En liten bit av mig dör

varje gång jag tittar på bandlistan till Arvika och ser de nytillkomna banden.
Dessa skulle jag LÄTT se om jag åkte dit:
And One
Combichrist
Moonspell (gaaaah...)
Soilwork
Suicide Commando
Crüxhadows (det skulle ta mig till högre höjder)
Hellacopters
Jag vet att jag tjatat om Crüxshadows, men de har hängt med mig så jävla länge nu och jag älskar dem.
Har i stort sett bestämt mig för att skippa SRF, pallar inte orka med att krångla med saker och ting nu, och det är så långt borta. Arvika ligger ju liiite närmare iaf.
Jag har svårt att hålla mig för skratt när jag ser dem, för de ser ärligt talat så jävla löjliga ut, men med tanke på den underbara musik de gör så är de faktiskt förlåtna.
Varenda ton är för mig personlig, och hans röst är helt fantastisk.


Jag ryser.

"Dry your eyes
And quietly bear this pain with pride,
For heaven shall remember the silent and the brave.
And promise me, they will never see
the fear within our eyes. (my eyes are closed)
For we will give strength to those who still remain.

So bury fear, while fate draws near
And hide the signs of pain.
With noble acts
The bravest souls endure,
the heart's remains.

Discard regret,
That in this debt
A better world is made
And children of a newer day might remember
And avoid our fate.

I waited all day in the pouring rain,
But nobody came,
No nobody came.

(Prepare for battle)

And in the fury of this darkest hour
we will be your light
you've asked me for my sacrifice
and I am Winter born
without denying, a faith is come
that I have never known
I hear the angels call my name
and I am Winter born

Hold your head up high
For there is no greater love
Think of the faces of the people you defend
And promise me, they will never see
The tears within our eyes (My eyes are closed)
Although we are men with mortal sins,
Angels never cry

So bury fear for fate draws near
And hide the signs of pain
With noble acts, the bravest souls
Endure the heart's remains

Discard regret,
That in this debt
A better world is made
That children of a newer day might remember, and avoid our fate.

(prepare for battle)

And in the fury of this darkest hour
We will be your light
You've asked me for my sacrifice
And I am Winter born
Without denying, a faith in God
That I have never known
I hear the angels call my name
And I am Winter born

And in the fury of this darkest hour
I will be your light
A lifetime for this destiny
For I am winter born
And in this moment...
I will not run, it is my place to stand
We few shall carry hope
Within our bloodied hands

And in our Dying
We're more alive- than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born

And in the fury of this darkest hour
We will be the light
You've asked me for my sacrifice
And I am Winter born
Without denying, a faith in man
That I have never known
I hear the angels call my name
And I am Winter born

Within this moment
I am for you,
Though better men have failed
I will give my life for love
for I am Winter born"

Gotta Get Some Action

Nån ringde igår natt, men jag hade poppat sömntabletter och kände att jag inte borde prata i telefon just då. Kände inte igen numret så v.g prova senare.

Håller på att städa nu, tamefan. Jag känner mig pysslig. En gång i tiden var man ju faktiskt kreativ, lite sitter nog kvar även om latheten blivit större än kreativiteten nu.
Jag har verkligen en hel armé av städprylar, massa olika rengöringsvätskor och sånt. Så mycket har jag inte haft sen jag jobbade för det där förbannade städföretaget. Jag tycker inte att det moraliskt rätt att stjäla, men där sket jag i det, för de var så jävliga och jag hade inte bra betalt heller, så jag tog mig arbetsförmåner.
"Nehej, oj, hade du en storlek större i arbetsbyxor, aja, du får väl låta bli att knäppa översta knappen då"
"Hej, kan du jobba typ.. nu? Jaha, tar det dig 1 ½ timme att åka dit, vi som hade behövt nån där nu på en gång.. jaja, kan du inte så kan du inte... då vet jag DET"
Fucktards.
Men det är inte många (eller jo det är det nog...) som kan säga att de sprungit omkring i kulvertarna på Rosenbad. Det var ballt, men helvete vilken säkerhet de har där. Övervakad hela tiden var man också. Kaffemaskinerna där var lyx, wtb...
Städade på några apoteket också, där hade de ibland en låda med saker de inte längre behövde, där vi fick ta saker ifrån. Plåster, kompresser, testkrämer, osv. Så ett tag hade jag alla sådana nödvändiga grejjer hemma, de börjar dock ta slut nu..

Jag lyssnar på Hellacopters som sagt nu, satan vad länge sen det var man gjorde det. Minns att jag hade denna skivan på kasettband när jag gick i gymnasiet (håll käften, gamla hederliga freestyles är jävligt hardcore), och lyssnade sönder de flesta låtarna.
Ööööös.
De spelar på Arvika.. Arvika har lätt den bästa line-upen hittills av de festivaler jag kan tänka mig att åka på.
Minns fortfarande konserten i Västerås som jag och Sofia var på.. längst fram, precis framför Nicke... det var härligt.

Ska ta mig i kragen och fortsätta städa nu.. Venne om man ska vara så ambitiös så man ska borra upp lite grejjer. Fast jag har ingen borr, inga skruvar, och jag kan inte borra.. Men mamma kan och har teh stuff..

Balkongmöbler och luder

Upptäckte balkongmöbler i ÖBs reklamblad häromdagen, och tänkte att de får funka. Inte alls sådana som jag ville ha egentligen, men bättre än inget. Idag for jag och mor dit. Hittade inte dem, men däremot i stort sett sådana som jag vill ha, till samma pris. Då blidde jag glad. ÖB är f.ö farligt, det finns så många billiga saker där...
Jag har varit sjukt aktiv idag, gick upp ca 07.30 (slumrade mig igenom natten, låg helt vaken från kl 4, men det gör faktiskt inget), träffade mamma och gick till kiosken och fick iväg ett viktigt brev, hem till henne för att dricka kaffe och äta frukost, sen kom Josefine Edenholm åsså drack vi mer kaffe och åt wienerbröd, sedan iväg till ÖB, sen Asplunds (mamma tyckte det var jättekul när jag förtjust kläckte ur mig "De har ICAs potatismos!", iom att Asplunds är en ICA-affär, men det tänker ju inte jag på numera, det är ju.. Asplunds.), åsså hem och fixa möblerna.
Nu när jag skrev upp det så lät det inte som så mycket, men det känns som mycket iom att man gick hemifrån innan 8 och var hemma nån gång efter 12.
Sen slappade jag ute på balkongen och brände mig lite mer. Bara på vänster sida, iom att jag fastnade i en bok i nån timme, så det ser rätt kul ut nu.
Satte inte på datorn förräns vid efter 15, zomg...

Fick ett ryck för nån timme sen och blev sjuuukt ölsugen, så jag sprang ner och köpte öl. Naturligtvist så slängde jag fram passet innan jag skulle betala, men hon sa "Dig tror jag att jag känner igen", och kollade en millisekund på passet. Jag vet inte om jag ska tolka det positivt eller negativt >_< Så ofta har jag fan inte handlat där. Men iofs, det är en liten stad så, och kan tänka mig att jag.. syns.

"Luder" kommer ifrån en fras i en Slutstation Tjernobyl-låt, "Ut och jaga luuuder"..  Jag blir så jävla sjukt sugen på att sitta ute på en gräsmatta med massa folk och dricka öl när jag lyssnar på dem, fattar inte varför.

Imorrn kommer Erik <3


Edit: Alltså jag blir bara glad av att höra trallpunk med texten "Träd är fula och ingenting att haaa".. När jag var ung gillade jag inte trallpunk, då när det antagligen var inne, men nu några år efter har jag tydligen börjat gilla det. Men ja, jag är ju lite.. efter.

Edit2: LOL! LOL! Han som spelar (spelade) trummor i Slutstation Tjernobyl spelar bas i NAGLFAR! Ja som sagt, jag är så totalt jävla efter, men jag har inte riktigt brytt mig om att kolla vad medlemmarna heter förräns nu. Iom att Naglfar varit lite av ett favoritband (nåja, ett av många..) under många år så var det en sjukt rolig upptäckt.

Gwaargh...

Sitter hos mor nu, var ute med Zeke i en halvtimme och har försökt skrubba ren en trädgårdsstol. Massiva allergiattacker, och det kliar så mycket överallt så det känns som att det kryper rödmyror över hela kroppen.
Jag antar att allergimedicinerna inte fungerade idag. Eller så beror det på för många allergifaktorer bara.
Det enda som faktiskt funkar nästan 100% mot allergi är efedrin, men det blev ju klassat som läkemedel 2005 så då känns det dumt att använda det. Det hjälper också mot astma, därför var det skitsmidigt när det var fullt lagligt att köpa och bruka det.
Lol! Läste på om efedrin nu, och på fass så står det att det finns i ett läkemedel som jag fick att sova på förut. Efedrin och koffein. Wtf? Hur i helvete är de funtade när de tror att en blandning som innehåller efedrin och koffein ska få en att SOVA? Det var nästan så kul så jag glömmer bort allergibesvärena nu.. Att läkemedlet också används som klådstillare förstår jag, det vet jag att efedrin hjälper mot, men.. ja nej...
Jag har burken kvar hemma, måste läsa vad det står på den egentligen...
Ibland känns det onödigt att spara i stort sett alla mediciner man fått, för det har inneburit att jag har en stor påse där hälften av medicinerna säkert passerat sitt bäst före-datum för flera år sedan, men vid sådana här tillfällen lönar det sig. För jag kanske kan använda det läkemedlet som en antihistamin. Jag borde tagit upp hela allergigrejjen med läkaren, men efter varje ny grej jag tog upp så suckade han och frågade "Och var det något mer?" så det kändes inte som rätt tillfälle.

En halvtimme kvar, sen kan jag gå hem till mitt pollen och- pälsdjursfria hem.

FB in my heart.

Ja har haft tråkigt nu, och visste att jag hade ett PM väntandes på mig, så jag loggade in. Jag hade iofs inget PM, men däremot så fastnade jag ändå. Kollade på min gamla prenumerationslista, haha. Roliga trådar man bevakat.
Funderar på att bli aktiv där igen faktiskt. Ett tag var man överallt hela tiden, och det blev tröttsamt, kanske ska ta det på en lite lägre nivå denna gången...
Relationer och samlevnads-forat är hysteriskt roligt. Problem som;
 "Scenario: jag, flickvännen och kompisen ska åka bil... Vem bör sitta där framme om jag kör? känns lite oschyst mot tjejen att säga att åt henne att sätta sig bak samtidigt som jag känner mig som en toffla om jag låter kompisen sätta sig där bak...

Vem bör sitta där framme och varför?"
Det roligaste är väl att det är över 100 svar på den.

Lyssnar på Slutstation Tjernobyl igen. Rastlööös. Men snart ska jag hämta Zeke. Det blir ingen långpromenad iaf, sjukt varmt ute.. Dessutom har jag träningsvärk i benet. Tror jag suttit konstigt med det när jag sitter vid datorn, har nästan fått kramp i det ibland, och nu känns det bara som sjuk träningsvärk, vilket är ytterligare ett tecken på att jag haft kramp.

Ska nog färga håret när jag kommer hem. Om jag orkar..

Jag har sooovit.

Frånkl 22 ca till kl 8 ca. Känns sjukt bra. Om 2 ½ timme ska jag iväg och hämta Zeke, gå på en liten promenad och sen vänta där tills Natanya kommer hem. Och försöka komma ihåg att ta med mig glasen hem.

Mia skrev i sin blogg om kvinnliga pikar, citerar; "Ååå vilket mysigt café!" betyder kort och gott att "Jag skulle vilja att vi går in på det där caféet nu och tar oss nåt gott"."
Så fruktansvärt irriterande, men sant. Vad som ofta är ännu mer irriterande är folk som förväntar sig att man är sådan. Nu i efterhand har jag tänkt på det, och vet inte hur många gånger jag sagt något i stil med "Glass vore sjukt gott nu", och man fått till svar "Ledsen, men jag orkar inte gå och köpa glass". Nähä? Då har man suttit där som ett frågetecken, för det man menade ju var ju att en glass faktiskt vore gott just då, inte fan vill jag att nån annan springer och fixar saker åt mig.
(om jag inte är jättesjuk eller liknande)
Sen hatar jag när folk vrider och vänder på det.. och får det till att det är mitt fel. Att jag kanske inte borde sagt något överhuvudtaget för jag vet att det uppfattas som så när det kommer från ett fruntimmer.
Som om man ska sitta och hålla tyst bara för att folk inte har vett nog att fråga hur man menar innan de drar förhastade slutsatser och blir sura. Ok, jag håller tyst ibland pga det, men det är för jävla tråkigt. Det går åt båda hållen, tycker fruntimmer kan lägga till "... kan vi inte gå dit och äta något?", efter cafékommentaren. Bara för att man är i ett förhållande betyder ju inte det att man kan läsa varandras tankar, även om man kanske efter ett tag inser att sin flickvän är en av de där som bara hintar om saker på det viset.
Fast jag är åas inne i en sån där period där jag säger vad jag vill och tycker om det är rätt tillfälle, och inte blir arg för att andra inte förstår vad jag menar när jag inte förklarat nog. Önskar bara att resten av världen också var inne i en sådan period.
Jag trodde faktiskt att hela den teorin om kvinnor var bullshit, fördomar från män, fram tills för något år sedan. Sorgligt nog så är det ju sant. Men jag kan inte tycka synd om någon, det är ju var och ens ansvar att se till att de trivs, om han går och irriterar sig på att hon gör så så får han väl ta upp det med henne, om hon irriterar sig på att han inte fattar så får väl hon ta upp det. Också en sån där period jag är inne i, att man tar upp något man tycker är fel istället för att bara gå och bita ihop.. Det är en bra grej.
(det gäller f.n inte hyresvärdar...)

Jag hatar tvättstugan...

För flera timmar sedan gillade jag den, klockan var 14.55, en ny tvätt-period började kl 15, jag sprang ner, och upptäckte att det var ledigt, så jag knep den. Tippar på att det är ca 10 pers som använder den tvättstugan, MAX.
Men nu gillar jag den inte lika mycket. Efter nästan 4 timmar i torktumlare och tvättskåp så är kläderna fortfarande dyblöta. Måste ju vara nåt fel på apparaterna där nere... Jag borde ringa och påpeka det, men jag blir bara paranoid och tänker att det kanske är jag som gör fel? Men vafan, jag har använt många olika tvättstugor i hyreshus, och jag läser alltid instruktionerna innan och följer dem till punkt och pricka, så jag tror inte det.
Nu hängde jag iaf upp handdukar och badlakan på räcket i trappuppgången. Jag bor högst upp och ensam på våningsplanet, så det känns som att det får funka. Funkar faktiskt riktigt bra, men det känns lite tattigt.
Det är f.ö tre av nio lägenheter upptagna i den här trappen :P Nog rekord för det här huset tror jag...

