som en istapp.
Grinig och skit. Feber. Skitkänslig. Jag var glad när jag vaknade ändå, trots att jag var så trött, men nu känns det inte lika glatt.
Varje vardag väntar jag på att läkaren ska ringa och säga.. något, jag vet inte vad, bara något som tyder på att han inte glömt bort att jag finns. Att han äntligen fått mina journaler (jag är fan fortfarande såååå jävla förbannad på honom, och så FÖRUNDRAD att det ens kan gå till så), att han vet vad de kan göra för mig, att han förstår vad jag behöver. Men det har gått 1 ½ månad nu, och inte hört något. Men det gör ju inget, han skrev ju ut sömnmedel för tre månader, så han behöver ju inte handskas med mig förräns då, för slår vad om att han på en gång kunde se att jag inte är en sådan som bråkar och tar plats. Att jag innerst inne inte tycker att det är min rättighet att få hjälp.
Och min kropp börjar antagligen bli immun mot dem, rent allmänt, jag tror mig veta att det kan hända. Jag kan vänta en månad, ta 20 mg Stilnoct och 15 mg Imovane, vänta två nätter, ta det igen, och inte känna av ett skit. Och jag sitter så jävla fast, jag kan inte be om flunitrazepam, då får jag knarkstämpel på mig på en gång, HAN måste ta upp det, så mycket har jag förstått att det funkar. Ja jag kan få det på annat håll fortfarande, men det är dyrt, och olagligt, och jag vill inte. Förresten vet jag inte ens om jag fortfarande kan få tag på det, så det spelar väl ingen roll.
Men jag vill, vill, vill sova normalt, för jag vill, vill, vill jobba normalt. Det är sjukt oroande att tänka på det, och jag orkar inte oroa mig för jag hatar när något oroande upptar ens tankar varenda vaken timme.
Men jag tror inte att han kommer höra av sig, jag tror inte han har beställt kopior på mina journaler, jag tror att jag måste kräva mer. Jag är faktiskt lite orolig för att det kommer rinna över till slut. Som min moster Pirjo alltid tjatat om, att jag måste visa att jag är arg ibland, jag måste visa känslor, annars kommer det explodera. Det har hon sagt sedan jag var liten. Frågan är bara om man kan explodera kontrollerat på ett konstruktivt sätt. Vill ju inte gärna sluta fastbunden på en bår och headlines i Aftonbladet. Nej det är jag faktiskt inte orolig för, jag är mer orolig för att de tar mig för en arg galning som inte har någon insikt i sitt tillstånd. Vad som jag dock tycker är under all kritik är att de låter någon med min bakgrund gå utan en undersökning på sömnklinik. De vet det mesta om mig, även om jag inte besväras av något förutom bristen av sömn nu så känns det ändå alltid som att man ligger på gränsen när man sover för jävligt och ens immunförsvar slås ut. Det går inte framåt direkt.
Imorgon ringer jag.
Någon som vill slå vad om att jag ens får prata med honom imorgon? Jag kommer ringa på fel tid, sen när jag ringer på rätt tid är han inte inne, när jag sedan ringer på tiden jag blivit tillsagd att göra kommer han gått hem, eller så är han på semester. Han kanske sjukskrivit sig?
Det är ju knappast som att det vore första gången allt det där händer.

Och ja, det är en hobby att ta kort på mig själv där jag inte ser ut som mig, inte för att jag inte gillar hur jag ser ut, utan för att jag gillar att inte se ut som mig. Låter det inte logiskt? Jag är fruntimmer, jag behöver inte vara logisk.

Och ja, det är skitfarligt att ligga i sängen och frysa och inte ha något annat att göra än att tänka såna här tankar och bli arg.

Och ja, jag inser den komiska svängingen i humöret mellan mina inlägg.

Och ja, jag har för JÄVLA tråkigt just nu, därav det långa onödiga inlägget. Men jag var bara tvungen att spy lite galla över läkarvården...


Das Boot

Spiegel



"A show in the mirror, do you see your face? A show in the mirror, don't you recognize these eyes?