Jag är trött som ett as igen. Riktigt sömnig. Blah.


Min läkare.

Jag gillar honom inte längre...
"Kan du kryssa i att de inte får bytas ut också?"
(jag är fattig och vill inte betala extra för att få ut Stilnoct från den tillverkaren som fungerar bäst på mig)
"Va, varför då? Nej det är samma substans i dem!"
"Samma verksamma ämne ja, men det är olika bindemedel i dem"
"Jamen det funkar likadant"
"Nej det gör det inte, jag har provat båda och känner att den vanliga Stilnocten fungerar mycket bättre
"Nej då tycker jag att du får betala skillnaden själv!"
Men HEJ MR-JAG-FÅR-MINSANN-PROVISION-FÖR-DET-HÄR-SPECIELLA-LÄKEMEDLET. Hur uppenbart kan det bli? Det är klart som fan att bindemedlena påverkar hur ämnet tas upp i kroppen, det är ju mycket därför det finns! Jag har pratat med flera farmaceuter om det, och många har hållit med mig.
Han tittade på nageltrånget också, tyckte att det såg illa ut eftersom det var så infekterat, men han tyckte inte att det var akut nödvändigt med ett ingrepp. Han tyckte att jag skulle tänka över det, men att de ändå inte kunde göra något förräns infektionen lagt sig. Sköterskan som lade ett alsolspritomslag på det reagerade annorlunda, och tyckte att det såg jättehemskt ut :P "Men FY, stackare, det DÄR kan inte vara skönt! Men JÖSSES!"
Tog upp det här med febern också, och han frågade om jag inte hade ont i lederna också. Och det är ju precis det jag har, och det har bara känts som att det har ett samband på nåt sätt. Fick lämna blodprov också.. Likadant varje gång, man skrattar lite nervöst och säger att man har lite sprutfobi, sköterskan lugnar en, och säger sedan mitt i blodprovet: "... och andas också."
Den här pratade dock lite mer för att försöka göra mig lugnt, men tyckte nästan lite synd om henne för det gick inte så bra.
"Jaha, så jobbar du eller pluggar du?"
"Nej jag är sjukskriven"
"Jaha, jaja.. ja det är skönt att du är det nu och inte på vintern iaf, nu när vi har så fint väder!"
"Ja fast jag är pollenallergiker."
"Aah.. fast du har väl mediciner mot det?"
"Ja fast de hjälper inte."
Stackarn.
Pga strejken lär jag inte få reda på provsvaren än på ett tag iaf. Han tog iaf ledvärken på allvar, och förklarade att det fanns nån.. nånting som hade med reumatism att göra, nånting.. nej jag kommer inte ihåg vad han sa, men de kunde kolla upp det genom ett blodprov iaf. Det allmänna febertillståndet kan iaf inte bero på vitaminbrist sa han. Men har ändå köpt vitaminer idag.
Antibiotikan jag fick är verkligen knall-lila och ser jättespejsig ut; http://www.fass.se/LIF/tabletter/tablett.jsp?nplId=19870327000148

Såg min gamla geografilärare från högstadiet på apoteket också, den bästa läraren jag nånsin haft. Han är fan lik Leif GW Persson både till sättet och utseendet. Han såg inte ut att ha åldrats en dag, men det kändes så himla skumt att se honom nu när man är vuxen (jaja), och han inte längre står över en på det viset. Han är en av de få lärare jag haft respekt för (inte för att jag betett mig respektslöst mot de andra), så hade varit kul att prata med honom faktiskt. Men jag vågade inte...

Men JÄVLA IDIOTER!

Fick ett brev från landstinget nu, de vill ha mina journaler från Tumba "innan de kan kalla mig för besök hos överläkare Olle Grangren". Men jag har ju redan fått en tid? Och journalrequests brukar ALLTID krångla till sig och det är inte ovanligt att det tar flera månader och så länge tänker jag då fan inte vänta. Vad ska jag göra med tiden jag fått?
Jag fick med ett formulär som var krångligt, de hade dessutom varit på och kladdat med Tipex på vissa fält där de skrivit något med bläck. Det verkar ju jävligt seriöst.
Nån som törs slå vad om att personen som handlägger mitt ärende kommer ta semester så fort hon fått mina papper, och sedan kommer inte någon kunna komma åt dem för det är ju hennes ärende? För det har ju inte hänt sisådär 6-7 gånger innan.
Nu blir jag trött på dem.. Jag har ffs inte ens några kuvert att skicka tillbaks formuläret i. Jag har iofs sådana där små, de får fan nöja sig med det...

Teh internet...

Nej det ville inte funka när jag gick upp idag. Så mina första 50 minuter uppe spenderade jag med lukten av kaffe i näsborrarna, internetsupport i luren och försöka fixa saker med högerhanden. Nästan hela den tiden jobbade vi aktivt (fyfan vad bra det där lät, VI JOBBADE) med olika lösningar, klicka hit och dit och fixa massa grejjer. Jag kunde inte hälla upp kaffe heller iom att man var så upptagen med det, dessutom så kan jag inte dricka kaffe när jag pratar i telefon.
Men till slut börjde det fungera iaf, det var nåt DNS-fel.
Tack Johan på internetsupport. (undrar om det inte var min gamla klasskompis ändå, men det lär ju vara Sveriges vanligaste namn iofs..)
Sådär ska en bra support vara, han förklarade så jävla bra utan att låta som om han pratade med en retard, vilket jag iofs är när det kommer till datorer. Dessutom är jag lite stolt över mig själv över att jag lyckades med att inte låta grinig, så jag hoppas att jag får en fin anteckning i mina kundpapper nu... För kan tänka mig att det kanske inte stod så trevliga saker där innan.. Inte för att jag har varit otrevlig faktiskt, antagligen bara mest besvärlig för att jag krävt och ifrågasatt saker.
Det är jag fan också stolt över, jag kan göra sånt nu både via telefon och irl! Mest när det gäller något så vitalt som internet iofs.. För några år sedan kunde jag fan knappt ta upp en telefon och ringa, kunde inte heller stå upp för mig själv inför myndigheter och sådana här liknande saker, nu kan jag göra båda.

Kollade lite på The abyss (me löv <3) igår, men märkte att jag inte kunde hålla ögonen öppna i reklampauserna, så tänkte "Yay, JAG KOMMER KUNNA SOVA". Men nä. Slumrade mig igenom natten. Framåt morgonen tittade jag på klockan tre gånger samma minut, men det kändes som att det gått betydligt längre tid emellan.
Men det gör faktiskt inget, för det kändes helt ok att bara slumra. Tror min kropp fick sin vila ändå, det enda jag märker av är en smygande huvudvärk.

Jag har klurat på om jag ska ta upp febern med läkaren, och huvudvärken, men jag tror inte att jag vågar. För jag antar att han kommer säga att det beror på stress och att jag ska ta upp det med psykdoktorn som ska skicka remissen till sömnkliniken, men det är mer än en fucking månad tills den tiden..
Den här läkaren är iofs bra, så man kanske borde prova iaf.
Jag ser inte fram emot att gå dit iaf, 30 min tar det och jag min tå gör förbannat ont. Jag slog i den i skrivbordet häromdagen också.. Jag är förvånad över att man kan bita ihop käkarna så hårt som jag fjorde då och ändå få fram ett sådant högt "GNNNNN". Fick fan blodsmak i munnen för att det gjorde såpass ont, och inte fan slutade det göra ont förräns efter ca 15 min.

Strax ska jag fixa ett par nya vantar till min SH.

Såhär trött är jag.

Skallebank - Som En Doft Av Napalm säger:

Åh jag är trött som ett as, allt jag säger idag kommer fram knas :)


Skallebank - Som En Doft Av Napalm säger:

Det faktum att den meningen rimmade och att det faktiskt fick mig att fnissa beskriver faktiskt hur trött jag är.

Jag vill beställa massa filmer.. Det var så sjukt länge sen man drog iväg en riktig monsterbeställning, det här med att kunna ladda ner saker sabbar för mig.
Dagens i-landsproblem, och det absolut fånigaste hittills; det är gratis att ladda ner från internet, därför känns det onödigt att köpa filmer. Jag tycker om att köpa filmer, därför blir det.. knas.
Ja herregud, jag hör ju själv hur dum jag låter...


Lol...

"efter ngra timmar på tjo, ta an sig projektet att käka en glassbåt.
när hjärnan har kopplat vilket stort jävla projekt detta kommer bli, uttrycker a partner in crime "det här är ingen glassbåt, det här är en jävla Silja Line färja!"
efter att ha förlikat mig med tanken att glassbåten består av rån, vaniljglass och ett chokladhölje, känner jag att jag kan klara det, lägger allt fokus på att försöka få ner glassjäveln, men helt plötsligt kommer det en jävla sylt I glassen, och pajar allting! det blev för mycket för min stackars hjärna, och senare brister samma partner in crime ut i ytterligare en klockren kommentar ; " Sylten var ettrig!" och även "Det var fullt upp med att käka bogvisiret först på den här jävla Silja Line, och sen kom sylten och paja _allt_" "

Jag som planerat att köpa glassbåtar, kommer fan inte kunna titta på en sådan utan att börja skratta nu.

Jag har fortfarande inte bestämt mig, och bara gjort ett halvhjärtat försök med att kolla upp vilka som åker bil ner. Egentligen vill jag vara lite vuxen och säga till mig själv att jag inte har råd, och liknande saker, men.. jag känner mig inte så vuxen.
(faktum är att jag inte har råd, egentligen, men jag har hört att nudlar i en månad är nyttigt)
Just nu känns det mest som att jag inte har någon blodcirkulation i fötterna, har suttit för mycket vid datorn idag tror jag... Jag har gått runt och småplockat lite, städat lite, men vet inte vad jag mer kan göra för att röra på mig inomhus >_<

F.ö sitter jag och skrattar högt till www.tjuvtittat.se . Jag dör :D

Beslutsångest de luxe.

Igår liksom vaknade jag till, och tänkte att SRF är ju ffs om typ två veckor!
Jag har insett att jag nog gått på sparlåga den senaste tiden, jag har bara använt min energi till extremt nödvändiga saker och stängt ute allt annat, men igår så kändes det lite som att man vaknade till och fick lust att göra saker, och då kom allt på en gång och man ville göra ALLT på en gång.
Det blev inte bättre av att jag satt och drack en öl utomhus, blundade och tänkte "Om detta vore SRF så skulle jag känna mig skitskabbig, jag skulle känna en avlägsen lukt av bajamajorna och jag skulle höra fulla människor överallt.. teh joy.", och det blev inte bättre av att vi grillade korv, vilket numera påminner mig om SRF förra året när vi grillade korv varje dag. Eller två år före det när Eje tyckte att korven på restaurangen var så dyr så att han snodde med sig ketchupflaskan, varpå vi fick ketchup till våra korvar och satt och pratade om hur vi skulle spruta ner alla bilar och skriva konstiga ord på dem med ketchup.
Jag är verkligen ingen festivalmänniska, jag tycker inte om människor, jag duschar helst 5-10 gånger per dag på sommaren, jag ogillar värme och sol, jag måste ha ensamma stunder, så jag kan inte för i mitt liv förstå varför jag saknar festivallivet. Eller jo, det kan jag väl, men det är lustigt att det faktiskt finns fler fördelar än nackdelar om man ser till vilka nackdelar jag tycker att det finns.
MEN.. jag vet inte om min kropp skulle palla en festival just nu. Jag har feber varje kväll, ont överallt, och så fort jag går ut så får jag allergiattacker (som jag kommit fram till ger mig feber, på nåt knasigt sätt), and so on... Och det känns inte så hett att sitta i andra änden av landet och märka att det inte funkar.
MEN.. ändå så överväger jag det. Jag har ingen biljett, vet inte riktigt vilka som åker ner med bil, men jag troor att Boman och de ska ner från Sthlm, och Emmas kompis från Västerås eller nåt. Har kollat bandlistan nu, och det ÄR inte så bra band, en endagsbiljett till torsdagen skulle funka bra (Pain Of Salvation, hej jag kommer stå och grina när de spelar...), och då blir det inte så dyrt.. ett flak öl, och köpa riktig mat.. Yeah right, det skiter sig fan varje år, slutar alltid med att man står där och ska köpa hamburgare istället för att vara ekonomisk och äta medhavd mat.
Men gawd vad jag saknar det. När man vaknar upp i bastun till tält, kravlar sig ut (jag har faktiskt aldrig varit bakis på en festival, trots att jag ibland supit som en tok, det är lustigt), alla sitter där ute och ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig. Man mumlar ett "godmorgon" till varandra, utbyter fraser som "Du ser ut som skit", och "Vart fan tog du vägen igår?", och man sitter där och hummar och nickar till varann. Man tar fram brödet och mjukosttuben, sitter och tuggar på mackan och försöker få ner den trots att det smakar skit. Sen säger nån "Nej, nu får det vara dags", och så öppnas den första ölen. Man tittar på klockan och märker att den är 9 på morgonen, att man sovit i två timmar, att halva kroppen är sönderbränd av solen och att man egentligen inte kan röra på sig ordentligt för att det finns en gigantisk sten under ens liggunderlag. Man fördriver dagen med att spela Skitgubbe, dricka öl och snacka skit, går och ser något band om man är riktigt ambitiös.
Och man bara gillar det.
Och nätstrumpbyxor. De senaste tre åren har jag fått panik veckan innan då jag insett att mina nätstrumpbyxor håller på att falla sönder (nej jag kan i stort sett inte ha kjol utan strumpbyxor, känner mig naken då), och att jag måååste köpa nya. Likfan så sitter man där varje år med samma gamla, som numera har gigantiska hål i sig. Men det är ju åas rätt metal har jag hört.
Nej förihelvete.. jag fattar inte varför jag inte kan bestämma mig. SRF har varit en sak jag planerat för MINST ett halvår innan.. Fast nu kanske det känns så mycket som en tradition att man har vant sig, det känns inte som en lika stor grej längre.
Jag har inga gummistövlar än! Jag som skulle vara mer wt än vanligt och sitta med gummistövlar och mjukisbyxor! :O Helvete jag är inte förberedd ALLS...
Haha, förra festivalen spelade vi så mycket skitgubbe så jag drömde mardrömmar om det en natt, vaknade upp med ett ryck och tänkte panikslaget "Vilken färg är trumf?!?"
Ge mig styrka att bestämma mig ffs. Måste kolla upp vilka som åker nu...

Jaha.

Så har man bränt sig. Jag som bara skulle ge min kropp lite solljus, så brände jag mig istället.
Säger fan det, solen är farlig...

Däckade tidigt igår iaf, med feber på riktigt, drömde en sjukt hemsk dröm, vaknade upp, men somnade om efter ett tag iaf. Kl 6 imorse vaknade jag och kände mig relativt utvilad, kl 8 vaknade jag igen och kände mig riktigt utvilad. Så nu har nog kroppen fått sin sömn.
Det känns skönt.
Igår kändes det som att jag höll på att bli sjuk med ont i halsen och allt, men nu känns allt det som bortblåst.

Nu ska jag spela, och vänta på att få grilla.

Kroppstemperatur och drömmar.

Den är helt åt helvete. Har suttit och frusit hela dagen, så jag tog på mig en till tröja. Blev då jättevarm, och det känns som att kinderna brinner upp. Så jag tog av mig den, men nu fryser jag igen, förutom kinderna som är jättevarma. Jag tror inte att jag har feber heller, för känner mig rätt alert, men likfan är det irriterande.

Dessutom är jag irriterad på konstiga drömmar jag haft den senaste tiden. De har varit så verklighetstrogna och handlat om relativt vardagliga saker. Som att jag skickar SMS till folk. Ibland i drömmen så har SMS:et innehållit konstiga saker som jag inte alls står för i verkligheten, och jag vaknar med världens ångest för att jag inte är säker på att jag skickat ett SMS eller inte. För helt omöjligt att man gör nåt i sömnen är det ju inte, även om jag (nog) aldrig gjort något sådant.
På denna telefonen kan jag iaf kolla vad jag skickat för SMS, vilket gör att man slipper gå runt och ha ångest tills man väl pratar med personen ifråga. Även om det inte är så kul att göra det första man gör när man går upp, kolla igenom listan över skickade SMS >_<
Sen kan man ju tänka som så, att om jag aldrig gjort det innan, varför skulle jag göra det nu? Varför ska jag slösa energi på att gå runt och oroa mig för det?
Så tänkte jag om plattorna på spisen också, varför ska jag gå runt och oroa mig för att jag glömt stänga av dem, när jag aldrig glömt det förut? Men så glömde jag det en dag, plattan stod på i en halvtimme efter att jag tagit bort kastrullen. Så den filosofin skiter sig.
Sen att jag ibland faktiskt glömmer att jag skickat SMS (om det handlar om en skitsak, som "Hej, väntar på tåget nu, dra ett roligt skämt") är en annan sak, för jag ÄR glömsk och förvirrad. Men när folk påminner mig om vad jag skrivit så kommer jag alltid ihåg det. Vore värre om man fick nåt svar som lyder "Jaha, du ska börja plugga i Umeå du, kul!". Seriöst, ingen får skoja med mig på det viset.. Då kommer jag nojja sönder.
Jag måste lära mig att sluta oroa mig för saker på det här viset. Sluta övertolka allt, för det blir en jävla snöbollseffekt av det hela.

Fick minsann nyss höra att det finns en turk som säljer öl svart här! Föga förvånande, men det är ju alltid bra att ha sådana nummer. Eller ja, det är ju olagligt, Systembolaget har ju monopol på öl som ligger över en viss alkoholhalt, så.
Monopol i allmänhet är ett jävla hittepå...

Nu ska jag kolla på dubbelavsnittet på Greys anatomy, och äta ostbågar.

Och numera har jag återgått till att trippelkolla spisen varje gång efter att jag lagat mat...

Edit: NEHEJ, det skulle jag tydligen inte alls, för det var en sån där jävla passwordsskyddad fil.. förut brukade jag alltid ladda ner två-tre versioner av ett avsnitt, sen slutade jag med det av någon dum anledning. Men får tydligen börja med det igen. Jävla idioter.

Att handla med mor.

- *mummel* *mummel* Va nej, vad gör jag? En sån här var det ja.. eller vänta nu... *mummelmummel* Uh..."
- Vad gör du egentligen?
- *mummel* Äh.. lyssna bara inte på mig!
Varpå en mycket gammal tant bredvid tittar upp på oss och brister ut i skratt.
Varför blir jag alltid så psykiskt utmattad när vi varit och handlat? Inga filmer blev det iaf!

När vi skulle hämta mitt paket såg vi att de hade slagit upp tivolit där borta. Alltså.. Tagada. Det är en karusell som jag bara sett i Arboga, alla andra har sett ut som frågetecken när jag försökt förklara den för dem. Den finns här varje år när det är tivoli. Tack vare youtube så hittade jag iaf en video som visar den. Nu när man tittar på den så ser det inte kul ut alls, och faktiskt så är den rätt värdelös, det går ut på att försöka hålla sig kvar och inte slå ihjäl sig, typ. Men en gång i tiden fanns det inte så stort utbud under Arbogaträffen, som det kallades då Arboga hade nåt tjafs med tivoli och skit.. så det var den som gällde.
Att vara smått berusad och få massiva skrattanfall när man åker den är inget att rekommendera. Allt som oftast slutar det med att man ligger i en hög i nedre delen av karusellen...


En rolig sak utanför Vilsta också, sådana där små automater med bland annat tuggummi och tjafs..
"Lysande ficklampor"
"Blandad mix"
Det skrattade vi åt ett bra tag.

Jag tror att jag är blond.

På riktigt alltså. Fysiskt. Det har blivit en himla utväxt i mitt hår iom att jag inte orkat färga (jaja, TONA) om det på ett bra tag, och det ser.. blont ut.
Tänk om jag är blond? :O
Jag har klippt håret iaf. Vet inte om jag skrev det. Tyckte jag tog en bra bit, som vanligt, men, som vanligt, så syns det knappt. Bara att håret inte ser lika skabbigt ut. Jag har hårfärgningsmedel hemma också, så ska få arslet ur vagnen och fixa det nån dag snart..
För jag behöver inte vara blond både på insidan och utsidan, faktiskt.
Folk undrar varför jag tonar håret istället för att färga det, men intensivtoning känns bara snällare mot håret, och det håller i sig ett jävla tag. Efter tre månader har det mattats av en nyans ca. Så jag tänker fortsätta med det.

Åh, min mor påpekade idag att det finns både bra och dåliga tillfällen att strunta i lagen. De dåliga tillfällena är när man blir upptäckt, helt enkelt.
Jag gillar att ingen i min familj och att knappt någon i min bekantskapskrets är politiskt korrekt.
Här skulle jag kunna argumentera varför man borde få vara icke-pk, men jag orkar inte. Kan tänka mig att många runtomkring oss när vi suttit på Snövit reagerat på många saker som sagts och skämtats om, men whatever.

Yadayada...

Jag tror inte att jag sov något igår (i förrgår? hur blir det?) natt. Möjligtvist att jag slumrade till någon gång mellan 5 och 7, men jag tror inte det faktiskt. Så igår däckade jag gott innan kl 22, och sov som en gris. Till 11.30 idag >_< Totalt jävla för sent, mitt mål är att gå upp kl 9, definitivt inte senare än kl 10. Men jag antar att kroppen behövde det, för har verkligen sovit dåligt även för att vara mig den senaste tiden.
Sen ringde Caiza och frågade om jag skulle med till McD. "YES PLX" sade jag då. Typ allt med min beställning blev fel, ty jag är mer förvirrad än vanligt just nu.
Tanten på vårdcentralen sade ju att jag skulle sova med ett alsolspritsomslag på tån. Det hade säkert varit jättebra, om det inte vore för att det torkat in och fastnat i såret dagen efter.
AJ!
AJ AJ AJ AJ!
Nu har det blivit ännu värre och tån gör ont som satan. Men på måndag ska jag ju kolla upp den, och se om de ska DRA bort nageln eller inte.
Jag har insett att jag verkligen måste handla imorgon. Jag får hålla tummarna för att jag inte känner av allt pollen riktigt lika mycket, och får ignorera det faktum att jag inte kan låta tån nudda marken. Min middag de senaste dagarna har bestått av saker som pizza, varma mackor och hamburgare. Och fisk, en dag. Hej jag är vuxen och kan ta ansvar för mig själv.
Nämen jag skyller på att jag faktiskt hade feber i helgen, och var sjuk på riktigt. Vad jag ska skylla på den här veckan vet jag inte riktigt än, men jag kommer nog på något.

F.ö så är saker ganska bra ändå. Att jag tycker att min tillvaro är bra trots att 98/100 saker är åt helvete säger rätt mycket ändå. Jag kanske börjar bli en av de där, vahettere.. positiva människorna? :O

Edit: Internet funkade inte när jag gick upp, efter att ha tagit mig förbi 5 st menyval så kom jag fram till kundtjänst, och så småningom kom vi fram till att det var nätverkskabeln (den som jag fått från dem) som det var fel på. Naturligtvist har man alltid en extra kabel eller två, så nu funkar det som det ska. Fattar inte att det faktiskt finns folk som inte har en extra kabel. Nu har ju inte jag det längre iom att den ena uppenbarligen inte funkar, så.. jag kanske sköt mig själv i foten lite där.. stfu.
Sen skulle jag ladda ner Greys anatomy, men det fanns bara en torrent ute, vilken visade sig vara en fake.
Allt det där gjorde mig grinig för en stund, men det gick över.
Nu ska jag spela.

Mobil

Min "nya" mobil är skitball. Allt är i färg, det är polyfoniska ringsignaler, och man kan typ ställa in allt. Åsså har den en kamera.
Nej jag är inte sådär jättenoga när det gäller mobiler...
"Vad är det för fel på den då?"
"Jag kan inte ladda den", säger hon och skickar med en laddare.
Jag laddar den just nu, funkar hur bra som helst, men får la se hur batteritiden blir än. Var fan tvungen att ringa och fråga mamma om det egentligen var något fel på den, men hon trodde inte det...
Jag vågar inte flytta över mitt SIM-kort än iaf.
Det är en Sony Eriksson typ eller nåt.. *mummel* Nokia ftw...

Edit: Jaja, riiiktigt lika ball som jag trodde var den inte.. Den kan inte ha sådana ringsignaler jag vill ha. Det där är f.ö en jävla djungel, vad många olika sorter det finns nu.. Jag trodde polyfoniska var som mp3-låtar, men tydligen inte, det har ju kommit ännu nyare varianter och skit. Och jamba verkar ju suga, lyckas inte få fram svartpåvitt vad EN signal egentligen kostar, allt verkar gå ut på att man ska prenumera på saker. Men det vill jag ju inte, har ffs haft samma signal i flera år, om jag byter så fattar jag inte att det är min telefon som ringer ju. Jag som ville ha signalen där Stewie säger "Damn you vial woman!" :(
Aja, jag måste i stort sett använda den jag fick nu ändå, för det går faktiskt knappt att prata med folk i min gamla mobil.. ibland hör man bara vartannat ord de säger, och det är skitdumt när man ringer bredbandssupporten eller liknande, man får säga "Ursäkta, vad sa du?" hela tiden.
Nån gång "sen" ska jag ju köpa en riktig mp3-mobil, men väntar lite och ser vad folk tycker om vissa modeller. Pga det suveräna batteriet i min gamla kommer jag dock spara den, och använda som festivaltelefon. Seriöst, batteriet är ca 7 år gammalt (jag vet inte iom att den var begagnad när jag fick den för ca 6 år sedan), och håller sjukt länge. Screw you 3G.


The water horse: Legend of the deep

http://www.imdb.com/title/tt0760329/
The waterhorseJag vet inte varför jag drog ner den egentligen. Och det tog ett bra tag innan jag såg på den. Men den var sååå gullig.
Jag trodde den handlade om en sjöhäst först, en sån där konstig.. sak, alltså, men detta var tydligen om en "vattenhäst", rättare sagt om Loch Ness-djuret.
Allt var så jätteputtinuttigt och göllit, och på slutet grinade jag nästan en skvätt. Så hormonell är jag att jag nästan grinar till barnfilmer, det beskriver nivån rätt bra just nu :P Jag har ju sagt ett tag att jag måste se en sorglig film så man får gråta lite, så det här får väl räknas som det, även om den inte var sorglig eller att jag grät. Fast det var lite sorglig när de sköt på honom, vafan, dumhuvuden...
Men alltså han var ju bara sååå söt när han var liten; http://www.imdb.com/media/rm2695534848/tt0760329
Jag vill också ha!
Åt godis också, hade laddat upp med två små påsar, en lakrids och en med sura, men nog fan så började man må illa efter bara några bitar.. Jag kan inte äta godis utan att må illa längre, det SUGER!

Sommaruppehåll

På typ alla serier snart, antar jag.. Måste hitta nån ny att ladda ner.

Har fixat tid hos läkaren ang. mitt nageltrång nu iaf.. "Ja, oftast så beror det ju bara på att man klipper fel... ..."
Ja det gör det väl, men nu ser det för illa ut helt enkelt. Ska jag då sitta där och säga "Nej men det här berodde bara på att jag klippte fel, suck it up"?
Jag förklarade hur det såg ut, förklarade också svårheten med att ha ett öppet sår och inte få det infekterat, för det i princip omöjligt, och då verkade hon väl fatta. Då började hon dilla om att dra bort nageln.
Jag, som får hjärtslag så fort jag står i sjukhusentrén, kanske ska dra bort en nagel. Jag kommer ju dö. Jag ska ha allt lugnande, smärtstillande och bedövande som de har ffs. Jag är för fan livrädd bara för bedövningssprutan.
Skönt att höra att jag skött om den rätt iaf, men hon sade att jag också skulle sova med ett omslag av alsolsprit på den. Jag har haft lite dåligt samvete för att jag inte använt sterila kompresser, men åas, det kanske inte behövs om man handskas med alsolsprit.

Från början var det här inlägget såå jävla fullt med konstiga stav och- grammatikfel. Boktstäver utbytta mot helt andra, och jag vet att det inte är pga slarvfel med tangenterna. Det är irriterande iaf. Jag skulle ju kunna skämta om en hjärntumör, men väljer att skoja om sömnbrist istället, och allmänt förvirring, och dyslexi i släkten. Dyslexin kanske legat latent i alla dessa år?
F.ö blev det strömavbrott igår, när jag skulle sova och lyssnade på musik.. Bara i några minuter, men ändå. Jag och CD-spelaren jag adopterat kommer rätt bra överens iallafall.