Do you see the tears, black like the night? You hear the voice, do you hear like it laugh?

It is the mask, the mask which you carry and the feelings, feelings which you do not understand.

Defeat the pain you keeps imprisoned, defeat the fear, the fear you for a long time torments."

(Babelfish ftw, den tyska orignaltexten gjorde inte mycket sense)

4-5/12 mina damer och herrar.
Då blir det småpanik.
Då blir det småskräck.
Då blir det båt.
Då blir det inköpande av billig öl.
Då blir det FUCKING BLUTENGEL! Och VNV NATION!
Mm.
Antagligen, ska jag väl säga. Men när jag inte såg Crüxshadows på Arvika så flög Blutengel på något sätt förbi i tankarna, och jag tänkte att de lär jag väl aldrig nånsin få se, chansen är mindre än att få se Crüx.
Men jävlar ja.
VNV Nation har jag ju sett. Judgement är en av de bästa plattorna jag hört på läääänge, de spelade ju på Arvika förra året men då var jag småsjuk och satt i bilen och bara hörde dem, men såg dem ju i Sthlm förra året. Det blir väl skoj att se dem igen, men... Blutengel. BLUTENGEL!
Hittills är det väl jag och Helen som ska åka antar jag? Folk är mest välkomna att hänga på.
http://www.dasboot.se/
(ja förihelvete, jag står för att jag inte tycker att Infected Mushroom är nåt speciellt, stfu)

Der spiegel, som texten kommer ifrån.



Spela massa låtar från Seelenschmerz och jag blir... glader.

Två saker som fått mig att skratta idag.

Vi var 4 st i en grupp till Mana Tombs, plötsligt skriver huntern "BRB WC BIG INC". Jag tolkade det naturligtvist som att han var dunderskitnödig och var tvungen att rusa till toaletten (vi snackade engelska, i ett spel med massa förkortningar, så wc = toa lät logiskt), det fanns ingen annan förklaring för mig. Men, det visade sig att det var massa alliance vid Wailing Caverns = WC = låg lvl instance (hur fan låter man bli att särskriva det? gör man ens det?)
Ja iaf, det har jag fnissat åt ett bra tag nu, det kom verkligen från ingenstans och i mitt inre kunde jag se framför mig att han hade suttit och hållt sig jättelänge, satt och knep med benen och verkligen inte kunde hålla sig.
Haha.
Nu har jag frågat tre andra, som skulle tolkat likadant som mig. Sådeså.

Den andra saken är meningen "Du, är det ok om vi lägger båda datorerna i samma bil?" följt av en grimas som jag och Emma försökt återskapa under flera års tid.
Christian och Gunnar skulle flytta från deras lägenhet, min dator stod också där och den skulle, som Gunnars dator, till Gunnars nya lägenhet, och när jag och Emma sitter och i köket och gör något (säkert något jätteviktigt som hade med flytten att göra) så ställer han sig i dörröppningen och gör det där.
Jag vet att ingen annan förstår det otroligt hysteriskt roliga i det (kanske det underliga i frågan), men vi bryter ihop i skratt varje gång någon av oss säger sådär. Om vi dessutom försöker lägga till minen (som är mer än halva det roliga) blir det... hilarious.
Förslåt för att vi fortfarande skrattar åt det, men det går inte att låta bli.