Jag garvar ihjäl mig...

http://www.flashback.info/showthread.php?t=626774
Skrattar fan så jag har ont i magen :D Det där är så jävla typiskt när man inte är van vid dem. Ändå åt han inte mer än 50mg, det kan jag äta nu utan att känna av det alls. MEN, jag har lärt mig av mina misstag, på sin höjd går jag och brer mig en macka. Och sen borsta tänderna och till sängs direkt efteråt. Det är inte så att man är totalt borta, logiken blir bara så jävla uppfuckad, även om den vanliga logiken finns liksom på ett sidospår på något sätt. Skulle aldrig i livet få för mig att göra något annat än att gå och lägga mig när jag tagit dem nu, på med musik, lägga sig under täcket, motstå alla impulser och bara ligga där tills man somnar. Tankeverksamheten ökar nåt så enormt på dem också, hjärnan arbetar verkligen på högvarv och man får sååå många bra idéer. Ibland är de bra även dagen efter faktiskt. Bara man inte får för sig att förverkliga dem på kvällen.
Eller så kan man ju göra som många andra, bara skylla på Stilnocttomten helt enkelt..
Om jag skulle välja skulle jag nog inte ta dem alls, toleransen går upp så jävla fort (fan ta alla som inte får toleransökning, jag hatar er), och det känns bara inte bra. Men nu kan jag inte välja.

Och ja, jag har sjukt tråkigt, det är därför jag t om sitter och kollar igenom Trippforat. Jag har t om varit inne och läst igenom halva Inrikes politik-forat.
Och om revisionism. Det är underligt hur mycket man kan stå ut med att läsa bara för att man har tråkigt.

Men nu ska jag spela.

Det går framåt.

Jag tror nog att jag var sjuk på riktigt. Alltså.. ja på riktigt >_<
LiXoM det har stått två kassar öl i min hall sen i fredags, och jag har inte ens rört dem, inte varit sugen på dem. Då måste man varit sjuk på riktigt. Sen att jag är för lat för att ens ställa in dem i kylen är en annan sak...
Hormonerna flyger åt alla håll och kanter nu. Stundvis har jag mest känt för att stå och stampa i marken likt en frustrerad och grinig femåring för att jag saknar Erik så mycket. Visst, det gör jag annars också, men den här tiden i månaden blir alla känslor förstärkta på nåt sätt.
Det var nog bra att jag inte var med och ölade igår >_<

Drömde konstiga och intensiva drömmar i natt, och vaknade alldeles för sent.

Jag ska till ÖB om en stund. Undrar vem som kommer komma hem med massa godis och filmer. Och olivolja.
Egentligen vill jag verkligen inte gå utanför dörren, för det är sviiinkallt och jag är snorig, men.. ÖB is teh shit.

HAHAA, GLIMMER MAN PÅ TV IKVÄLL! Jag måste fan köpa en Steven Seagal-box för sådana här dagar..

Måste klä på mig. Och försöka borsta håret. Jag borde klippa håret också, men jag oooorkar inte...

Blä.

Bara.. blä.
Det var länge sen jag mådde såhär dåligt i kroppen. Ett tag trodde jag att det var nåt fel på riktigt, men det känns bättre nu iaf.
Feber sen igår, slumrade mig igenom natten, vaknade kl 3, gick upp kl 5. Såg på Greys anatomy, åt frukost. Gick och lade mig vid 8 typ och somnade som en sten, sov till kl 10 ca.
Sen dess har jag suttit och mått så jävla illa, och haft så jävla ont i hela kroppen, och frusit mer än vad jag frusit på länge.
Jag har fan suttit och tyckt riktigt synd om mig själv. Fattar inte varför jag fortsätter att må så illa heller. Jag har nog kommit fram till att jag har kräkfobi på riktigt också, det går verkligen inte att få upp nåt trots att jag står och bara kväljer tills jag får kramper i magen.
FYI.
Jag ska lägga mig i soffan, under täcket, och se på TV nu iaf. Jag antar att jag kommer somna så fort jag fått upp värmen lite, men det skiter jag i.
Jag känner mig ynklig >_<

Nu vet jag vad saknad är.

På riktigt.

Obehag.

Jag har en skum obehagskänsla som vägrar försvinna. Det känns som att något väldigt dåligt kommer hända, eller som att jag glömt något väldigt viktigt.
Det kan iofs bero på en lindrig koffeinöverdos, jag har druckit hela två koppar mer kaffe än vad jag brukar dricka på en dag :P
Det är ingen trevlig känsla iallafall. Jag sitter på helspänn hela tiden, hoppar till så fort jag hör minsta lilla ljud, inbillar mig att jag glömt stänga av spisen, osv.
Det kan väl iofs också bero på att jag tidigare idag trodde att det skulle bli en sjukt tight månad efter att pengarna kommit. Jag fick det inte att gå ihop i mitt huvud, men när jag satt med räkningarna framför mig så såg jag ju att det kommer funka.
Matbrist bidrar la också, har haft noll aptit de senaste dagarna, och bara mått illa som satan. Och det leder till att jag sitter och är trött och frusen hela tiden. Men nu har jag ätit iaf. Vilket leder till att jag tror att jag glömt stänga av spisen, att det är det obehagskänslan kommer ifrån :P
Egentligen så vill jag mest gå och lägga mig, under det varma täcket.

Oh crap.

Allergiattack de luxe igen. Märkte av det redan innan jag gick utanför dörren, att sen sitta i en bil fylld med hundhår och ha en hund flämtandes över axeln var pricken över i:t.
Ingen hårfärg funnen. Tänkte hoppa av i stan för att kolla på det sista stället jag kan tänka på, men det var nog bra att jag inte gjorde det. Ser ut som att jag är alldeles rödgråten, och jag nyser skallen av mig.
Yay!

Ska spela nu.. testa mina nya grejjor! Att one-shotta mobs ger en en sådan stor tillfredställelse.

Dagens i-landsproblem: det finns ingen vettig colaliknande dryck atm.
Pepsi är för söt, Pepsi Max smakar illa, Coca Cola är på gränsen till för söt, Cola light smakar bara äckligt, Cola zero smakar inte ens Cola.
Det är inte lätt inte.

Träffade f.ö min farbrors fru på Lidl igår. Det var det mest awkwarda (seriöst, det FINNS ingen bra, svensk motsvarighet till awkward) och krystade ögonblicket på flera år faktiskt. Nu i efterhand kan jag skratta lite åt det iaf.
Köpte f.ö Crying Freeman då också! Nostalgi ftw, har inte sett den på flera år.

Räkningar.

Just nu ligger de på hög bakom datorn. Massa engångsavgifter nu.. Dessutom kändes det som att jag hade tappat bort en räkning, iom att jag pratade med tele2 via telefon och de sade att jag skulle kasta den gamla fakturan så att de kunde skicka en ny för att jag skulle få en betalningsfri månad. Och jag får panik när jag tror att jag tappat bort räkningar, för det är sjukt viktigt för mig att betala i tid. Men nu fick jag en faktura från dem iaf. Grejjen är bara att den förra fakturan var en ihopslagen faktura för både TV och bredband, denna är bara för TVn. Att jag skulle få en gratis internetmånad var vi ju överens om, undrar om de tänkt bjuda på startavgiften med? Jag bangar inte, för den låg på ca 500:-.. Men det gör mig nervös. Fastän jag inte borde vara det, jag kan ju inte betala en räkning som de inte skickat ut.
Aja.. lade den räkningen de faktiskt skickat i högen nu iaf. Vad kul jag kommer ha på måndag när allt ska betalas, yay!

Måste nästan släpa mig ner på stan nu.. Köpa hårfärg. Mitt hår håller på att ge upp, och ser för jävligt ut.
Mina byxor är knas. De satt perfekt förut, nu håller jag seriöst på att tappa dem helt. De började hänga en del, men det gör alla mina byxor, gällivarehäng ftw. Men nu är det såpass att jag måste gå och dra upp dem precis hela tiden. Tvivlar på att jag gått ner i vikt så att det märks på det viset, de måste töjts ut i tvätten eller nåt >_<

Ska köpa öl också. Jag och söstra mi ska ut i helgen. Egentligen känner jag inte för att gå ut alls, men just nu behöver jag träffa folk. Jag vill inte, men jag behöver. För annars sitter jag bara inne och tänker för mycket. Jag måste försöka skaffa något som liknar ett liv här. Fastän jag inte vill ha mitt liv här.

Jag vette fan vart hårfärgen finns, den fanns inte på Konsum, så får hoppas på att den finns på den enda frisörsalongen jag vet om.. Annars.. Annars blire keps. Mitt hår ser verkligen för jävligt ut alltså, utväxt och blah.. Jag vill ha svart hår helt enkelt. Inte bajsbrunt.

Edit: Mor kanske hade lite koll på det där, så ska åka med henne ner på stan strax. Det var f.ö rätt kul igår. Hon sade åt mig att strunta i lagen, och uppmanade mig att besöka en butik som hette något i stil med Svampbutiken.
Det var inte så illa som det lät riktigt, men kul lät det.
Kan nog tänka mig att det lät rätt kul när hon frågade om jag skulle med hem till henne på kaffe.
"Nej jag måste levla upp en dvärg till lvl 40 innan Erik kommer hem"

Pippi

PippiSå, nu fick jag arslet ur vagnen och tog ett kort på den iaf. Den har legat på min balkong sen jag flyttade in, men jag vågar fan inte peta på den med dubbla skyddshandskar ens.. Dessutom, nu börjar den kännas lite.. hemma, liXoM. Fast jag ska ta bort den.. sen..

Läste igenom vad jag skrivit idag på bloggen, riktigt så grinig som det framstår är jag nog inte. Just nu vill jag bara skriva massa saker som jag inte ska (massa positiva saker, men jag ska ändå inte skriva dem, så jävla öppen behöver jag inte vara på en blogg), så då blir det massa annat istället.

Har jag sagt att jag ska få en telefon? Min lillasyster har fått en ny, så jag får ta över hennes gamla. Yay! Haha, nu kanske man slipper bli mobbad för sin telefon, hell, nu kanske man t om kan höra vad folk säger när man pratar med dem. Att det är min syster som uppgraderar sig och att jag därför kan få en telefon som är ca 8 år nyare än min gamla känns lite konstigt dock...

Edit: Min lillayster sade dock inte så mycket, iom att jag har fyra systrar och alla är yngre än mig...  >_< Men spela roll.

Lyckat.

Ja, nu har jag lyckats med att stå på balkongen och frysa. Det var 27 grader, strålande solsken, vindstilla, jag hade på mig svarta långbyxor och en svart långärmad tröja, och jag frös så jag hade gåshud.
Det är fan en bedrift.
Fattar inte.

VeckoRevyn sjunker ännu lägre.

Fick en ny tidning idag, förhoppningsvist den sista.
"Pank på festivalen? 22 supersmarta budgettips"
Det lät ju som en artikel man kunde relatera till iaf, men det stod mest urdumma saker där.
"Så fixar du dricka: På festivaler finns inga snyltare, bara nya vänner!"
Haha, vilket jävla skitsnack. Folk som kommer fram och tigger öl får fan nästan skäll av mig, avskyr sådana. Visst om någon från ett annat camp har suttit hos en några timmar och får slut på öl, men man märker ju rätt fort om folk bara är ute efter gratisdricka.
"Så får du tag på mat: Snygga festivalkillar blir alltid hungriga efter att ha hoppat runt på ett gäng konserter. Häng på, få mat"
Ja om man är en hemlös hund kanske det funkar att hänga efter folk att få mat, men wtf. Återigen så uppmuntrar de till snylteri. Inte undra på att fruntimmer har sånt dåligt rykte om folk verkligen gör sånt.
"Så fixar du extrapengar: Bli festivalens hpbbypsykolog och lös alla omöjliga kärleksproblem. Frågorna kommer att bli:
 1. Är det ok att festivalhångla om jag har en pojkvän hemma?
     Förslag på svar: Varför är din pojkvän hemma? Vet han inte att det obligatoriskt med festivalhångel?"
Jag kanske har en skev syn på förhållanden, men inte fan måste man göra allt tillsammans? Att det är obligatoriskt med festivalhångel hade jag förväntat mig om det stod i Frida, men trodde VeckoRevyn har en lite äldre målgrupp.
Det där verkar vara en så jävla kass hej-jag-ska-på-Hultan-för-första-gången-och-är-14-år-artikel.

Sen var det två personer från Arboga med i tidningen >_<

Haha, nu är jag ännu argare på tidningen... sitter folk seriöst och läser den på riktigt, har de verkligen nog med prenumeranter för att gå runt?

Var ute och gick med Zeke igår iaf, fyfan vad jobbigt det är med hanhundar som ska pissa på varenda jävla lyktstople...
Sen gav han mig dåligt samvete för att jag lämnade honom hos Anne igen, han gav mig verkligen puppy eyes och såg så förvånad ut över att bli kvarlämnad.

Jag är mest sugen på öl nu. En öl + l2, men vette fan om jag vågar starta spelet >_< Det har krånglat så mycket, och nu tycker jag att jag kommit igång igen, och när det krånglar när jag väl kommit igång så blir jag bara så jävla förbannad på det.
Dessutom känns det lite B att sitta och dricka öl själv kl 12 på en tisdag... Är det tisdag idag? Känns som att det gått minst tre veckor sen i söndags. Iallafall så känns det inte riktigt ok att göra det..

Skulle ju leta efter en mailadress till Karolinska igår, hittade ingen men däremot hittade jag en del info om deras sömnlabb på hemsidan. Undrar EXAKT vad det var min kurator hade problem med när det gällde att hitta sådan info. Menar, ffs, när det t om står på deras hemsida, som är tillgänglig för allmänheten?
Läkaren jag träffade på vårdcentralen här kunde ju inte heller remittera mig till nåt sånt, utan var först tvungen att remittera mig till nån psykiatridoktor i Köping.. dit det var 2 månaders väntetid. Blir så jävla trött på det där. Hur svårt kan det vara? Funderar på att ställa om mig helt, och börja spela heltid igen, och skita totalt i sömnen. Sluta se det som något nödvändigt helt enkelt.

Värme

Nej, jag tycker det kan bli höst nu.. Fast det är tydligen kallt ute. Säger mamma iaf. Jag tvivlar på det...
Jag måste seriöst köpa en fläkt. När man har mens blir allt sånt här så mycket mer jobbigt också, ALLT blir fan jobbigare :P När man i normala fall tycker att det bara är väldigt hett, så känns det som att sitta i en bastu.
Sen läste jag en intressant grej igår, om PMS. Det kan tydligen medföra att man får väldigt ont i kroppen, och blir väldigt stel. Jag har aldrig kopplat samman det, men det ska jag tänka på.

Fick ett brev från Karolinska i Huddinge, min remiss till öron-näsa-hals har kommit fram. Så nu måste jag fixa det, tänker ju inte direkt sitta och åka till Huddinge nu. Just nu känns näsan inte som ett sånt stort problem heller, och jag tvivlar på att de kommer ta mig på allvar under pollensäsongen. Måste leta efter en mailadress dit, orka ringa...