Ooooch

Nyss var jag inne på en sida jag inte varit inne på på många år faktiskt.
Arbetsförmedlingen.
Fyfaaan vad jag ändå spenderat tid där, det fanns en tid då jag satt 1-3 timmar per dag där, och skickade ca 30 svar i månaden. En del månader var det frivilligt, andra var det krav från dem själva för att man skulle få vara inskriven eller nåt.
Samma ångest jag kände då kommer tillbaks nu.
Det finns inte mycket alls jag är bra på, det tar skitlång tid att lära mig nya saker, jag är inte stresstålig för fem öre min hjärna stänger typ av sig själv när det blir för mycket, jag kan i stort sett inte jobba tillsammans med andra människor, jag har otroligt svårt för varierande arbetsuppgifter, osv.
Och vad skriver man till en arbetsgivare då? Det var ju bara att ljuga. Säga att man tål stress jättebra, att man är social och gillar att ha många arbetskamrater runt sig, att man gillar att lära sig nya saker. Tur som fan egentligen att man inte fick några av de jobben man sökte, hade varit riktigt pinsamt...
Men några av de där grejjerna kan man ju lära sig. MEN JAG KAN JU FORTFARANDE INGENTING.
Inte sådär på ett buhu-jag-är-värdelös-vis, utan jag har inga kunskaper inom ett visst ämne eller någon utbildning, jag kan inte söka jobb som är inriktade på vissa grejjer.
För de där tre åren på medialinjen på en viss skitskola gav inte såååå mycket faktiskt. Nä. Nu minns jag inte ens vad jag pluggade på Nackademin, var det webdesign? Aja, det är inte heller en bra idé, för jag är inte kreativ och låser mig väldigt lätt fast vid ett visst tankesätt. Och det går antagligen inte att göra något åt. Det går om jag kämpar, men på en arbetsplats har de knappast tid att vänta på det.
Jag vill bara ha ett hjärndött, enformigt arbete. Gärna med flextid. Inte ett jobb där man har mycket kontakt med kunder, inget jobb som går ut på att prata i telefon hela dagarna. Så jag är egentligen inte så kräsen.
Men aja.. det känns väl inte så superbrådskande, och det känns inte heller omöjligt, fick bara lite småpanik en stund när jag läste alla arbetsannonser och konstiga kvalifikationer man skulle ha... Visst, man kan söka ändå och mycket väl få jobbet, men well.
Vad jag dock vägrar jobba med är äldrevård, eller liknande. Det är jättebra att det finns folk som gillar att jobba med sådant, men jag klarar bara inte av det. Det är avskyvärt, det är faktiskt antagligen ett jobb på min top 3-lista över hemskaste jobb.
Lokalvårdare däremot, där snackar vi nåt som passar mig... synd bara att det ska vara relativt dåligt betalt. Jag saknar att städa mina apotek :( Jag kände mig bortskämd som faktiskt gillade jobbet, det var ju paradis för mig att gå omkring och plocka och sortera, vända paket med framsidan framåt (inga tvångstankar inte, men det är kul :P), och allt var så rent och allt var på sin plats. Skura golven och så var väl ingen höjdare, men ändå... Lagom med arbetskamrater också, de som jobbade på apoteken var ju inte direkt mina medarbetare iom att jag var anställd genom en entrepenör, ingen förväntade sig att jag skulle ha kontakt med dem, men vi hälsade, småpratade lite ibland, och det var alldeles lagom.
Städade minsann på Rosenbad och regeringens egen resebyrå också. Det var mindre kul... Fast ballt. Maaassa kulvertar under Rosenbad, GEEZ, men det var ju bara glömma tanken innan man ens tänkt den... Tjohej, UE:a under Rosenbad... Nog för att jag är korkad, men inte SÅ korkad. Lite läskigt var det att vara övervakad HELA tiden, kameror överallt. Och de hade en lyxkaffeautomat, jag saknar den... såååå många sorter.

Nu vet jag inte vad jag pratar om längre. Jag har så tråkigt att jag funderar på att äta pizza.

Nåt var fel.

Kunde inte riktigt fatta vad det var, allt kändes bara konstigt, och fel. Jag tittade mig om i rummet flera gånger, men kunde faen inte komma på vad det var.
Nu kom jag på vad det var. Det är fint väder ute. Haha.
Det är lite illa när man är så ovan vid blå himmel och solsken att man tycker att nåt är himla fel när det är så...

Jag har sjukt tråkigt. Jag kräks om jag questar mer, och kan inte specca om till holy och köra instancer innan jag är klar med questen.
BGs har jag inte heller någon lust med.

Om 6 dagar får jag/vi ett visst besked. Jag säger ju åt mig själv att inte ens hoppas, men det gåååår inte, jag tittar på planlösningen och fantasimöblerar redan... Det pirrar i magen.
Vill haaaa!