Jag ska borsta tänderna, fylla på med vatten i mitt Wacken-glas, sen ska jag speeeela. Och hoppas på att ljusreflektionerna i skärmen inte är för störande. För jag orkar inte vrida på skrivbordet just nu...

Allting händer efter löning verkar det som just nu. Men jag som är lite 1337 får ju pengar lite innan alla andra. Inte för att det spelar nån roll, ingen vill ju ändå göra något innan de fått pengar >_<

Lägger in en bild på mig och Caiza. Folk som inte vet att vi är biologiska syskon har påpekat hur lika vi är, det är alltid så jävla kul för vi är verkligen inte lika på något sätt :P Tror inte att folk verkligen tycker det heller men det är la sånt man "ska" säga till syskon. Faktiskt så är vi nog så olika man kan bli, både till utseendet och sättet. Fast nu när båda är vuxna (ja typ) så märker man ändå av vissa likheter även fast jag tror att det är slumpen.
image73

Semester

Ja det känns fan som att man haft semester nu när Erik varit här.. Det behövdes verkligen. Och det har varit helt obeskrivligt.. underbart. Tror vi sov 2-3 timmar första natten, gick och lade oss runt 21 kvällen efter, och gick upp innan 8 idag. Rätt underliga tider om man jämför med hur det såg ut för oss båda för något halvår sedan :P
Vi har minsann gjort köttfärslimpa, med bacon, och riktig sås. Ett tag verkade det bli lite fel, men satan vad god den var. Vi r0x.
Jag kan inte titta mig trött på honom, och det förundrar mig fortfarande att man kan känna sådan lycka bara av att se på någon. Nu känns det hur tomt som helst, så jag försöker intala mig vilka fördelar det finns med att vara ensam i lägenheten, eller rättare sagt att han inte är här, för jag vill inte ha någon annan här. Jag kan, eh.. gå på toaletten med dörren öppen. Det är seriöst den enda fördelen jag kommer på nu. Och det känns ändå inte som en riktig fördel.
Jag har ätit upp resterna av blåbärspajen nu iaf (nästan allt iaf), och har absolut ingenting att göra. Borde logga in och levla lite med min spell howler, men just nu känner jag ingen lust alls för att spela. Sitter och har ont i magen som satan, har haft nå pms-liknande de senaste två veckorna, och började få ont i magen häromdagen, så imorrn lär väl allt starta. Jag hatar att vara fruntimmer. Luktar illa gör jag med...

Vi skulle över och hämta ett bord hos Caiza (yay för att slippa äta med tallriken i knät!), ringde på dörren och ingen öppnade, så jag ringde hennes mobil.
- "Hej. Är du hemma?"
- "Ja. Eller ja alltså, hemma hos Cajsa"
:D

Jag vill gå och lägga mig, men sängen ser så jävla tom ut.

SJ suger.

Så jävla hårt. Hela tiden. Kan de inte sköta sig nån gång iaf? På en sträcka på en timme var det tre problem som orsakade förseningar, samma tåg som Erik skulle med. Resan var jävlig nog som den var. Tycker så synd om honom, jag tycker att det är ett helvete att gå runt och bara vänta på honom, så kan nog knappt föreställa mig hur det känns för honom.
Jag tycker fortfarande att meddelandet om "personalfel" är ett av de bästa, men det skulle iofs kunna appliceras på de flesta problemen som SJ har..

Jag beställde ju en CD-spelare idag. Idag rensade Sofia och hennes pojkvän ur sina grejjer. Vad rensade de bland annat ur? Jo, en liten CD-spelare. Självklart. Men jag tog den också iaf, och ska försöka avbeställa den jag beställde.. annars får man la ha den ena som festivalspelare ^^
Det var f.ö en rätt rolig upplevelse. Fyfan vad förvirrade hela släkten är, låg nästan dubbelvikt av skratt.
"Ja det är ju en sån man har om man dör på kriget" Tjohej, finlandssvenska ftw, även om man pratar helsvenska egentligen!
Sofia hittade också en gammal väska som legat i en kartong hur länge som helst, och i den väskan låg ett fodral till ett paraply.
Moster Anne: "Men det där kanske är min... min..."
Sofia: "Nej det är inte ditt, det är nog till mitt paraply"
Anne: "Jaha, nej jag tänkte om den kanske hade hamnat där"
Ja för chansen att den smygit ner i hennes väska som legat undanstoppad i flera år är ju stor :P
- "Men varför ska du ha kvar den här?
- "Den är ju grå!"
Sen minns jag inte vad vi pratade om, om det var att jag skulle skaffa en ny mobil eller vad det var, det var nån jättevanlig sak iaf.
"Ja du kanske kan köpa en sån som de gör reklam för på TV?"
Jaha, en SÅN! Hahaa, min moster är söt...
Och hennes man Göran som nästan har en besatthet när det gäller pennor, han har en tendens att alltid sitta och pilla förstrött på en sådan, och det slutar nästan alltid med att pennan ligger i smådelar.
"VA, ska ni slänga alla de där pennorna?!!", och lät som att de skulle slänga en kartong med hundralappar.
Han r0x. Han är så jävla ball.

Jag vill att Erik ska vara framme nuuu...

Kick

Ja nu fick jag en kick.. Gick omkring och funderade på vafan det var för skiva jag tänkt lyssna på sen igår, men kom inte på vilken. Sen slog det mig, ja jävlar, Slutstation Tjernobyls - Vi är alla stjärnor! Varför jag igår fick för mig att jag skulle lyssna på den är för mig ett mysterium, för jag har inte lyssnat på punk på år och da'r, men jävlar vilken kick man fick när Som en doft av napalm kom igång. Det var.. nästan så man fick för sig att stå och spela luftgitarr och.. jag vet inte. Det är en låt jag jag blev helt hänförd över när jag först lyssnade på den från skivan Definitivt 50 spänn 8 (lätt den bästa samlingsalbumserien...), och det var ändå.. 9 år sen tror jag. Jag älskar låten fortfarande. Jag har nog en soft spot för trallpunk/punkrock/whatever kvar...

Den finns som mp3 på deras hemsida, så jag länkar den; http://www.slutstationtjernobyl.se/musik/slutstation_tjernobyl_som_en_doft_av_napalm.mp3

Fan man kanske skulle ta och åka till Augustibuller? Bandlistan nu är ju inte direkt imponerande (Propagandhi är balla dock.. har jag för mig), ärligt talat ser det rätt mörkt ut om man bara ser till antalet.
Men det vore nice. De enda jag vet som kan tänkas vilja åka dit är dock Eje och Matilda, får höra med dem.
Nu bor man ju ändå trots allt rätt nära Linde.

Nu blev jag faktiskt på allmänt bra humör av den här musiken. Kanske är lite för högt för grannarna under, men då får de komma upp och säga till. Om de inte gör det så kan de sitta där nere och tjura. Fast jag måste faktiskt skaffa högtalarställ tror jag, lite dumt att ha högtalarna ståendes direkt på golvet...

Känns rätt kul att sitta i en Ablaze My Sorrow-tröja och lyssna på Slutstation Tjernobyl. Vilket fick mig att tänka på hur kul Chelsea tyckte det var med ordet "slutstation". Slut station, på engelska, så ja, jag förstår varför hon tyckte det var kul :P

Nytt handfat.

Det plingade på dörren nu. Jag väntade inget besök, och blev helparanoid, och iom att jag inte har något titthål i min tattardörr så funderade jag på att inte öppna. Men jag gjorde det. Det stod nån snubbe i blåställ och undrade om det var här det skulle bytas tvättställ.
Och ja, klart, men trodde faktiskt att de hade glömt bort det.
Och jag förstår inte vad det är för fel på ordet handfat, måste de kalla det tvättställ nu? Det låter så avancerat. Undrar hur lång tid det där tar, jag som tänkte borsta tänderna och duscha typ strax >_<
Haha, ändå passande, då slipper jag göra rent handfatet...

Och jag stör mig på att jag använder ordet tattare i ett nedlåtande syfte, jag har inget emot tattare, så jag fattar inte...

Jag fick ett vykort idag också. Från kungen. På framsidan var det en bild på kungafamiljen, och på baksidan stod det nåt i stil med "Tack för flyttkortet du skickade, jag önskar dig en trevlig sommar! /kungen", typ, orkar inte gå och kolla. Min första tanke var Marie, men det såg inte stämplat ut, så jag antar att det var från Anna. Jag blir paranoid igen.. om jag inte hade rivit sönder grattiskortet från Bosse i minimala delar hade jag kunnat jämföra handstilarna, men det var nog från Anna...

Nu gnäller han över att jag bor längst upp, så att han måste springa i massa trappor för att hämta grejjer från bilen >_<

Edit: Klart nu, det blidde sketabra. Förut hade jag en jätteskum kran, med sådana där små separata vattenstrålar, nu är det en "normal".
Nu har jag dessutom beställt en normal sketen CD-spelare att ha i sovrummet. + lite annat, det var så mycket reor, och jag behöver verkligen underkläder. Jag skulle beställa linnen också, men alla jag ville ha fanns bara i två-pack, och då skulle det vara svart+vitt som gällde, men jag vill inte ha ett svart och ett vitt, jag vill ha två svarta. Jag använder inte vita linnen. Det gör att tuttarna ser stora ut, och de flesta vita linnen är också lite genomskinliga, och det är bara dumt. De flesta andra linnen var som vanligt konstiga, massa spets på, och urringningar ner till naveln typ.
Nu ska jag borsta tänderna i mitt nya TVÄTTSTÄLL.

Lost

Det har verkligen spårat ur helt nu, orkar knappt se på det... Men Sayid är fortfarande överlägset ballast i TV-världen. Han har aldrig gjort en besviken, tvärtom. I situationer när man trott att han ska reagera annorlunda, för att man trott att manusskaparna tänkt så, så har han gjort precis som man tyckt att han ska göra. Önskar man kunde vara lite mer som honom faktiskt. Eller rätt så mycket mer som honom. Han verkar ha sån kontroll över sig själv.

F.ö verkar det tamefan som att jag får förstärkning till Arboga. Hehee.

Varmt och äckligt nu, men jag fryser åtminstone inte. Funderar på om jag ska orka gå ner och handla lite öl åtminstone, vi lär göra det imorrn men en öl ikväll vore inte helt fel. Borde se hur den nya nässprayen funkar.

Alltså häromdagen slog jag i det andra knät i sängen igen.. Vet inte om jag skrev det. Det är några jävla utstickande saker. Det gjorde ont som in i bara helvete, för det var på en sån konstig punkt. Dels gjorde det ont för att jag skrapade upp en bit, sen värkte det som satan i hela benet, åsså gjorde det bara allmänt ont som det gör när man slagit i nåt. Så nu har blåmärken på båda knäna, ser sjukt hett ut.
Har upptäckt massa vassa kanter på sängen den hårda vägen, varför gör de inte sängar barnsäkra? >_<

Edit: LOL, 32 grader i solen, och vindstilla.. Jag går inte utanför dörren nu. Ska fan låsa in mig i mitt kalla badrum och sitta där. Fyfan. Seriöst. Jag vet att jag har allmänt svårt för värme (fysiskt, på riktigt), när det går över 15 grader börjar jag tycka att det är för varmt, när det är såhär varmt och man är ute så lider jag verkligen.

Humor...

Är inne på Har ni supit med nån/några kändisar?-tråden på FB (ja, jag fattar att 90% av inläggen är skitsnack), och någon hade dansat med Ana Barata på nån bröllopsfest, varpå följande inlägg kom;
- "Frågade du henne om hon tar den i tvåan? :P"
- "Hon är väl mest i SVT1? (A)"

Jag tyckte det var kul.. Nu vet inte jag om tvåan-skämt är karaktäristiskta för just FB, men det verkar faktiskt så. Vad det innebär tror jag folk kan lista ut själva annars. Det är nåt som dyker upp i ca varannan tråd minst en gång, oftast bara-för-att.
Ana Barata är (var?) f.ö en sån där hallåa på SVT, för de som inte vet det heller.

Ytterligare bidrag:
- "Jag har druckit kaffe med Gunde Svan. Med tanke på vilken jävla renlevnadsmänniska den karln är så borde det nästa räknas som "supit med kändis". :P"
- "Käkade han en dammsugare, isåfall var det ett fylleslag..."

Hahahaaa, så jävla dåligt så jag skrattar åt det;
"De måste ju vara S-kändisar, de här Stureplansmänniskorna. Då borde väl fd Robinson-deltagare vara Ö-kändisar! Ha ha! Fattar ni? Ha ha ha! :D"

Haha.. det är bra att vara tråkigt och vara nervös/rastlös/orolig ibland, för då hamnar man i de mest onödiga trådarna som man fastnar i i flera timmar...

Flashbacks

Det känns som att vart jag än vänder mig i den här stan så får jag dåliga flashbacks. Inte om händelser, oftast, utan om hur jag kände då. Det är nog mycket det som gör mig anti-Arboga. Och det är inget jag vill påminnas om, ännu mindre återuppleva det.
Funderade ett tag på att leta lägenhet i Köping, men jag vet inte.
Det finns tre kriterier för vart jag vill bo; Nära Erik, nära Emma, inte i Arboga
Sen finns det en (ett?) kriterie till, men det spelar ingen större roll... bara en person jag inte ska bo nära.

Höll fan på att avlida idag också, vaknade av att mor skickade SMS och frågade om jag ville med och handla, och naturligtvist ville jag det för hade ändå tänkt göra det. Gick bort till henne, allt verkade lugnt. Sen kom en jävla pollenchock. Det var värre än på många år, fattar inte varför egentligen. Nös som en galning, ögonen rann så att det såg ut som att jag storgrät och kliade som satan, jag blev rödflammig i hela ansiktet och fick svårt att andas.
Var inne på Apoteket och skulle hämta ut andra saker, farmaceuten tittade medlidande på mig och sa "Nej men usch, vad jobbigt det måste vara.. om det bara kunde regna lite! Så pollenet binds till marken och inte yr omkring!". Mor tog reda på vad nässprayen hon pratat om hette och köpte den, den farmaceuten såg också medlidande på mig och sade nåt i stil med "Pollen? Ja det är ju jättejobbigt". Ja tack jag VET. Snällt av dem att ha medlidande, men jag behöver inte höra det från varannan främmande person. Det känns som att de säger det utav pliktkänsla, det är det jag hatar med att ha så synliga besvär.
Tvivlar på att jag fick med mig allt som behövs inför helgen, sprang mest runt och ville få det avklarat så fort som möjligt. Men fick nog med det mesta iaf.
Blir till att börja knarka allergitabletter och nässpray på riktigt nu. Sen har jag nysit så mycket så jag har dundrande huvudvärk, jag vet inte om man ska ta Alvedon för det eller vad.
Fryser som ett as gör jag också, fortfarande. Det är 27 grader i solen, och vindstilla, men jag fryser ändå så jag har gåshud. Jag fattar inte. Det kan ju inte vara inbillning heller om jag har gåshud, om man inte kan framkalla det själv på något sätt.

Ah whatever...
Jag vill gå och lägga mig och sova. Slippa nysandet, och sova tills Erik kommer. Jag skulle kunna försöka förklara hur underbart det kommer kännas, men det går nog inte. Det behövs verkligen just nu. Jag hoppas jag lyckas med blåbärspajen sen bara.. kom på att jag inte har en passande pajform.. GO ME! Det hade jag ju kunnat komma fram till förut egentligen, för jag vet ju vilka pajformer jag har. Jag måste lära mig att tänka. Seriöst. Fattar inte varför de slösade bort IQ på mig när jag ändå inte kan använda det.

Idag är en sån där vecka..

.. då jag har inte kan göra något rätt.
Jag pratar när jag borde hålla käften, jag håller käften när jag verkligen borde säga något. Helvete jag kan inte ens hålla koll på en jävla torktumlare och se till att tvätten blir torr.
Jag har gått och varit så jävla förbannad på mig själv mest hela dagen, och det blir jobbigt i längden för man kommer ju aldrig ifrån sig själv. Nur är jag mest bara.. trött. På mig själv, och fysiskt, men jag får nog vara det iom att jag gick upp klockan fem.

Frusit som ett as har jag gjort också, tog ett varmt bad för ett tag sen vilket hjälpte ända tills jag tappade ur badvattnet och mitt sinne återvände till mitt iskalla badrum.

Bah.



Fått svar från VeckoRevyn också;
"Tack för Ditt mail!

Prenumerationen har kommit till genom en undersökningsupplaga.
Jag har makulerat denna prenumeration idag men det hinner komma ytterliggare ett nummer till dig.

Med vänliga hälsningar
Anna Magnusson
Bonnier Tidskrifter
Kundtjänst"

Jag avslutade ju för fan prenumerationen samma dag jag fick den första tidningen, hur kan de vara så långsamma? Jag ska skicka tillbaks den till dem. Tycker fortfarande att det är så jävla fräckt att bara skicka ut sådana saker sådär. Helt skulle jag vilja stå där bredvid och tvinga dem läsa igenom hela tidningen så de själva får se vad det är för skit de skickar ut.

Jag vet ju varför jag fryser, och delvis varför jag är så grinig. Har ju inte ätit nåt idag förutom mackor strax efter 5. Funderar lite på att gå och köpa kebab, men jag pallar inte med folk just nu. Dessutom är jag inte hungrig. Men jag borde äta. Jag borde iofs ta hand om tvätten som ligger och torkar över hela lägenheten också, det är jävligt mycket jag borde göra.

Josefin vs. Tvättstuga

1-1
Inte fan var kläderna torra på långa vägar jag när kom dit.. Det var dumt av mig att chansa egentligen iom att jag aldrig använt torktumlaren förut och således inte har en aning om hur lång tid den tar på sig, men.. jag höll på att bli en blade dancer..
Träffade Dan på vägen till tvättstugan. Var fan knappt så jag kände igen honom. Pratglad var han med. Den dagen han flyttade ifrån min mor var en av de lyckligaste dagarna i mitt liv, HELVETE vilken jävla plåga det var att bo med honom. Han ligger lätt på min topp-5-listan över jobbiga, störande och dryga människor. Kunde fan inte ta hem en kompis som ursprungligen är från centralamerika, för att han kom med så öppna rasistiska kommentarer. Sådana saker man bara inte gör. Och det var ju minsann jättedyrt när vi åt av maten hemma, helst skulle vi ju börja köpa egen mat. Men det var ju inte så jävla lätt när man gick på mellanstadiet/högstadiet.
Så egentligen kändes det inte som att man ville slösa en sekund på att stå där. Men Terese stod innanför fönstret och var antagligen störd (höhö) över att jag pratade med honom så lite kunde man ju anstränga sig...
Väl hemma upptäckte jag dock att jag hade glömt ett fodral till en kudde, i tvättstugan. Pallade inte att gå förbi en gång till så jag tog källarvägen. Den är skitläskig, man måste igenom två korridorer utan fönster, med sådana där jobbiga strömbrytare som man måste trycka på hela tiden för att lamporna inte ska slockna. Anders Österbacks förråd finns kvar också, han dog ju ffs för ett bra jävla tag sen.
Jag är lite irriterad över att Dans tänkande fortfarande sitter i mitt huvud. För allt var ju HANS. För HAN hade ju köpt TVn, så HAN skulle välja kanal, HAN hade varit med och köpt huset, så HAN bestämde. Slutade med att man varje dag satt och hade dåligt samvete för att man ens fanns där. Det är mycket därför det är såå himla skönt att veta att man bor i en lägenhet man hyr själv, med egna möbler, att bara få känna på det. Bara att få veta hur det känns. Sen att det faktiskt är tråkigt att bo själv, på ett sätt, är en annan sak...

Och ffs.. varför vill ALLA göra saker med mig i helgen?

Får man sova nu?

Känns som att jag varit vaken tillräckligt länge.
Nätet gick ner runt 19-tiden igår, och kom inte tillbaks, så jag gick och lade mig och somnade inom en timme.
Drömde konstiga drömmar.
Tele2 är roliga alltså..
"Ja men.. det börjar funka kl 22 iallafall, för då kör vi en omstart!"
Haha, jahaaa, men då hade det ju bara varit för mig att vänta i TRE timmar.
"Man får ju räkna med att internet ligger nere i korta perioder under den här uppgraderingen"
"Jo fast tre timmar räknar inte jag som en kort period."
".. fast i morse var det bara 10 minuter!"
Jasså, visste inte ens att nätet låg nere i morse. De ska tydligen vara klara med hela uppgraderingsgrejjen i slutet av veckan. Fick en betalningsfri månad, men om det fortsätter såhär efter måndag tänker jag börja jävlas tillbaks. Jag ska ringa dem varenda jävla gång internet går ner, om det så bara är för 30 sekunder. För då lär de få ta emot flera samtal från dagen från mig. Sen tänker jag fråga dem om det är Konsumentverket man ska gå vidare till om vi inte fixar det här på ett smidigt sätt, så som att de skippar min bindningstid. Jag kanske inte orkar göra så mycket rent allmänt just nu, men då tänker jag kanalisera all min ilska från allt annat, på dem, och bråka riktigt jävla rejält tills de ger sig.

Idag har jag tvätt-tid, och elektrikern kommer hit och fixar eluttaget. Synd bara att jag inte har en micro att sätta där. Jag känner verkligen inte att jag vill ha en främmande människa springandes i lägenheten nu.

Annars har jag inte ett skit att göra idag egentligen, behövde inte gå ut med Zeke heller, men kanske ska göra det ändå.
L2 har sort of förlorat sin charm just nu.

VeckoRevyn

Alltså.. jag brukade läsa Annicas sådana ibland när jag var hemma hos henne och vi hade tråkigt. Jag gillade den inte då, men den gick ändå att läsa. Nu är det jag verkligen bara skit som står i den, som en Frida-tidning för äldre. Fullt med folk som tycker saker hit och dit, och jag skiter i vilket Amy Diamonds favoritspel är. Jag fattar inte varför folk vill läsa sånt. Trodde tidningen var mer modeinriktad, men nu är det bara massa utfyllnad känns det som. Skrev ett argt mail till dem också att de kunde dra åt helvete i stort sett.
Astrot var lite roligt dock. Jag tycker sånt är skitsnack, men det var ändå kul;
"Du fokuserar på kärleken. Var du inte förälskad innan så är det nu våren slår klorna i dig. Passion, dagdrömmar, ny längtan och intensiva känslostormar präglar dessa två veckor. Tur i kärlek har du dessutom. Och har du ett förhållande redan växer det i styrka nu".

Jag har spenderat den senaste kvarten böjd över toalettstolen, för nu har illamåendet tagits till andra höjder.
Jag vill spela, för jag är en spell howler nu, men jag har sjuk huvudvärk också, så blah..

Blaha.

Ja det mesta känns så.
Jag mår sjukt jävla illa, fattar inte varför. Och inte för att jag tror att det är många som gillar att spy, men jag har nog på gränsen till kräkfobi, så man kan ju inte gå och spy heller. Men det skulle nog behövas.

Fick besked från FK idag iaf, allt är ordnat nu.. TACK, herregud vilken lättnad det är.

Det är saker jag borde fixa idag, klaga på internetfakturan b la. Men jag orkar verkligen. Just nu orkar jag inte ta tag i nåt.
Dessutom fick jag ett nummer från Veckorevyn idag. Va? "Detta är det första av fyra gratisnummer vi kommer skicka till dig". JAG VILL INTE HA NÅN JÄVLA TIDNING. VAFAN ska de skicka sånt till mig för? Det är så fräckt.

Hörde konstiga ljud nyss också. Men trodde att jag inbillade mig. Sen blev det ännu konstigare, blev fan skrajj då.. Sen började luckan till brevinkastet röra på sig, och jag hörde att det var nån som höll på med nåt där ute. Så jag trodde att nån höll på att bryta sig in. Då blev jag mest arg, och öppnade dörren för att skälla ut personen. Jag undrar hur jag tänkte då egentligen. Jävligt korkat, när man tänker efter. Men det visade sig att det var nån snubbe som antagligen pillade med namnskylten eller nåt, jag vet inte.. Jag sade bara "Jaha, jag skulle bara kolla vad som hände", varpå han svarade "Mhm". Han kunde väl åtminstone sagt varför han satt och pillade med min dörr? Vet inte om han är borta heller (för jag har ju inget jävla titthål), så törs inte öppna och se om det sitter en namnskylt där >_<

Jag kom på en dum sak. Bokade tvätt-tiden samma tid som jag ska gå ut med Zeke imorrn, typ. Fast tvätta på tre timmar hinner man ju. Jag är ju iofs så van vid att slänga in allt i maskinen, sätta igång den, sätta mig vid datorn, och sen fyra timmar senare komma på att det ligger tvätt däri, och sen lägga in skiten i torktumlaren.
En annan dum sak är att jag somnade runt 6-tiden imorse (med kläder på, för det var så kallt, och jag var jättetrött och grinig och hade stått och skruvat på ventilationsskiten ett tag), och sov i fyra timmar. Vette fan hur dygnsrytmen kommer se ut imorgon.

Fyfan vad illa jag mår >_<

Bajs, kiss och avföring i allmänhet.

Jag skrev massa saker här från början. men efter en halvtimme tog jag bort det.
För det spelar ingen roll egentligen. Faktiskt. På riktigt. Eller på låtsas.
Jag kunde bara inte sova sova och ville gnälla av mig.


Kläder

MSN-konversation, ang. vilken reward Mattias skulle välja:

"Mattias säger:

vad synd. för den är så ful

Skallebank - Undertow säger:

Well.. that's life

Förhållanden går åt helvete, man får inte den man är kär i, kläder i WoW är fula."

Men det var inte riktigt så illa som det lät faktiskt... Det var bara roligt till att jag skulle relatera en WoW-reward till nånting helt annat.
Och det relaterade faktiskt jävligt bra till vår tidigare konversation, även om den inte gällde mig öht, på minsta lilla vis :P
För jag har fått den jag vill ha. Vilket är lite underligt med tanke på att Tomas under så många år hävdat att jag var så bortskämd och att jag minsann skulle kunna få vem jag ville.. För några månader var jag säker på att jag skulle kunna säga "Hah, jag fick inte honom, vad fan säger du nu?!", men det sket sig ju.. Eller inte sket sig, det visade sig bli helt underbart, och för en gångs skull är jag glad att säga att jag hade fel.
"Ville ha" lät f.ö som att man gick och plockade lösgodis, nog för att han är söt som socker, men ändå...


Success!

Me vs. Tvättstuga 1-0! Den låg inte alls där hon sa att den låg, dessutom låg dörren som gick till korridoren som i sin tur innehöll dörren till tvättstugan på ett allmänt knasigt ställe. Hade ingen direkt koll på vad det var för datum heller, men jag satte grejjen på 7:e iaf. Sen hittade jag en almanacka där. "Smaaart", tänkte jag. Innan jag såg att den var från 2001. Sen letade jag lite mer och hittade en från 2008 faktiskt, och tänkte att det var ju duktigt gjort av mig, för det är ju imorrn. Vilket det inte är, för det är inte tisdag idag, det är bara måndag.. Tittade precis på datorns kalender och såg att det var den 5:e, och tänkte "Wtf, jag fyller ju inte idag, allt det där tjafset var ju igår!", innan jag kom fram till att det var den 4:e jag fyllde.. och.. ja, jag är allmänt förvirrad.
Jag hatar systemet de använder. De hänger seriöst tvättstugenyckeln bredvid bokningstavlan, sen får den som har tid använda den. Men det finns inget som hindrar någon annan från att använda den. I Hagsätra var det iaf så att man hade nån elektronisk nyckel som man skulle flasha framför nån grej, som gjorde att om man inte hade tid så låste grejjen inte upp tvättstugan helt enkelt.
Nej.. tvättstuga i lägenheten is teh shit, även om det drar mycket ström.


*fniss*

När jag letade efter bilder på my little ponys snubblade jag över en annan bild.. Och trots att jag var på sååå jävla dåligt humör så bröt jag ihop i skratt. Emma visade mig en video för länge sen, med den hästen, det var nog från nåt barnprogram tror jag men det enda som hon kunde fokusera var hans bakdel :P "MEN KOLLA PÅ STJÄRTEN!" För den såg faktiskt väldigt rolig ut, för att vara en bakdel på en häst i ett barnprogram...
Så från och med nu kommer jag titta på den bilden när jag är på dåligt humör. För jag kan seriöst inte hålla mig för skratt när jag ser den.

Jag fick svar från hyresbolaget, vart tvättstugan låg. "om jag minns rätt". Jaha, du kunde inte kollat upp det på en gång så att du var säker på att du inte gav mig fel uppgifter? Aja, sprang ner och kollade enligt hennes beskrivning iaf, men det enda jag hittade var cykelkällaren jag hittade häromnatten. Iom att jag hade en pizza i ugnen och inte ville bränna upp lägenheten (jo egentligen ville jag det, men det hade nog inte varit så klokt) så kunde jag inte springa så mycket och kolla, men ska ner strax. Den ligger antagligen där nere där jag varit, jag har bara varit dålig på att kolla. MEN, jag tycker också att i en källare kan de väl åtminstone ha en skylt där det står att det är en tvättstuga innanför dörren. För nu måste man låsa upp fyra dörrar för att se vad som finns bakom.
Aja, ska ner och kolla nu.. Sen ska jag ta en till öl och spela mer L2. Sen vill jag lägga mig och sova tills det blir fredag.