Ding

Sade jag igår när min präst Elsie blev 70.
Så ser ni nån som springer runt och kastade SWP och inte ser ut att ha en aning om vad hon gör så är det antagligen jag.

There Is A Light That Never Goes Out

Den låten är bra.

Tråkat idag, frusit som satan, fått snabbt svar som meddelade att de inte lade ut direktlägenheter på bestämda tidpunkter, vilket innebär att jag... får sitta och kolla sidan varje kvart... faktiskt. För jag vill aldrig mer känna såhär mycket ilska över att ha missat en lägenhet sådär. Bläeh.
Fått svar från CSN, som var relativt positivt, ska prata vidare med dem.
Att en skuld på 17k försvinner skulle vara rätt trevligt. Jag vet att de flesta andra har myyycket högre skulder och faktiskt betalar av på dem, men de flesta andra har antagligen fått ut något av sina studier. Jag pluggade för att jag inte ville gå på socbidrag. Dumt kan tyckas, men jag ångrar det faktiskt inte. Jag tog chansen att försöka lära mig något som kunde leda till ett jobb istället för att enbart få pengar av samhället. Dessväre sket det sig, men jag försökte iaf.
Dingat 69 med prästen, spelat lite med Sune, gruppquesten som kommer nu kommer antagligen göras av en shadow priest, boomkin och fire mage. Mao; misery + boomkin aura + fire mage med hög crit = BOOMFUCKINGBOOM. Haha, fan nästan så det pirrar i magen när jag tänker på det. En tank hade väl varit bra, men finns inte en chans att den hade kunnat hålla aggro. Ingen av oss är väl den typen som kan hålla tillbaks på dps:en heller när man ser höga siffror... tihi.

Det är Oprah på TV nu, om den där mannen som varit kvinna och som nu fått barn. Jag upptäckte att jag verkligen inte har en aning om allt det där med kvinnlig och manlig identitet. Han säger att han bara kände sig som en man, även om han klädde sig som en man ville han ta hormoner och operera sig, för han kände sig som en man. Jag antar att det har med min Asperger att göra, men jag kan inte i mitt liv förstå det. Om han sa att han ville operera sig för att kunna ha sex som en man, för att bara få bort tuttarna hade jag förstått, men om han känner sig som en man borde det väl inte spela någon roll hur hans kropp ser ut.
Jag vet att jag är en kvinna för jag har kvinnliga kroppsdelar som män inte har, men that's it. Jag förstår inte hur det är att känna sig som en kvinna, för jag kan inte definiera det. Jag vet att det finns mycket fler biologiska saker som skiljer män och kvinnor åt men det är fan så mycket mer konstiga saker som samhällssyn som spelar in. Manliga och kvinnliga intressen är bara ett hittepå, men det tror jag faktiskt att de flesta kommit underfund med vid det här laget.
Det är samma princip som med självförtroende. Jag har egentligen ingen aning om vad det är. Jag kan inte definiera det. Jag kan inte tänka på det. Och det gör mig verkligen ingenting. En del säger att jag har jättebra, en del säger att jag har jättedåligt. Vad spelar det för roll? Ska jag må bra för att jag har bra självförtroende, eller dåligt för att jag har dåligt, när jag inte ens vet vad det är? Om man inte tänker på det eller tar det på allvar så finns det inte. Då kan man inte ha varken bra eller dåligt, utan bara vara sig själv och göra det man mår bra av.
Jag har en kompis som säger sig ha jättedåligt självförtroende, men alla runtomkring honom tror att han har bra, för han är jätteöppen och jättesocial. Har han verkligen dåligt självförtroende, när han ÄR öppen och social, och vet att han är bra på saker han gör? Är det han som bestämmer det? Kan man bestämma att man har bra självförtroende?
Jag virrar nu, men det där TV-programmet fick igång så många funderingar.
Folk är dumma i huvudet.
Folk tänker konstigt.
Alla borde ha Aspergers.

Egentligen borde jag åkt till Köping och kollat på datamaskiner med Tomas (trodde i några timmar att han pratade om diskmaskiner, sen klarnade det), men det regnar som fan ute.

Som kommentar på MSN har jag "jävla månsport". Hahaha, jag har ingen jävla aning om varför, vart i helvete har jag fått det ifrån?!

Bild från inatt (f.ö svinkallt att ligga naken på ett stengolv för att få en bra vinkel):
Light2



Och låten ifråga:


"And to die by your side is such a heavenly way to die"

Arg.

FAN vad jag är arg.
Kollade Boplats Växjö nu, det låg en sådan där Direktlägenhet ute, som till synes verkade jättebra och perfekt, men SÅKLART fullbokad.
VARFÖR I JÄVLA HELVETE GICK JAG INTE UPP VID 7 NÄR JAG ÄNDÅ INTE KUNDE SOVA? Då kanske jag hade kunnat boka den.
Helvete gelvete helvete.
Men nu blire att gå upp kl 8 om dagarna, för jag antar att det är då de lägger ut sina lägenheter. Ska maila och fråga dem.
Fan fan fan fan....

Sömn, va?

Jag har varit relativ pigg hela dagen, t om varit ute och gått, inte suttit så mycket vid datorn för tänkte vänta med spelandet tills Erik kom hem så vi kunde spela tillsammans.
Det slutade med att jag vid strax efter 18 knappt kunde hålla munnen stängd, så jävla lealös var jag. Trött som ett as, kunde inte tänka. Mat piggnar upp tänkte jag, satte på pyttipanna, lade mig på köksgolvet för att vila lite, och.. somnade till.
Nån timme senare gav jag upp, jag minns att jag staplade till badrummet för att borsta tänderna, men sen minns jag inte så mycket mer förräns jag slängde mig i sängen. Och guuud vad skön sängen var! Den har aldrig varit så gudomlig! Jag visste inte ens på vilken sida jag skulle ligga på, det var så skönt. Så rådäckade jag.
Sen ringde mor, och jag vaknade till, och fortsatte spela. Nu känner jag mig skitpigg, så.. jaha?

LOOOOOL!

Ylva är fantastisk!
 boomp3.com

/love



Jag satt och kollade på random bilder på Bilddagboken, när jag började vissla på något. Jag fortsatte vissla, och kolla på bilder, en stund senare började jag undra på vad det var jag egentligen visslade på. Och det var Ballad of Jane. Jag har ingen jävla aning om varför, för det var sjuuukt länge sen jag hörde den låten. Jag älskar den faktiskt, den är totalt underbar.
Jag skulle lyssna på den nyss, men insåg att jag inte hade den på denna hårddisken, inte heller på den enda skivan jag har med LA Guns. SKANDAL! När jag letade efter den på youtube fick jag fram massa förslag på Faster Pussycat, vilka jag heller inte har några låtar med på denna hddn. Jag måste verkligen lägga över maaaaassa från mina gamla. Fast vad ska jag med jävla sleazelåtar till, jag är ju wtftrueblackmetal...
Jag har ju dessutom ett generellt aggro mot sleazepojkar, men han som sjunger går an. Faktiskt. Han är inte irriterande.

Haha, detta får mig verkligen att tänka på hur mycket mina grannar antaglien hatade mig, jag sjöng verkligen loss till denna låten när jag bodde i Tumba... Ingen bra låt att städa till, slutar bara med att man står och sjunger och smådansar... *mummel*

Bra saker

Nästa månad börjar typ ALLA serier jag kollar på, weeeeeeeeeejippijippijippi!
Californication ('dör*)
DEXTER
Gossip Girl (11 dagar kvaaaaaar!)
Heeeeeeroes
One Tree Hill (iofs inte alls lika bra längre, men vad gör man inte för att se vad som händer)
Greys anatomy börjar iofs i september, men det är nästan snart så

En bra sak är också att jag hittade en billig svart toalettsits. På Ellos. Undrar om det är något sorts standardmått på den, om jag ska köpa den på en gång eller vänta och riskera på att den tas bort från sortimentet. För alla andra sådana jag sett har kostat över 500-lappen.