I wish.

image71

Bra start på dagen.

Fick ett eftersänt brev som skickats till Tumba, och såg att det var ett grattiskort i det. Trodde det var min moster eller nån som skickat, men icke, det var från pappa, Eva, Robin och Alex.
Grattis, nu har de lärt sig att använda ratsit, och jag som finns med där har inget val, jag har redan kollat med Data inspektionslagen och att de publicerar folk där är helt lagligt..
Inte för att det spelar någon roll. Det kommer ändå ske en obehaglig konfrontation snart känns det ändå. Och när jag väl varit hos farfar så lär det ju inte dröja länge innan satmaran där ringer och säger att jag bor granne med dem.
Men jag vet inte riktigt hur jag ska säga så han ska förstå. Kanske ska använda mig av teater? Skriva ner det på ett papper som han kan läsa om och om igen tills han förstår? Ta med mig en pedagog som kan förklara saker väldigt grundligt?
Om han tar reda på att jag bor där, så kan han också ta reda på att jag bor här, så nästa gång de är och hälsar på farmor och farfar lär de ju plinga på här, och jag har inget FUCKING JÄVLA TITTHÅL! Vad är det för jävlar tattardörrar som inte har titthål??? Jag vet att jag lär träffa honom nån gång, men då vill jag vara förberedd, inte öppna dörren i tron att det är min syster och se att det är han.
Allt känns bara så jävla obehagligt, men det är väl åas ingen nyhet.
Men ja det var ju en förjävla bra start på dagen, speciellt efter att man sovit så bra inatt, och insett att FK har betalnummer vilket innebär att jag inte kan ringa dem idag.
Fick dock ett personligt mailsvar från Skatteverket igår på kvällen (vilka tider jobbar de egentligen?), och jag är skriven här nu iaf.

GWAH!

Jag tänkte gå och lägga mig tidigt idag, för kände att sömnbristen spelar in rätt mycket på hur kroppen mår. Men icke. Gick inte. Jag var trött, men det gick bara inte. Så jag sket i det...
Jag blir bara så arg och frustrerad. Och det känns i hela kroppen att jag verkligen fått för lite sömn, jag är febervarm och det gör ont precis överallt (lederna värker så jag inte kan skriva normalt på tangentbordet, och musklerna ömmar), och min huvudvärk gränsar hela tiden till migrän.
MEN ICKE.
Och det som känns dummast är när man slösar bort tabletter, och en kväll då toleransen kunde gått ner om man bara låtit bli att prova, utan att man får ut något av det. Fattar inte hur de kan vara oroliga för att jag ska bli beroende av de här, för att kunna sova en sådan här kväll skulle jag behöva klämma i mig ca 100mg, vilket är en hel karta typ, och det fattar ju både jag och de att det inte funkar i längden alls.

Alla barnen satt och spelade L2 Hellbound, förutom Josefin, för hennes dator är gay.
Får inte klienten att fungera.. Har fan suttit med det halva dagen, men den vill inte. Blargh...

Låg iaf och lyssnade på Celebrity Skin i mp3:n när jag försökte sova. Undrar hur många gånger om jag dött om jag inte hade fått den där spelaren, den kom som en räddare i nöden när min gamla lade av.
Jag fick iofs ont i huvudet av att ha lurarna i, men lyssnade ändå slut på skivan, och på Petals. Petals är en mycket speciellt låt för mig. Nån gång i Märsta, i trean, när allt var skit, och det var massa folk i vardagsrummet och överallt, så stängde jag in mig i ett sovrum där datorn stod, och satte på mig ett par hörlurar och drog på musik för att slippa höra något bevis på att något annat än mig existerade. Jag visste inte vad jag skulle lyssna på, men hamnade på Celebrity skin så småningom, och sedan dess har den skivan, och framför allt Petals symboliserat lugn för mig, på nåt sätt. Jag är inte ett sådant stort fan av Hole annars, jag kan tycka att Courtney Love är lite ball, men också väldigt tragisk, men musikmässigt sätt har jag bara tyckt att de varit.. ok.
Det fanns tydligen ingen musikvideo till den, och det låter som att de skruvat ned hastigheten på den här, men ändå;


Och det, mina vänner, är historien bakom varför jag alltid vill lyssna på den när jag verkligen måste sova. Det är också därifrån jag fått frasen "This world is a whore". Så sant så sant...

"She's the angel on top of the tree
Sugarheart, here she comes
She's going to fall on me

Innocence was our fire
We told the truth
I miss the sweet boys
In the summer of their youth

Tear the petals off of you
Make you tell the truth
Tear the petals off of you
Tear the petals off of you
Make you tell the truth
Tear the petals off of you

They will make you so
So cynical
The fire burns, the flesh destorys
The past that made us old

She's the grace of this world
She's too pure
For the likes of this world
This world is a whore

Tear the petals off of you
Make you tell the truth
Tear the petals off of you
Tear the petals off of you
Make you tell the truth
Tear the petals off of you

I wait till mine and
Hey, it's all mine
Hey, it's all mine
Never knew what I could be
All the darling buds of May
They fall with no sound
They carry you down
They carry you down
Ooooooooo, ooooooh
Ooooooooo

All the lillies bloomed and blossomed
Wilted and they're shivering
I can't stop their withering,
Oh, this world is a war

Tear the petals off of you
Make you tell the truth
Tear the petals off of you
Tear the petals off of you
Make you tell the truth
Tear the petals off of you

Tear the petals off of you
Make you tell the truth
Tear the petals off of you
Tear the petals off of you
Make you tell the truth
Tear the petals off of you

Tear the petals off of you
Make you tell the truth
Tear the petals off of you
Tear the petals off of you
Make you tell the truth
Tear the petals off of you"

[random cool rubrik]

Satt och lyssnade på lite random låtar, och Thunder - Love walked in började, haha. Kom att tänka på SRF (förra året?), jag visste att de spelade men orkade inte gå och se dem. Vi satt på campingen och söp, sen hörde man den låten, och kunde inte låta bli att le. Den är söt.
Kom på att det är nog lika bra att jag inte ser PoS på SRF. Om de kör Undertow, vilket de lär göra, så skulle det nog bli mental breakdown.

Jag tänkte försöka ladda upp lite bilder nu, men blogg.se tycker inte att jag ska göra det uppenbarligen. Jag undrar exakt vad det är som krånglar så mycket egentligen.

Ynk.

Ja, bara.. ynk.
Tror jag håller på att bli sjuk på riktigt, det känns i hela kroppen. Ont som utav bara helvete i lederna, darrar och sjukt ont i huvudet.
Tog ett bad nyss för att jag frös, men det var rätt komplicerat bara det. Vattnet blev alldeles för varmt, sen när jag skulle tappa ur vattnet och duscha av mig fick jag inte upp ploppen knappt. Jävla dum plopp det där, finns ju inget att ta tag i! Tog mig fan 5 minuter ca...
Skulle ta en multivitamintablett, fick fan knappt upp locket. Vilket var så ironiskt, för om jag hade tagit mina vitaminer som en duktig flicka hade jag inte varit sådär kraftlös. Brustabletter är f.ö läskiga...
Tog mig ur sängen på ett jävligt klantigt sätt häromdagen också, vilket resulterade i en konstig rispa på låret, som nu har ett blåmärke under sig. Fattar seriöst inte hur jag lyckas med sånt...

Jag försöker glömma bort att jag bor i Arboga, men det funkar inte så bra. Om jag tittar ut genom sovrumsfönstret ser jag huset vi bodde i förut. Om jag tittar ut genom det ena vardagsrumsfönstret ser jag det långa röda huset som för mig symboliserar Vasastan. Om jag tittar ut genom det andra vardagsrumsfönstret ser jag huset jag bor i (ja det lät bra), iom att det har en rätt udda form, samma sak med köksfönstret.
Och om jag ska låta bli att tänka på att jag bor här måste jag låta bli att tänka öht, och det funkar inte så bra. Typ.
Det känns som att stan har nåt övernaturligt över sig som bryter ner en på nåt sätt, det går bara inte att komma ifrån. Men jag försöker fortfarande tänka positivt.

Måste laga mat snart, jag vet ju att det är sånt som gör att man blir så kraftlös. Jag har att välja mellan köttbullar, makaroner, och nudlar. Så bra har det gått med att försöka äta nyttigt :) Men jag ska ta tag i det där.. sen. Alltså ska nog fan be nån som kan det där att skriva en veckomeny för mig så man får i sig allt man ska få i sig, och jag måste komplettera med vitaminer och skit.

Dessutom måste jag verkligen, verkligen skaffa en liten CD-spelare till sovrummet. Får bli mp3-spelaren ikväll, för om jag inte får somna till Celebrity skin nån gång snart så blir jag galen. Jag är bara orolig för att jag ska ha sönder lurarna om man somnar med dem på.

På fredag kommer Erik, om allt går som det ska. Det är skönt att veta att det fortfarande finns bra saker i världen.
Han får t om använda min svarta kaffemugg som jag köpte i reserv om den första skulle gå sönder. Så underbar är han :)

Mitt nya favorituttryck är "Hjulet snurrar men hamstern är död". Så jävla kul. Haha, på riktigt :)

Jag är orolig.

På ratsit står jag listad under min gamla adress, trots att jag i god tid lämnade in en flyttanmälan som skulle börja gälla 1/5.
FK har fortfarande inte hört av sig, och ja jag vet att det varit helg men det hade känts bra om de gjort det innan.. Om jag inte hör från dem ska jag ringa imorrn. Jag mailade förut, och fick svar, men inte på frågan om när pengarna skulle komma, vilket irriterar mig...
Tänk om det blivit krångel med min flyttanmälan? FK kan ju inte göra något om jag står listad i Tumba. Tänk om deras 30 dagars handläggningstid räknas från och med mitt inflyttningsdatum?
Det blir ju massa engångsutgifter i slutet av den här månaden, så det kan fan inte bli krångel med pengarna nu...
Spammar inloggningssidan på swedbank för att se om det finns en framtida insättning från dem, men icke.
Jag måste nog ringa dem imorrn...

Jag hatar att gå runt och vara orolig för sådana här stora grejjer. Jag funkar inte riktigt normalt då. Men jag är riktigt, riktigt orolig.

Nej.

Vanligtvist så brukar jag ju avreagera mig på riktigt i min helgondagbok, men nu känns det rätt onödigt, för jag finner faktiskt inga ord. Och när jag inte ens finner ord för att kunna avreagera mig.. Jag vet inte vad jag ska säga helt enkelt.
Jag är så rasande så mitt huvud bara dunkar, jag skakar och det känns som att jag har feber. Jag vet inte heller vem jag är mest arg på, mig själv eller nån annan... Det känns som att den enda känslan som skulle kunna toppa denna skulle vara att drämma näven i väggen för allt vad man är värd så att benen i handen splittrades, men det skulle kanske inte vara så.. smart.

Det skulle ju bara vara så trevligt om ordet "nej" faktiskt hade en innebörd när det kommer från mig, men jag tror seriöst att jag ska sluta använda det ordet.

Suck it up. Som man bäddar får man ligga. Dumhuvud. Jag ska lyssna på Defleshed nu.

Blargh.

Sov inte bra alls inatt, nu börjar jag bli riktigt trött. Sådär tom i huvudet också.
Fast jag är ändå rastlös.
Men jag har inte lust att göra någonting.
Och det gör ont i mina handleder.
Funderar på att gå och lägga mig i ett bad, men det är nog inte bra om man är såhär trött.

Skulle egentligen åkt till Köping i förmiddags, men var så trött så jag orkade inte. Det var verkligen en sån där natt då man bara låg och vände och vred på sig, även om jag var så trött så jag inte kunde hålla ögonen öppna så kunde jag inte sova. Det är ju jävligt irriterande, för man kan ju inte direkt göra något när man inte ens orkar hålla ögonen öppna, men det är ju ändå tråkigt att bara ligga ner och blunda >_<

Jag är sjukt sugen på pizza. Eller kebab. Eller egentligen vad som helst som innebär att jag slipper laga till det själv.

Nu har jag bott här officiellt i flera dagar, men jag har ingen riktig skylt nere vid porten, eller på min dörr. Där finns bara min egentillverkade, som består av en tejpbit med mitt namn på. Skulle ju kunna tolka det som ett tecken på att det blir smidigt sen när man flyttar härifrån, bara att ta bort tejpen liXoM...
Eller att det har varit helg och att de helt enkelt inte hunnit sätta dit nån.

Internet...

Detta skriver jag i en brist på internet. Klockan är 21:14, datumet är 2/5. Jag har nu varit utan internet i mer än 30 minuter. Vad gjorde man när internet bestämde sig för att lägga ner? Jo man var på väg in i katakomberna för att nå ytterligare en level, med ett party.
Jag ringde supporten, och kom fram efter 15 min. Kudos till snubben jag pratade med dock, han sa rakt ut att det här suger och att det inte ska behöva vara så. Han bodde själv i Eskilstuna och visste precis hur det var, så han förstod min frustration. De genomgår något slags systemtjafs, sa han. Vad det EGENTLIGEN innebär vet jag inte. Men jag förklarade för honom hur internet slutat fungera de senaste dagarna, och att hastigheten ligger under all kritik, och han höll med, han hade det likadant hemma hos sig. Sade han. Iaf.
Jag var rätt förbannad, men iom att han var så trevlig (nice move tele2) så kunde jag ju inte bli sådär riktigt förbannad, men jag frågade om jag verkligen skulle betala fullt pris för detta. Han sa att det skulle jag ju naturligtvist inte, han kunde dock inte säga hur mycket rabatt jag skulle få, men han sade att han gjorde en notering, och att han kanske kunde få det till en betalningsfri månad. Han jobbade inte under helgen sa han, men han skulle se till att en kollega tog över ärendet, och att jag skulle ringa på måndag om fakturan.
Jag funderar på att försöka förhandla mig till att det blir noll bindningstid istället, det är mer värt det. Måste bara finslipa mina argument.
Huruvida jag tror på det han sa vet jag faktiskt inte. Men det märks väl om ett tag. De kan ju inte genomföra den här "systemuppgraderingen" hur länge som helst, och när det gäller nåt så vitalt som internet så är jag fan beredd att gå till Konsumentverket eller vad det nu är.