En dålig sak är dock mitt CSN-lån. Jag vill ha det avklarat och betalt, men finns ingen chans i helvetet att jag klarar det nu. Iom min aktivitetsersättning betalar jag ingenting nu, men räntan ligger ju där och väntar, och jag vet inte ens om jag kan ansöka om ny återbetalningstid eller om jag måste betala samma summa fast under mycket kort tid när jag väl börjar jobba.
Sen är jag skyldig en annan person pengar pga ett återkrav från CSN, inte lika stor summa men likväl några tusenlappar, det måste jag också ta tag i.
Allt blir bara ett virrvarr och jag vet inte hur jag ska lösa det.

Nästa fredag ska jag och Emma till E-tuna, och jag ska äntligen köpa mitt efterlängtade svarta diskställ. Och bestickställ. Och kaffefiltershållare. Fan ta dem om de inte finns där. För jag ska ha ha dem. Måste maila och fråga...

Funderar på att röra på fläsket lite nu, ta en promenad. Haha, apropå det... jag har varit småtjurig på att mina byxor töjer sig så att de blir för stora. För det kan ju inte vara så att jag gått ner en byxstorlek heller, nejdå. Upptäckte det när jag provade ett par byxor av mindre storlek. Fast jag är ändå nånstans mittemellan. Och det är inte heller bra, för jag vill varken gå runt med för stora byxor eller köpa nya byxor.
Och ja jag skiter fullständigt i att barnen i Afrika kanske inte har några byxor alls. Det är ändå så varmt där.

Men dra åt helvete.

Jag har suttit och kikat på typ världens ballaste tröja några månader nu, redan när jag såg den visste jag att jag skulle ha den, frågan var bara när jag skulle ha råd. Nu tyckte jag att jag skulle ta mig råd, och att det skulle kunna muntra upp mig rejält, meeeen, så kollade jag upp vad mitt kära fosterland skulle ta ut för avgifter, när det gäller moms, försäkringar, speditionsavgifter, postförskott och gud vet vad.
Dra åt helvete tullverket. Det skulle bli det dubbla priset.
Måste klura på något annat sätt att få hit tröjan... Om nån ska till staterna så kan ni väl hojta till, så kan ni få köpa tröjan åt mig.
Jävla helvete.
Bra dag detta! BRA!

Jag vill ha Ylva här och dricka tequila och ligga på golvet och skratta åt ingenting, skratta så man inte kan tänka på något annat, prata bort oss om munkteorier och rita munkdörrar.
Som det jag skrev om förut;
"Jag och Ylva satt och pratade imorse när vi hade kommit hem, jag höll på att säga nåt, men avbröt mig, varpå Ylva får ett gigantiskt skrattanfall.

Jag: Jag tänkte säga en sak, men jag kom på hur dumt det skulle låta så jag sa inte det.

Ylva: Jag tror det var det jag skrattade åt!"

Vi behöver inte ens prata med varann egentligen.

Ännu hellre vill jag att någon ska ringa och säga "Joråsåatteeeh, vi har en ledig trea här i Växjö rätt nära centrum, med separat badrum (utan badkar, bara dusch) och toalett, med ett stort sovrum och ett lite mindre rum som kan användas som datorrum, och ett rätt stort vardagsrum, vore det intressant för dig kanske? Självklart tapetserar vi om om ni vill, det är också dags att byta vitvaror så ni får en spis med keramikhäll och ny kyl och frys. Tvättmaskin och torktumlare finns givetvist i lägenheten. Nämnde jag att elen ingår också?".
Nä så bortskämd är jag inte, men det vore ju trevligt...
Varför känns det som att det var en månad sedan jag träffade Erik?

Lite lol.

Jag sökte efter Windir på Tradera, inga träffar fanns men en annons dök upp:
"Hitta Valfar
 Letar du efter Valfar? Gratis nummerupplysning och kartor.
 http://www.hitta.se/"
Lite roligt och sorgligt på samma gång.

Annars känns det mesta blaha och mähä och ingenting känns värt att göra. Det där med hopp och vilja är inte riktigt min grej idag.

En låt som gått varm i mina lurar de senaste dagarna:

Jag tycker texten är så otroligt passande.

Några dagar i månaden är jag lycklig.

Vad den mannen får mig att känna går inte att beskriva i ord.
Synd att han inte syns så man ser hur jävla fin han är.

Lycka

Tokbice

Imorse gick jag upp, stängde och låste toalettdörren när jag gick på toa, och gick sedan och satte på två koppar kaffe.
Sen slog det mig att jag var dum i huvudet.

Den officiella bostadskön i Växjö suger (hej och hå, nej jag har inte stått i bostadskö där sen jag var 12...), så jag har suttit och ringt runt till andra hyresvärdar. JAG, RINGA, till folk jag inte KÄNNER. Med KONTANTKORT. Där man dessutom hälften av gångerna får utstå samtal som:
"hmpf ja?"
(ja förlåt att jag ringer och stör under din arbetstid som telefonist)
"Jo hej, jag undrar om ni hyr ut lägenheter i Växjö?"
"Lägenheter? Nähä du, vi hyr fan inte ut några lägenheter *mummel*"
Är det svårt att svara med företagets namn så att jag åtminstone vet att jag kommit rätt? Är det svårt att skriva ut liiiiite mer information på Eniro istället för bara "fastigheter"?
Två träffar hittills iaf. Om jag hade haft en snuskigt hög inkomst hade jag kunnat få en femma nästa vecka. Nu är det lunch iaf, ska fortsätta sen.

Annars håller jag mest på att bli galen. Vill verkligen gå och lägga mig och sova igen.
Det känns totalt jävla meningslöst här just nu.


Tooomt

Ja nu är det alldeles tomt här. Jag har försökt sysselsätta mig med att städa och äta godis, men det hjälper inte så mycket.
Det känns bara fel ändå. De här nästan tre veckorna har gått obegripligt snabbt, det känns verkligen som att det var i förrgår han kom hit.
Han har också sällan strumpor på sig inomhus. Jag hittar hela tiden små underliga saker som vi har gemensamt.

Jag hittar massa saker jag vill köpa. Ett nästan perfekt soffbord, och en bokhylla i samma serie. Men jag ska inte köpa det än.
Vad jag däremot ska köpa är en ny musmatta och en ny mus. Det är ett måste. Musmattan skulle bara vara temporär tills jag fick råd med en ny, men den funkar verkligen inte längre, man kan inte använda en musmatta som glider undan så fort man rör på musen. Och musen är utsliten. Jag har ändå haft den några år. Musmattan är inte så farligt dyr, musen är det väl lite värre med. Jag vill verkligen ha en som liknar den jag har nu, det är verkligen den bästa musen jag använt, för min handled. Det lär ju bli 600-700:- med frakt iaf. Det suger, och jag har egentligen inte alls råd, men wtf.

Nu ska jag kolla på Miami Ink och försöka att inte tänka.

Idag blev f.ö Tomas gnällbältebo. Hohoho, Gbg till Skinnsberg är nästan värre än Sthlm till Arboga.

55-60

Ja som sagt, lvl 55-60 på en dag. Det är då FAN inte illa.
Nu är de 64, jag har precis helat min första instance någonsin. Som full shadowspecc. I princip utan healinggear. Med en boomkin (Erik) som tank. Och det gick så bra, så bra. Man kan ju undra vad det säger om oss, och då kan ju jag svara att det säger att vi är för jävla bra. Ja iofs så var det ju en full HB-grupp och det var bara Ramparts och BF, men ändå. ÄNDÅ. Jag klantade inte till mig en enda gång (bara lite, en gång), trots att min mus är seg som satan, och att min musmatta glider omkring så fort man rör på musen + att mattan är alldeles för liten.
Annars så springer vi mest omkring och äger alliance, vilket innebär att vi antagligen är väldigt hatade. Men de ber ju om det, vafan... spelar man alliance får man skylla sig själv.

This is the life

Sex
Mys
Godis
Öl
Sex
Film
Slacking
Pizza
Sex
WoW

Ungefär så.
Underbart värre <3

RSS 2.0