Funderar på att ta med min flaska Kosken över till Caiza och dela den med henne och Annika, i min misär. För Oliver borde sova nu iaf.
För alltså.. nu har jag fan låtit bli att spela på hela dagen för att palla med att sitta en stund, och jag kan inte använda mina sömntabletter, så en kväll utan internet funkar bara inte nu.

Dessutom blir jag galen på ventilen i mitt sovrum.. Det är svinkallt, och jag får inte igen den! Jag vet ju egentligen hur sådana funkar, det är ju bara att vrida åt ett håll, men det spelar ingen roll hur mycket jag vrider, det blir inte bättre av det. Och det går fan inte bättre att sova när man fryser.

Och JA, vilka jävla I-landsproblem, mitt internet funkar inte, det regnar och är kallt ute och är säkert hela 30 m till min syster, och det är för kallt i mitt sovrum.. Stfu.

Nu, efter ca.. typ en timme började det fungera igen. Han på kundtjänst rådde mig att registrera mig på deras hemsida, nånting skulle bli lättare då, orkade inte fråga vad.. När jag kollade adressen till kundtjänst så var det i Kungsör, hahaa, undrar om en viss Emma kanske besvarar mitt samtal nästa gång :D


Måste man ha en rubrik?

Var över till Caiza för ett tag sen, hon hade tråkigt, jag hade tråkigt, så det var passande. Jag trodde jag skulle vara jätteallergisk mot katterna, men icke. Eller ja, lite grand, men det funkade..
Kanske ska över dit sen och dricka öl med henne och Annika.
Himla skönt att ha henne tvärs över gatan iaf.

Jag har fått lite lust att fixa grejjer i lägenheten nu igen. Eller iaf fixa upp tavlor. Vilket är bra, häromdagen ville jag inte göra nåt alls för det kändes inte som att jag skulle bo kvar här länge, men nu känns det väl annorlunda. Eller så känns det bara som att skitsamma hur mycket hål i väggarna det blir, jag ska ju ändå snart flytta ;D
Nä jag vet inte... Jag vill ha klartecken från FK, så jag kan beställa filmaffischer och sätta upp i vardagsrummet. Tapeterna är helt ok, men jag valde dem för att jag skulle kunna ha färgglada tavlor/affischer, och nu har jag inget alls, så det ser bara tråkigt ut. Vet inte om jag skrev det, men jag piffade upp mina (enda) gardiner med lite Johnny The Homicidal Maniac-pins (åh teh love) också. Det är ändå ÖB-kvalitet på dem så det gör inget om de blir förstörda, och det ser rätt ballt ut ändå.
Ska mäta sakerna jag ska ha i tavlorna, sen åka och köpa ramar, sen sätta upp dem i köket. Eller det kanske jag borde göra efter att jag fixat ett köksbord. När det nu blir. Det känns inte så prioriterat iom att jag aldrig äter vid ett sådant ändå. Fast det är bra att ha.. Tavlorna kommer bli grymma iaf.
Sen ska jag ta kort på't, och lägga upp. Tog lite kort häromdagen, innan batterierna tog slut. Jag saknar att fotografera.. Jag fattar inte, när jag inte gör det tycker jag att jag inte har nån inspiration och att det kanske inte är så kul trots allt, när jag väl gör det så ÄLSKAR jag det, för man kan göra så mycket med en kamera och en bild. Men antar att man ibland ser saker på ett annat sätt helt enkelt, man ser fotografimöjligheterna i ett objekt som för alla andra ter sig helt vardagligt. Den senaste tiden har jag inte haft den förmågan. Förräns iförrgår, när jag spenderade 10 min med ett ta olika kort på två vitamintabletter. Haha.
Som bilden på mynten.. Det är inget storslaget med det fotografiet, men JAG minns när jag var ute och gick utanför Gunnars morbrors lägenhet i Gbg, solen var underbar, och asfalten såg sådär mysig ut på nåt sätt, och det bara var helt uppenbart att jag skulle lägga mynten där, kräla på marken för att hitta rätt vinkel, och ta kort.

Jag är nog inne i en paranoid period, typ. Eller känslig period, rättare sagt. Kan vakna upp på morgonen och tro att halva världen är arg på mig, utan att jag vet varför. När några timmar har gått är jag säker på att hela världen är arg på mig, och jag blir jätteorolig. Det kan bero på sådana fåniga saker som att jag trott att jag gått i sömnen eller nåt, men sådana saker kan man ju inte vara orolig för.
Jag hatar när man är sjukt orolig för något i flera dagar, men när man väl får reda på att det inte alls är så är det verkligen som att en stor jävla tyngd släpps från ens axlar.
Jag fattar inte vart jag får allt ifrån.. Eller jo, lite, men en del saker är bara så jävla fånigt.
Jag är fånig.

Förihelvete

Nu har det tagit mig över en vecka att få upp modet och gå och ringa på farfars dörr, så är jäveln inte ens hemma. Hade ju t om kammat håret och allt. Dock skulle jag nästan kunnat svära på att jag hörde nån där inne, men jag vet inte.. Om min satmara till farmor var ensam hemma och tittade ut genom titthålet skulle hon nog inte öppnat.
Men tänk om de inte känner igen mig?
Aja.. gwäh, sitter fortfarande med hjärtat i halsgropen.. jag undrar vad vi kommer prata om, om vi pratar öht. Ska gå dit om nån timme igen...
Jag försöker ställa in mig på att han är väldigt gammal nu. Han kanske inte är så stor och stark längre, han kanske inte går omkring i sitt blåställ hela tiden.
Det är åas lite lustigt att tänka på vad vi skulle prata om, för båda är så himla tystlåtna.. Vi skulle väl mest sitta där och humma.
Jag använder termen "skulle", för jag vill inte ställa in mig på att det kommer bli nån kontakt. Men jag vill veta. Skönt iaf att se att de fortfarande bor kvar där, men jag antog det. Haha, var tvungen att kolla upp på ratsit om de överhuvudtaget levde fortfarande, så då såg jag ju att de bodde där...

Min födelsedag.

Ja, min mor påminde mig idag om att jag fyller år på söndag.
4/5 är alltså min födelsedag.
Jag har inte velat berätta datumet för många, för jag vill inte bli uppmärksammad på den dagen. Men nu är jag bara trött på att tänka så.
Min födelsedag är inget speciellt alls för mig på det sättet, och med åren har det mer blivit en sak om respekt. Jag VILL inte att folk säger grattis, eller ger mig presenter. Jag tycker inte ens om att få saker öht egentligen.
Och om jag inte VILL något, och folk vet om det men ändå envisas med att gå emot min vilja, så kan jag inte se det på något annat sätt än att det är respektslöst. Visst, jag kanske inte förtjänar någon respekt från någon, men på det här viset så kommer jag iaf börja se vilka som förtjänar min respekt.
Det hela började nog med att jag avskydde uppmärksamhet, och på födelsedagar ska allt kretsa runt födelsedagsbarnet, man ska vara social, vilket jag också avskydde, och det hela ledde till att jag började fasa inför min födelsedag. Min släkt och en del andra har under många år ignorerat det faktum att jag inte vill bli uppmärksammad. Jag kunde under många år säga ett tack tillbaks när de gratulerade mig, men nu på senare tid så har jag faktiskt börjat bry mig lite mer om mig själv. Jag försöker att inte göra saker som stör mig till den här graden.
"Men man samlas ju allihop, och äter tårta", ja men ät den jävla tårtan då, bara jag slipper vara inblandad i det. Det har jag också sagt under flera år, folk får fira mig hur fan de vill bara jag slipper vara med om det. Kul att ni får ut nåt av det, jag får det inte helt enkelt.
Att folk har sagt grattis för att man "ska" göra det, eller/och för att göra mig glad, har jag ändå förstått till en viss del, men när folk som vet vad jag tycker om det fortsätter.. det är lite sorgligt.
Jag har försökt förklara för folk lite varför jag inte vill bli uppmärksammad på den dagen, men egentligen borde det förihelvete bara räcka med att jag säger att jag inte vill bli det. En del säger att de får dåligt samvete när de inte säger grattis. Men gör ett val; lätta ditt "samvete" och gör mig besviken och arg, eller skit i det, lär dig leva med det.
"Jag vet att du inte gillar det, men måste bara säga grattis :P", sådana SMS eller liknande kommer också hamna i kategorin under människor-jag-tappar-respekten-för. På ett ännu värre sätt, för där påpekar de ju verkligen att de gör en sak som jag inte gillar och att de vet om det, ungefär som "Hah, jag kan plåga dig, IN YOUR FACE!"
Det hela kan verka vara en skitgrej, men jag är bara trött på det.. det har i stort sett aldrig spelat någon roll vad jag vill när det gäller något, och det börjar bli lite uttjatat.
Om folk köper saker till mig för att göra mig glad, då tycker jag om det, gör det bara inte för att jag fyller år.
En del tycker att jag är otacksam när jag säger "Tack, men jag vill inte bli firad" åt gratulationer. Vad fan ska jag vara tacksam för? Bara för att ett ägg råkade bli befruktat och jag föddes ska jag allså behöva stå ut med en sak jag inte gillar under resten av mitt liv, som om det är MITT fel? Nejdu.

Jag är lite arg nu. För att födelsedagshypen har redan börjat.
Om du känner mig och läser detta och ändå säger grattis, kan du få ett "Dra åt helvete" tillbaks, för det är ungefär samma sak i det läget.
Jag kanske inte kommer bli arg på folk som säger grattis, men det har bara gått för långt, och jag kommer tappa respekten för personen som säger det om denne vet om mina åsikter angående det hela.. Nya bekantskaper har jag lite förståelse för, men som sagt så vet de flesta nya bekanskaper inte ens om när jag fyller år för jag har varit för rädd för att berätta det. När jag tänker på det låter det bara dumt, att man har varit rädd för att testa hur mycket de respekterar en.
En del envisas också med att år efter år hävda att de inte kommer ihåg det, men det är för fan inte upp till mig att en vecka innan säga "Glöm inte bort att låta bli att säga grattis sen när jag fyller".

Jag och Emma bjuder varann på pizza när vi fyller år, det är en bra sak, för det är en ÖVERENSKOMMELSE. Det går åt BÅDA hållen. Vi kom fram till att vi båda älskar pizza, och att det är en bra ursäkt för att äta pizza helt enkelt.

Sen betyder inte allt detta att jag förkastar de som vill fira sina födelsedagar och få presenter, inte på något sätt, men JAG är bara inte en av dem.

Ja hur som helst, så kanske detta verkar lite överdrivet, men jag vet på ett ungefär vilka som läser detta (lade också in det på helgon för att nästan helgardera mig), och jag vill bara klargöra var jag står. Jag ville bara ge folk en chans att veta, för om de inte vet så kan de ju inte hjälpa det. Jag vet att många köper saker eller säger grattis för att göra mig glad, och det är jag tacksam för, men när jag vet att folk vet om vad jag tycker om min födelsedag så...
Jag kommer inte bli arg för att någon frågar varför, det jag är arg på är att folk skiter i vad jag vill på det här sättet. Visst kommer det finnas folk som inte vet om det för alla hänger ju inte med i Skallebanks dokusåpa med sjukt intresse, men när jag förklarar varför vill jag att folk bara respekterar det. De behöver inte förstå, bara.. respektera.
Du gör som du vill. Jag tycker som jag vill om dig.

(jag har dubbelmoral och räknar inte öl som presenter btw)

Äventyr

Ja jag var ute på äventyr inatt.. Gick och lade mig rätt tidigt, var trött som ett as, och tog två Stilnoct. Uppenbarligen är min tolerans skyhög igen, vilket märktes efter ytterligare några mg.. Sen började jag bli rastlös. Folk kan göra de dummaste grejjerna på Stilnoct, men jag har tagit dem såpass länge så jag vet hur man ska tänka. Men likfan var jag rastlös. Provade lite kläder, rensade ur lite underkläder, donade lite och hade mig. Sen började jag tänka på tvättstugan, det har legat och gnagt några dagar nu. För jag vet inte vart den ligger, och nu har jag bott här i över en vecka. Jag har inte riktigt vågat ge mig ut och leta igenom alla trappuppgångar när det är ljust, det hade sett så fånigt ut, så jag hade tänkt vänta med det tills det var mörkt.
Och igår var det mörkt.
Jag tvekade fan ett bra tag, och var inte säker på om det var riktigt smart av mig iom Stilnoctintaget. Av princip så går jag inte utanför dörren när jag tagit dem, av princip så går jag och lägger mig på en gång även jag kan hantera tankarna. Men åas, när toleransen stigit så tappar man inte omdömet på samma sätt heller. Så jag gav mig ut. Letade igenom dörrarna i vår källare, nada. En dörr gick inte att öppna, så nu blev jag nyfiken på vad som finns där inne.
Gick ut, såg en trappnedgång, och tänkte att det är ju såklart där tvättstugan finns! Men det var bara förråd. Upptäckte att min nyckel funkar i alla trappuppgångar, men pallade inte att kolla igenom alla.
Gick runt huset och kikade lite, det mest spännande jag upptäckte var en husbil dom någon bodde i, och att man kan nå förråden från baksidan också.
Så jag gav upp. Mailade dem idag och frågade vart fan tvättstugan ligger egentligen...
Det var skoj ändå, att springa runt sådär. Spännande, på nåt sätt, som när man var barn och sprang omkring och snokade. Det hade ju ett syfte, jag hade ändå gjort det någon natt.
Nemesis på FB uttryckte sig så bra om Stilnoct i kombination med andra saker en gång; "Benzo + alkohol öppnar dörren till monstret, stilnoct + alkohol går in till fanskapet och petar på han med pinne"
Så alldeles sant.
Fattar inte att folk finner nöje i sådana blandningar, det är bara vansinne.¨
Nu kan det ju tyckas vara omdömeslöst av mig att ge mig ut även om jag bara tagit just Stilnoct, men efter 7 års användande så kan jag hålla rätt på tankarna och styra dem åt rätt håll. Det är en förutsättning för att man ska kunna bruka ett läkemedel tycker jag.

Var nere och skulle hämta ut nån ny medicin mot mensvärk också, men det blidde problem, för läkaren hade tydligen skrivit ut 4 gånger maxdosen. Det hade jag kommit fram till själv iofs, men de på apoteket ville ändå inte lämna ut den, de var tvungen att ringa läkaren först. Det är ett svagt läkemedel, snäppet starkare än Ipren typ, men jag förstår ändå varför de måste dubbelkolla sånt. Irriterande ja visst, men skönt att se att de faktiskt har lite koll.

RSS 2.0